-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Adott egy flottás adat sim kártyám a laptopban. Azt vettem észre, hogy idővel (5-10perc) csökken a térerő (5 pálcikáról 2re), és az internet is belassul, pedig a laptop fix helyen van az asztalon.
A mobilhálózatot ki-be kapcsolva egy ideig újra minden jó (max/5 pálcika, gyorsabb net). Forgalmas helyen használom a sim kártyát, ez nem tudom mennyire befolyásolja ezt a jelenséget.
Mitől lehet ez?
Ugyanez a sim kártya volt pl egy másik forgalmasabb helyen egy asus routerben (4g-68u, 4g-ac53u), és ugyanez a hiba volt. Idővel belassult/elment a net, az újraindítás mindig segített, azt hittem ez router hiba.Lehet, hogy a sim kártya hibás? Vagy olyan (adatkorlát nélküli) csomagban van, ami ennyire hátra van sorolva?
-
ArthurShelby
addikt
A multisim-et lehet adatmegosztó sim-ként használni?
Szóval tud mindkettő egyszerre aktív lenni? Pl egyik sim telefonban van és telefonálok rajta vagy adatot használok/letöltök, míg a másik sim meg egy tabletben van és azzal is letöltök (de ugye mindkettő ugyanahhoz a telefonszámhoz tartozik). -
ArthurShelby
addikt
válasz
MadMancs #122226 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A csomag amiben vagyok minden ingyenes és végtelen (hívás, sms, adat), csak pl szerelők szoktak kérni képet és mivel csak a telefonszámuk van meg sokszor, így ott kérik.
Családdal csevegő app-okon keresztül tartjuk a kapcsolatot. Az RCS nem rossz, de ha nincs net, akkor mobilnetet használ, vagy mms-t?Meg azt vettem észre, hogy az mms kép is úgy jön meg, hogy feltöltik egy t-s oldalra, és sms-ben kapok egy linket a képhez, meg egy kódot (a link meg csak mobilneten működött nálam a dns miatt)
-
ArthurShelby
addikt
Szeretnék pár dolgot megérteni, így lenne 2 kérdésem:
1. Az mms szimpla adatforgalom, pl korlátlan nettel akármennyit mms-hetek, vagy ez ettől független adatforgalom, és a díjszabás is más emiatt?
2. A VoLTE ip alapú (voip), így a wifi hívással összefügg?
Tehát ha engedélyezve van nálam a volte akkor a wifi hívást is tudom használni? (már csak a készüléken kell bekapcsolni). Ha megjelenik a hd ikon telefonálásnál (samsung s7), az volte-t jelent? -
ArthurShelby
addikt
válasz
Soulfly842 #90299 üzenetére
Gyári független xeh rom, extreme digital-os vásárlás. Remélem sim kártya hiba lesz. (csak ezt flottásként nem lesz a legkönnyebb megoldani)
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
Szolgáltatót váltottam, áttértem a telenortól a telekomhoz.
Nem tudom kapott e valami kis frissítést a telefon (samsung galaxy alpha), vagy a sim kártyával/szolgáltatóval van valami, de már többször is csinált olyat, hogy be vagyok kapcsolva (wifin a fb üzenetek jönnek), de nem jönnek be a bejövő hívások, sms-ek (mintha nem lenne hálózaton). Aztán én telefonálok és akkor megjavul minden, "fölmegy a hálózatra", megjön az sms-s.
Van megoldás, tapasztalt már valaki hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest