- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Magyarországon garancia nélkül nem lehet forgalomba hozni terméket. (újat!)
Plusz ha ez európai modell, akkor arra itt a htc vállal garanciát, hiszen ezt hivatalosan hozták forgalomba, ami ebből a szempontból tök mindegy, hogy Németországban, Lengyelországban, vagy itthon történt. És ez alól a szolgáltatós készülékek sem kivételek!
Ráadásul itt is lehet az internetes rendelés lehetőségével élni, és azt is jogszabály írja elő, hogy ha valami nem stimmel a készülékkel, akkor vissza lehet küldeni. (igaz 30 nap van az ellenérték visszafizetésére)Szóval ha én keresnék most ilyen telefont, akkor valószínűleg egy hívást elengednék, hogy pontosan mit is takar az ajánlat, mert azt sem látom sehol, hogy ez nem teljes tartozékos, német nyelvű, stb, stb...Bocs, most látom, hogy ez OEM készülék. Elnézést!
Ne vitatkozzunk szerintem ezen, mert én csak segíteni szerettem volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest