Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• enginev3.0

félisten

LOGOUT blog

Hívott egy 061 pesti szám, mondta hogy a telekomtól. Látja, hogy nincs náluk minden fajta szolgáltatásom, mondom igen, mert TV még máshol van, és amíg le nem kapcsolja a upc a régi kábeleket, addig marad, utána meg meglátjuk

De nekik nagyon jó ajánlataik vannak, mondom tudom, pontosan ismerem az összes ajánlatot, majd meglátom melyik lesz. Nyilván rá kell ijeszteni

Holnap felénk lesz az egyik ügyintézőjük, szívesen mond nekem ajánlatokat, aztán mondtam neki hogyha mobilra is tud ajánlatot, mert nagyon vártam a korlátlan mobilnetet, csak épp nem 10ezerért, akkor érdekel és meghallgatom. De hogy arra is vannak nagyon jó kedvezmények. Igen, pontosan kívülről belülről ismerem azokat is, legjobb esetben is csak 9ezer forint környékére lehet leszorítani, annyi meg nem fér bele, de ha tudnak jobbat, akkor jöhet

Azt mondta akkor holnap jön, délután

Szóval kíváncsi leszek, hogy ilyen esetben kapok-e jobb ajánlatot a netes lehetőségnél vagy sem, ha nem, akkor gyorsan lerázom, ha igen ami nálam max havi 6ezer forint a legkisebb vagy még annál is kisebb hang szolgáltatással, akkor akár meg is kötöm vele helyben a szerződést, és mondom neki hogy kap más ügyfeleket is

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

Új hozzászólás Aktív témák