Hirdetés
- IFA 2024: Csúcskategóriás chip és kamera az OLED strapakirályban
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
Hirdetés
-
Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
ma Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
tepenzed
őstag
válasz fornettisuti #92152 üzenetére
ezek egyre hülyébbek
-
enginev3.0
félisten
Megkaptam az S7 edge függetlenítő kódot, kikérték a samsungtol
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
fornettisuti
veterán
És?😐
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
pana0017
senior tag
A fiatal opcióban foglalt 2gb internet felhasználható az EU-ban? Tegnap az ügyintéző azt mondta nem, de a honlapon azt írják igen.
-
Kbali
nagyúr
válasz fornettisuti #92152 üzenetére
Ez az USA - más piac.
-
SUPREME7
őstag
Mit kalibrálnak már megint a webshoppal? Csak nem jelszavakat loptak tőlük? Belépésnél "A fiók felfüggesztésre került", jelszóváltoztatás után jó ... 2 fiókkal is ugyanez. Egyiken sincs se előfizetés, se dominó.
Másnál?
[ Szerkesztve ]
-
buca84
őstag
Sziasztok!
Pár hete vettem a telekom oldaláról egy feltöltős SIM kártyát, hogy net -re használjam. Csak arra.
Ma kaptam egy SMS -t erről a számról (70 419 9992) erre a kárytára:
"T.Tagunk! Az évfordulója áprilisban volt! Kérjük elmaradását 5 munkanapon belül rendezze, mert le kell zárjuk a flotta átadását! Hívjon vissza egyeztetni!FreedomE"Ez most mi lehet? A kártyát mint írtam a telekom honlapjáról rendeltem. Nem valami sufni helyről. Aktiváltam is már és használjuk is.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
-
Nordik
őstag
Telekom appban van egy olyan opcio, hogy adatforgalmi értesítő SMS tiltása. Ezt hogyan is kellene beállítani, hogy kapjak smst 80 illetve 100%nal? Ha aktivalom akkor nem kapok?
-
buca84
őstag
válasz radio100jozs #92167 üzenetére
Köszi a választ!
Ez ok, de kell attól tartanom, hogy letiltják vagy más bajom lesz belőle?
Hivatalos helyről vásárolt SIM -el még soha nem volt ilyen problémám.
Vagy egyszerűen ne parázzak, nem lesz gond.
-
btudos
veterán
válasz Nordik #92168 üzenetére
Ha egy tiltó szolgáltatást aktiválsz. az pont az, aminek tűnik, letiltja az értesítő üzeneteket.
buca84: A szám kikerült a flottából, de az adatbázisukból nem, ennyi az egész. Nem lesz semmi baja a számodnak, nem kell ezzel foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Beca1990
senior tag
" Tisztelt Ügyfelünk! Tàjékoztatni szeretnénk, hogy a weboldalunkon feladott XXX szàmù megrendelésének/megrendeléseinek feldolgozàsa müszaki okok miatt hosszabb idöt vesz igénybe a megszokottnàl. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: Telekom "
Ez mit jelenthet? SMS-ben kaptam.
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
Beca1990
senior tag
válasz zsoltzsolt #92174 üzenetére
nem mondod.
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Előfizu megújítással vettem egy készüléket.
22X YF.
Előfizu ugye 24hónapra szól.Még mindig úgy van, mint egy évvel ezelőtt, hogy az első két hónapot nem kell fizetnem a telefonra, csak magára az előfizetésre?Tehát 2 hónap után indul a 22x Y forint?
Köszi előre is.
-
psajti
aktív tag
Az előző oldalon tárgyalt kamatmentes részletnél T által pofátlanul elkért előleghez csk annyit fűznék hozzá, hogy ma akartam készüléket vásárolni előfizetés meghosszabbításával. 110 helyett lenne 66 ezer ft a díjcsomaghoz járó kedvezménnyel. Gondoltam elosztom a két évre havi 3 ezres kamatmentesre erre tőlem is 92 ezer előleget akartak elkérni úgy, hogy elég sok éve vagyok náluk platinás ügyfél... Egyrészt sose volt gondom a kifizetésekkel ezt már ők is tapasztalhatták, másrészt elég érdekes dolognak tartom, hogy 66 ezer hitelre 92-t kérnek el előlegre... Ki tudnám fizetni a 66 ezret egyben is de nekem így kényelmesebb lett volna és egy ilyen pofátlan cégnek azt hiszem amint lehet egy vasat sem szeretnék tovább fizetni. Az állandóan használhatatlan online felületről meg már ne is beszéljünk. Hihetetlen mélyrepülésben van jelenleg a T ahogy észrevettem és most még a meglévő ügyfeleik ellen is fordulnak. 10-20 ezer előleg még azt mondom oké, hogy ne vegyen fel boldog boldogtalan hitelt, de amikor az adott termék áránál is magasabb előleget kérnek az már azt hiszem vicckategória.
-
Watto1991
senior tag
válasz Winchester95 #92177 üzenetére
Nem, következő hónaptól indul.
psajti: Bullshit. Rossz ügyintézőhöz kerültél ,ilyen nincs, hogy meglévő ügyféltől előleget kell kérni.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
A T online felületét el lehet felejteni.Már régota használhatatlan.Legfeljebb arra jó,hogy az adott készüléket forgalmazza-e a cég...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Nordik
őstag
4GB átlag felhasználásra kinek mennyi időre szokott elég lenni? Ahogy szamolom azért ha az ember böngészget, Facebook stb 1 hónapba 2,5-3GB elmegy.
-
johniee
senior tag
Sziasztok.
Kaptam egy új Domino Fix Extra SIM kártyát, de a telefonszám egy cégnél be van jegyezve, már 3-szor próbálták keresni rajtam keresztül ezt a céget 2 nap alatt...
Vajon lehetséges számot cserélni?"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
fornettisuti
veterán
-
enginev3.0
félisten
Anyum új laptopot akar venni, de ezt írja az oldal, miért?
Ehhez az előfizetéshez jelenleg nem tudsz akciós készüléket vásárolni. Próbáld meg egy másik előfizetéseddel vagy vásárolj készüléket új előfizetéssel.
Mobil S díjcsomagban van
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
törölt tag
Hali.
Egy gyors kérdés. 10 év mobil előfizetői és 13-14 év otthoni(Net 1000, alap telefon) háttérrel semmi elmaradással telefon előfizetéssel való rendelés közben miért irt nekem a honlap 45 ezer Ft mobil előleget? Vagy majd ha felhívnak akkor ez módosul? Mert konkrétan egy null haterrel rendelkező ugyfeltol is ennyit kérnek erre a telefonra. -
Frenky89
őstag
Sziasztok!
Megpróbálok a lehető legpontosabban körülírni egy történetet, ami nemrég esett meg velem és egyszerűen nem tudok tűlőre jutni az üggyel, így szeretném kérni a segítségeteket.
Szóval Domino 5 díjcsomagom van egy tavasszal aktivált Marathon 4GB opcióval. Nemrég, amikor Ausztriába utaztam és Sopronnál átléptem a határt, akkor megkaptam a szokásos "Üdvözöljük Ausztriában, ..." SMS-t, majd a telefonom (Nexus 5) átváltott roaming módba és innentől kezdve bár volt térerő, de semmit nem tudtam csinálni. Hívást se fogadni, se indítani; SMS/MMS-t se fogadni, se küldeni nem tudtam és a mobilneten is megszakadt a kapcsolat. Pontosabban egy Telekom-os tájékoztató oldal jött be, amely arra kért, hogy válasszak roaming díjcsomagot.
Kicsit szenvedtem még, azaz manuálisan váltogattam a hálózatok között, annak reményében, hogy hátha valamelyiken megembereli magát a rendszer, de ezen próbálkozásaim sikertelenül zárultak. Így végül kerestem wifi-t és a Telekom alkalmazáson keresztül aktiváltam a legkisebb (Travel & Surf EU S) adatcsomagot, de a helyzet változatlan maradt.
Sejtem, hogy nehéz diagnosztizálni a hibát, de az a kérdésem, hogy mi a szösz történt. Telefon? Díjcsomag? Rossz karma?
December elején utazok Norvégiába egy kis időre, nem szeretném ugyan így megszívni.
-
psajti
aktív tag
válasz #04441088 #92190 üzenetére
Ugyanez van velem és kb minden más platina előfizetővel. Mindenkinek mást mond a Telekom, "ez csak hiba majd elhárítják", "ez van ezt kell elfogadni", "nem értem mitől lehet" bla bla bla... De értelmes használható infót nem mondanak. De te akor még szerencsés vagy, hogy "csak" 45-öt kérnek Tőlem cc. 30 ezerrel több előleget akarnak legombolni mint amennyibe a cucc kerül. Lassan lehet sokunknak érdemes lesz körülnézni a konkurenciánál is.
-
Zeki
nagyúr
válasz #04441088 #92195 üzenetére
Írták már, hogy szar a telekom weboldala, személyesen kell bemenni, és akkor nem kérnek majd semmit.
----
A telekom meg nagyobb dobra is verhetné ezt a *104# hívásindításos roaming bekapcsolást dominóban, mert sokan pofára esnek külföldön. Vagy az EU-ban tehetné alapban bekapcsoltnak.
-
törölt tag
válasz Beca1990 #92197 üzenetére
Igen. A weboldal írta. De én szopok ezzel másfél hete.
Először azért nem tudtam rendelni, mert lejárt a személyim. Küldtem nekik egy igénylést arra, hogy frissítsék, aláírva, az új személyim másolatával, most jutottak el odáig, hogy frissítsék...
Aztán meg lett rendelve, de más árat láttam netem, mást emailben, ezért írtam egy emailt, hogy töröljék. Aztán még aznap telefonáltam, hogy ez mégis mi, miért látok más árat, mondta az ügyintéző, hogy amit mailben küldtek abból lejön 20 % kedvezmény, szóval a valós ár az lesz, amit láttam. Odaírta megjegyzésként, hogy beszélt velem és mégse töröljék. Erre jött az sms, hogy érvénytelenítve lett a rendelésem...Telefonáltam, ja, bocs a megjegyzést nem nézték, rendeljem meg újra.. Ott nem írt előleget. Megrendeltem újra, már ír.
De érted, haverom, akinek annyi köze van a T-hez, hogy 2 hónapja T-s a netük otthon, azon kívül semmi, ő is előrendelte ezt a telefont, neki is 44-45 ezret írt előlegként, és nekem is 10 éves arany mobil előfizetői + 14-15 éves otthoni net + telefon múlttal...De ahogy írták többen is, szar a weboldal. Majd kiderül mi lesz, mert már én sem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- IFA 2024: Csúcskategóriás chip és kamera az OLED strapakirályban
- 7000 napja regisztráltam
- Politika
- CaNNa3IS: Gépház az asztalon. Soha nem fogom ezt megérteni.
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- PlayStation 5
- Motorolaj és szűrő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen