- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Hat nem tudom, nekem olyan 5 ora koruli kijelzoido volt...mondjuk pontosan nem tudom, mert tobb flash, nandroid mentes es visszaallitas volt.
Az tunt fel, hogy a kijelzo fenyero kezeles nagyon jo, olyan sotetre veszi le, ha nincs kulso feny, hogy eloszor el sem hittem.
Szoval nekem nagyon jonak tunik.
Holnap mar remelem nem cseszletem ennyire, igy egy mert eredmenyem lesz.Valaki megnezne nekem, hogy a szovegnagyito (horgony) 4.3- as renszerben hol van a beallitasokon belul?
Koszonom elore is!(#19395) Xaels!
Hat igen, az kb 3-3,5 orat tudott kepernyoidoben, de en a korabbi one hasznalatomra visszagondolva valahogy merulosebb rendszerre emlekszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest