Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple Watch
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dess
csendes tag
Gratulálok ehhez. Olyan jó ilyen "kényszermegoldádokat" is látni néha nem csak a csúcskategóriákat. Felüdülve olvastam végig az egészet. Hajrá a továbbiakban!
-
ddekany
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Vannak "asztali" mini-ITX alaplapok SO-DIMM-el... de csak 2 van rajtuk.
De, ott a másik gond, hogy a bolti ára 8GB DDR5 SO-DIMM-nek 30e körül indul (tehát 4x8 az 120e lenne), és előbb-utóbb a használt piac is felzárkózik ehhez. Szóval annyival tán nem lesz olcsóbb közép távon, hogy csábító maradna az ilyen alaplap.
-
-
ddekany
nagyúr
Nosza, akkor Asrock vagy valaki jöhetne natívan 4 SO-DIMM-es AM5 deszkával...
-
Köszönöm!
Valahogy vonzanak a különleges megoldások. Ez a hobbim. Meg aztán így benne van a munkám is, nem csak egy lelketlen összerakott valami.droidic
Amd ryzen X3D még ezzel a megoldással is gyorsabb mint lga1700, már ha ez szempont. Illetve ha lecseng ez az árhorror akkor tovább lehet adni akár milyen ddr5 gépbe és cserélni normális ramokra. Sima ryzent nagyon visszaveszi, bár szerintem gpu limit esetén nem annyira vészes.GoodSpeed
Most ezen plusz pénz tette lehetővé hogy váltsak videókártyát is. 7900xt-ről 5070ti-re (FSR nem jött be, RT-ben is kissé gyenge volt) -
21eft-ért vettem early bird akcióban 4x16GB DDR5-6400-as ramot, most hülye lennék nem eladni legalább 5-6x-os áron)
Hát én 90K-ért vettem az őrület előtt a 2x32 GB-os Corsair DDR5 6000 MHz-es RAM-jaimat, de el nem adnám ezekben az időkben!
-
Nagyon szeretem ezeket az irományokat olvasgatni.
Tetszik hogy mindig mókolsz valamivel.
És csupán csak azért mert igy nem egyszerűbb,az élvezet kedvéért.
A hardverek iránti vonzódás miatt.
-
Kisérletezés céljából biztosan van értelme. Gyakorlatilag, talan semmi.
AM5 + adater + SODIMM akkor már inkább egy 1700 +DDR4 -
Espla
aktív tag
-
Janika(1982)
senior tag
Jó cikk lett,gratula!
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Remek ötlet, köszi a cikket!
Végre lett haszna ezeknek az adaptereknek. Korábban nem láttam létjogosultságukat (a DDR3-as időkben futhattam velük össze először). De kell egy értelmetlen dolog, és valami (új) értelmet nyer...
-
Több óra játék után stabil, testmem is ment.
Elkezdem emelni 3600-ra már ha menni fog. De igazából itt most a 4db ram az ami leginkább limitál. AMD nem szereti ezt a felállást, a sodimm adapter meg nem kicsit hátráltat benne.
-
Graphics
Jómunkásember
Na épp meg akartam írni egy ilyen tesztet
De végre valaki lelkesebb volt.Köszi, mert érdekelt a téma

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest