-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
NandorHUN #28297 üzenetére
Háát!
Egy portrénál pont ez a lényeg, hogy a távoli tárgyak ne legyenek élesek! Egy fényképen egyszerre csak egy, keskenyebb, vagy szélesebb sávban lehetnek élesek a tárgyak, optika! Ezt nevezzük "mélységélességnek", vagy DOF-nak. Ha nyitott a rekesz, vagy közelről fényképezünk, akkor keskenyebb ez a sáv, vagyis kicsi az élességi mélység, ha zárjuk a rekeszt, vagy távolabbról fényképezünk, akkor szélesebb, vagyis nagyobb sávban lesz élesség. Ez tehát nem hiba, ha az optika törvénye! -
Pistakiss
őstag
válasz
Red Bull fan #27643 üzenetére
Háát!
Ha július végére a vodánál lenne, biztos erre váltanám a HOX-mat. A HOX minősége, bármennyire műanyag, jobb mint a többi kategória társé! -
-
Pistakiss
őstag
Szia(sztok)!
HTC one x-m van, jelenleg sajnos szervízben. Kb másfél hónap múlva tudok telefont cserélni, szerződés hosszabbítással. A dilemmám a következő, Htc one-LG G2. Most mindkét fórumot lelkesen olvasgatom, teszteket, leírásokat elolvastam, csak élőben nem tudtam még összehasonlítani őket. Azért nálad írom ezt, mert látom pont LG G2-t váltottál le a one-ra. Ha röviden, elfogulatlanul le tudnád írni a váltás indokait megköszönném. De bárki véleményére kíváncsi vagyok. Azt leszögezném, hogy a Hox-mal nagyon meg vagyok elégedve, az LG G2-t a kijelző mérete és a processor sebessége miatt gondoltam ellenfélnek, a HTC one-t viszont maga, hogy HTC, a minőség, a sens és egyéb HTC tulajdonságok.
Valamint még érdekelne a Kit Kat a telefonon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest