- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
drpele #34547 üzenetére
Sokra nem megy azzal, hogy neked egy teljesen másik szolgáltatónál és valószínűleg teljesen más településen működik az, amit a telefon tud.
(#34546) vkp: Esetleg egy konkrét településsel vagy városrésszel okosabbak lehetnénk, mert biztos van valaki ugyanonnan, de akár más ismerősödet is megkérdezheted, ha van 4G képes készülékük, hogy nekik megy-e ott ahol neked nem.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
drpele #25868 üzenetére
Ez nekem nem lényeges...
De köszi az infót!(#25897) dani3l!
Ez van fent nekem is, vagyis semmi érdemi előrelépés.
Nekem a notibár és az appdriver teljes átlátszósága kellene.
Ez sajna csak a viperben van meg részlegesen, viszont a rommal nem nagyon vagyok kibékülve, időnként be- be lassul. -
markyy18
aktív tag
válasz
drpele #24921 üzenetére
Ha minden igaz és kinyitod a fájl-t de S-OFF-olsz akkor vissza tudod állítani gyári állapotra vagyis h a rendszerbetöltőben LOCKED és S-ON legyen. A szervizben a HTCdev adataitól függetlenül megnézik mit ír a telefon. Ha S-ON és LOCKED akkor ha minden igaz megjavítják a telefont vagyis nekem ez jött le abból amit a múltkor a HTC-től kérdeztem, mert nekem egy rendszerhiba miatt azt írta a rendszerük, hogy a telefonom nyitott pedig nem. De azért kérdezz utána olyantól aki jobban ért ehhez.
Az Insertcoin-ban kevesebb a hiba. Nekem eddig jobban tetszik.
-
szegto
senior tag
válasz
drpele #24413 üzenetére
Én használtam 4G-n, de eléggé változó volt.
Volt hogy 1 óra alatt 1%ot merült, máskor pedig 10 perc alatt 5-t....
Gondolom elég sok mindentől függ h mennyire eszi az akksit... (lefedettség, stb...)
Jobbnak láttam kikapcsolni.... videót nem nagyon streamelek vele, ha igen akkor wifin.
Azóta helyreállt az üzemidő is.... 2 napot elvagyok vele. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
drpele #19401 üzenetére
Koszonom!
Szoval 4.4 alatt ilyen funkcio nincs, sajnos:A nagyitasi funkcio amit lehet latni a menuben, az pedig ez:
Igen, ios-nel ez a "felulre ugras" jo dolog, itt ilyen a gyari bongeszoben nincs.
Iphone-nal erre nagyobb szukseg is van, mivel a bongeszoben a le-fel scrollaz borzaszto lassu, igazabol lapozasnak is leherne nevezni.
Itt viszont egy nagyobb "suhintassal" azonnal "felgordul" a lap tetejere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged