-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Norbi83 #21834 üzenetére
Tudsz egyéb színeket is választani, ha másik tetszik.
NandorHUN
Az akadály, hogy a HTC befoltozta a rést, amin keresztül nyitottak 4.3 alatt.
Így akkor lesz majd ha találnak egy újat, de semmi garancia nincsen rá hogy fognak.Illetve egyébként sem működött mindenkinek a Firewater, két embernek igen, 3-4nek nem itt.
-
szubence
csendes tag
válasz
Norbi83 #18597 üzenetére
Én a héten vettem náluk egy One-t. Mindenképp megbízhatók, az egyik legnagyobb ilyen jellegű webshop. Sajnos az első készülékkel volt egy kis gondom (egy folt a kijelzőn), úgyhogy vissza lett küldve. Kicsit féltem, hogy macerás és lassú lesz a csere, de nagyon flottul ment és a magyar ügyintéző maximálisan segítőkész volt, 2 napra rá már itt is van az új telefon (igaz, hogy ki kellett előre fizetnem mégegyszer, de visszautalják miután beérkezett hozzájuk a hibás darab).
Amúgy nézd meg hogy van-e még nekik a Media Link-es csomagban, együtt volt ugyanannyi, mint csak maga a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged