Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek

Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Szia egyet szeretnék, hol tudom átvenni?
-
Exian
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Kipróbálnám, épp elfogy a fehérjeporom, már gondoltam rá, hogy kipróbálok valami vegánt is.
Viszont csak valamikor a jövő héten tudnám átvenni, ez a hetem már olyan, hogy totál káosz.
Hét elején majd rádírok, hogy van e még belőle.
-
K1LLMy53Lf
őstag
Sziasztok,
lenne pár csomag eladó Ostrovit Vegan Blend - Epres fehérjém, ha esetleg valakit érdekel
-
Exian
addikt
hcl, kbela365: köszi Nektek, megkérdezem tőlük.
-
-
Exian
addikt
Tudja valaki, hogy hol tudnék venni műanyag ablakhoz való "alkatrészeket"? Konkrétan olyan elem kellene nekem néhány méternyi, amibe stadur lapot tudnék belerakni. Hogyan magyarázzam el... Szóval gyakorlatilag olyan keret elem kellene, ami a műanyag ablakok alsó részén szokott lenni, amibe nem üveg, hanem stadur lap megy bele. Érthető?

Inkább képpel mutaton. Ilyen keret elem kellene.
Hogy mire? Van egy egész táblányi stadur lapom és ebből készítenék valahová egy takaró elemet és körbe ilyen kerettel zárnám le.
Esetleg van valaminek ismerőse, aki műanyag ablakokkal foglakozik és tudna eladni?
Vagy van olyan bolt vagy műanyag ablakokkal foglalkozó cég, akikhez bemegyek és adnak el, amennyi kell?
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Van ITT egy eladó Auxito LED izzókészlet, HIR2 foglalatú autókhoz (Toyota,Opel,Hyundai de sok máshoz is jó lehet). Az enyémről "sajnos" kiderült, hogy DS8-as Xenon van benne, így feleslegessé vált. Bontatlan. 12k.
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507
üzenetére
én régebb óta, de egy ideje lusta vagyok, és nem járok
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507
üzenetére
Gyúrj, és vidd fel!
Hosszabbító de őrizd a gépet. Dedikált töltő jó lenne! Zárt helyre kiépíteni! -
Exian
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
Ugyanez fog megvalósulni nálunk is hamarosan. Ugyanez a szitu, 4. emelet lift nélkül. Fiamé a roller, a mostanit még elbírja úgy ahogy szenvedve, cipeli fel-le naponta, de nemsokára újat vesz, ami jó 15kg-mal több. Lesz egy mérőóra, megfelelő biztosítékkal, meg érintésvédelmi szempontból is normálisan kiépítve és a díjat majd a ház számlájára utálom, vagyis annyival több közösköltséget utalok havonta.
EZ A TERV, remélem nem lesz műszaki és/vagy bürokratikus akadálya.
(Amúgy már most is van konnektor a tárolóban, de nem mertem rádugni, előző lakó sufnituning saját bekötése, a lámpából húzta le... Egy vékonyka, hurkagyurka kábellel, hát egy 10 wattos telefontöltőt sem mernék bedugni, nem hogy egy ekkora teljesítményfelvételű töltőt.)
-
válasz
newwave0507
üzenetére
50m hosszabbító már tud melegedni ha rendesebb áramot vesz fel.
-
válasz
newwave0507
üzenetére
Beszéld meg a közös képviselővel / közgyűléssel egy fix konnektor kiépítését
Ez a legtisztább megoldás. Kérj engedélyt, hogy a pincében vagy a ház hátsó részén kiépítsenek egy dedikált, saját mérőórás konnektort a te költségeden. -
válasz
newwave0507
üzenetére
Az akku nem kivehető????
-
K1LLMy53Lf
őstag
válasz
newwave0507
üzenetére
Ez szerintem lakóközösség függő dolog. Én láttam már így elektromos autót is tölteni...
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam felteszem itt a kérdést, hátha valakinek lenne bármi jó ötlete, amit előre is köszönök.
Vásároltam egy elektromos rollert , viszont az otthoni töltéssel problémáim vannak. A súlyomhoz, illetve magasságomhoz egy elég testes darabot választottam. Derék-réti úton lakunk, 4. emelet, felvinni a lakásba sajnos nem tudom, mivel kb 55kg
, a pincében konnektor nincsen. A munkahelyemen van töltésre lehetőség , csak ha esetleg úgy adja ki, hogy több napig nem megyek dolgozni, jó lenne valami megoldás. Eddig amit a legjobbnak találtam, hogy a ház hátsó része felé leengedek egy 50méteres hosszabítót, és így töltöm fel, ami durván 6 órát vesz igénybe. Itt a kérdés az, hogy a lakók esetleg nem e szólnak ezért. Ha bárkinek lenne valami jó ötlete, szívesen fogadom. Köszönöm. -
Exian
addikt
Ezekkel a Philips 30%-os kuponokkal az a baj többnyire, hogy egy egyedi, direkt a promócióra létrehozott elkülönített Philips webshopból lehet csak válogatni, ahol viszont jellemzően eleve kb. pont 30%-kal emelt listaárak vannak
Saját tapasztalat. Én a Generteltől szoktam kapni, amit egy Genertel-Philips egyedi webshopban lehet beváltani, sokat nézelődtem és az jött ki, hogy bárhol máshol (akár a Philips rendes webshopjában) kupon nélkül is megkapom ugyanazt a terméket, kb. annyiért, mintha bevaltottam volna a 30%-os kupont. Jó esetben pár %-os kedvezmény jött ki a Generteles oldalon, de 30% tuti nem. Egyszer már gondoltam is rá, hogy írok nekik, hogy ez nem igazán korrekt, de rájöttem, annyit nem ér a dolog. -
plaszy
őstag
25%-os Philips kuponkódot eladnék, akinek kellene, melyet május 24-ig vagy a készlet erejéig válthat be a home-appliances.philips/hu oldalon lévő háztartási kisgépekre, több termékre is. Részletekért keress üzenetben.
-
K1LLMy53Lf
őstag
Sziasztok.
Úgy döntöttünk, hogy lányunkat az Árpád általános iskolába iratjuk be. Sajnos nem igazán találtam neten véleményeket a leendő elsős tanítókkal kapcsolatban, szóval érdekelne, hogy ti ismeritek-e őket, van-e amelyik kifejezetten ajánlott vagy épp kerülendő.
A leendő tanítók:
Várkonyiné Kárpáti Angéla
Berkes Zsófia
Vincze KlaudiaElőre is köszi a segítséget
-
hattrickuser
aktív tag
[link] Lenovo Gamer laptop garanciával eladó.
-
acc200
tag
Sziasztok!
Van itt köztünk olyan fórumos Pécsen (vagy környékén), aki műszerész/tud szépen NYÁK-ra forrasztani (ellenállás/SMD LED/erősítő/kondik)?
Lenne egy pár ilyen jellegű munkám számára
Üdv,
Lj. -
plaszy
őstag
Sziasztok!
Nagyjából 2 hónap múlva lenne tervben egy kerítéscsere, amely által 15 lyukat kellene fúrni a földbe, olyan 50 centi mélyre és 15 centi átmérővel, mert 4 centis köroszlopok mennének le bele. Lenne valaki, akinek lenne akksis vagy benzines földfúrós megoldása rá, kölcsönöznék tőle. Max. 2 nap szerintem.
-
rnrn
aktív tag
-
Sir Riccio
addikt
Van itt 2db Nichicon 4700uF 16V kondi, vatta újak, fejegységbe rendeltem, de már az autó sincs meg.
6k a kettőért asszem korrekt, hátha valakit érdekel ilyesmi. -
mormota
senior tag
egyszemélyes kalandjáték tesztelésére keresek vállalkozókat. 1 nyomtatott lap, ceruza, (esetleg radír), 4 dobókocka szükséges. írj rám priviben
-
Exian
addikt
Höh, én meg most eszméltem csak rá, hogy szóba hoztad, hogy ééééévek óta a hosszú kicsi í-t altgr+J, a nagy Í-t altgr+I kombinációval használom, és annyira természetes és megszokott lett, hogy már fel sem tűnik

Egyszer volt hosszabb ideig melóhelyen egy olyan elcseszett, kitudja milyen nyelvű billentyűzetem, amin nem volt dedikált "í" gomb és annyira megszoktam, hogy már minden billentyűzeten így használom. Mik vannak...
-
Igaza is van.

International billentyűzeteken ott van a gomb. Az angolon/amcsin nincs.
International viszont nem ritka semmiből.Van olyan gépem, ami amúgy US angol, azon át van mappelve az í olyasmire, ami semmire nem jó (telefongomb integrálva a billzetbe...
) , és matrica. (Átrakni meg Windowson és Linuxon sem nehéz.) -
-
plaszy
őstag
Sziasztok!

Akinek lenne felesleges vagy kidobásra ítélt kartonpapír-hengere, azt szívesen átvenném. Min. 1 méter, max. 2 méter hosszú és legalább 3 milliméter vastag kellene, átmérője is legalább 5 centi legyen. Több darab esetén mennék csak be értük Pécsre.
Nagyjából 1 hónapig érdekes a dolog.Köszi
-
-
-
Zewa
senior tag
Sziasztok,
Keresek uzleti kategorias 15"-16"-os laptopot, magyar billentyűzettel, 150-200k magassagaban. ..hatha akad valami a HA-n tul is. : )
Koszonom. -
Exian
addikt
Nekem 55C6K van, meg egy 50C6K. Az 55-ös van itt ebben a picike szobában, mert ez egyben amolyan pihenő-filmező szoba is. 65-öst akartam én is ide, csak az már nagyon neccesen fért volna be, meg már lehet, hogy túl nagy lett volna ehhez a közeli nézési távolsághoz.
Meg másik szobában van projektor, ha igazán nagyban (100") akarunk mozizni, az úgy is azzal megy. Oda meg ezért volt elég az 50-es.
-
Exian
addikt
válasz
aneda
üzenetére
Köszönöm, az túl mély
Méricskéltem, reálisan nézve max. 50 cm-es asztallap lenne az ideális, viszont lehetne akár 2 méter széles is. Úgyhogy szerintem valami egyedi, saját megoldást fogok kitalálni.Esetleg ha valakinek mégis lenne 40–50cm mély, ~200cm széles asztala, főleg fiókos, akkor az érdekelne.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
Exian
üzenetére
Ha csináltatod, az asztal lap sarkait érdemes lehet akár 10cm sugárral lekerekíteni. Az asztalon gyakorlatilag nem vesztesz helyet, de a szobában nyersz.
A számítógép házhoz már nem kell hozzáférni, azt eldugottabb helyre is teheted. Így a helyén elfér a 2. fiókos rész. Hangfalakat, lámpát teheted a falra is. -
Exian
addikt
válasz
Exian
üzenetére
Mondjuk a 70cm-es mélység már lehet, hogy túl nagy, ha jobban belegondolok. A mostani kisasztal 100x40-es, ennél sokkal jobban kilógó asztallap már sok lehet. Inkább oldalirányba kellene jóval hosszabb/szélesebb a mostani asztalnál, igazából pont oldalt kellene kicsit nagyobb üres asztalfelület, meg fiókos konténer alul. Meg rekeszek, kispolcok itt-ott a falhoz közel vagy a falon.
-
Exian
addikt
válasz
aneda
üzenetére
Kicsi, nagyon kicsi helyre. Otthon a kis dolgozószobámba kell.
Ehelyett az összevisszaság helyett szeretnék valamit. Mostanában sokat kell otthon is home-office-ban meg munkaidőn kívül is ügyeletben dolgoznom, kellene valami kulturáltabb, jobban használhatóbb munkaállomás.
A ChatGPT a kép alapján ezt hozta össze, egész jó lett
Szóval, valami ilyesmi asztal kellene pont, amit a ChatGPT megálmodott, csak mondjuk mégegy fiókos konténerrel.Azért érdekelne, hogy milyen dolgaid lennének, szóval majd küldhetsz képet és pontos méreteket. A 140x70-es asztalméret a legtutibb lenne. Köszi!
Ance: köszi az ajánlásokat! Szerintem ez lesz. Megálmodom, megtervezem és legyártatom, ha aneda nem tud megfelelőt ajánlani. A ChatGPT-s vonal tényleg jó kiindulópont, legalább adott ennyi ötletet, ihletet.
-
Ance
őstag
válasz
Exian
üzenetére
Én is úgy raktam össze, mert így olyan lett, ami kell. A Megyeri bútorban levágattam méretre az asztallapokat. a Bútorvilágban csináltattam az egyedi fiókos szekrényeket, mert ott milliméterre pontos magasságot csinálnak és teljesen kihúzható fiókost (fontos, hogy a sínhez igazítsd a mélységet, de ott majd elmondják). Soha nem tudtam volna ilyen jól használhatót venni készen.
-
Exian
addikt
válasz
Ajándékok
üzenetére
Köszönöm, ennek a kialakítása nem épp az elképzeléseimnek megfelelő, de amúgy tök jó, csak nem nekem és nem oda, ahová kellene. Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy mélységében kicsi megoldás kellene, inkább legyen hosszú/széles. Ez úgy tűnik nekem képről is, hogy elég böszme kialakítású/méretű, vagy csak a kép csal?
Amúgy leginább valami ilyen, tökegyszerű dolog kellene, mint pl. ez itt. Ez pl. tetszik, meg amire kellene, jónak tűnik.
Mondjuk lehet, hogy nem is érdemes vacakolnom vele, 33e Ft-ért ez nem tűnik olyan rossznak. De ha valakinek lenne hasonló olcsóbban, akkor érdekel.
Mondjuk egy fiókos rész nem volna rossz.
- Csináltattam 2db fiókos szekrényt és rátettem egy bútorlapot.
Egyébként ez kiváló ötlet, lehet, hogy nekem is ez lenne a legjobb megoldás. Plusz csináltatok falraszerelhető kisszekrényt rekeszekkel, kis fiókokkal.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
Exian
üzenetére
Itt hirdetek egy komolyabbat egész olcsón.
De nekem egy egyszerű vált be. Csináltattam 2db fiókos szekrényt és rátettem egy bútorlapot.
Így a fiókok minden mérete (akár 1m-es fiók sin is kapható) olyan, amilyenre szükségem van. Az asztal szélessége és mélysége pontosan akkora, mint amekkora kell. Ha bujkálni kell alatta, semmi sem akadályoz, akár le is lehet szedni az asztallapot ideiglenesen. -
Exian
addikt
Keresek megvételre számítógépasztalt, valami normálisabbat. Leginkább valami kulturált irodai szett érdekelne, asztallal, oldalsó és/vagy felső kisebb szekrénnyel/szekrényekkel. Szóval leginkább valami kompett szett lenne jó.
Hátha valaki mostanában cserél ilyesmi bútort.
-
-
mormota
senior tag
sziasztok. pécsen van olyan bolt, ahol ps4 kontrollerhez lehet alkatrészt venni?
thumbgrip és az alatta levő joystick mechanika kellene -
plaszy
őstag
Köszi, 2-nél már van összehasonlítasi alap.
-
válasz
echterion
üzenetére
Helló
Én hozzá hordom: Megmoslak Autókozmetika
Van háztól-házig szolgáltatása is. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valakinek van eladó G.Skill Aegis ddr4 8GB-os modulja? f4-3200c16d-8gis
Leginkább csak ez a típus érdekelne, mert a f4-3200c16d-16gis 2x8gb kit egyik modulja meghalt, pont a gari lejárta után...
-
Exian
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Főnököm IDE hordja az autóját évek óta, nekem személyes tapasztalatom nincs velük. Mondjuk a főnök kocsijában sokszor ültem, meg vezetni is szoktam, de ő hamar összekoszolja kívül-belül
A vélemények nem rosszak, amiket írnak róluk. De én már csak óvatosan merek bármit is javasolni
-
echterion
nagyúr
Sziasztok,
Itt Pécsett hová érdemes vinni a kocsit, ha egy teljes, alapos takarítást akarok csináltatni. Bőrüléses az autó, túl sok szövet nincs benne a lábtéren kívül (a tetőhöz nem akarom, hogy nyúljanak). A cél, hogy szép, alapos munkát végezzenek, egy 22 éves kocsiról van szó.
Köszi.
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Autófóliázással kapcsolatosan van valakinek tapasztalata, hogy Pécsen kihez lenne érdemes menni? Esetleg még Kaposvár vagy Szigetvár is jó lehet.
Egy 2019-es, sedan Megane-ről lenne szó. Minőségileg a matt vagy a fényes lenne a tartósabb? Árban nagyjából mire számítsak, hogy ne lehúzósak legyenek?Köszi
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Van valakinek RX 9070-es kártyája?
-
rnrn
aktív tag
Tudnátok szakembert ajánlani Kótaji 2D-s vagy 3D-s kerítéselemek (beton elemekkel az alján) telepítésére Baranyából vagy a szomszédos megyékből? Köszi!
-
-
Bandus99
őstag
van egy jócskán felpúposodott power bank hol lehetne ezt leadni ?
-
Ance
őstag
Tud esetleg valaki olyan helyet Pécsen, ahol 1-2 nagy gres lapot méretre lehetne vágatni? Köszi!
-
Bandus99
őstag
Nem tudom volt-e téma, de Suzuki SX4 tulajoknak lenne egy nagyszerű ajánlatom, ősrégi 1GB memóriábal megáldott androidos eszköz, kicserélheted a gyári rádiót, akár otthon is, mert kompatibilis, csak kábelt átdugod és kész is. Navigációra ugyan nem alkalmas már, régebben futott rajta a waze is, de már elmúlt. Viszont offline zenehallgatás pendrive-ról , rádióra tökéletes, na és nem beszélve a telefon kihangosításról BT keresztül. Cserében nem merül le sosem mint a füles, automatán csatlakozik. Cserébe legyen mondjuk 5K.
-
Bandus99
őstag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Miután mindenki androidos a családban, biztos hogy nem teszem át iPhone-ra
-
köpet
aktív tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
+1, erre gondoltam.
-
-
-
bagoly71.
tag
Tudtok ajánlani megbízható (bútor) szállítót, aki árban is jó?
Illetve tudna nekem segíteni valaki abban, hogy 4 darab 18650 akkura felvinne ónt előkészítésre, hogy aztán a helyére tudjam forrasztani? A pólusokra természetesen.
Nincs komoly motyóm hozzá és nagyon nem akar rajta maradni az ón!
Köszi! -
UHHH
őstag
Sziasztok!
Doogee Fire 6 power telefon eladó,
tud más eszközt is tölteni! -
Exian
addikt
Kedves huszár Úr, leteccene szállni már rólam?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A leginkább ijesztő azokat látni kívülről, akik autós telefonálás közben még olaszos módon hadonásznak is a kezeikkel, agyilag abszolút nem az úton vannak. Na meg a rengeteg telefont nyomkodó... ha lerakod az autót és valami kétkerekűvel jársz melózni, rengeteg ilyet látsz és nem csak a piros lámpánál állva.
-
-
Exian
addikt
Engem speciel maga a beszélgetés is zavar vezetés közben, mindegy, hogy kézben tartom (vagyis tartanám) a telefont, vagy kihangosítva. Nem szeretek úgy sem beszélni, mert én sajnos olyan vagyok, hogy elvonja a figyelmem. Technikailag az sokkal kevésbé probléma nekem, hogy ha mondjuk kézben tartanám a telefont, nem az okoz veszélyhelyzetet elsősorban, hanem maga a beszélgetés. Az is zavar, ha vezetés közben beszélnem kell akár csak a mellettem ülővel. Számos alkalom volt, hogy beszéltem valakivel kihangosítva vagy a mellettem ülővel és mondjuk rossz felé mentem, vagy nem kanyarodtam be ott, ahol kellett volna. Ezért nem is szeretek és nem is szoktam beszélni, beszélgetni vezetés közben, csak ha valamiért nagyon muszáj.
-
válasz
Ajándékok
üzenetére
Az autóvezetés ugye olyan, amikor ha nem figyelsz, akor könnyen baj van. Ennyi az oka. A kezedet meg az evés és a cigi is lefoglalja, ami pl. szintén baj, hogy nem tilos, mint itt is elhangzott.
Hát, Paksot nem tudom, milyenek ott a főnök. Ráadásul nem tudom, mire akarsz utalni, nem csak más téma, de értelme sincs.
-
Ajándékok
aktív tag
Nem a KRESZ a kérdés. Arra írtam példát, hogy majdnem mindenki által elfogadott, hogy a mobilozás megnehezíti a környezet érzékelését.
Amikor egy gyerek új helyre utazik, miért baj az, ha a szülei figyelmeztetik, hogy inkább élményeket, emlékeket szerezzen a sok fénykép helyett?hcl
"Azt se árt tudni elfogadni, ha valami nem tökéletes."
Ha jól tudom Pakson laksz. Ha jól tippelem a munkahelyed, nálatok remélem minden főnök ilyen és sosem változnak meg. -
válasz
Sir Riccio
üzenetére
A legolcsóbb dolog, amiben gigabites WAN+LAN portok vannak
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Találtam a sublótban egy TP Link TL-WR1043ND routert, nem ismerem az állapotát, de hátha valakinek jó lehet. Sörért, csokiért a belvárosban odaadom!
-
-
válasz
torma1981
üzenetére
Meséld el ezt azoknak a Gen X-es "vezetőknek", akik azért nem delegálnak, mert úgy érzik: csak az a munka készül el jól és időben, amit ők maguk csinálnak. Amit kiadnak másnak, az szerintük lassabb, drágább vagy gyengébb minőségű – ráadásul tovább tart elmagyarázni, mint megcsinálni.
Így végül inkább mindent magukra vállalnak. -
torma1981
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Work-life balance: Nem hajlandóak feláldozni a magánéletüket vagy a mentális egészségüket egy cégért. Ha a munka nem ad értelmet vagy nem biztosít kellő szabadságot (home office, rugalmas idő), azonnal továbbállnak.
Minden normális embernek ezt kell. Nem vagyunk robotok. 1 életünk van. Nem szabad azt feláldozni, főleg a munka miatt nem. Sokan rohadtul elfelejtik.
-
válasz
Ajándékok
üzenetére
De most magyarázzam el, hogy mi van leírva?
1. „A gépkocsi vezetője…” – A korlátozás kizárólag a sofőrre vonatkozik, tehát az autóban utazó utasok bármikor, korlátozás nélkül használhatják a mobiltelefonjukat.
2. „...menet közben…” – A KRESZ a gépkocsik esetében nem tiltja a kézben tartott telefon használatát a forgalmi okból történő megállás (például piros lámpa, közlekedési dugó) vagy a parkolás ideje alatt. A sofőr ilyenkor kézbe veheti az eszközt, de azonnal le kell tennie, amint a jármű ismét elindul.
3. „...kézben tartott mobil rádiótelefont nem használhat.” – A szabályzat szigorúan csak a készülék kézben tartását tiltja mozgó járműben. Ha a telefon egy rögzített telefontartóban van, a sofőr jogszerűen nyomkodhatja, olvashatja, írhat rajta SMS-t, beszélgethet vagy akár filmet is nézhet, mivel a jogszabály ezt a konkrét formát nem tiltja.
Ami tehát kifejezetten tilos: a gépkocsivezetőnek mozgásban lévő járművet úgy irányítani, hogy közben a kezében tartja a telefont. Ennek a hiányos szabályozásnak a következménye, hogy miként a tartóban lévő telefon nyomkodása, úgy a vezetés közbeni evés vagy a dohányzás sem tiltott, mivel a jogalkotó ezeket a figyelemelterelő és balesetveszélyes tevékenységeket nem merte, vagy nem akarta beemelni a konkrét KRESZ-tilalmak közé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én régebb óta, de egy ideje lusta vagyok, és nem járok
Hosszabbító de őrizd a gépet. Dedikált töltő jó lenne! Zárt helyre kiépíteni!
Saját tapasztalat. Én a Generteltől szoktam kapni, amit egy Genertel-Philips egyedi webshopban lehet beváltani, sokat nézelődtem és az jött ki, hogy bárhol máshol (akár a Philips rendes webshopjában) kupon nélkül is megkapom ugyanazt a terméket, kb. annyiért, mintha bevaltottam volna a 30%-os kupont. Jó esetben pár %-os kedvezmény jött ki a Generteles oldalon, de 30% tuti nem. Egyszer már gondoltam is rá, hogy írok nekik, hogy ez nem igazán korrekt, de rájöttem, annyit nem ér a dolog.

Méricskéltem, reálisan nézve max. 50 cm-es asztallap lenne az ideális, viszont lehetne akár 2 méter széles is. Úgyhogy szerintem valami egyedi, saját megoldást fogok kitalálni.