Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csacsi67

addikt

válasz Pistakiss #28559 üzenetére

Nekem 2x adott teljesen ujjat igaz miniröl van szó .Ezt most kiprobáltam és tényleg független .A másikat nem probáltam de már nem is tudom mivel az lett cserélve.De szerintem az elözöt a T-adta mivel 3 napon belül lezajlott a csere.

• FeRRaR1

őstag

válasz Pistakiss #22928 üzenetére

Szia, nálam is volt pár napig egy G2,
    Nem csalódtam igazából benne akkorát, mint amekkorát gondoltam hogy fogok.

Ha root nélkül nézzük csak, akkor az ébresztési megoldása sokkal kényelmesebb, elég jól testre szabható, és bár jó a helykihasználása, mégis túl nagy nekem, pedig nem kicsi a tenyerem.
    Viszont tényleg nem rossz telefon, mondjuk a műanyag ház minősége elég gáz, illesztési és nyikorgási hibákkal, messze a HTC minőségétől. A hátlapra szerelt gombok viszont nagyon kényelmetlenek nekem.
    A jack helyével sem voltam kibékülve.

Amit leszűrtem az együtt töltött 2 napból, hogy ha valami ne adj isten történne a HTC háza táján,
    De soha nem fog, nem engedem, távozz sátán pfejj szarszung

Akkor körbe néznék az LG téren, de még mindig tartom magam, hogy nem lenne készülék, amire elcserélném a One-t.

Szóval szerintem HTC One, bár a másik is élhető, de nem szerethető :)

• mumk1

addikt

válasz Pistakiss #22928 üzenetére

Jelenleg még mindkettő meg van és a ONE-t már április óta nyúzom. :)

Szerintem:
    Kijelző: szinte egyforma minőség, a G2 talán jobban elhelyezett, pici keret, jó a helykihasználás, viszont nagyobb méret.
    Fényképező: Egyik sem világbajnok, a ONE gyengéje az alacsony pixelszám, a G2 fényképezője lassú, körülményes, bizonytalan fókusszal. (fotózni Lumia 1020! :DDD )
    Akku: Ebben verhetetlen az LG, még nem tudtam 1 nap alatt lemeríteni, brutális a teljesítménye.
    Szoftver: Itt viszont a ONE a nyerő, nem kell mókolni, jól optimalizált, gyors, stabil, már a kezdetektől. Azt nem állítom, hogy szar a G2, de meg meg akad és okozott már meglepetést. (10E) Használat közben szinte azt gondolná az ember, hogy fordított a SOC és a ONE-ban van az S800...
    Zene: Ez kicsit meglepett, mert megmondom őszintén, kicsit többet vártam a G2-től, de számomra nem jobb fejhallgatóval mint a ONE, szerintem igen egyformán szolnak. Kihangosítva viszont meg sem közelíti a HTC-t.
    Burkolat: Nekem a ONE etalon, nem csak mint egy telefon, hanem mint egy tárgy, amiről lerí a minőség és mindig öröm kézbe venni. Egy csúszós új lenyomatos fényes műanyag ezt soha nem fogja tudni.
    Hangsúlyozom, ezek a saját véleményemet tükrözik, azt hogy ezek közül kinek mi a fontosabb, döntse el maga. ;)

Új hozzászólás Aktív témák