-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
drpele
senior tag
válasz
Grave_444 #37738 üzenetére
Ha esetleg nem menne az OTA frissítés, akkor a Kolléga ajánlása szerint így tudod elvégezni az upgrade-et.
-
drpele
senior tag
-
drpele
senior tag
-
drpele
senior tag
válasz
HUTCHDB #24995 üzenetére
Abban az esetben ha azon a wifi csatornán, amin a sajátod üzemel, másnak is van a közelben hálózata, akkor drasztikusan visszaeshet a gyakorlati sávszélesség. (sőt, sajnos az egymás mellett lévő csatornák is átfednek azonos frekvenciákat, így az optimális körülmények közt egymás mellett üzemeltethető wifi hálózatok száma nagyon alacsony)
-
drpele
senior tag
Gondolkozom egy hTc dev-es bootloader unlock-on. Van valakinek közvetlen tapasztalata garanciális ügyintézésben, úgy hogy közben nyitott volt a bootloadere/ vagy már lekérte az nyitófájlt?
Főzött ROM-ok esetében ARHD és Insertcoin közt vacilálok. Aki már használta mindegyiket, hogy látta, mik a főbb szemléletbeli különbségek a két SW közt?
-
drpele
senior tag
Aki LTE-n használja a One-ját, hogy néz ki az üzemidő 3G/HSPA-hoz képest?
-
-
drpele
senior tag
válasz
SeatLeon08 #22145 üzenetére
Már leírtad rengetegszer, mindenki megértette. Nem kell n+1-edszer is leírnod!
-
drpele
senior tag
válasz
HUTCHDB #19399 üzenetére
Gépelés közbeni kurzormozgatós nagyító: Hozzáférhetőség >> Nagyító megjelenése
Más: IOS alatt nagyon hasznosnak találtam, hogy ha egy hosszú, görgetős oldal végére érve ráböktem az értesítési területre, akkor automatikusan fel-scrollozott az oldal tetejére. Nekünk nincs valami hasonló funkciónk?
-
drpele
senior tag
válasz
mzs1988 #18036 üzenetére
Én pl. nem érzem magam (annyira) elfogultnak, személy szerint Iphone-ról váltottam One-ra. Csak egy kérdésem volna: IOS7 jailbreak nélkül? Soha! Anélkül pedig nagyon limitáltak a lehetőségek IOS-en...
Viszont kijelzőméretet illetően én az Ip5 méretét tartom ideálisnak. -
drpele
senior tag
Sziasztok!
A 032-es CID mellett elérhető legfrissebb 4.2.2-es Android verzión (2.24.401.8) nálatok is igen sokat késnek a Google alkalmazások (fmail, hangouts) push üzenetei alvó módban? (energiatakarékos mód nincs bekapcsolva, hálózat folyamatosan van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest