- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0 #106794 üzenetére
Igen, de annyi pontosítást megér, hogy ha a réginek az e-pack kedvezményes árát nézed, ami 2000 Ft, akkor az újnak az 2500 Ft.
-
válasz
enginev3.0 #105864 üzenetére
Úgy érted, ha korlátlan kell a kérdezőnek, elég-e a korlátolt is? kértem helpet amúgy
Telenor is szolgáltat Telekom mobil szolgáltatást?
(#105863) Roaming
Mobil S+ korlátlan az valóban korlátlan, vagy azért nem mindenben? Mert Mobil S-em van, nemsokára lejár és nem tudom még mit kéne helyette.... Domino mondjuk! A használati profil elég változó lehet, vagyis ruganyos.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
enginev3.0 #105860 üzenetére
És ebben az esetben milyen lehetőségeim vannak? Melyik előfizetés a legjobban "kifizetődő".
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #105843 üzenetére
Ezt nem értem sosem...
Nekem napi 10 mega max átlagban. Háttéradatok mobil esetére letiltva. Útközben viber megy, esetleg böngészek -opera mini, térkép, stb. Mindez alig visz. -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #105843 üzenetére
Nyilván nem egyeznek meg pontosan a felhasználói szokásaink, ebből fakad az eltérés.
-
Top cat
addikt
válasz
enginev3.0 #105837 üzenetére
Az biztos, hogy a TeCső-n nem sokáig tartana.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #105837 üzenetére
Kis túlzással majdnem igaz.
Ha nagyon nyomkodom az almámat, akkor cirka egy óra.... vagy kevesebb.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
enginev3.0 #105658 üzenetére
Érdemes figyelni
Ilyenkor bármi lehet -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #105658 üzenetére
Kitudja 🤷♂️
a Telekomnál minden előfordulhat😁
Gondolom direkt ilyenkorra tették a karbantartást, mivel már kevesebb a forgalom. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
enginev3.0 #105654 üzenetére
Valaki lekapcsolta a villanyt.
Csak még nem vették észre 😁 -
törölt tag
válasz
Észre se vettem
-
válasz
Sosincs különösebb oka, csak ez a mostani rendszer olyan, hogy ha 20 évig minden nap reszelik, akkor is lesznek hibái.
-
4Grider
félisten
válasz
enginev3.0 #105087 üzenetére
Azt írtam, hogy nem tudok róla, nem azt hogy nincs...
-
válasz
enginev3.0 #105075 üzenetére
Már működik az app.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #105075 üzenetére
Ha a teljes kötbért kifizeted, nem lesz hűséged.
Ha lehet olyat, hogy csak a kategória kötbért fizeted ki, akkor a 2 évből ami volt vissza megmarad, de a csomagra nem lesz hűséged. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #104830 üzenetére
számlafizetőt kell módosítani, ezzel lehet elvesztesz pl. Magenta 1 kedvezményt.
Illetve ha jelenleg 1 számla jön a 2 hívószámról, talán 6-7ezer forint a különszedés.Vagy online számlázásra váltasz, s akkor 2 külön helyen is meg tudod nézni a pdf-et.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #104387 üzenetére
telefon menüjében, esetleg
-
válasz
enginev3.0 #103330 üzenetére
Nem tudsz visszamenni kötbér nélkül.
tylerddd: nem tudom, tudnak-e erre válaszolni. Telefonon esetleg rákérdezhetsz.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #103133 üzenetére
Lehet a multiSIM kizáró ok korlátozásnál, hisz akkor csak egyik kártyán korlátozol.
A multiSIM lényege, hogy több eszközön használd ugyanazt a hívószámot, így könnyen lehet, hogy mivel nem felügyelhető, hogy mindkettőn letiltottad-e az adott hívószám elérését, így nem elérhető ez a lehetőség a reklamációk elkerülése miatt, de ez csak egy tipp. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #103130 üzenetére
Akkor az adott kártyán nincs híváskorlátozási lehetőség.
DuoSIM, Autóskártya vagy MultiSIMről van szó? -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #103125 üzenetére
Igen.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #103120 üzenetére
PIN2, ha jól tudom.
-
válasz
enginev3.0 #102850 üzenetére
Nekem a csaj azt mondta, lényegében ugyanaz az aktiválási logika van ennél is, mint a Duonet sim kariknál, így nem okoz neki nehézséget.
Ami tetszik:
”A Korlátlan Net vagy Net Korlátlan előfizetések mellé akciós áron megrendelt MultiSIM ára 990 Ft marad az akció visszavonása után is a következő szerződésmódosításig.”
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #102841 üzenetére
-
troland26
őstag
válasz
Ez pontosan hol is van ? Most tervezek egy Samu Watch vásárlást ..szitén multi sim el ...ennek nincs havidíja ugye ? ( mármint a multi simnek )
-
válasz
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #102823 üzenetére
MultiSIM esetén nem lehet csak netet megosztani, nem arra lett kitalálva.
DuoNET SIM nem véletlen nincs korlátlan net mellé...Szerintem amíg a felhasználók nem élnek vissza vele, addig marad 990 forint.
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #102823 üzenetére
Mindenképp csörög.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #102582 üzenetére
Ott a pont!
Félve mondom, nehogy ezt is elrontsák, de 1vmiben sokkal normálisabban kezelik itt a feltöltős kártyákat (mármint a percdíjakon kívül): bmikor lehet adategyeztetni, így az embernek nem kell összevissza dátumokat figyelni, hanem a többhónapos különbségeket is ki lehet közös nevezőre hozni. Csak az a furcsa, h a bluemobilnál már nem bírták ezt produkálni, legalábbis erre gyanakszom. A másik t legalább kiírja, h korán van, és még dátumot is ad.
-
313313
addikt
válasz
enginev3.0 #102492 üzenetére
Az az opció nekem is aktív, 1 éve mondtam le a teljes otthoni szolgáltatás csomagot (előtte Magenta 1-es voltam), csak egy mobil számuk van náluk, de azon is megjelenik a korlátlan tv opció, még így egy év után is.
-
thomas77
senior tag
válasz
enginev3.0 #102506 üzenetére
Más nevére hűséget vásárolni ajándékba? Kicsit hülyén hangzik...
-
NY_A
őstag
válasz
enginev3.0 #102496 üzenetére
Nekem is ez van Magenta mellé. Letöltöd a TV Go applikációt, és azt korlátlanul nézheted mobilneten.
-
huberpe
aktív tag
válasz
enginev3.0 #102496 üzenetére
mert része a magenta1 ajánlatnak. nekem sincs tv előfizum, de ugyanígy megjelenik majd levonódik ez a tétel.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Alatt kettővel ott van ugyane a tétel levonva, így egálban maradsz magaddal. Biztos valami kedvezmény. De azt mindig, mindenhol kiszámlázzak majd a számla végén levonják.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Magenta 1-es előfizetésen a TVGO és a HBO GO nem viszi az adatforgalmat...
-
válasz
enginev3.0 #100635 üzenetére
Ha nem beszélsz neki, kb. 1 perc után bejön az automata.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #100383 üzenetére
Számhordozás: [link]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
enginev3.0 #100383 üzenetére
Nem.
-
válasz
enginev3.0 #100330 üzenetére
Köszi! Akkor várok még türelemmel
-
glacious
addikt
válasz
enginev3.0 #100213 üzenetére
Mindig akkor van, miután aláírtam két évet
-
válasz
enginev3.0 #98087 üzenetére
Nekem mutatja rendesen azon előfizetéseinél, ahol még hűség ketyeg.
-
Watto1991
senior tag
válasz
enginev3.0 #97798 üzenetére
Ha nem ír alá újabb hűséget, csak csomagot vált, akkor nem.
-
Sofian
őstag
válasz
enginev3.0 #96276 üzenetére
Márc 21-re vártam én is. De a korlátlan böngészés lassítás miatt már megvettem a Hello Datát. Majd "ráhordozom" 21 után. Tisztább szárazabb érzés..
-
Ateszpapa
addikt
válasz
enginev3.0 #96276 üzenetére
+1
Én egyelőre a netemet Telenor flottás MIFI-vel oldom meg, Telekomos Move XS csomagom még megvan nekem is és a páromnak is.
Családi opcióval ingyen telefonálunk egymás között, egyelőre a net miatt nem éri meg nekem átmennünk. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
enginev3.0 #96248 üzenetére
Egyre több ismerősöm vándorol át.
-
rankesz
veterán
válasz
enginev3.0 #96248 üzenetére
Detto, a t meg menjen a jó...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
enginev3.0 #96230 üzenetére
Ráadásul ha (kötelező) perccsomagot is kérsz mellé, akkor 12ezer.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
enginev3.0 #96217 üzenetére
Ezen mi nem érthető? Ezt kérdezted:
"Korlátlan böngészés opció lassítása a régi csomagokra is vonatkozik?"
Evidens, hogy nem korlátlan interneted van, hanem korlátos, különben nem kellene ez az opció. Ezek alapján nem volt egyértelmű, hogy miért mész át a Telenorhoz, mert a Telekomnál pont ugyanúgy van korlátlan internet.
Max akkor éri meg átmenni a Telenorhoz, ha olcsóbb a korlátlan net (amiről fogalmam sincs, de nem is izgat), mert a korlátos net pont ugyanolyan szívás lesz az EU rendelet miatt, mint a Telekomnál vagy Vodafone-nál (hacsak valamit ki nem találnak okosba, ha már olyan leleményes a magyar úgy is).
-
ForRedGlory
félisten
válasz
enginev3.0 #96205 üzenetére
Kifejtened? Csak mert ez EU eloiras, Telenorra ugyanugy vonatkozik... Az alapcsomag viselkedeset veszi fel a kiegeszito csomag is.. Azaz ha lassit, akkor lassit, ha levag, akkor levag. Sok sikert a Telenornal.
Csak a korlatlan csomagnal nem relevans, de oda meg minek kieg.opcio.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
enginev3.0 #96211 üzenetére
Mert kaptam 1000ft havidíj kedvezményt 2 évre. Így többe kerülne felmondani, mint fizetni augusztusig.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
enginev3.0 #96205 üzenetére
Ugyanígy tettem és nem bántam meg.
Tényleg korlátlan a korlátlan. Olcsóbb együtt fizetnem a HelloData-t és a MoveXS-t (sajna hűségem van még), mint Telekomnál 15 gigára váltani. (Amivel spórolni kéne ugyanúgy.)
-
goop
őstag
válasz
enginev3.0 #96201 üzenetére
Vonatkozik rád is. Kötelezték őket, és ez csak egy opció, szóval hűséget erre nem bonthatsz, az biztos.
-
válasz
enginev3.0 #95705 üzenetére
Háááát, rontani biztosan nem tudnak a jelenlegi helyzeten, mostanában legtöbbször fel sem tudtam jelentkezni a telekom fiókomba, ha néha sikerült is, akkor se tudtam csinálni semmit, mert folyton leakadt
-
Ateszpapa
addikt
válasz
enginev3.0 #94721 üzenetére
Most kaptam meg a számlám, és a Move XS 2118 Ft ebből lejön az e-pack kedvezmény, így 1818 forintra jön ki havonta.
Korrekt szerintem.
-
fornettisuti
veterán
válasz
enginev3.0 #94738 üzenetére
Nekem is.
-
fornettisuti
veterán
válasz
enginev3.0 #94730 üzenetére
Csatlakozom.
MoveXS+epack=2253 lett
Valamiért drágult, 19xx akármennyi szokott lenni.Update:
Netplussz XXL 5GB 2715-ra csökkent.
A múlt havi számlám és a mostani számlám is forintra pontosan megegyeznek.
Gyakorlatilag, amit egyik kezével adott, másikkal elvette a Magenta. -
válasz
enginev3.0 #94730 üzenetére
Az ászf szerint nem változott az ára - kivéve persze az áfacsökkentést -, a rendszer írhatja ki rosszul, ha mást látsz.
Forrás: Link
Most nézem, már a lezártat is aktualizálták az áfacsökkentés szerint, akkor nem is kell a netnél külön levonogatni.
-
válasz
Az e-Pack nélkül annyi, e-Pack-kel 1953 Ft, a hang és az adat szétszedve pedig e-Pack nélkül 2118.09 Ft, e-Pack-kel 1818.09 Ft, illetve a 30 MB 134,92 Ft, utóbbira vonatkozik az áfacsökkentés, ami így már 120 Ft.
-
tsteve
senior tag
válasz
e-pack? itt nem változott valami az esetedben? ez adhat 300 ft különbséget talán...esetleg csúsztál az előző befizetéssel vagy nem elektronikusan egyenlítetted ki, stb....
-
Szólista
senior tag
válasz
Ez engem is érdekelne,mert nekem is ennyi lett.(nincs hűség lejárt)
Mennyibe kerül a havidijasból dominóra váltás? -
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #94678 üzenetére
10000/1,18*1,05=8898Ft
-
válasz
enginev3.0 #94673 üzenetére
Új, Korlátlan Net nevű csomag van mától, ami ugyanúgy 10 ezer, mint volt a régi csomag. A régi Net Korlátlan ára csökkent, de új szerződést arra már nem lehet kötni.
-
Teaway
veterán
válasz
enginev3.0 #94673 üzenetére
Az a kivétel, de épp az előbb írták.
-
goop
őstag
válasz
enginev3.0 #93790 üzenetére
Már/még most is van. Az áfa miatt csökken az ár.
-
raziel01
veterán
válasz
enginev3.0 #93784 üzenetére
Amúgy annyira vicc, hogy nekem még hűség nélküli Move XS díjcsomagom van 2k-ért havonta de ha új hűséget írnék alá akkor a legolcsóbb az már 3133 Ft/hó 500 MB nettel ami után ki is kapcsolják a netet ellentétben a Move XS-el.
Így biztos aláírnák hűséget...Ja nem. -
SUPREME7
őstag
válasz
enginev3.0 #93786 üzenetére
-
válasz
enginev3.0 #93786 üzenetére
Most fizettem be a 8000-reset.
-
mony12
újonc
válasz
enginev3.0 #92976 üzenetére
Ezt en is tudom, de ezen belul hol? Sokmindent probaltam mar es csak az egyenlegem kuldik le.
-
laabom
tag
válasz
enginev3.0 #92968 üzenetére
Látom nem értetted a kérdést.
2 év hűséggel szeretnék készüléket vásárolni de részletfizetési lehetőséggel ami eddig évek óta lehetett de most nem lehet csak egy összegben.
-
gyuromoj
veterán
válasz
enginev3.0 #92928 üzenetére
Miről van szó?
-
válasz
Mondjuk csak 3 hónapra szól, de tény, hogy nagyon jó ajánlat.
-
Def26
félisten
válasz
Na, mi az?
Még nincs hűségem telekomtól.
-
Soulfly842
addikt
válasz
enginev3.0 #92735 üzenetére
Akkor majd újrakerekítik
-
vizslakutya
senior tag
válasz
enginev3.0 #92628 üzenetére
Ez emberke függő, én eddig 5400 froncsit fizettem a ATK NEXT S 1 Gb adatért,most 10270 lesz a Korlátlan mobil+ 2 Gb adat közösségi ingyenessel. Soknak tűnik,de még van hozzá 1 Galaxy S 8 is, nekem így megérte váltani.
-
elekreg
tag
válasz
enginev3.0 #92628 üzenetére
Megéri az, ha valakinek 1 GB volt 2000 Ft-ért és most 2349 Ft-ért 2 GB + korlátlan közösségi alkalmazásokat adnak, vagy 4 GB volt 4000 Ft-ért és most 4484 Ft-ért 6 GB + korlátlan közösségi alkalmazások vannak, valamint 10 GB volt 6500 Ft-ért és most 7182 Ft-ért 15 GB + korlátlan közösségi alkalmazásokat kap.
-
válasz
enginev3.0 #92382 üzenetére
Én nem nagyon számítok rá, hogy érdekes új csomagok jönnének ki elsejétől, de ne legyen igazam. Az eddigiek alapján kb ilyesmire számítottam mint ami most jött.
-
radio100jozs
őstag
válasz
enginev3.0 #92412 üzenetére
A Hello Datára minek második sim??? A mobilodról is meg lehet osztani a netet Wi-Fi-n, ha kell mondjuk a laptopnak.
-
radio100jozs
őstag
válasz
enginev3.0 #92392 üzenetére
A Telenornál is van adatmegoszto sim az adatcsomagokra.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
enginev3.0 #92384 üzenetére
Tökmindegy, ez még mindig kínlódás. Nem értem meddig húzzák még, hogy értelmes csomagokat is bevezessenek végre. Lassan többet van szó a topicban a Telenor netjéről, mint a Telekoméról.
-
MK VII
veterán
válasz
enginev3.0 #92384 üzenetére
Bizony...
Szerintem azt hitték, hogy október végéig világmegváltó közönséget fog vonzani a túlárazott korlátlanjuk, aztán mégsem. -
vpanangin
senior tag
válasz
enginev3.0 #92329 üzenetére
És mi van ha valaki nem akar versenyezni a piac valamelyik szegmensében? A Telekomnak is van olyan terméke (pl. Sat és Catv) amire a Telenor a füle botját sem mozdította.
Mondjuk ez a mobilinternet (és annak sebessége, lefedettsége) azért manapság elég sok felhasználó fantáziáját megmozgatja. Ebből most kimaradni bármelyik szolgáltató részéről meghatározó döntés lehet az elkövetkező 2-3 év profitjának szempontjából.
Nem?
-
SUPREME7
őstag
válasz
Minek erőlködjenek ha fost is el tudják adni jó drágán?
A Magyar Telekom 2017. harmadik negyedéves eredményei
2017 harmadik negyedévében az összbevétel 8,8%-kal, 155,4 milliárd forintra nőtt (a 2016. harmadik negyedévi 142,9 milliárd forintról).
Ez elsősorban a RI/IT bevételek erős növekedésének, a magasabb készülékértékesítésnek illetve a mobil adathasználat folytatódó növekedésének volt köszönhető. -
válasz
Én nem hiszek benne hogy jó csomaggal jönnének ki. Szerintem ha az enyém lejár én is megyek flottába, vagy telenorhoz. Jó az a Hello data.
-
tsteve
senior tag
válasz
én is reménykedem valami normális árú netes csomagban, miután az iqpro ügyfélkezelési problémák miatt lejáratta magát előttem...havi 10-20 giga kéne 4 ezer alatt
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Mikor megszűntettem a netes előfizetésem 2 év után a telefonban kérdezték, hogy miért szűntetem meg.
Mondtam is, hogy a Telenornál van a Hello data és az nekem jobb mint a Telekomos.Úgyhogy tuti nem vagyok egyedül ezzel, de legalább rögzítve lett, hogy miért szűntettem meg.
-
Def26
félisten
válasz
enginev3.0 #92324 üzenetére
Jó lenne valami otthone home mobil net féle dolog itt is, mint a telenornál és vodánál.
-
gerii
addikt
válasz
enginev3.0 #92324 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek még, ha megint ilyen vicces 2k/GB dolgokat találnak ki, röhögve átmegyek a Telenorhoz.
-
válasz
enginev3.0 #92322 üzenetére
Már megint?
-
Soulfly842
addikt
válasz
enginev3.0 #91780 üzenetére
Várjál türelmesen. Felesleges. Még csak most kezdenek dó'gozni a népek
Ma meglesz az. Nyugalom
A legtöbb földi halandó nem a PH-n olvassa és kéri real-time a függetlenítést, biztos rengeteg igény érkezett be négy nap alatt, a tiéd meg még első hullámos is
Menni fog az gyorsan!
-
fornettisuti
veterán
válasz
enginev3.0 #91755 üzenetére
Én sem kaptam. Amúgy egy munkanapot mondtak, az kedd.
-
thomas77
senior tag
válasz
enginev3.0 #91572 üzenetére
Nem valószínű. Az ember azt mondja, hogy hűségidő nélkül nyitható. De az új készülékek is függetlenek, hiába van rajtuk hűség... Szóva szerintem hajrá!
-
Közeg
újonc
válasz
1414-en az automata úriember azt mondja, hogy hűségidőtől függetlenül díjmentesen (de látom közben megelőztek
). Most zongoráztam végig
3-as menü, 6-os pont, # után mehet az imei.
-
djpety
tag
válasz
Az automata ügyfélszolgálat szerint hűségidő alatt is díjmentes, és logikusnak is tartom ha azt állítják, hogy alapból független készülékeket forgalmaznak már. Másrészt, mi lenne akkor, ha valaki mondjuk eladta a telefonját még hűségidő alatt, és az új tulajdonosa függetleníti? Ki kapja a számlát?
A vodafone mondjuk kér érte pénzt, Telenorról még nincs információ.
-
tylerddd
veterán
válasz
enginev3.0 #91328 üzenetére
Mert aki kérdezett, annak nem csak a függetlenítés díját kellene fizetnie, de te ezeket nem írtad és így olyan, mintha 15k-ért függetleníthetné és csá! De nem kötekedésnek szántam!
-
tylerddd
veterán
válasz
enginev3.0 #91319 üzenetére
Hűség alatt lehet kérni függetlenítést?!
-
válasz
enginev3.0 #91183 üzenetére
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #91183 üzenetére
Remélték személyesen talán elgombolkozol az ajánlatokon és elmondhatják dolgoztak. Próbálkozniuk kell, ez ilyen. (Hozzám pár hónapja UPC nő csengetett be, szerencsére nem az a nagy dumás lerázhatatlan értékesítő fajta, hanem jófej volt hamar megértette esélytelen ár és minőség miatt, hogy Digiről váltsak tévét és netet.)
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #91143 üzenetére
Itt volt a telekomos. Egy az egybe ugyan azt mondta el amit a neten is olvashatok. Csak azt nem értem, hogyha én a telefonos ügyintézőnek elmondtam, hogy mondom kívülről belülről ismerem az összes neten található kedvezményt, akkor miért erőlteti rám az ügyintézőt, hogy érdemes lehet meghallgatni.
-
válasz
enginev3.0 #91143 üzenetére
Kb elmondja a publikus csomagokat. Nem nézek ki többet belőlük, szólj ha csalódnom kell.
-
Nikaré
őstag
válasz
enginev3.0 #91149 üzenetére
Nem akartam szőrszálhasogató lenni, de ez a mondat illetve visszakérdezés nekem is feltűnt.
Sőt ahogy kezdted írásodat első gondolatom az volt, hogy valami átverős próbálkozás lesz, de majd meglátjuk mit virít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen notebookot vegyek?
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- GTA V
- EAFC 25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest