- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Pistakiss #22928 üzenetére
Szia, nálam is volt pár napig egy G2,
Nem csalódtam igazából benne akkorát, mint amekkorát gondoltam hogy fogok.Ha root nélkül nézzük csak, akkor az ébresztési megoldása sokkal kényelmesebb, elég jól testre szabható, és bár jó a helykihasználása, mégis túl nagy nekem, pedig nem kicsi a tenyerem.
Viszont tényleg nem rossz telefon, mondjuk a műanyag ház minősége elég gáz, illesztési és nyikorgási hibákkal, messze a HTC minőségétől. A hátlapra szerelt gombok viszont nagyon kényelmetlenek nekem.
A jack helyével sem voltam kibékülve.Amit leszűrtem az együtt töltött 2 napból, hogy ha valami ne adj isten történne a HTC háza táján,
De soha nem fog, nem engedem, távozz sátán pfejj szarszungAkkor körbe néznék az LG téren, de még mindig tartom magam, hogy nem lenne készülék, amire elcserélném a One-t.
Szóval szerintem HTC One, bár a másik is élhető, de nem szerethető
-
mumk1
addikt
válasz
Pistakiss #22928 üzenetére
Jelenleg még mindkettő meg van és a ONE-t már április óta nyúzom.
Szerintem:
Kijelző: szinte egyforma minőség, a G2 talán jobban elhelyezett, pici keret, jó a helykihasználás, viszont nagyobb méret.
Fényképező: Egyik sem világbajnok, a ONE gyengéje az alacsony pixelszám, a G2 fényképezője lassú, körülményes, bizonytalan fókusszal. (fotózni Lumia 1020!)
Akku: Ebben verhetetlen az LG, még nem tudtam 1 nap alatt lemeríteni, brutális a teljesítménye.
Szoftver: Itt viszont a ONE a nyerő, nem kell mókolni, jól optimalizált, gyors, stabil, már a kezdetektől. Azt nem állítom, hogy szar a G2, de meg meg akad és okozott már meglepetést. (10E) Használat közben szinte azt gondolná az ember, hogy fordított a SOC és a ONE-ban van az S800...
Zene: Ez kicsit meglepett, mert megmondom őszintén, kicsit többet vártam a G2-től, de számomra nem jobb fejhallgatóval mint a ONE, szerintem igen egyformán szolnak. Kihangosítva viszont meg sem közelíti a HTC-t.
Burkolat: Nekem a ONE etalon, nem csak mint egy telefon, hanem mint egy tárgy, amiről lerí a minőség és mindig öröm kézbe venni. Egy csúszós új lenyomatos fényes műanyag ezt soha nem fogja tudni.
Hangsúlyozom, ezek a saját véleményemet tükrözik, azt hogy ezek közül kinek mi a fontosabb, döntse el maga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hobby elektronika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os RX 6700 XT - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest