- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
válasz raziel01 #52905 üzenetére
Sima 5 szintén kifutott, újonnan már nem lehet kapni. 5s meg baromi drága... részletre nem veszek.
Ez korrekt áron van, hiába 3 éves telefon, rohadt jó. Most S3-mam van, nem kell S4, már unom az androidot meg a samsungot is, ráadásul elkezdett szarakodni az S3, mindenképpen lecserélem.
Szóval Telekomnál biztos, hogy nem lesz? Mondjuk van pár alternatívám szerencsére, ahol dolgozom is van vagy 20 darab még, igaz picivel drágább, mint ha a T-nél venném. -
-
glaci
őstag
válasz raziel01 #52620 üzenetére
Köszi a választ!
Én még elötted, hajnal 3 -kor.
Szintén meglévő arany előfizu mellé, csak egy minimálisan drágább ATK N&R XS csomaggal.
Én még nem zaklattam őket, hogy miért nem hívnak már.
A rendelés óta folyamatosan elbírálás alattot ír és elvileg holnap átvehető lenne, de vannak kétségeim.
Az legalább megnyugtat, hogy Neked nem kértek előleget, akkor talán nekem sem fognak.
Milyen számot hívtál, lehet nekem is meg kellene keresnem ezt az ügyintézőt.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
haxiboy
veterán
válasz raziel01 #52620 üzenetére
Ah értem, hát nekem náluk még nem volt a saját nevemen előfizetés, akkor valószínű hogy tőlem kérni fognak. Bár talán nem 30-40k-t mert Like S díjcsomaggal vettem, talán főiskolástól nem akarnak ennyit belapátolni.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
válasz raziel01 #52495 üzenetére
Ah szerencsére engem végre kerestek, csak nem értek el, visszahívtam elég korrekt volt a nő mondta hogy a munkatársak foglaltak de visszahívnak, változott is a megrendelés státusza. Like S díjcsomagra remélem nem kérnek ekkora előleget mert ez valami vicc.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
-
dptrsk
Topikgazda
válasz raziel01 #52428 üzenetére
Bolti átvétel új Like S készülék nélkül(1 hónapja) hívtak
Meglevő Move xs hosszabbításnál, új készülékkel, házhozszállítás (1 éve) nem hívtak
Move xs mellé Net&Roll laptoppal házhozszállítás (2éve) hívtaka Move és Net&Roll efi nem az én nevemen van/volt, a Move arany volt mikor a n&r rendelve lett, emellett volt arany otthoni szolgáltatás is
-
haxiboy
veterán
válasz raziel01 #52403 üzenetére
Szintén pénteken rendeltem, ha hívtak is akkor rejtett számról 5mp ig csörgött a telefon, de még ígyis felvettem de nem szóltak bele kinyomták...S4-et rendeltem én is, remélem megkapom hozzá a powerbankot ha már jár.
-
HardRic
addikt
válasz raziel01 #52179 üzenetére
Nekem is ez volt. Nem is hívtak, erre kapom a mailt, hogy nem tudtak elérni. Írják, hogy hívjam őket vissza. Ezt azonnal meg is tettem, és ahhelyett, hogy egyeztettek volna amit kell, kértek tőlem időpontot amikor újra hívhatnak. És persze, hogy hétfőn, hétvégén büdös a munka. Nonszensz.
Kíváncsi vagyok hogyan folytatódik a történet, eddig akkora röhej, hogy ilyen sehol máshol nincs. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek már.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz raziel01 #52101 üzenetére
Még tegnap beszéltem velük, hogy lemondom mind a két előfizetésemet.
Akkor mondták, hogy adnak ingyen valami fostelót.... ha maradok.
Ott említették, hogy adnak 1000ft-ot havonta. Igaz csak egy évig.... de az sok idő.
Mondom akkor ha rendeltem szólok és állítsák be a kedvezményt.
Megrendeltem és hívtam a hölgyet,.,.. be is állította elvileg.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
-
legenda
válasz raziel01 #50669 üzenetére
rosszul mondták, a rendelés milyensége számít, az átvételé nem!
CineDOG1; a telekom webshop rendelés esetén is adott a 14 napos elállás.
netes rendelés esetén csak a fent írt elállás 14 nap, probléma esetén akkor is csak 3 munkanapon belül cserélik, arra webshop esetén sincs 14 nap.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
[P]laci
senior tag
válasz raziel01 #50669 üzenetére
én 1 hónapja rendeltem meg online az edigital-nál egy pendrive-ot (nemnevet ) és a boltban vettem át (5 percre vannak ), akkor azt mondták, hogy "bármi probléma lenne a termékkel, 14 napon belül jelezzem valamelyik üzletükben és akkor kicserélik"... pár hónappal korábban ugyanezt játszottam el egy WD külső merevlemezzel, csak nem Miskolcon, hanem Debrecenben és ugyanez volt a vége, csak kicsit más szavakkal, plusz egy mosollyal kiegészítve.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz raziel01 #49975 üzenetére
24/7 torrentezo geppel ez kb a halalomat jelentene..
Havi 3-5 terra forgalom utan bele se merek gondolni, mennyi adot tennenek ra, ha az atlagfelhasznalokra tervezik az egeszet.(#49980) hurenzon
Ismerek olyanokat, akik szinten hasonlo felhasznalasi moddal, csak picit nagyobb tarhellyel ennek a tobbszoroset forgalmazzak, szerintem ok is fogjak a fejuket, ha meglatjak.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
313313
addikt
válasz raziel01 #49808 üzenetére
Volt aki már írt róla pár sort, hogy használja és tetszik neki. 1 hete, meg kell kérdezni tőle, még mindig olyan jó-e...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz raziel01 #49703 üzenetére
Az odáig oké, hogy tiltott a telefon, de 3-4 megás képfájlok azért fogyasztják rendesen a rendelkezésre álló mobil adatokat...
Szerk.: Másrészről nekem még nem tiltott a voip, mivel 2013.okt/nov 1 előtti előfizetésem van
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Zeki
nagyúr
válasz raziel01 #49222 üzenetére
Óóóóó... simán!
Az ebolt.hu egyszer megcsinálta velem, hogy megvettem valamit, ki is fizettem online kártyával, majd pár nap múlva közlik, hogy bocsi, a nagykertől többért kapják, vagy ráfizetek, vagy visszaadják a pénzt.
Nyilván pénz vissza volt, de azóta sem vásárlok tőlük, mert egy kutyaütő banda. -
legenda
válasz raziel01 #49159 üzenetére
régebben kilépés nélkül is frissült, mostanság valamiért nem.
lekopogom, engem mostanság beenged elsőre, régebben nem volt ez mindig így, jött az sms meg az e-mail a belépésről, aztán mégsem engedett be elsőre, inkább csak sokadszorra.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
r3dsnake
nagyúr
-
Rivaul
addikt
válasz raziel01 #48734 üzenetére
Még akkor is ha 6 hónapja megkaptam a dolog törléséről az értesítőt? Ezt megérteném ha lenne valami elmaradásom de így hogy ki lett fizetve. Azért persze köszönöm. Így nem ér majd akkora meglepetés
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
vwpolopg
őstag
válasz raziel01 #48619 üzenetére
Örülj, hogy csak rá akartak beszélni Exem ahogy megvette az ipadjét náluk, kijött a boltból és utólag az eladó rárakott neki egy készülékbiztit az ipadra, gondolom kellett a havi bónuszhoz... az első számlánál derült ki a dolog, volt is csodálkozás. Én szívesen balhéztam volna, de ő félt, hogy kirúgják a tagot, meg nem akart ezzel foglalkozni szóval csak simán lemondta a biztosítást.
-
legenda
válasz raziel01 #47597 üzenetére
ez így nem igaz, mert amíg én a 17 éves előfizetői múltammal - és több előfizetéssel - akár két csúcstelefont, de még a legdrágábbakat is kihozhatom részletre 0 ft kezdőrészlettel mobil előleg befizetése nélkül, addig az új előfizetőtől mind a két készülékre bekérnek majd biztosítéknak jókora összegű mobil előleget.
-
erdoke
titán
válasz raziel01 #47592 üzenetére
Nekem hasonló paraméterekkel össze szokott jönni 2 évente a ~20e pont, ami gyakorlatilag a kezdő részlet készülékváltáskor. A kamatmentes részlettel együtt, amit 24 hónapra adtak, azért elég jó kondíciónak tűnik. Legutóbb így nagyjából 40e Ft-ért hoztam ki egy 64 GB-os iPhone 5-öt, amit 24 hónap alatt kellett kifizetnem.
Inkább az a baj, hogy mostanában a készülék lett sokkal drágább.A legjobb aláírás a héten
-
ShadowX
őstag
válasz raziel01 #47600 üzenetére
Miért kellene? Ennyiért is fizeted szépen sok más honfitársaddal együtt a számláidat minden hónapban. Senki nem koppint az orrukra (pedig erős a kartellgyanú), plusz ami terhet rájuk raknak továbbhárítják és mit csinálunk? Ide kommentelünk róla, ahol semmi foganatja. Ilyen körülmények között én is aranyáron mérnék mindent, úgyis megfizeted elven...
-
tomy86
addikt
válasz raziel01 #47600 üzenetére
Én értem amit mondasz és én is rühellem, hogy magasról tesznek a régi ügyfelekre (de ez mindenhol így van), de azért az életszinvonalat ne keverjük ide! Nem a Telekom és társai tehetnek arról, hogy folyamatosan a csőd felé viszik az országot az illetékesek és az elmúlt 25 évben csak Albánia nem előzött be. Vagy már ők is? Mindegy ami késik, nem múlik .
-
ForRedGlory
félisten
válasz raziel01 #47597 üzenetére
Szerintem Te nem fogod az adást, de akkor válaszolok a kérdésedre, és értsd, ahogy akarod:
"Azt is magyarázd meg, hogy miért is jó az, hogy egy 10+ éve előfizető kb semmi kedvezményt nem kap, az csak az újaknak jár."
Válasz:
Egyszer Te is voltál új belépő, és Te is kaptál kedvezményt. Szerintem bőven kedvezmény egy 5-10.000 Ft-os telefon kedvezmény, és az, hogy adott esetben nem kell kifizetned 50.000 Ft előleget. Egy szóval sem mondtam, hogy nem kevés a kedvezmény, csak itt arról beszélsz, hogy ha csak kis kedvezményt kapsz, akkor nem is ér semmit...
------
Téma részemről lezárva. Nehogy már örülj annak az 5000 Ft-nak is. Tipikus ... mentalitás
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz raziel01 #47592 üzenetére
Őőőőőő.... ... akkor ne használd fel, senki sem kötelezett arra, hogy a pontokat felhasználd. Az meg hogy mi a vicc kategória, na ez a kommented pont az. Inkább örülj, hogy kapsz valamennyit.
(...és ne gyere azzal, hogy még így is drága a telefon, mert nem érdekel hogy máshol - külföldön - mennyiért kapod. Magyarországon élünk. Csak mit zárjeles megjegyzés, mielőtt még vitatkozni szeretnél).
[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
válasz raziel01 #47086 üzenetére
Nem kötelező megtekintés nélkül kiegyenlítened. Várd meg míg megjelenik. Nekem ma jelent meg, ki is fizettem, van hogy meg sem nézem a tételeket.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
-
legenda
válasz raziel01 #46965 üzenetére
nekem - akinek a számlájára terhelték az összeget - jött az sms a sikerességről, a kérdés már csak az, hogy akinek szántam a feltöltést, arra a számra meg is történt? bízom benne, hogy igen, de most nem tudom/akarom leellenőrizni.
-=Libria=-; van olyan előfizetésed, ami már tartalmaz benne foglalt adatmennyiséget?
mert az 5 gigabyte netplusz xxl csak akkor 3090 ft, ha bővítés történik, amennyiben nincs még neted - amit bővíteni lehet -, úgy a másik kategóriára kell átkattintani, és úgy már 6190 ft a netplusz xxl.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz raziel01 #46527 üzenetére
Nem is írtam, hogy az évszázad ajánlata De az átlag csomagoknál mindenképpen jobb, ha eltekintünk a célcsoporttól. Ezért írtam, hogy aki látja sejthetné, hogy van valami külön feltétel. Egyébként legalább biztosítanak valami kedvezményt. Figyelembe véve, hogy derék politikusaink döntése alapján pl. egy ideje egy rokkantnyugdíjas csak teljes árú bkv bérletet vehet, ez egész korrekt dolog. Ezt úgyis kimoderálják
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz raziel01 #46196 üzenetére
Több, mint 15 éve vonja a Westel/T-Mobile/Telekom a bankszámlámról a díjakat, soha egy fillérrel nem vontak többet. Bő 15 év alatt kétszer fordult elő, hogy elszámoltam a számlákon a lóvét, akkor is gyorsan rendeztem. (Egy időben durva összegek jöttek, mert a cég utólag térítette a telefonom, ami a saját nevemen volt, és a roaming nagyon durva számlákat tudott összehozni.)
Szóval közel 200 alkalomból kétszer fizettem késve, és azt is gyorsan rendeztem, mert rosszul éreztem magam miatta.A legjobb aláírás a héten
-
tomy86
addikt
Ahogy dedike is írta minden megbízáshoz be van állítva egy limit, ami valamivel több, mint az adott szolgáltatótól várható legmagasabb számla összege. Úgyhogy az általad említett többszörös összeg kifizetésére esély sincs. Max pár ezressel tudnának többet vonni, de eddig nem volt ilyen, pedig nem egy szolgáltatást fizetek így és nem tegnap óta.
-
addikt
Ne haragudj, de látom nem ismered ezt a fajta szolgáltatást. Minden további nélkül tudsz limitet beállítani. Ha annál több a fizetendőd, akkor egyszerűen nem utalja a bankod.
(Nem, nem kifogás az, hogy akkor sem lesz kifizetve időben. A T-s számla legkésőbb 5-én megtekinthető, a fizetési határidő legalább 15-e, így bőven van idő esetlegesen reklamálni.)
Jó szerencsét!
-
Sayuar
senior tag
válasz raziel01 #46160 üzenetére
már megbocsájts, de a szavaid alapján nálatok sport a csúszva fizetés.
Érdekes, én eddig 1x se nem fizettem késve. Pontosabban csak 1x fordult elő, hogy az utolsó befizetési napon fizettem (de akkor is elektronikusan-bankkártyával) és az első dolgom az volt, hogy felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy ma van az utolsó nap, és befizettem. Légyszi' ne b@sz@gassatok. És nem is tették
Nem értem a felháborodást: ők se nem azt hívogatják, aki 1x egy évben késik a fizetéssel, hanem a notórius nem fizetőket. -
-
djculture
félisten
-
válasz raziel01 #45347 üzenetére
Leesett a kezemből. kb. 1.3m -ről a lépcsőre (pont telefonálni akartam és a gombnyomásra nem jött elő a kép..) és kis darab kitört a sarkából (nehezen kivehető) a kuka áthúzva logónál, meg az oldalából egy nagyon pici darab (ezek nem igazán észrevehetők, de egy majdnem új telefonnál szembetűnő) pont a hátlapjára esett...
Szerintem meg se mondom, hogy kiesett a kezemből a gomb nyomogatása közbe, mert akkor azt mondják, hogy ugrott a gari mi ? /azt fizethetek.../Őszintén megmondom, hogy a garancia mire vonatkozik és hogyan.. fogalmam nincs
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Politika
- Apple notebookok
- Asztalos klub
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Új - Apple MacBook Pro 14" M4 Max 14cCPU/32cGPU/36GB/1TB SSD - Space Black - Bontatlan
- Dell Latitude E5470, Core i5-6200u, 8Gb DDR4, 256Gb SSD, 14" HD kijelző, Jó akku! Win 10
- Eladó Új,bontatlan iPhone 16 Pro 128GB, fekete színű, független
- Anovos/Denuo Novo Star Wars stormtrooper rohamosztagos sisak
- Canon Pixma TS 5055 nyomtató