- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20374 üzenetére
Felhívtam őket még a délután. A 116880 ázsiai OEM készülék. Az EU dobozos 136.900. 0% ÁFÁ-val. A garancia bolti, 1+2 év, nekik kell bevinni. Ők továbbítják a magyarországi HTC szervízbe. Én értetlenkedtem, hogy tudtommal mo-n nincs HTC szervíz, ők bizonygatták, hogy van. Illetve érdeklődött az ipse, hogy a 16 vagy 32GB verziót akarom. Ezt megint nem értettem, hogy nem a minit keresem, ő bizonygatta, hogy van 16GB-s HTC One (nem mini), csak éppen nincs raktáron. Nem győztek meg.
-
F_Gergely
őstag
válasz
HUTCHDB #20374 üzenetére
Jartam ugy (nem mondok uzlet nevet) Nokia N97 mini keszuleket vettem, ujonnan "bolti garanciaval". Talan fel ev telt le az egy evbol ha jol emlekszem es tonkrement a bluetooth. Be is vittem hogy akkor javitsak. Vittem a garijegyet, megneztek a hibat. Kozoltek, hogy szerintuk (mert ok ugy emlekeznek) hogy en bar ujonnan vettem erre csak 1 honap garanciat adtak, en meg odairtam utana a kettest es ezaltal en meghamisitottam a garanciajegyet hogy 12 honapnak tunjon. Vitatkoztunk egy fel orat vegul bevettek javitasra a keszuleket. Amikor visszakaptam a bluetooth mukodott ellenben gusztustalan volt osszerakva a keszulek, a flip lotyogott stb. Ra egy hetre inkabb eladtam a keszuleket.
Jok ezek a bolti garanciak de adott esetben a hatsodat kitorolheted a garanciajukkal....
En akkor megfogadtam, hogy soha az eletbe tobbet nem veszek ilyen helyrol telefont!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciával - iPhone 13 Pro Max, 128GB (2025.41.E)
- Garanciával - iPhone 12 , 128GB (2025.46.E)
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest