- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz Soulfly842 #91315 üzenetére
Tehát a lejárat dátuma tök mindegy, a lényeg, h lejárt vagy nem.
"Nem azt írtam, hogy akinek majd lejár (valamikor, vagy pár nap múlva), hanem azt, hogy akinek lejárt (múltidő)"
De okt. 24-re, már lejárt lesz.
ps: igen, tudom, már 20-tól mehet a menet.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Indian74
senior tag
válasz Soulfly842 #91315 üzenetére
Akkor ha én májusban vettem egy GalaxyA5 2017-et,részletre,2 év hűsség megkötésével, ( határozott idejű) akkor én kérhetem a függetlenítését október 20-a után??
Vagy csak ha lejárt a két évem??[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
thomas77
senior tag
válasz Soulfly842 #91312 üzenetére
Mi van azokkal, akik domino készülékes csomagot vásároltak? Ők akár a vásárlás másnapján kérhetik az ingyen függetlenítést?
-
tylerddd
veterán
válasz Soulfly842 #91312 üzenetére
Az teljesen mindegy, h mikor járt le?! Tehát pl. akinek 24-e elôtt, az is kérheti?!
-
tylerddd
veterán
válasz Soulfly842 #91310 üzenetére
Ha nekem okt. 22-én jár le a két év hűségem, akkor az akkor elhozott teló függetlenítését kérhetem-e? Valaki le tudná írni egyszerűen, h akkor mik is ennek a feltételei? Tehát kik azok, akik igényelhetik a szolgáltatást?
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #91212 üzenetére
Az mindegyik. Szuper, köszi.
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #91206 üzenetére
Köszi szépen, a nagy része tiszta, egy dolog maradt csak nyitva:
"van-e még érvényben lévő keretmegállapodás, Ha van, akkor kötbér nélkül - új keretszerződés aláírása mellett csak egy másik jogi személy tudja átvenni"
Egy cég a jelenlegi szerződő, és egy egyéni vállalkozó venné át tulajdonképpen. Keretmegállapodás alatt pontosan nem értem, mit kell érteni, 3 db teljesen publikus díjcsomag (next mint a 3). Ez mennyiben befolyásol? Erre a 3 nextre vannak különböző időpontokban lejáró hűségek, de készülék nem lett véve egyikkel sem.
-
veterán
válasz Soulfly842 #91207 üzenetére
Ez 1 éve még a Vodánál ment.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Arcképgyáros
válasz Soulfly842 #91207 üzenetére
BustBuy offtopik-ban lehet nézni a kódokat!
-
Soybex
őstag
válasz Soulfly842 #91130 üzenetére
Köszönöm, akkor jól emlékeztem
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
tsteve
senior tag
válasz Soulfly842 #90777 üzenetére
márpedig a telekom szerint pont a napinet az, ami jó a promócióhoz...
-
HXY
addikt
válasz Soulfly842 #90681 üzenetére
Éjszakára ki szoktam kapcsolni a készüléket, és csak most reggel 9 körül kapcsoltam be, és egyből nem ment.
Miután újraindítottam megint jó lett, köszönöm! -
dragon1993
őstag
válasz Soulfly842 #90643 üzenetére
Használtam vettem egy cég nevén levő telefont (cég tulajtól), számla megvan.
Ha jól értem akkor én se fogom tudni függetleníteni ?[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Soulfly842 #90645 üzenetére
És ha megvan a számla, de nem a nevemen?
-
Kbali
nagyúr
válasz Soulfly842 #90643 üzenetére
De, ott volt, nézd meg az aktuális díjszabást. 15e ft az unlock, plusz a vásárláskori készülékkedvezmény összege.
-
veterán
válasz Soulfly842 #90647 üzenetére
Ja most olvastam vissza kb 5 kommentet és ott van, hogy Díjmentes! De akkor januártól fel lehet oldalni egyébként, vagy így is úgy is meg kell várni a két évet?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz Soulfly842 #90645 üzenetére
Hmm értem! Köszönöm a felvilágosítást!
Mennyibe kerül azt elfelejtettem megkérdezni![ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
ArthurShelby
addikt
válasz Soulfly842 #90299 üzenetére
Gyári független xeh rom, extreme digital-os vásárlás. Remélem sim kártya hiba lesz. (csak ezt flottásként nem lesz a legkönnyebb megoldani)
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
őstag
válasz Soulfly842 #90225 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ. Én egyébként egy mobil S + 1 giga netet néztem ki (diák kedvezménnyel), illetve tv + fapad internet (50es). Nem akarok kapzsi lenni de gondolom a coop tv vásárlás akció nem vonható össze a magenta kedvezménnyel ugye?
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #89730 üzenetére
Sajnos amilyen irányba halad a Telekom, nem sok jóra számítok.
Amióta Rékasi Tibor lett a lakossági szolgáltatások góréja egyre rosszabb minden.
Egy előfizetésem megszűntettem már, még van 3 és ha ebbe az irányba haladnak azokat is szépen lassan meg fogom szűntetni.Eddig elégedett ügyfél voltam, de idén valami változott és sajnos rossz irányba!
-
válasz Soulfly842 #89730 üzenetére
Szerintem semmi
Ugyan azok a dolgok lesznek mint a többihez
Össze raksz egy csomagot 30gbos nettel, annyi lesz a korlátlan isNekem 2 otthoni szolgáltatás mellett 20% kedvezménnyel a legkisebb hang mobil csomaggal alig megy 10k alá a havidíj
Én egyetlen dolgot próbálok meg, bemegyek személyesen megkérdezem hogy hűség alatt tudok e szolgáltatót váltani, és akkor hátha ajánlanak valamit, ha nem, akkor váltok
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
0xmilan
addikt
válasz Soulfly842 #89623 üzenetére
Köszi, tényleg ez volt a gond. Évente 1x töltöm, szóval teljesen elfelejtettem.
(#89626) MK VII Vót.
-
Putyin90
senior tag
válasz Soulfly842 #89540 üzenetére
Ebben reménykedem én is. Másik két szolgáltatónál már elérhető korlátlan mobilnet csomag, nem is vészes áron. (jelenleg 1000 valahányszázzal kevesebbet, mint amennyibe a telenornál a legkisebb Hello Data csomag kerül, de ez csak az otthoni net, emellé még nem számoltam azt a pénzt, ami mobilnetre elmegy, úgy meg már bőven felette vagyok annak az árnak). Egyelőre akkor még várok, ha októberig nem jön elő korlátlan mobilnettel a T, akkor váltok. Nincs bajom a Tvel, mióta telefonom van mindig is náluk voltam, a hibakezelés, panaszkezelés is korrekt (legalábbis velem azok voltak mindig), ezért sem szeretném csak úgy otthagyni őket, de ha továbbra is ilyen inkorrekt mobilnet tarifákkal fognak dolgozni, akkor muszáj lesz.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz Soulfly842 #89524 üzenetére
A mai napig van egy 4 órás limit, ami után bontásra kerül a hívás, de ez a gyakorlatban némileg több.
-
MODERÁTOR
"A telekomnál üzletpolitikai jóváírás is létezik. Ennek a keretében - bár a reklamáció nem jogos - ügyfélelégedettség miatt (ügyfélmúlt, stb alapján) kaptál egy jóváírást"
Ugyanilyenünk volt a közelmúltban. Plusz hozzá kell tennem hogy kifogtam egy olyan segítőkész ügyfélszolgálatost, akivel még semmilyen cégnél nem találkoztam. Hozzáértő volt és jóindulatú.
-
Kékes525
félisten
Köszi, érdemes volt reklamálni. Az asszony viszont kapott egy figyelmeztetést.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
veterán
válasz Soulfly842 #89363 üzenetére
Király, akkor nem egyedi hiba.
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #89346 üzenetére
Köszi, kíváncsian várom.
Mr.Csizmás:
Neked is köszönöm, meglesem eddig nem használtam.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Soulfly842 #89251 üzenetére
Igen. Erőteljesen használok VOIP hívásokat, ezzel lehet spórolni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Soulfly842 #89116 üzenetére
ja közben láttam, az alap 10-20..stb. megások vannak felzárkóztatva sebességben
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
SUPREME7
addikt
válasz Soulfly842 #89027 üzenetére
Öhm, ezt én hintettem el, hogy tartozékokra is engedi beváltani domino feltöltőkártyával, és nekem ki is küldték, de persze igen, a feltételek szerint készülékre lehet beváltani, de az megint más kérdés, hogy valahogy soha nem sikerül a T-nek rendesen megcsinálni valamit, gondolom nagyon könnyen be lehet állítani egy ilyen komoly shopnál, hogy azt a nyamvadt kupont melyik termékkategóriára lehet beváltani.
Én azt hittem a domino csomag a lényeg, azért engedi.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #89027 üzenetére
Értem, engedte.
De nem erről szólt mindaz, amit leírtam.
-
anonymus89
addikt
válasz Soulfly842 #89025 üzenetére
Igen mert 1 hét elteltével nem halad sehova az ügy.... (érvénytelenítsék és tudomásul vettem)
2017-et írunk az emberek egyre többen szánják rá magukat webhsopban történő rendelés leadására.Ha bemész egy boltba és az épp megvett termékednek polcra kiírt ára olcsóbb mint a pénztárnál az árellenőrző által mutatott a bolt köteles odaadni a polcon feltüntetett árért. Az nehogy már az én hibám legyen, hogy a webshop ilyet megenged....
De az, hogy ilyen válaszokat kapok bent az üzletben, hogy majd hívnak és 1 hét után legyek türelemmel ki tudja meddig az nem egészen etikus szerintem....
Az, hogy meg személyeskedsz mert Te szerinted "telesírom a fórumot" a 4 hsz-emmel abban a topikban valószínűleg azért van mert nincs mivel foglalkoznod egész nap.
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
ANDROID???
addikt
válasz Soulfly842 #88803 üzenetére
Ok, megnézem, de minden vásárlásomnál az sms-ben "a havi számla terhére"..
Meg is van (az asszony ügyködött a másik előfizumon... )
szépen le is nullázta, vigyázott, nehogy elvesszen a pontegyenleg, már látom hová lett az az 1-2-3.. e pontKöszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz Soulfly842 #88801 üzenetére
Köszi, akkor átszámolom a rendelés részleteit. Valahol kellene annak szerepelnie a rendelésben?
-
ANDROID???
addikt
válasz Soulfly842 #88799 üzenetére
Az lehet, csak b.sztak normálisan tájékoztatni ezek szerint.
-
Beca1990
senior tag
válasz Soulfly842 #88416 üzenetére
hú kellett 2 perc mire rájöjjek mit írtál.
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #88347 üzenetére
Azt honnan tudja a szolgáltató, hogy meg van osztva a net?
-
laci laci
addikt
válasz Soulfly842 #88206 üzenetére
Na most nehogy már egy honor 7-ért egy j6-ot adjon, még gps-sincs benne, vagy alcatel-t? Ne hátra menjek már...
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Sanki
addikt
válasz Soulfly842 #88198 üzenetére
Nem mondott további infót, hiába kérdeztem. Ezért is írtam, hogy ők sem tudják mi ennek a menete, kb 3-4 személyes beszélgetésem volt más más emberrel, mind mást mondott, illetve írásban is más válaszokat kaptam.
Aztán egy srác el tudta intézni, de a háttérben nem tudom mit csinált, mert hátra ment.. -
Sanki
addikt
válasz Soulfly842 #88195 üzenetére
Az árakat nem mondták el, az egyik ügyintéző viszont 30k különbséget mondott a H8 javára.
Mondjuk én hivatalos cseregaranciás lapot kaptam, azzal mentem a telekomhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz Soulfly842 #88191 üzenetére
Nekem is volt cseregaranciás ügyem, a telefont én is használtam vettem, igazából ők sem tudják hogyan kellene eljárni, 3x írtam a telekomnak, 3 választ kaptam.
Végül az egyik válasszal bementem és szerencsére volt egy olyan ügyintéző, aki el tudta intézni a cserét. LG G2 helyett hoztam ki egy honor 8-at.De olvasd vissza, szerintem itt írtam le, vagy lehet másik topikban.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz Soulfly842 #88191 üzenetére
Igen ebben az esetben csak max tényleg a készülék csere megoldható... a számlázással kapcsolatos az nehezebb... vagy megoldhatatlan.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
hbala
aktív tag
válasz Soulfly842 #87676 üzenetére
Nagynéném most hosszabbítana hűséget és egy A5-öt venne. Akkor az jó eséllyel független lenne? Mert beszélt az ügyfélszolgálattal, de ott azt mondták, hogy minden készülélkük függő
-
Andralin
aktív tag
válasz Soulfly842 #87582 üzenetére
Ez esetleg le van írva valahol hivatalosan a Telekom oldalán, tudnál ilyen linket adni?
Csak ha véletlenül mégis kikapcsolják, akkor legyen mire hivatkoznom.
Átolvastam az adategyeztetési FAQ-t, de ott nem említik, hogy csak netes SIM-re ne kellene elvégezni. -
t.imi
addikt
válasz Soulfly842 #87490 üzenetére
Köszönöm!
Három helyről három infó kicsit zavaró. -
Deck
titán
válasz Soulfly842 #87296 üzenetére
Köszi a felvégásítást. Péntek este 18:00 kor vettem át így a mai az első nap, bemegyek akkor és ragaszkodom a cseréhez mint anno S7 esetében, akkor is üzletvezetőt kellett hívniuk
S8+-nál a fehér szín pirosas ha kicsit is megdöntöm bármelyik irányba, öcsém S8+-án nincs ilyen probléma.
Legalább megtudom mutatni nekik mi a gondPS5
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Soulfly842 #87280 üzenetére
Lehet, bár azt pár héttel ezelőtt csinálták elvileg
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Soulfly842 #87257 üzenetére
Anyám azt mondta, hogy ő hívta, ma meg már nem szórakoztatom
Holnap kifaggatom, tudtak-e beszélni.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
k-adi
nagyúr
válasz Soulfly842 #87211 üzenetére
a linked szerint, vagyis a T szerint:
A belföldi kiegészítő net opciók és kedvezmények (pl. Extra net, Domino Maraton, Net Plusz, diákoknak járó 2 GB) EU roaming helyzetben nem használhatók.
well..fuck.
-
g0dl
addikt
válasz Soulfly842 #87209 üzenetére
Igen, nekem a modem kellene. sim + modem 9000Ft. Elhasználnám a sim hez adott 1GB-ot, aztán domino fix + maraton
Igatzából az a fura, hogy domino fix hez nem adnak modemet.
-
4Grider
nagyúr
Nem találtam olyat az EU rendeletben, hogy feltöltőkártyás előfizetés esetén az EU roaming hívásfogadás 30 naponta 100 perc erejéig számítana méltányos használatnak.
-
tsteve
senior tag
az összefoglaló is be lett linkelve már korábban párszor, s épp ez alapján ajánljuk itt többen is jó szívvel domino-soknak a vodafone ingyenes nyári 4 gigabájtos akcióját, ami eu-ban is működik, s amiért a céged kb. 10 ezer forintot gombolna le róluk eu-ban...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Más szavakkal: ha itthon használod a szolgáltatást, büntetőtarifát alkalmaznak az EUs roaming díjakhoz képest.
-
tsteve
senior tag
az angol szolgáltatók pl. ezt a paradoxont ugy oldották fel, hogy pár penny-re (10-15 Ft-ra) csökkentették (már hónapokkal ezelőtt) az eu-ba irányuló nemzetközi díjaikat... pl. 4-5 penny ez már csak Angliából Magyarorszagra többségüknél Pay And Go esetén is... ez durva paradoxon valóban, mert a magyar szolgáltatóknál megmaradt (én többszor irtam róla már itt) hogy 99 Ft/perc innen eu-ba a dij (förtelmesen drága) míg Ausztriából Ausztriába jóval olcsóbb lett...a paradoxon feloldására ajánlanám az angol módszert a magyar szolgáltatóknak is, de tudom, hogy csak megmosolyognák ezt a hazai cégek...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Soulfly842 #86648 üzenetére
Köszi, ennek nagyon örülök.
szalai112 köszi neked is.
-
veterán
válasz Soulfly842 #86645 üzenetére
Akkor is él a korlátlanság, ha Nextre van hűségem, és azt váltottam át Mobil csomagra?
-
IamTheDog
tag
válasz Soulfly842 #86645 üzenetére
Ez oké, de ha külföldre (EU-ba) megyek, akkor nekem kell kapcsolgatnom a netet, és nem az lesz, hogy az alap előfizetésemben lévő net kezd el fogyni autmatikusan? Magyarán nem az van, ha nekem jelenleg 4 gigás a netem, de holnap bekapcsolom ezt a korlátlan cuccot, akkor a 4 gigám a három hónap alatt a havi EU roaming keretem lesz mert itthon úgyis korlátlan?
-
SUPREME7
addikt
válasz Soulfly842 #86580 üzenetére
Ha csak a szám kell akkor át lehet dobni dominóba.
-
gianone
őstag
válasz Soulfly842 #86487 üzenetére
Önmagában azért, mert 10 év után külföldre megy, nem volna túl bölcs dolog csomagot váltani, csak ha amúgy is megéri. Ahhoz meg kevés az információ. Van hűség, nincs, ATK-e a Move M vagy nem, van Magenta vagy másik előfizu stb.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
St3ven
addikt
válasz Soulfly842 #86341 üzenetére
OK, akkor hozzá jön +465 Ft az első (100MB) sáv aktiválása.
Ha úgy számolom ki a feltöltési összegeket, hogy a következő sáv egyenleg miatt ne is tudjon aktiválódni, attól még nem fog megállni a net, ugye? Tehát mehet tovább a korlátlan böngészés és e-mail opció terhére?
@dragon1993:
A honlapon már nincs fent, de a Domino Web egy csak adatkártyán használható díjcsomag, sávos díjszabással.Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
chab7
addikt
válasz Soulfly842 #85443 üzenetére
Köszi a válaszokat! Ezt a díjmentes átirányítást hol tudom megcsinálni? Online felületen lehet?
"Eu helyzetben idegen hálózatot használsz, így a hálózaton belüli ingyenesség nem érvényesíthető telekom mobil irányba, Ergo, ez annyit jelent, hogy a magyarországi hálózatok irányába 150 perc leforgalmazható Roaming helyzetben."
Csak épp a "papírban" nem ez szerepel, hanem, hogy roaming helyzetben is azonnal 35Ft. Na mondjuk egy darabig nem érint mert csak itthon használom, csak nem szeretném ha emiatt ha pl egy év múlva kikerülök látogatóba a húgomékhoz akkor a hazatelefonálásra felszámoljon. Remélem ettől függetlenül jár a 150 perc mint ahogy az oldalon szerepel és nem azonnal 35Ft/perc, ahogy a "papíromban".
"Mivel lényegi ügyféladat eltérést be kell mutatni igazolvány kíséretében."
Abból írta be eleve. Csak már egyből hibásan.
"Egyébként papírokat alap esetben semmilyen esetben nem adnak. Minden elektronikus, csak ezt akkor nem magyarázták el rendesen."
Erről konkrétan semmi szó nem esett. (Mint ahogy a "papíron" sok olyat olvastam azóta amiről szó sem volt de benne van, hogy az ügyintéző elmagyarázta és megértettem, elfogadom. Szerencsére nem pénztárcát érintő dolgok, de azért futólag említhetnék azokat amik a szerződésben benne vannak. Tudom milyen rossz ezt milliószor elmondani. Az én munkaköröm egyik eleme az adott intézmény telefonközpontjának kezelése ahol szintén milliószor kell ugyanazt elmondani a telefonálóknak, de ez a(z egyik) feladatom).
"AZONNAL irány holnap reggel egy üzlet Ezt rosszul mondták! 72 óráig beváltható! ha valaki személyesen veszi, akkor csak személyesen felhasználható, ha online, akkor csak Online!"
Akkor ez többszörös bukta, mert sehogy sem tudtam volna bemenni a héten. Innen egy óra utazásra van legközelebb telekom és reggeltől estig tartó műszakom van - még holnap is. Az egyetlen rövid napom a kedd volt - mikor is ez az egész szerződéshosszabbítást, magentába összetételt és átírást "sikerült" intéznem. Ha nem lesz az online felületről elérhető - ahogy ígérte személyesen - akkor így jártam. Bosszant, mert akkor inkább ne is mondta volna, hogy jár. Csak lenne már loginom az otthoni részhez, mert oda még semmi belépési adatom nincs, azt a szerződést még nem is láttam így, és már a 2 nap átírási idő is bőven lejárt
Még egyszer köszönöm a válaszaid!
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
tabaga
tag
válasz Soulfly842 #85446 üzenetére
Csunya, gonosz NMHH próbálja betartani a netsemlegessegre vonatkozó, régóta érvényben lévő szabályokat
1 év lehet az eddigi kettő év hűség
Érdekes, hogy még nem volt a hír a fórumban.[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Soulfly842 #85446 üzenetére
amiatt dühösek a srácok főleg itt, hogy a NEM tematikus opciók sem használhatóak eu-ban
pl: Maraton, Most, stb.[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
sajnos a telekom rossz szerződéseket küld az új csomagokra, az eredeti hozzászólásban erről is volt szó...erre nem reagáltál, pedig fontos lett volna..
azaz az új szerződésekben a 150 perc (mobil l) és pl. nálam a 80 perc (mobil s) is "csak belföldi"-ként van jelezve... szó sincs sehol az eu 1-es zónáról a doksikban... emiatt (is) érezhető a kapkodás a Telekomnál..én már 1 hónapja is jeleztem a problémát itt is és máshol is (1430) de úgy tűnik továbbra is sz@r a helyzet a cégnél a doksik terén...[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Köszi a gyors választ!
Kar érte, sajnos a legközelebbi Telekom, Békéscsabán van. Cirka 50km.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
chab7
addikt
válasz Soulfly842 #85358 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert a héten sikerült magenta csomagba új előfizetésre váltanom (kicsit zökkenős volt, mert volt benne hiba az ügyintéző részéről, de betudom véletlennek - topicban írtam erről). Tehát akkor megoldható lenne díjmentesen, hogy a még pár napig élő előző számomat az újra irányítsam mindenféle + díj nélkül? Jó lenne ha így lenne.
Másik kérdésem, hogy a mobil előfizetés részére már fel tudok menni a neten, ott át is olvastam a papírokat (amit ugye napokig hiányoltam mert helyszínen nem kaptam semmit és belépni sem tudtam egy ideig) és abban azt látom, hogy az eu roaming helyzetre nem azokat írja ami a weboldalon van. Tehát a mobil L csomagomnál csak korlátlan hálózaton belül belföldönt ír és a +150 perc egyéb belföldi hálózatnál sem írja az eu roaming hyelzetet. Sőt külön ki is emeli, hogy ebben az esetben 35ft percenként. Ellenben ahogy a weboldalon hirdeti "belföldi hálozatokba itthon és eu roaming helyzetben". Ez most hiba, vagy majd júniustól kapok valami másik "papírt" (online) amiben már a weben található feltételek lesznek?
Azért érdeklődök, mert már mindent kinézek belőlük, itteni írások és a mostani esetemben félreírt de telefonos ügyintéző által online javított dolog alapján.
Sőt még egy hibát találtam a "papírokat" olvasgatva. A születési dátumomat is elírta az ügyintéző, pedig a személyimből írta be az adatokat Igaz csak egy napot tévedett, de ez számít valamit és hívjam őket, hogy javítsanak (min 60 pert pesz a hívás mint a minap) vagy hagyjam a csudába mert ez nem oszt nem szoroz.
Remélem itt tájékozottabb segítséget kapok (mint eddig kaptam is), mint személyesen a szerződéskötéskor.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Cilindrik
aktív tag
Nem biztos hogy hosszabbítják. Tavaly nyáron asszem valamik korlátlan net volt a magenta kedvezmény.
Amugy abban igazad van hogy bőven megéri alacsony havidíjnál párhozamosan futtani 2 előfizetést 3 hónapig a kedvezményért cserébe. legalább van "átszoktatási idő" az új számra.
MÁS:
Eddig nem tudtam hogy van ilyen de lehet hogy új dolog. Bebattyogok űgyfélszolgálatra látom hogy van bent 10-15 várakozó, akarok gombot nyomni, jé van olyan hogy Magenta ügyfél. Benyomom, beadom a számom, sztem nem telt el 10 másodperc és már hívtak is. Már megérte a Magenta 1 -
gianone
őstag
Ezt igazán úgy érdemes csinálni, hogy vesz egy Dominót, majd 3 hónap múlva beviszi előfizetésre, így kap rá havidíjkedvezményt is. Aztán mikor lejár a hűség, a régi számát viszi ki Domnóba. Vesz egy dualos az 50000-es kedvezménnyel, és öröm bódotta. Viszont érdemes matekozni, mert az új készülékáraknál már az 50000-rel együtt sem biztos, hogy nagyobb a kedvezmény, mint amit a havidíjban pluszban kell fizetni két év alatt, ha vesz telót. Mobil XL-nel ez 24x4000=96000 forint.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #85122 üzenetére
Oké, de valahogy akkor is furcsa.
Ha a 10k-t osztom 3 szolgáltatóval, 3333 kártya per szolgáltató.
Osztom 10 évvel, 333 kártya per év.
Elméletileg minden nyitvatartási napra esik egy értékesítés minden egyes szolgáltatónál 10 éven keresztül. Továbbra sem értem ezt az egészet, hogy ennek szolgáltatói oldalon hogy nincs semmilyen felelőse. -
cris78
őstag
Vangelisnek mennyi kártyája lehet?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
tsteve
senior tag
ez ráadásul külföldön is simán kivitelezhető lett volna... sőt még most is megoldható lenne odakinn az eu-ban a legtöbb országban.. túl volt ez lihegve picit médiában nálunk, egyetértek most veled...ennél durvább dolgokra sem figyeltek fel eddig a kinti titkosszolgálatok (sem)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Soulfly842 #85008 üzenetére
Mester, én hiszek neked
Most azt kellene tenned, hogy felhívod a 1430-at és hasonló határozottsággal megmondod nekik is, hogy ők hülyeséget mondanak az érdeklődőknek, mert nem úgy van, mint ahogy mondják
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
addikt
Végre leírta valaki. A poszt lényegét be kellene tenni az összefoglalóba. Ezt én most kivastagítom, hogy egy arra jogosult intézni tudja a dolgot, utána pedig ezt a posztót vissza tudja tenni simára, vagy törölni tudja.
Jó szerencsét!
-
Beca1990
senior tag
válasz Soulfly842 #85020 üzenetére
inkább követné a telekom a Telenor példáját sokmindenben...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Soulfly842 #85020 üzenetére
mindenestre az is tény, hogy a 1430 (immár másodszor is) veled ellentétes infót adott nekem most is, azaz idegen nem adategyeztethet semmilyen kártyára még a kóddal sem, csak az előfizető... gáz van a cégnél, hidd el nekem...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
ahhoz képest hogy - állítólag- tilos már a felhasználókénti rögzítés, a telenornál működik simán :
[link][ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
ehhez képest nekem pl. telenor nem engedett rögzíteni saját adatot párom kártyájára az adategyeztetés során, hiába volt jó a kód és minden egyéb adatom, azt kérte a végén, hogy menjek be egyéni szerződést kötni...
előtte délelőtt pedig a telekom 1430 is azt közölte hogy csak a jogosult előfizető végezhet adategyeztetést, idegen nem... valami komoly zűr van itt, akármit is írsz[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz Soulfly842 #84994 üzenetére
A mondandómból ezt a következtetést fogalmam sincs, hogy vontad le, ilyesmiről szó sem volt.
Arról beszélgettünk, hogy más SIM-kártyáját hogy tudja a saját nevére íratni. Felhasználói regisztrációt senki nem említett. Fuss neki még egyszer.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
tsteve
senior tag
meglepetés számomra amit irsz... ehhez képest saját adatataimmal akartam 2 órával ezelőtt regizni párom telenor kártyáját... nem jelzett semmilyen hibát, de megkért hogy fáradjak be névre szóló szerződést kötni... utána 5 perccel párom nevére sikeres volt a szerződéskötés ugyanarra a számra .. tehát igenis összehasonlitotta az adataimat az eddigi előfizetőével.. máskülönben hogyan volt ez lehetséges? egyik esetben sem jelzett hibát...telenorra is ugyanaz a törvényi szabályozás vonatkozik nyilván
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Persze, tudom, csak Nyíregytől 50 km-re lakunk, és anyám nem az a pihenős, lazulós típus. Ha otthon vagyunk, egész nap süt-főz megállás nélkül, meg még apámnak is csinálja a papírmunkáját, szóval nem nagyon van időnk elmenni ezért Nyíregyre. Mondjuk nagyszülők miatt szoktunk bemenni, de most nem kezdeném el leírni a családi hátteremet Lényeg, hogy megoldjuk valahogy, el lesz intézve. De köszi!
-
Beca1990
senior tag
válasz Soulfly842 #84638 üzenetére
én tavaly decemberben váltottam és nem engedte, hiba üzenet hogy nem dominos a szám vagy helytelenül adtam meg.
-
hacki87
senior tag
válasz Soulfly842 #84638 üzenetére
En iden valtottam marciusban elofizurol dominora es ugyanugy adategyeztettem amit elfogadott.
-
Beca1990
senior tag
válasz Soulfly842 #84636 üzenetére
azt meg tudod mondani pár embernek miért nem sikerül az adategyeztetés aki előfizetésről Dominora váltott?
-
Keem1
veterán
válasz Soulfly842 #84476 üzenetére
Ha technikailag minden pipa, attól lehet, hogy még nem aktív a szolgáltatás?
Elvileg minden adott:
- Telekomos előfizetés
- aktív 4G(+)
- támogatott készülék (S7e)
- Telekom ROM, támogatott VoLTE-vel (benne van a kapcsoló)Egyelőre továbbra is visszavált 3G-re hívásindításkor. (a képen wifin van a telefon, de a próbahívások idejére kikapcsoltam, hogy ne kavarjon be, 4G-ről egyelőre még visszaváltott minden alkalommal 3G-re)
Szerk:
Azt hiszem, a hsz-edben van a válasz is
"Fokozatos a bekapcsolás"[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
"Kizárólag a Telekom által támogatott OP rendszeren működik."
BB OS10 köztük lesz esetleg?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
polonic
félisten
De rossz volt erről csendben maradni a vendor oldaláról. Bár eztuán is kussban kell lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
+ kizárólag hétfőn, szerdán és pénteken reggel 6-tól fél 7-ig, és csak az azokon a napokon született emberek, de hétfőn azokból is csak a nőneműek.
-
radio100jozs
őstag
Itt a hivatalos a VoLTE-ről a Telekomtól:
-
Vangelis
félisten
válasz Soulfly842 #84479 üzenetére
Értem én..
Akkor így a telekom már a 4g-n tudja (netes hívás?) dumáltatni az ügyfeleket... és nekik is olcsóbb lesz a percdíj
Olyan lesz mint a viber , most hallasz most jó ?
Csak viccelek.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
radio100jozs
őstag
Érdekesek a követelmények, mert pl. majd egy Honor 8 DS, ami Telekomnál előfizetéssel hűségre vett, de gyári független, és nincs is belepiszkálva a Telekom részéről, akkor majd ezen feltételek szerint hová lesz besorolva a VoLTE használhatóságnál?
-
Vangelis
félisten
Ez egyébként a felhasználóknak vagy a telekomnak lesz jó?
-
Ateszpapa
addikt
Ez jó, érdemes a Telekomtól S8-cat venni.
Honnan tudom, hogy VoLTE-t használ a készülék?
Az a 4G+?A beállításoknál be van kapcsolva, hogy engedélyezve van.
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #84416 üzenetére
Nem Tőled vettem át 20.-án a Mammutba a készüléket?
-
Vangelis
félisten
válasz Soulfly842 #84409 üzenetére
Mennyire sok a piros?
lehet a vodának szánt készülékek lennének azok... csak felcserélték.
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
válasz Soulfly842 #84350 üzenetére
Nálam is így írta be az ügyintéző.
Pécs (Magyarország)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM