- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
csako #120709 üzenetére
Azt is figyelembe veszitek, hogy a Telekomnál több előfizetést is össze tudsz vonni magasabb készülékkedvezményért? A lehetőség többeknek adott, hogy olcsóbban vegyék meg a többi szolgáltatónál. Ahány ügyfél annyi féle lehetőség és annyi féle igény, valaki pénz alapján dönt, valaki minőség alapján, túlnyomó külföldi használat, lakhelyi lefedettség, érzelmi alapon, etc.
-
m1lan
őstag
válasz
csako #119431 üzenetére
10 hó hűségért cserébe ingyen adnak hozzá Alcatel Linkhub HH71VH-t, ezt önálló termékként nem is találtam meg a webshopban. Ezen az áron mondjuk így sem valami bomba ajánlat ez a segély csomag, a propellereseknél 7590 forintért van 150 GB, csak ők 2 év hűségért cserébe adnak mellé ingyen routert. Ha valaki csak az online oktatás miatt köti meg, akkor mondjuk lehet, hogy jobb a Telekom ajánlata.
-
-
törölt tag
válasz
csako #117012 üzenetére
Gyakorlatban semmilyen fejlődés sincs, kb 1 tornyon a full belváros lett 5g, mint anno amikor a 4g+ (Azúr üdülő környéke) indult el és elmondják, hogy Siófokon van lefedettség.
Telenor, Vodafone viszont tényleg sokat fejlődött nagyon a régióban. Térerőben vodafone a top, kiváncsi leszek náluk milyen lesz az 5g. Egy helyen van a telekom előnyben, Aldi és Tesco környéke.
-
albiosz
őstag
-
MadMancs
veterán
-
-
-
válasz
csako #113639 üzenetére
Akkor váltaná ki az sms-t, ha mondjuk dobna egy push értesítést, hogy "hahó, kaptál 10 GB-t
Én ezeket nem birom, ha valamit meg akarok nézni a telómon, ne zargasson ilyen push akármi. Egyébként holnaptól hivatalos és mivel az app szokott küldeni push-t még ne kezdj zokogni, hátha erről is kapsz!
Egyébként nem kötekedésből kérdem, de annyian írjátok már ezt az SMS dolgot, tényleg annyira bonyolult az app-ban megnézni, hogy egy adott számhoz milyen értékek vannak hozzárendelve?
Nincs YT-on tutorial erről?(#113640) cris78
Holnaptól aktiválható, de szerintem reggel 8 körül megtudod, addig csak nem fogy el a 10giga.
Na még ez is......
1) Azon ügyfeleink, akik jelenleg semmilyen mobilinternet szolgáltatással nem rendelkeznek, technikai okokból 03.17-től fogják tudni használni az egyszeri extra 10 GB-os adatmennyiséget.
Az egyszeri extra 10 GB-os egyenleg belföldön és az EU-n belül használható fel április 30-ig. A 10 GB extra adatmennyiséget akkor is megkapod, ha belföldön korlátlan adatforgalmú díjcsomaggal rendelkezel.2) Ha az extra 5 GB-ot elhasználtad, és az aktiválás óta letelt a 30 nap, április 30. előtt újraaktiválhatod.
-
válasz
csako #111852 üzenetére
& (#111847) antal750
A kolléga linkjét olvasgatva hirtelen azt hittem, a Magenta1-ről van szó, csak lefelejtették, de akkor ez általánosan minden előfizetőre vonatkozik! Köszi nektek, ez az infót!
(az ilyen hasznos dolgok inkább többször legyenek belinkelve, mint egyszer se!) -
stefi68
addikt
válasz
csako #110494 üzenetére
Ez most akkor hogy?
Magentás kedvezmény hogyan jár? Magentásnak kell már lenni?Igazából csak adatcsomagot keresek a mostani dominós kártyáim helyett/mellé.
Ha az adatkártyával lehet telefonálni is az külön jó, mert akkor nem kell két kártyával szórakozni. De a telefonálás része olyan elenyésző, hogy ezért nem akarok semmilyen havidíjas konstrukciót fizetni. -
Ixion77
addikt
válasz
csako #109478 üzenetére
Egy modern piacgazdaságban nincs értelme annak a kérdésnek hogy "miért ennyibe kerül?"
Azért annyiba kerül, mert annyiért adja az eladó. Nem azért, mert annyi az anyagköltsége, tőkeigénye, munkaigénye, marketing-költsége, bármije. Hanem azért, mert aki adja, annyiért adja. Fogadd el, ha kell vegyed, ha nem kell ne vegyed.
Ez a hibás gondolkodás különösen gyakran fordul elő az államigazgatásban: megkövetelik hogy add meg, hogy az adott akármi hány munkaóra alatt, milyen keresetű emberek által, mennyibe kerülő alapanyagból lesz összerakva... Ez azonban valójában nem működik, így ha rá is erőltetik ezt a beszállítókra, az eredmény csak egy kényszeredett hazugsághalmaz lesz. Gizike a piacon nem azért adja 650 Ft-ért az őszibarackot, mert 3.5 perc a rá jutó leszedési idő, 15.2 Ft az arányos termőföld bekerülési díj, 4.6 Ft a műtrágyadíj, 52 Ft a származtatott szaktudás, 51 Ft a szállítás, 26 Ft az asztaldíj, 165 Ft hogy a csinos unoka árulja, stb. Hanem azért adja annyiért mert úgy gondolja hogy annyiért veszik meg. -
MittuDomain_
őstag
válasz
csako #109205 üzenetére
Köszi a tippet!
Ezekből csak a 10GB lenne érdekes, mert 3090,- Ft költésre vállalt hűségem van még egy évig.
Valamennyi beszéd viszont muszáj.
Ha nem lenne hűségem, már rég visszamentem volna Domino-ra, annyival jobban megéri (hetente egy nap -szerda vagy csütörtök, mikor aktiválod - ingyen beszéd, 9,- Ft/perc, feltöltős net...) mint az alap olcsó csomagok. -
válasz
csako #108153 üzenetére
Nem vettem még 400-ast (4gigásat már vettem), úgy értem, hogy nem egyértelmű, ha a kolléga által berakott képpel összevetjük, meg amúgy sem az. Szerintem menj végig rajta és nézd külön a szavak jelentését is. Aki már használja egy ideje azt az x dolgot, annak egyértelmű egy olyan leírás is, ami első olvasatra fejvakarást okoz. Igazából utóbbiaknak lenne fontos a leírás....
Mondjuk én már eléggé ferde szemmel nézek rájuk, mióta a tökéletesen átutalt összeg nem érkezett meg a számra és azt mondta az idióta valami, hogy vesz fel panaszt! Azzal kezdtem amúgy neki, hogy most indulnék Németo-ba, azért kéne a feltöltés, ezért nekem ne emlegesse a 30 napon belüli kivizsgálást. Azt sem volt képes felfogni, hogy vissza lett igazolva a Telekom által a feltöltés, ahol látszik a telefonszám is. Még vagy 5x megkérdezte, hogy nem küldtem-e más számra az utalást. A második eset mondjuk sokkal durvább volt, az adategyeztetés. Sajnos azt kell mondanom, hogy nagyon sok munkakör van és akik kommunikációs beosztásokba raknak félidiótákat, azt be kéne dobni egy hétre majmok közé, hátha tanulna valamit.
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
csako #105162 üzenetére
A telefonon olyan APN volt, amit leküldtek (Telekom) és a T-Pontba is 1 órát nyomkodták (APN-t is állítottak be) telefon az hibatlan.
MMS APN volt a gond, de ezt senki sem vette észre... a telefonos ügyintéző is mondta, hogy aki intézte/küldte a rendszerbe az APN-t, az rosszat küldött és ez volt a hiba...Ami most aktív, azt adtam hozzá én, manuálisan.
Most mind2-be megy a SIM megfelelően.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Házimozi belépő szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest