- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Pofon egyszerű a Sese 6 ban van a csavar amiért nem lát bizonyos appokat. Nálunk amikor frissítés volt 4.4.2 re nem volt még tiltás ez most a Sense 6 tal jött. Lásd Sony 4.4.2 vel letiltva a külső SD ről való futtatás.Gondolom nem csak a Sonynál hanem minden gyári 4.4 et futtató telefonnál ez van. A Sonynál drasztikusabb volt a helyzet mert belső memóriából sem lehetett elindítani azt a bizonyos appot. A főzött romokkal nem tudom mi a helyzet. Mondjuk a Sonynál viszonylag egyszerűen megoldható a feloldás. Sajnos ez a ficsőr a Googl hülyesége ő tiltatta le a külső SD ezen lehetőségét , vissza léptek a 2.1 ig mivel ez akkor ott volt divat. Semmi probléma mert mint írtam megoldottam.
spawn21. Mint írtam nem óhajtok tovább ezen vitatkozni részemről ez a téma lezárva. Megoldottam magamnak működik aminek működnie kell.
Igen ebben igazad van hogy nálunk nincs cserélhető külső SD elméletileg , gyakorlatilag meg van, csak ezt be épített memóriának hívják és valószínűsíthetem ez particionálva van. Külső appokat oda teszi és van amit nem lát. Majd tőlem okosabbak valószínű,hogy jobban eltudják magyarázni. Pl. Sense 5.5 alatt nem volt olyan,hogy telepítésnél fölugrik egy ablak és a Googl ellenőrizni akarja mit teszel föl biztonságra hivatkozva. 6 alatt meg minden egyes telepítésnél fölugrik a kiváncsiskodó ablak.Most akkor komolyan zárjuk le ezt a témát. Megoldottam kész vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest