- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blamazs #2188 üzenetére
Pont most voltam ugyanebben a dilemmában, 8a-t nem érdemes venni, a modemen spóroltak állítólag, rosszabb a gps, stb, mint a sima 8-nál. A 9a-nál nincs ilyen probléma. Állítólag 9-től már bármilyen sufnigsm-ben meg lehet venni, ha EU-piacra szánt modell, mert hivatalosan a Google garanciázza őket imei alapján.
-
Csápájev
őstag
válasz
Blamazs #2186 üzenetére
Jó neked, én egész nap töltöm, mikor épp időm engedi,este így is lemerül.
Én pixelt most egy pár évig hanyagolom.
9a-tól mondják jobbnak őket, állítólag a 8a még hasonlóan melegszik és merül.
Vicc...
Minden kínai telefon 60-100w töltésre képes,nem tudom miért olyan nehéz ezt megugrani a Googlenek. -
Csápájev
őstag
"2025. július 8-án elindul a Pixel 6a kötelező szoftverfrissítése, amely fontos akkumulátor-kezelési funkciókat tesz elérhetővé bizonyos 6a eszközökön. Ez a frissítés csökkenti az eszköz akkumulátorának kapacitását és töltési teljesítményét, hogy csökkentse az akkumulátor túlmelegedésének kockázatát, ami veszélyt jelenthet a felhasználókra"
De jó, úgyis olyan gyorsan töltött eddig és az aksi kapacitás is annyira szuper volt 😆
-
gigaherz
tag
válasz
rover45 #2182 üzenetére
Szuper, köszi! Nekem 7 Pro kijelzője nem megy, múlt héten írtam Amazonnak, akik a Google-hoz küldtek, de a történeted alapján mondtam nekik, hogy ide küldtek. Kérték, hogy mellékeljek képet a hibáról, amit még 21.-én meg is tettem, de azóta nem kaptam semmi más információt. Így ma írtam nekik megint, hogy mi van és kaptam én is csomagcímkét, DHL-es. Elvileg visszakapom én is az árát, amint megérkezik hozzájuk. (650 euró
)
Az alábbi linket kaptam, hogy itt tudom feladni a csomagot. De ez csak németországi. Akkor ezek szerint a postán át fogják venni Magyarországon? -
rover45
őstag
válasz
gigaherz #2181 üzenetére
Igen. Annyi, amit nem írtam le részletesen, hogy Magyarországon a DHL az DHL Express. De Németországban van DHL Parcel is, és én ilyen csomagcímkét kaptam. Így nem a futárnak kellett adnom, ahogy írtam az előző bejegyzésben, hanem be kellett vinnem egy postára, ahol díjmentesen átvették. Azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy bármelyik nagyobb postán, de vidéki 5000 alatti kisvárosban is simán tudták miről van szó.
-
bbendre
őstag
válasz
rover45 #2179 üzenetére
Igen, ez ilyen. A hanyatló nyugaton vagyok és mindig jó érzés, hogy működik minden.
Itt van a postán cimke nyomtató. Bemegyek. Fogok egy Amazonos táskát/dobozt ami ki van rakba. Leolvasom a kapott vonalkódot. Nyomtat egy cimkét. Amit visszaküldök berakom a boriték/dobozba. A cimkét ráragasztom a boritékra. A kód leolvas, ajtó kinyíilik. Cucc bedob. Amint bezárom az ajtót az ősszeg rajta van az Amazon account-omon -
rover45
őstag
Garanciális ügyintézés:
2023 januárjában vetettem egy barátnőmmel Németországban, amazonról egy 6a-t. Imádtam, szerettem, nincsenek nagy igényeim, tökéletes telefonom volt. 2024 nyara óta, néha elkezdett megjelenni a kijelzőn A függőleges csík.
Aztán ez október, november magasságára állandósult. Alapvetően nem zavart, de úgy voltam vele, mivel 2 év garancia van rá, le fogom gariztatni.
Felvettem a kapcsolatot a google ügyfélszolgálatával, lefutottuk a kötelező köröket (újraindítás volt-e, sw frissítés ...). Megkérdezték, hogy a kereskedővel felvettem-e már a kapcsolatot. Mondtam, hogy még nem. Javasolják, hogy először ezzel kezdjek. Rendben.
Bejelentkeztem az amazon fiókommal, elkezdtem az ügyintézést (online chat), sejtettem, hogy gond lesz abból, hogy nem az én fiókomból rendeltük, de először innét próbálkoztam be. Majd elkértem a barátnőm hozzáférését, megvoltak itt is a kötelező kérdések,aztán jelezték, hogy a Google-el kellenne intéznem a javítást. Elmondtam, hogy ezzel kezdtem, ők irányítottak az Amazonhoz. Ezt azonnal tudomásul vették és elmondták, hogy csomagoljam be a készüléket, küldenek egy nekem díjmentes csomagcímkét, ragasszam fel, adjam át a DHL futárnak és ha megkapták a készüléket, akkor 5-7 munkanapon belül visszautalják a készülék vételárát, mert ők nem foglalkoznak javítással. Meglepődtem, hogy a hanyatló nyugaton ez így megy, se egy fénykép a készülékről, semmi és mivel nagyon szerettem a készüléket még el is gondolkoztam, hogy inkább használom így tovább, de végülis regisztráltam a csomagcímkével egy felvételi időpontot és feladtam. 2023-ban 330 EUR ért vettem a készüléket, majd 2 év elteltével visszakaptam a 330 EUR-t. -
Csápájev
őstag
Ma stabil romon kétszer akartam fizetni Google Wallettel (otp-s kártya), egyszer sikerült,egyszer nem érzékelte a kártyaolvasó.
Elég rég használtam a kis Pixelt, elvileg működnie kéne vagy csak Simple pay Plusban fog? -
bbendre
őstag
válasz
Csápájev #2169 üzenetére
En azt gondolom nyerni es vesziteni sem lehet vele. A Stabil az stabil es jonnek az update-ek. A Beta-ba barmikor belephetsz ha gondolod de ki mar nem. Ott megvan mikor lehet kilepni.
A feature-drop altalaban ugyan akkor erkezik meg. En szeretek Beta-n lenni, de alapvetoen ha gond van nem jovok zavarba. Viszont utazas kozben volt, hogy ROM-ot kellett flash-elni. Mostanaban nincs ilyen szerencsere
Olvas el mi mindent tudnak a Beta vonalak. Van, hogy igazabol semmit
Jelenleg elrheto a android 15 qpr2 beta 1 (Quarterly Platform Release)
Szerintem:
Ha nem akarsz melyebben elmerulni a Beta vilagaban akkor nem erdemes nagyon foglalkozni vele
Esetleg ha valami nem mukodik megnezed, hogy a Beta-n javitva van es ha igen barmikor tudsz valtani
Viszont ha a Beta-n van gondod akkor visszamenni csak reset-el lehet -
bbendre
őstag
válasz
Csápájev #2167 üzenetére
- Korábban megkapod a funkciókat
- Később kapod meg a javításokatVan, hogy van egy hiba és a stabilon megjelenik a javítás, de a Beta update csak egy hét múlva jelenik meg így a javítást később kapod meg mint a stabil
Viszont a Feature Drop -al kapcsolatod dolgok egy részét 2 hónappal előre megkapod
Vagy bizonyos javításokat korábban megkapod
Ez a Google, néha nagy a zavar a kiadásoknál -
Csápájev
őstag
Sziasztok
A héten újra húzom a Pixel 6a-m.
Van bármi előnye ha belépek a béta programba ? Ha igen, pontosan mi?
A dolog gyakorlati része érdekelne olyantól aki a bétában van vagy volt.
Az elméleti részével tisztában vagyok.
Tehát hogy instabil -e a béta, illetve hogy van-e bármi gyakorlati előnye hogy belépek.
Nagyon köszi -
rum-cajsz
őstag
válasz
Csápájev #2164 üzenetére
Kb. 1 éve csinálták a Szemere utcában. Nagyjából 100ezer volt.
-
Csápájev
őstag
Kijelzőt cseréltetett már valaki? Hol és mennyiért sikerült? (sajnos leejtettem)
-
PistiSan
addikt
Mit hozott nekünk az android 15 mellett? Yettel VoWifi nem megy
Vodafone VoLTE, VoWifi megy esetleg? Pár napja próbáltuk az utóbbit (android 14 alatt) olyan sim kártyával, amin mindkét szolgáltatás aktív, más készülékben működik, a pixelben egyik sem ment. -
rover45
őstag
Nálam épp töltődik a 15
-
MC Pite
veterán
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Pixel 6a-n hogyan lehet vodafone hálózaton e-sim-el működésre bírni a VoLTE-t? Tudna segíteni valaki? -
Csápájev
őstag
Hát rég volt már olyan telefonom,amit ennyire nem kedveltem.
Jó nagy csalódás a Googletól,azt hittem egy kicsit jobb,mint egy Xiaomi,de nem.
Melegszik brutálisan, a kijelző gyenge, az aksi kicsi, a töltés lassú, a névjegyzéknek True Phone-al is kell 5mp mire betölt.
Beszélgetés közben sokszor recseg, nincs arcfelismerés, ilyen-olyan kis bugok is előfordulnak (mini billenytűzet jelenik meg olykor), a frissítések fél óra alatt települnek, ráadásul az egyik routerem wifi jelét egyfolytában eldobálja és a hosszú töltő kábelem se szereti, tök random kitalálja,hogy egyfolytában föl-le csatlakozik ha azt dugom bele. Aztán máskor semmi baja vele.
Bizonyos alkalmazásokat sem szeret...
Itt van mellette egy régi Meizu telefon,azzal konkrétan semmi hasonló probléma nincs. Minden routert szeret,minden kábellel tölt és még a kijelzője is szebb -
rover45
őstag
Jött reggelre egy 662Mb-os csomagocska
-
vendingo
veterán
Nektek se jött frissítés a napokban?
-
fecs
senior tag
válasz
Csápájev #2136 üzenetére
True Phone
Ebből a fizetős verziót használom -
Csápájev
őstag
Ti melyik telefonkönyv / tárcsázó programot használjátok? Mindegyik olyan lassú,hogy őrület.
-
Free Rgc
tag
válasz
Csápájev #2131 üzenetére
Egyéni véleményem szerint a piacon van sokkal jobb alkalmazás! Sajnos nagyon sokan ezt használják, ezért kénytelen vagyok fent hagyni! Szerintem már inkább paródia a Viber, mint használható! ráadásul nagyon sok hibával, reklámmal, felesleges hulladék dolgokkal! Örülök hogy megoldódott!
-
-
Csápájev
őstag
Nektek működik a Viber?
Kb egy hónapja hiába frissítik, az új verzió se működik. -
pr7310
csendes tag
Még szerencse hogy nem sűrűn használnám.
-
pr7310
csendes tag
Sokféle verziót próbáltam.Van amiből simán kidob,van aminél kiírja hogy a pixel indító alkalmazás folyamatosan leáll.
-
pr7310
csendes tag
Üdv! Osztott képernyő nektek működik? Pixel 6a-n szerettem volna használni de nem működik.
-
miszabot
csendes tag
Sziasztok! Feltelepítettem az android frissítést pixel 6a-n, és a preferált hálózatok közül eltűnt az 5G és a 2G
A 2G-t még csak-csak megértem. De az 5G-t? Nálatok mi a helyzet?
-
bbendre
őstag
Megnyitod a https://flash.android.com/
USB-vel rádugod a telefont a gépre és 3 kattintás -
joci86
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy Pixel 6a vásárlásán, viszont a kinézett eszközön grapheneos van, amit egyből gyári megoldásra szeretnék cserélni.Mennyire bonyolult a művelet?
Nagyon régen telepítgettem főzött romokat, de jó ideje nem foglalkozom ilyesmivel.Csak letöltöm a szükséges ROM-ot, és kábellel felteszem PC-ről?
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Nem teljesen egyértelmű számomra, ezért írja meg valaki legyen szíves, hogy a Vodafone e-sim, és a vowifi működik a készüléken?
Vagy csak az egyik? -
budaize
csendes tag
A pixel 6a az Android 15 frissítést még megkapja?
-
honeker
őstag
válasz
ultigregi #2108 üzenetére
https://hardverapro.hu/tag/ghiottone.html Ő tudhat segiteni
-
ultigregi
újonc
Sziasztok!
Még nem vagyok P6a tulajdonos. Tudnátok segíteni a vásárlásban, lehet kicsit naív leszek.
Marketplace, jófogás, hardverapron nézek használtan és nagyon nagy a szórás az árban. Elméletileg "újszerű", "hibátlan", "tökéletes", "100%" telefonok kerülnek 80 ill 110 ezerbe is akár. Miért?
Köszi a választ! -
Csápájev
őstag
Sziasztok
Yettelen ott van lehetőségként az előnyben részesített hálózat típusok között az 5g. Telekomos kártyámnál ilyen lehetőség nincs.
Ez azt jelenti, hogy csak a yettelen múlik az 5g? -
honeker
őstag
-
MC Pite
veterán
Pff, pár napja volt téma valamelyik Pixel 6/7 topikban, de nem találom - ezért lenne jó a közösbe kérdezni inkább
-
madmike
őstag
Sziasztok,
Van lehetőség gyári fw mellett hívást rögzíteni vagy valamit törni kell hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Macska topik
- Battlefield 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest