-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz
Pikkolo^^ #103525 üzenetére
"telefonos ügyfélszolgálat a hangfelismeréses asszisztens mindenre alkalmatlan,"
pont tegnap mondtam a haveroknak, hogy egyetemes szolgaltatokent egy full primitv, beta AI-al blokkolni az ugyfelszolgalat elerhetoseget valahol a szabalysertes es a buncselekmeny kozott helyezkedik el.
Nekem a szamhordozast meglevo szolgaltatasnak ertelmezte,es azzal a lendulettel raktam is le a telefont.
Kuldtem uzenet a weblapon, de 24 ora keves volt nekik reagalni ra.mondjuk ez nem telekom specialitas, tobbb konkurensnel is 15-20 perc csucsidoben a varakozas.
rossz a szabalyozas,vagy nem ellenorzik,szankcionaljak elegge az ugyfelszolgalat elerhetosegevel kapcsolatos torvenyserteseket.
[link]
persze az is lehet,h kisebb a bunti,mint a par plusz munkavallalo eves koltsege,igy inkabb benyelik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged