- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #95447 üzenetére
TV-t is lehet?
Értem, köszi!
-
Soulfly842
addikt
válasz
troland26 #95441 üzenetére
Bizony ám, továbbra is lehet...
apple watch-t pl 20 hónapra is akár.
Most is van sok érdekesség, dji drónoktól a JBL Boomboxon át a az okosórákig minden (hűség nélkül, részletre)
1 mobil előfizetőnek legfeljebb egy tartozék részlete, arany vagy platina kiemeltségi szint esetén.
-
JColee
őstag
Sziasztok!
Van egy otthoni internet előfizetésem, és ehhez kapcsolódik két társkártyás mobil előfizetés. A netre lejárt a hűség, és szeretnék csomagot váltani, ha ezt a telekom oldalán igénylem, és váltok, akkor az előfizetéshez tartozó társkártyák megmaradnak ugye?
Köszönöm a segítséget.
-
válasz
thomas77 #95428 üzenetére
Az a jó, ha nincs gond, ez lenne a normális.
Bő 2 hónapig Telekomos Mate 10 Pro-val használtam a VoLTE funciót, néhány napja viszont vettem egy új, kétkártyás Mate 10 Pro-t, de azt már nem a szolgáltatónál, mert ők egykártyást adtak korábban és most is csak olyat forgalmaznak, viszont a nem Telekomossal is okés a VoLTE. -
troland26
őstag
Sziasztok
Van köztetek olyan aki tartozékot vett 10 havi kamatmentes részletre mostanában? (bt hangszóró , kamera ..ilyesmi ) . Én már vettem így bt hangszórót kb 1,5 éve és azon gondolkodtam , hogy lehet megint igénybe venném ezt a lehetőséget . A webes chaten viszont az ügyintéző azt mondta , hogy ez a dolog megszűnt és már szaküzletben sem tudom elintézni ..hajlamos vagyok fenntartással kezelni azt amit mondott ...van infója valakinek ? -
válasz
Soulfly842 #95425 üzenetére
iPhone 6s Plus, a telekomnál vettem.
-
picur10
aktív tag
válasz
4Grider #95436 üzenetére
Köszi, így értettem elsőre is. Csak a honlapot -kicsit félszemmel- nézve, úgy hittem, hogy havi 990-ért minden hónapban megkapod ezt. Bár az már tényleg elég jó ajánlat lenne.
Gondoltam meg is rendelem, de nincs darabszám a rendelésnél. Csak egyet lehet vagy két különböző rendelést kell indítanom?
-
picur10
aktív tag
Két Dominó kártyát kellene vennem a gyerekeknek. Mikor készüléket néztünk az MM-ben, akkor a vodefone-os hölgy ingyen adott volna kártyát 1 hónap alatt elhasználható 1GB-os nettel. Persze a kártyát rögtön tölteni kellett volna.
Nincs valami Dominós akció? Ahogy nézem a honlapjukat, nekem kell egy ezrest fizetnem a kártyáért (vagy még többet ha bemegyek érte), ajándék vagy kedvezményről nem is szólva.
A kártya inkább csak készenlétre kellene, hívást fogadni, net csak wifin keresztül.
Van valami ötlet egy okos megoldásra? -
kulturg
tag
Kipróbáltam a korlátlan facebook USSD aktiválását, hogy megy-e, és a következőkkel szembesültem (Domino, van mobilinternet keret és elég egyenleg):
*111#
1-Tovàbblépés
2-Dìjcsomagok, szolgàltatàsok
3-Szolgàltatàs és biztonsàg
4-Mobilinternet
2-Mobilinternet csomagok
4-Korlàtlan opciók...
1-Közösségi oldalak
1-Mòdosìtàs
1-BekapcsolásA végén eggyel visszalép, majd nem változik az egyenlegem, a fb adat is fogy. Van vkinek tapasztalata, hogyan lehet aktiválni? Mert itt írták korábban, hogy elvileg így lehet.
-
embe
nagyúr
válasz
Soulfly842 #95427 üzenetére
Szó van róla?
-
Keem1
veterán
Én 3 ezres csomagban vagyok, ami hálón belül korlátlan. Gyakran kb. 8 számot hívok, mind telekom. A múlt hónapban nem is volt hálón kívüli hívásom, tehát a gyakorlatban én abszolút korlátlan csomagban vagyok, 3 ezret (plusz net) fizetek. Korlátlanságért az szerintem nem sok.
-
thomas77
senior tag
Kb. 2 hete használjuk a VoLTE-t mi is a feleségemmel. A feleségem 2 hete S7-tel, én egy hete iPhone SE-vel, előtte S7-tel. 0 darab elveszett hívással. Átlagos hívásmennyiség mellett rengeteg teszthívással is próbáltam, aminek értelme nem volt, de a db-számot növeli.
Nekünk hibátlanul megy. A nem VoLTE irányból jövő és a hálózaton kívülről jövő hívásokkal sincs gondunk. Se Budapesten, se vidéken, se határmentén. -
embe
nagyúr
válasz
Soulfly842 #95425 üzenetére
Köszi!
Tudtommal nekem perc alapú.
A 80 perc azért kevés nekem. Na akkor azért osztok szorzok . -
Soulfly842
addikt
egy mobil S díjcsomag 500 MB nettel 2990 Ft, 2 GB nettel 4090 Ft.
(80 perc + net, de a 80 percen túl a percdíjak drágábbak lesznek - nézz rá egy számlaképre, h. mennyit beszéltetek, de azt se felejtsd el, hogy ott másodperc alapú, lakosságinál perc alapú - ezek minimálisan torzíthatják a képet)(a legmagasabb havidíjúra nem jár havidíjkedvezmény, de a többi kártyára 20% lemegy a havidíjból)
Ebben 80 perc van, de a 2 GB hez viszont jár a korlátlan facebook, instagram, Waze (videólejátszás nincs benne, facebooknál az automatikus videolejátszást le kell lőni).
Emellé egy családi mobil opció 190ft/szám.
Hátránya: egy néven legalább két előfizetés, más nevén nem lehetnek előfizetések, flottás nem vonható be
Családbarát opc. a hívásátirányítást kizárja.
Előnye: Domino kártyák is bevonhatóak (ezek már lehetnek más néven is).Én már a demo időszakok óta használom a VoLTE-t... volt egy rövid időszak (1-2 hét, meg egyszer 1-2 nap), amikor a hívások nem minden esetben épültek fel elsőre, de ezt leszámítva brutális a különbség, ég és föld a hívások felépülési ideje, s mivel sokat beszélek headsetről, s ha valamit meg kell néznem a mobilon neten közben, akkor nem mellékes a 4G sem egy rövid hívásban.
Én szeretem, s azt az időszakot leszámítva ég és föld a különbség.
(#95421) lugosi
Milyen készülék és hol vásároltad?
Ha nem Telekomos, s mégis megy rajta a VoLTE, akkor az amiatt is lehet, hogy az adott készülék ill. szotver-változat nincs rendesen a magyar hálózatra optimizálva.
-
UHHH
őstag
Ma jött az email, átvehetem a sim kártyám, "Díjcsomag: Domino iWiW"
Úgy látom, már 2017-ben is volt ilyen eset, de azért 2018 meg iWiW, az még brutálisabb... -
embe
nagyúr
válasz
dptrsk #95419 üzenetére
Nincs otthoni szolgáltatás - nem tud versenyképes szolgáltatást nyújtani a lakcímemen a szolgáltató.
Adat 500MB kb. elég, de a fiamnak sok. Ennél több kell. Ő most Dominó FIX+Maraton csomaggal bűvészkedik.
A Telematrixba foglalt mennyiség majdnem elég. Igaz én sokat használom a Vibert, illetve Voip telefonálást.Lehet nincs ennél jobb a én felhasználói szokásaimat figyelembe véve?
-
embe
nagyúr
A fene egye meg! Lemegy 2G-re.
Kár!Nincs valami új családi csomag? Nem ragaszkodok a Telematrixhoz. A lényeg az lenne, hogy 2-3 előfizetés egymással ingyen beszéljen, és ne legyen horror ár, valami hasonló a jelenlegihez.
Itt gyakorlatilag nincs készülékkedvezmény, illetve az ilyen jóságból is kimaradok. -
Soulfly842
addikt
Átolvastam azért a játékszabályokat
Ami újdonság lehet, hogy az alábbi készülékeken is már hivatalosan támogatott a VoLTE
J5 2016
J3-J5 2017
S6 Edge+A3-A5 széria (2016,2017)
Hua Mate 10 Pro
Hua P10 Pro
LG G6Természetesen feltétel a Telekomos op.rendszer megléte is a telefonon.
-
embe
nagyúr
Ha a VoLTE szolgáltatás aktív, akkor annak van valami jele az állapotsávon? Teló Samu S7.
Hálózati beállításoknál az be van kapcsolva. -
Soulfly842
addikt
Olyan tényleg előfordulhat. Ténylegesen csak mutatás szintjéig, de a kollégák ezeket a helyén kezelik, sim kártya nem kerülhet bele, be kapcsolni, beaktiválni nem aktiválják be csak az értékesítés során. A legtöbb ügyfél nem érzékeny erre, mert egy megbízható helyen vásárol és ha bármi probléma van - a látott és ez alapján kiválasztott, aktivált termékkel - 72 órán belül (indokolt esetben) cseréljük típus-azonosra. Ha az ügyfél kéri, hogy ha lehet bontatlant (elenyésző százalék) biztosítsunk neki, akkor megfelelő készlet esetén ennek eleget is szoktak tenni.
Nagy ereje van a vizualitásnak, s a kollégáknak sem érdekük az, hogy bármilyen kellemetlen helyzetet generáljanak a saját készletükkel kapcsolatban.
A fenti esethez kapcsolódva (WS-es vásárlás) tényleg bonyolult a történet, mert az üzletben akkor kell alapvetően cserélni 72 órán belül, ha a készülékkel bármilyen probléma van (ez felülírja viszont a távol lévő felek közötti szerződéskötés során biztosított 14 napon belüli elállás lehetőségét is, mert az új készülék már üzletben került kicserélésre). Itt viszont, ha jól értem, akkor a készülékkel nem volt baj, csak a csomagolásnak volt esztétikai sérülése/esztétikai csorba esett rajta
Bocsi a mosolyért, nyilván én se örülnék egy hasonló helyzetben.
Az ilyen security-s ellenőrző címkéket is szerintem szigorúan kezelik. Lehet a gyártótól is így érkezett be, s éppen ezért ellenőrizték a készüléket is. Ilyen esetben ezek kőkemény szabályrendszerben rögzített környezetben kezelik. Hihetetlen átvilágítás és belső ellenőrzés van ezekre a termékkezelésekre is (szerintem relatíve nem sok helyen van olyan szintű mint a Telekomnál).
Bár hozzáteszem, hogy láttam már olyan Iphone készülékeket is, ami gyári csomagból kibontva mindegyik modell (egy egész doboznyi) olaj szerű szenyeződéssel volt, vagy egy karcolással mindegyik doboz, mindegyik darabján kb. ugyanott
Soha nem felejtem el az Xperia Arc-ot (akkor nyitottam ki az elsőt), s néztem, h. jééé, ez ilyen szétnyithatós?
(konkrétan az egész telefon szét volt nyílva), vagy amikor egy régebbi fémházas alcatelnél szinte bele volt olvadva a telefon a dobozba (ezek mind-mind bontatlan darabok voltak)
Szóval még a legbonyolultabb, leghermetikusabb ellenőrzött és pontosan kezelt közegben is megeshet sok-sok-sok ezerből 1-1 ilyen eset.
(#95407) iberico
Minden - brutális - szelekció és visszaellenőrző metódus ellenére (kiemelten foglalkozik a Telekom az ügyfélelégedettség mérésekkel) ember és ember között is van különbség, mint bármilyen platformon. Sűrűn elkövetjük azt a hibát, hogy ebből általánosságokat kovácsolunk, de az biztos az elmondottak alapján, hogy tényleg voltak itt aggályos történések
Beszélhetnék itt arról, hogy az ügyfelezésnek milyen szépségei vannak és hogy milyen széles palettán mozog az, amivel találkoznak a kollégák és milyen érzelmi kiélezettséget generál ez mondjuk 12 órában - de ez természetesen nem mentség. Minden ügyfélt ugyanazzal az őszinte korrektséggel kell fogadni, mintha minden percben új nap virradna
A kifinomultságbeli nüanszok most elvesztek ebben a történetben.
Ezért elnézésed kérem a nevében is
-
válasz
Soulfly842 #95404 üzenetére
Olyan előfordulhat, hogy az üzletben valaki kíváncsi egy vagy több telefonra, felbontják, megnézi, akár a külső alapján dönt a telefonok között és valamelyiket megvásárolja, vagy épp egyiket sem, később pedig a korábban már felbontott telefonok értékesítésre kerülnek, de azzal nincs gond, sehol sincs leírva, hogy csak és kizárólag bontatlan készüléket lehet értékesíteni.
-
Beca1990
senior tag
válasz
Soulfly842 #95401 üzenetére
ment PM, igaz most más téma.
-
Soulfly842
addikt
válasz
radi8tor #95400 üzenetére
Mind a kettő gondolat egy bődületes butaság. A Telekomot ne keverjük össze egy sufni mobillal, vagy alja Webshopokkal. Egyedi raktárkészletre kerülnek ezek automatikusan (a visszavételezés folyamata csak így működik) s ezeket újként, vagy kamusallangba beetetve - raktárkészleten kibontotként sem értékesítik... Ami ügyfélnél volt az már speciálisan, az eredeti raktárkészlettől elkülönítettként van virtuálisan is kezelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest