Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Új bemutatón a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
gp Hamarosan visszatérnek a teknőcök, jövő hónapban érkezik az új játék.
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenergie84
addikt
Valaki segítsen már infóval!
Szeretném a dominós kártyámat előfizura váltani. Ha bemegyek üzletbe, az online felületen látható kedvezményeket megkaphatom készülékre?
Egy P10 plus-t 0 Ft-ra hoz most, de online rendelés esetén ki kellene perkálnom 153e előleget. Ez a boltban, személyesen is így alakulna? -
sketchifun
senior tag
Sziasztok.
Nézegetem a telekom weboldalát. Elvileg a legnagyobb csomagom van. Most, a weboldal szerint a Galaxy S8 0ft. No hitel, csak két évet írjak alá, nem több a havidíjam. Ez valós?
fenergie84: Ez így lesz a boltban is.
[ Szerkesztve ]
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
fenergie84
addikt
válasz sketchifun #93502 üzenetére
Értem...
-
nord_
veterán
Ez valós?
Á, dehogy, kamuznak.Persze, hogy valós, miért ne lenne az?
(Persze ehhez az is kell, hogy majd legyen készleten a telefon.) -
Lackooo84
nagyúr
2 hónapja egy Telekom üzletben személyesen vettek anyumék egy TV-t, akkor volt ilyen akció, hogy 25% lejön az otthoni szolgáltatásokból vagy mi, a lényeg, hogy a tv (LG 43LH630V) 102000Ft volt, 22x4600Ft, így is lett megrendelve. Online csak visszahívást lehetett "rendelni", ezért mentünk be személyesen. Most kitalálták, hogy a TV 117000Ft, és a havi részlet is több, most ilyenkor mit tudok csinálni?! Mert ugye papírt a megrendeléskor sem adtak semmiről. Azért álljon már meg a menet...ne nézzenek madárnak. Esetleg van, aki anno hasonló áron vett ilyen tv-t?
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
vizslakutya
senior tag
Valós, én már túlvagyok rajta.
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Soulfly842 #93508 üzenetére
Augusztus 8. Volt egy csomó képernyőmentés az árakról mert ugye mutogatták nekem viberen, de sajna kitöröltük.
The Truth is out there...
-
Maist
senior tag
Az mennyire általános, hogy egy sok üzletben, és központilag is raktáron lévő, pár ezer forintos, domino csomagos termékre 2 napja "jóváhagyásra vár" státusz van kiírva, üzletben történő átvételt választva? Bár bonyolítottam a rendelést, mert a vásárláskor Coop klub kártyás kupont, és kivételesen a jogosítványom számát használtam, sőt, ez lesz (lenne) -a Blue mobile-os kártyámmal együtt- a 4. prepaid terrorista kártyám. Kínából lassan hamarabb ideérnek a rendelések, mint amit ezeknél vásárolnék... pffff.
-
legenda
Kínából biztos, mert a kormányfőjük most itt van és itt bénult le a lezárások és a biztosítások miatt a város (Budapest) jelentős része, megbénítva ezzel a futárok...stb. munkáját.
A rendszerben látni amúgy, hogy adott készülék melyik üzletben van raktáron, és ha a kis jelölőt kipipálod, hogy azonnali átvétel adott üzletben, akkor a rendszer lefoglalja az ottani készletből a készüléket és átvehető, nem kell arra várni, hogy futár kiszállítsa oda.
A BF is közrejátszhat, biztos sokkal több volt a rendelés az átlagnál, amit intézniük kell és még csúszásban lehetnek.
Ja, és a Domino csomagos telefon valamiért lassabban fut át néha a rendszeren, igaz, már az év elején volt, de az azonos napon (néhány perc eltéréssel) rendelt (havi díjas) előfizetéses Mate 9 megérkezett nekem a következő munkanapon, a Domino csomagos Honor 8 pedig csak a következőn, pedig mind a kettő volt raktáron.
Közel 2 hete (havi díjas) előfizetéssel rendeltem Mate 10 Pro-t, a következő munkanapon kihozta a futár azt is, szóval ha nincs bonyolítás és egyéb akadály, akkor gyorsak.
Az elmúlt hétvégén akartam rendelni kuponnal (amit a Mate 10 Pro-hoz, illetve az ahhoz tartozó előfizetés hűséges meghosszabbításáért kaptam) tartozékot, de valahogy sejtettem, hogy sok lezárás miatt hétfőtől szerdáig halál lesz a kiszállítás és még utána is kell majd néhány nap, amíg a futárok beérik magukat, így magamat is megkímélve az idegeskedéstől, csak később fogom leadni a rendelést.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Maist
senior tag
Üzletben történő átvétellel kértem a rendelésem, olyan üzletben, ahol ki volt írva, hogy van készleten. Igazából azt nem értem, hogy akkor miért kell kiírni a rendelésnél majd' 30-as méretű, vastag, és csupa nagy betűvel, hogy AZONNAL ÁTVEHETŐ az alábbi üzletekben? Aztán amikor kiválasztom, akkor még újra be lehetett pipálni, hogy azonnal át szeretném-e venni, majd ezekhez képest lassan 40 órája kiírni azt, hogy "jóváhagyásra vár" a rendelés, az számomra egyáltalán nem tartozik bele az "azonnal" tárgykörébe. Én ezt valahogy úgy képzelném el, hogy mondjuk, mint az edigital webshopjában, hogy van az adott valami egy üzletben? Igen. Megrendelem, pár perc múlva bemegyek, és átveszem a boltban. A Telekom-nál, az üzletekben netalán nem fér bele az értékesítők munkaidejébe, hogy bemegyek a termékért, ami elvileg van az üzletben? Esetleg az a gond, hogy biztosra akarok menni, és ráadásképpen megrendelem a webshop-ban? Nem tudom elképzelni... A Coop kártyámra a kupont megkaptam, azt Ők küldték, gondolom náluk is megvan a nyoma, hogy adtak kedvezményt. Továbbá azt is el tudom képzelni, hogy meg tudja nézni az ügyintéző/eladó, hogy érvényes-e a személyim, jogsim, stb, mint ahogy talán az sem a valóságtól elrugaszkodott gondolatnak számít, hogy össze tudják kotorni a rendszereik legmélyebb bugyraiból, hogy van-e már 10 darab, terrorizmusra szabadon felhasználható Telekom/Blue mobile/Mol mobile prepaid kártyám, vagy sem.
A végletekig túl van bonyolítva, és ezáltal szükségtelenül lassítva a vásárlás folyamata, miközben a rendelés menetében többször is a megtapasztalt lassúság szöges ellentéte van kommunikálva. Természetesen némi élccel a hangomban próbáltam írni a kínai rendelésekről, tapasztaltam én is a tavaly karácsony előtt 2 nappal, vagy január elején megérkező -akkor nov. 11-én rendelt- termékeimnél a lassúságot. Gondolom az idei rendelések sem érkeznek meg egyhamar...
Egyébként meg a nagy kínai árukezelő cég, postával való szövetkezésébe beszállhatna még a Telekom is, mondjuk hogy valaki lassítsa majd le kissé az őrült sebességre felpörgő kínai csomagküldéses, vásárolgatós bizniszt.[ Szerkesztve ]
-
legenda
A COOP kupon csak online rendeléssel felhasználható, ezért muszáj vagy úgy vásárolni, de ha a rendszerben külön kipipáltad az azonnali átvételt is és a rendszer úgy végig is vitte a folyamatot, a végén pedig sikeres rendeléssel zártál, akkor érdemes lenne bemenni adott üzletbe, hátha már régen átvehetnéd a terméket, a rendszer más tészta, egyrészt csúszásban van néha, másrészt lehet, hogy az üzletben is tudnak segíteni a véglegesítésben.
[ Szerkesztve ]
-
Littoral
aktív tag
T. fórumtagok! Érdeklődni szeretnék telekom mobilinternet iránt. Asztali géphez kellene vezetékes internet kiváltására enyhe adatforgalomhoz. A honlapjukon kínálnak ugyan vezetékes netet az adott címre, de megrendeléskor közlik, hogy nem lehetséges (ezt mondjuk nem értem, de ez van). Mivel nem vagyok kiművelt a telekom vonatkozásában, eljutottam eddig a kérdésig (és nem flame-nek vagy szolgáltatói pengeváltásnak szánom, biztos, hogy volt már szó róla, de nem találom):
Van-e a telekomnak olyasféle kínálata, mint a Telenor Hipernet Home család? Itt az úgynevezett S csomagot veszem alapnak, ami 25 GB ~ 4000 Ft-ért.
A telekomnál valami hasonlót kerestem, de olyat találtam, hogy 15 GB 7182 Ft-ért.
Nekem valahogy nem arányos a kettő, ezért gondolom, hogy rosszul kerestem.
Megköszönöm, ha informáltok a helyzetről.[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Littoral #93518 üzenetére
A telekom hálózata jóval megbízhatóbb, mint a telenor hálózata tapasztalataim szerint Budapesten és Pest megye északi részén.
A telekom árazása a minél több szolgáltatást vegyél tőlünk elv alapján van kialakítva. Ha van másik (drágább) havidíjas mobil vagy 2 otthoni szolgáltatás 20% lejönne ebből az árból -
Littoral
aktív tag
Ez OK, de a vezetékes szolgáltatása kissé felzárkózhatna a saját maga által dokumentáltan promotált kínálathoz. Egy olyan helyre kellett volna vezetékes internet, hogy nem a budapesti Kossuth térre, hanem a vele szemben lévő Alkotmány utca elejéhez, csak a példa kedvéért. A cím körül mindenütt van kapacitás, ott nincs, mert "fejlesztés csak később várható", viszont van más telekomos előfizetés a címen, tehát mégis jelen vannak. Szóval, nem érthető az egész, de internet kell, magam is a Telenor kínálatát választanám egyébként.
-
legenda
válasz Littoral #93522 üzenetére
Akkor nem kell ezen rágódni, Telenor Hello Data[ és kész.
Technikai okról tudok bizonyos helyeken, ahol van már ugyan valamilyen szolgáltatás, de a házban olyan a vezetékek állapota, hogy arra új teljesítési szintet nem vállalhat a szolgáltató, az átkábelezés meg a szolgáltatón kívül álló okok miatt nem kivitelezhető. (Műemlék épület, de más akadályokat is gördítettek a szolgáltató elé.
Mindegy, ez nem ide tartozik, hanem a vezetékes topikba.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Ha pick-pack ponton veszek át interneten rendelt telefont, akkor a garanciajegyet ki pecsételi le, csak mert azt a számlával együtt előre megküldték? Vagy már eleve úgy kapom?
Let the Zone take me if I am.
-
peter.kiss90
csendes tag
Sziasztok.
Csak tapasztalatként írom, illetve az is lehet, hogy csupán a véletlen műve
~3 hete lekértem egy Huawei P9 Plus -hoz a függetlenítő kódot. Első 3 sms (napi 1) arról szólt, hogy kicsit hosszabb ideig fog tartani a kérés. Második 3 sms (szintén napi 1) pedig arról, hogy nem áll rendelkezésre a kód, ezért bekérték a készülékgyártótól. Ezután eltelt kicsit kevesebb, mint 2 hét és már kezdett a hócipőm tele lenni, hogy ilyen sokáig tart egy viszonylag újabb Huawei telefon függetlenítése, ezért tegnap este megint lekértem a 1414 -en a kódot, majd csodák csodájára, ma délelőtt meg is jött. Lehet, hogy csupán véletlen egybeesés, de aki régóta vár, egy próbált megejthet, ha még nem tette -
szemesi69
addikt
válasz peter.kiss90 #93529 üzenetére
Október 23-24 körül kértem samsung A32016-ra. Október 25-n érkezett sms, hogy nem áll rendelkezésre, ezért a gyártóhoz fordulnak, majd értesítenek. Azóta semmi. Tegnap este elküldtem újra, még nem jött válasz.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
sellerBP
tag
válasz lord_m #93383 üzenetére
Hello!
Nem te vagy az egyetlen aki szív a 11.24-kei pénteki rendeléssel.
Tegnap kellet volna,hogy megkapjam az S7-emet azóta semmi. "Jóváhagyás alatt".
Egyik ismerősöm is kb 1 órával előtte rendelt, mint én színtúgy szív...
Ügyfélszolgálat hazudik,azt se tudja mikor kapom meg mondom köszi.
Vicc az egész rendszer.
Szerintem át lettem verve. -
punky10
addikt
Én tegnap rendeltem egy kiegészítőt,azonnali átvétellel.Reggel a státuszom:visszahívásra vár.Mi van?Ki hívjon vissza,mit?
10-kor még semmi változás,így inkább én hívtam őket.Az ügyintéző azt monta,hogy ez egy hiba a rendszerben.Mondtam,hogy nem,szerintem a rendszerük maga a Hiba...De besétáltam a T-pontba,és elhoztam a megrendelt cikket.A státuszom azótais:visszahívásra vár...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Már ideje agyalok azon, hogy előfizuról dominósra váltok!
Jelenlegi csomagom hűség nélküli Mozaik XS (havi 3300 Ft), benne 200 Mb nettel, de ha ez elfogy, akkor kikapcsolás helyett csak lassítják, ezért nem váltottam!
Telefonálni ritkán szoktam, plusz ha itthon vagyok, akkor mindig a hordozható vezetékes telefont használom Hoppá plusz csomaggal, ami gyakorlatig ingyenes beszélgetést tesz lehetővé!
A Dominó Fix + Most opció és hozzá 4 GB Maraton net (tehát nem a havonta megújuló) jó választás, vagy tudtok jobbat?
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
thomas77
senior tag
Pillanatnyilag nekem is ez a konstrukció van, Domino S-sel, hogy hálón belül ingyen legyen. Sok konferenciahívásom van. Amiatt megéri az opció (nekem).
A 4GB maraton ok. Hálón kívüli híváshoz meg stuntcalls voip-ot használok. Mobil 4 Ft, vezetékes 1 Ft.
Roaming is megy. Maratonból 4GB-ból 3GB felhasználható az EU-ban. -
kutga
nagyúr
Pick pack pontra beérkezett webshop megrendelést miképpen lehet lemondani? Ne vegyem át?
Let the Zone take me if I am.
-
wszab
kezdő
Megjött a Telekom válasza:
"A szerződés létrejöttétől számított 2 év az az érvényesítési határidő, amíg ügyfeleink élhetnek kellék-, illetve termékszavatossági igényükkel.
Ez az időszak meghosszabbodik azzal az idővel, mely alatt a fogyasztó készüléket nem tudta a rendeltetésszerűen használni (pl. szervizelés miatt). A szavatossági időn túl a szolgáltató nem vonható felelősségre a termék hálózati korlátozásának feloldása miatt."Két év hűséggel adta a telefonokat, ez alatt nem kötelezhető függetlenítésre, utána meg lejár a szavatosság, tehát nem kötelezhető függetlenítésre.
Ezek szerint ha bárkinek függetlenít, azt "jófejségből" teszi.Jófejek!
-
janosgal
tag
Sziasztok!
Múlt hét keddem rendeltem a Telekomtól egy levendula galaxy S8+-t. Akkor még nem jelezte készlethiányosnak. Azonnali átvételt választottam Kecskeméten. Azóta viszont készlethiány lett, ráadásul már a feketénél is ez a helyzet. A rendelési státuszom pedig nem változik. Jóváhagyásra vár több mint egy hete. Az ügyfélszolgálatot hiába hívom, nem tudnak semmit. Várjak türelemmel. Nem tudja valaki milyen időközönként kapnak készletet? Hogy lehet így kifogyni egy modellből?
Samsung 65QN91AATXXH, Honor Magic V2, Samsung Galaxy Watch 7 BT 44mm
-
Maist
senior tag
válasz SUPREME7 #93517 üzenetére
Köszönöm a tippet, bementem, de sajnos ez nem jött össze. Nem tudta kiadni a rendelést, mert nehezítő tényező a Coop klub kártya, mivel azzal csak on-line mehet a rendelés, üzletben nem tudják a kupont elfogadni. A fő baj viszont, amiért nem halad a dolog, az az, hogy mint elmondta (miután értekezett valakivel), hogy a terrorista prepaid sim kártyákat néha nem tudja összeadni a gép, hogy kinek-mennyi van, hogy ne legyen több tíznél, (esetemben nehezítő körülmény lehet, hogy Blue mobile kártyám is van), ezért a rendelés jóváhagyásra fut ki, amikor is a webshop részlegen foglalkoztatott munkaerőnek manuálisan kell összeadnia, hogy az adott kedves vásárlónak 10-nél kevesebb, netalán 10-nél több Telekom alatt futó prepaid kártyája van-e. Ezt a szintet nem sikerül tehát kb. 60 órája megugrani a Telekom-nál. Ajánlottam pedig a kollégának, hogy segítek, nézze meg a Telekom fiókomban mennyi telefonszámom van, és adjon hozzá még egyet, a Blue mobile-ost, aztán haladjunk valamire, de sajnos nem tudott segíteni, talán gyenge volt matekból... (Jó, mindenkinek van valami gondja, nekem meg az írás esik nehezemre.) Holnap felhív reggel majd valaki magasabb beosztásban lévő webshop környéki úriembert az ügyintéző, és megpróbálja elintézni, hogy azok kerüljenek a rendelésem közelébe mihamarabb, akik összeadni tudnak valamennyire. Azért nehezen tudom elképzelni, hogy létezik ilyen, Kr. u. 2017 hosszú évvel...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Függetlenítették a 2 év hűség alatt is, ez abban az Ászf-ben is szerepel(t), amely akkor volt hatályos, amikor te szerződtél a szolgáltatóval, csak adott egy kitétel a hűség miatt, hogy olyankor az akció során igénybe vett kedvezményt is vissza kellett fizetni a 15.000 Ft-on felül.
-
-Ben-
veterán
Úgy tudom, a hűség lejárta előtt 90 nappal már vásárolható kedvezményesen készülék + hosszabbítható a szerződés. Ebben az esetben alacsonyabb havidíjú csomagra is lehet váltani és úgy hosszabbítani vagy csak az épp aktuális csomagot hosszabbíthatom meg, illetve akár feljebb válthatok?
-
gilfoyle
őstag
Úgy látom nem csak nekem van problémám a rendeléssel
Bolti átvétellel rendeltem egy telefont hétfőn, ma a futár kiszállította az üzletbe (Westend Telekom), a futárcég oldalán látható hogy valaki ár is vette délelőtt (ott a neve), de a státus még mindig szállítás alatt.
A röhej, hogy amikor rendeltem abban az üzletben nem volt raktáron, de kedd óta van. Szóval ha holnap délelőtt sem változik semmi, bemegyek, megveszem a bolti készletből, a rendelést pedig ... meg. -
dptrsk
Topikgazda
Lefele nem válthatsz, felfele válthatsz.
Tudsz venni új készüléket ha magasabb (vagy azonos) havidíjú csomagra vállalsz hűséget, online, személyesen.
Alacsonyabb havidíjú hűséggel régen személyesen megoldható volt, ott beállították a kisebb csomaghűséget, elhoztad a telefont, s ha letelt a jelenlegi magasabb hűség át tudtad váltani magadnak a kisebb csomaghűségű csomagra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel i7 7700K
- HP Elite X2 G8 (A31PSE8) - ÚJ - 13,3" üzleti notebook/tablet - i5, Touch, 450nit, WWAN Mobilnet
- HP Envy x360 14-fc0156ng - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Intel Core U5, 16GB, 512SSD, TOUCH
- Sony Xperia 5 III ELADÓ!!!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen