- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigemperor
senior tag
Skacok,valaki a hétvégén tudna az idejéből rám szánni annyit hogy megnézze velem,mi nem jó. Összeraktam egy új PC-t, elindul,de nem akar történni azután az égvilágon semmi.
Ha van valakinek rá kapacitása,írjon legyen kedves pm-et, természetesen nem kívánom ingyen.[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
válasz
s7evcsenko #102734 üzenetére
Hozd be hozzám a Szabadság 33.-ba 9:00-17:00 között. és ha bios gondja van azt újra tudom írni külső íróval, ha garanciális akkor küld vissza garanciába.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Most épp egy gyakorlatilag új, "gyakorló" drón van a soron:
[link] -
s7evcsenko
addikt
Sziasztok.
Nincs véletlenül valakinek affinitása letesztelni egy AM5-ös lapot?
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Nem akar elindulni, sőt képet sem ad nálam és nem is tudom flashelni sem, mert nem indítja meg a pendriveot.
Jó lenne valahogy kideríteni, hogy ezzel van-e a gond, vagy csak egy bios frissítés kellene neki..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Dr. Gonzο
senior tag
Sziasztok!
Ismer valaki olyan emberkét Pécs és környékén, aki Shimano EP8 motort tudna US régióra állítani? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
PuffyDog #102730 üzenetére
Üres a "hivatkozás mező".
Néha szoktam én is kiemelésre használni a link funkciót, ha nem teszel be linket, akkor csak a formázás kerül rá. Itt vagy ez történt, vagy csak elmaradt a ctrl+v a link beillesztéshez.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
Sir Riccio #102729 üzenetére
Biztos nálam van baj, de dunc linkje bejön. [link]
Tiédre hiába nyomok, semmi. Vagyis ennyi: about:blank#blocked
Ennek mi az oka?=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Rendeltem tévedésből egy Corsair LPX 3600MHz 32GB CL16 RAM KIT-et. A szállítást már kifizettem, ha valaki elvinné, nem küldeném vissza.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
dunc
nagyúr
-
aneda
senior tag
válasz
aneda #102636 üzenetére
U-alakú kanapé eladó, irányár 85.000Ft
Mérete: 157/312/206 cm, kihúzható fekhelyes, ágyneműtartós.
Egyik karfája megkopott, kis darabokban pereg le a műbőr, érdemes újrakárpitoztatni.
Ez utóbbi folyamatban van, műbőr jár hozzá!
Kicsit ki van ülve a sarok és a középső része, de nem vészes, kényelmesen használható így is.
Új ára: 419.900Ft
Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Bigemperor
senior tag
A gépből már csak a TP-Link Wi-Fi PCI-E 300mbps kártya maradt meg. [link]
Később lesz vélhetően 2 db 500GB Samsung EVO 960 SSD SATA (ebből az egyik szinte nem is ment),de előbb az új gépet össze kell rakni. -
aneda
senior tag
Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Utka
aktív tag
válasz
Bigemperor #102706 üzenetére
Ha kell, MX5 van. Adok "kölcsön".
(fölpasztázod a gépet, a maradékot -bőven lesz! - visszaadod.)
Csak írj mert holnapra kétszer elfelejtem.[ Szerkesztve ]
Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
válasz
Exian #102590 üzenetére
Nekem csak annyi a tapasztalatom, hogy a digis online kapum, az úgy kb. sehogy nem megy már. Bementem az árkádos one ügyfélszolgálatra, hát az úgy kb. kritikán aluli volt. Mivel költöztem és ott nincs digi optika, így minden szívfájdalom nélkül lecsó. telekomos lettem optikán és finoman szólva hasít. És számomra kellemes csalódás volt a telekom ügyfélszolgálata is. Most hogy Lölö belepisilt ebbe a cégbe is, hát úgy kb. arra is tart.
izé
-
BMdeal
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e a csapatban vagy tudtok-e ajánlani az ismerősi körből olyat aki Ruby fejlesztő és képben van.
-
Vegyétek-vigyétek
G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200 MHz
topiklakóknak, ha személyesen veszik át, 9000Ft"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Exian
addikt
Számtech szakik, bütykölők: lenne valakinek egy próba/teszt erejéig egy Socket 1200-as bármilyen deszkája, amivel kipróbálhatnék egy i5-10400 procit?
-
BMdeal
csendes tag
Sziasztok,
Akit érdekel van most olyan About You kupon ami 2 napon keresztül 25% kedvezményt biztosít.
Működik az akciós termékre is, mert nekem levonta. 😄
KINGAK25
-
rnrn
aktív tag
65"-os TV-je valakinek eladó esetleg?
-
kbela365
tag
válasz
Bigemperor #102706 üzenetére
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Bigemperor #102704 üzenetére
Ha beszárad, akkor az már újonnan is gagyi volt.
Nincs sok választásod, kb. csak a notebook.hu üzlet van szombaton nyitva. A websopjuk szerint van is raktáron többféle: [link]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Bigemperor
senior tag
Én nem szoktam ujrapasztazni gyakran és sajnálom ha beszárad. A kérdés továbbra is adott:Hol elérhető bármilyen Pécsett ahol nem kell egy hetet várni?
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Bigemperor #102702 üzenetére
Az miért baj, ha nem egy adagos? 2000Ft alatt kapni Artic Cooling MX-4..6 pasztákat tubusban ami évekre megoldja az ilyen gondjaidat, nem szárad be és kb. a legjobb ár/érték arányú paszta.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #102700 üzenetére
Már csak a ház és a wifi kártya van meg.
Más: Skacok hol lehet jó minőségű hővezető pasztát venni a procihoz,ami egy adagos csak? Az infolex-nel nagyobb kiszerelést láttam és nincs készleten az se.
Microhm csak fehér egyszerű paszta van. -
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #102659 üzenetére
Még megvannak ezek (köztük egy kiváló videokártya most még jobb áron), vegyék- vigyék.
-
rnrn
aktív tag
válasz
Visormail #102697 üzenetére
Én a Penny Marketbem vettem tegnap egy szemüveget vezetéshez. Mondom a pénztárosnak: kíváncsi leszek, milyen a szemcsi 1500 Ft-ért...
Válasza: ha nem tetszik, hozzám vissza, és visszaveszik.Szóval van alapja annak, amiket írsz. Legközelebb kérdezz rá a boltban a kasszásoknál, biztos tudják.
-
#TOTTI
őstag
Bocs nem ide akartam.
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
Üdv! Azt írja a lidl oldala [link] , hogy nem étel termékek esetén 90 napon belül visszaveszik, ha nem tetszik. Egy ismerős viszont közölte, hogy 1 évig vissza lehet vinni és szó nélkül visszaveszik, ő már több dolgot is visszavitt. Erről hallott valaki? Elég idétlenül hangzik. Most, hogy rákerestem, már a 90 napon is meglepődtem.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Atomgeszi
nagyúr
Pécsen hol lehet venni jó áron körfűrészlapot?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Sir Riccio #102692 üzenetére
Azt hittem Dodge.
-
Sir Riccio
addikt
RAM-ot tessék!
-
válasz
PuffyDog #102690 üzenetére
Nekem Ali+GLS (vagy mi) produkált ilyet. Jön egy tracking SMS-ben, hogy a **** utcában átvehető holnap. Mondom WTF vagy nem nekem jött, vagy rossz helyre viszik a cuccom.
Szépen kértem egy átirányítást, megjött a csomag, az enyém. Panasz ment...Másik, amikor rendelek cucc. Eladó nem azt küldi. Reklamálok. Küld másikat. 1 hónap múlva sehol semmi. Eladó mondja, hogy refundol, elveszett a csomag. (Csak nekem már két hónapja kéne a cucc
)
2 hét múlva jön egy SMS hogy csomag valami lehetetlen PickPackponton, menjek érte. Az elveszett csomag.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
PuffyDog
aktív tag
Megyeri.
Valószínűleg csaló volt az eladó és egy full kamu tracking számot kaptam. Ami aztán éles lett.
[link] barátom újra árul...
Kép alapján látni mennyi az ára ennek. Nem 12 és nem 15 dollár. Az is biztos, hogy nem Törökországból adja fel. És az is, hogy nem fog semmit kapni, aki rendel.
[ Szerkesztve ]
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
aktív tag
Azért írtam be, mert egy WiFis időjárás állomás rendelés mellé ezt a tracking számot kaptam AliExpressen.
Ötöd annyiért vásároltam, mint amennyi az átlagos ára.
A refund már megérkezett régen. Az eladó is eltűnt teljesen.Csupán kíváncsi voltam mégis mit küld a kedves kis kínai. Aztán az elmúlt napokban láttam, hogy ez nagyon nem Budapestre fog jönni.
Úgy voltam vele, mivel ez posta felé fizetős történet, hogy remélhetőleg többet ér a csomagban lévő holmi, mint amennyit fizetni kell érte..de így már lényegtelen.[ Szerkesztve ]
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
UHHH
őstag
válasz
PuffyDog #102685 üzenetére
Szia! Nem vár!
Szerk.: Másfél hónap majdnem az út.
Ránézésre ez egy TEMU-s "nem repcsis" csomag, azaz, vasúton jött Kazahsztánon át.Elég érdekes útvonala van!
2024-12-12 12:56
Chongqing City, China Post has received the mailEz a szuper tracking visszafelé mutatja:
2025-01-23 07:14
Arrived at [HU] delivery office
2025-01-23 05:37
Leaving the Overseas Transit Bureau
2025-01-20 21:20
Arrive at the destination processing center
2025-01-20 14:47
Arrive at destination
2025-01-14 04:00
Malaszewicz, Poland, arrival port
2025-01-06 04:00
Iletsk, Russia, arrival port
2024-12-30 10:00
Dostyk, Kazakhstan, departure port
2024-12-26 04:00
Chongqing, China, arrival portMagyarországon pedig:
A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben
2025. 01. 20. 21:20Nemzetközi Posta Kicserélő Központ|VecsésFeldolgozásVámkezelés vége
2025. 01. 21. 9:58NPKK VamFeldolgozásOnline fizetés elérhető
2025. 01. 21. 10:18NPKK VamFeldolgozásSikeres online fizetés
2025. 01. 21. 11:13NPKK VamSzállításJárat indítás - egyéb
2025. 01. 21. 17:36Nemzetközi Posta Kicserélő Központ|VecsésSzállításTovábbítás belföldre
2025. 01. 21. 17:36Nemzetközi Posta Kicserélő Központ|VecsésSzállításJárat indítás - egyéb
2025. 01. 22. 21:55Országos Logisztikai Központ|BudaörsSzállításTartalmazó egységképző érkeztetés
2025. 01. 23. 1:23Pécsi Operatív Osztály|PécsSzállításJárat indítás - egyéb
2025. 01. 23. 5:37Pécsi Operatív Osztály|PécsSzállításTartalmazó egységképző érkeztetés
2025. 01. 23. 6:57Mohács 1 posta|MohácsKézbesítésA küldemény a kézbesítőnél van
2025. 01. 23. 7:14Mohács 1 posta|Mohács[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
aktív tag
Sziasztok!
Vár valaki mára Pécsen és környékén csomagot ezzel a követési számmal?
RG028005935CN=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Exian
addikt
Jah állítólag Aldiban is volt pár éve, most nem tudom, Lidl-be egyáltalán nem járok, Aldiba néha, ezért most nem mentem el, meg most nem is valószínű, hogy van éppen. Igazából holnaptól meleg lesz, hétvégén meg már akár 14 fok is
Szóval most hirtelen talán nem aktuális, úgyhogy berendelek néhányat, neten találtam 1-2e Ft-ért is. Még jól jöhet, azért márciusig simán lehetnek még ilyen ónos esős, koripályává fagyós idők. Illetve, szoktam túrázni is, ahhoz is jól jöhet, ha van hó, vagy eső után sár.
[ Szerkesztve ]
-
Utka
aktív tag
Az Aranygaluskával (Konzum NY-i oldal) szemben, az Irgalmatlan utcában van pl aZ Aurum, lejjebb ("A Villanyrendőr" felé) van még a 'Corner', följebb a 'City Brill'.
Az Aurummal nekem eddig csak +.
Lejjebb a Bajcsyn, a Forrás üzletházban is van.Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
a2d2
addikt
Arany fülbevalót vennék feleségem születésnapjára.
Nem tudjátok hol találok ilyeneket a városban?
Ezzel az egyetlen shoppal van eddig jó tapasztalatom de ahogy nézem ők inkább gyűrűkre specializálódtak: [link]A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Utka
aktív tag
válasz
Bandus99 #102676 üzenetére
Üdv!
HOL csípi be?
Lehet egy tonercsere is megoldja. (Ott egybe' van a dob, meg a sütő henger is, ugye?)
TintaCentrumra plusz 1![ Szerkesztve ]
Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
Exian
addikt
válasz
Bandus99 #102676 üzenetére
Én a TintaCentrumba szoktam vinni karbantartásra/javításra a nyomtatóinkat (kivéve a bérelt nyomtatóinkat, mert azokat a Digistar szervizeli). Dusán ügyes srác, sokmindent megbütykölt már nekem/nekünk.
[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
HP 1015 yomtató, elmondás alapján becsípi a papírt. Gondolom görgőt kellene cserélni, mert elöregedett?
A kérdés, ezzel a problémával melyik céghez érdemes vinni Pécsen?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
-
IO.sys
őstag
Szoktuk ajánlgatni a Plázás mobilszervizt. Kollégám arról számolt be, hogy egy töltésvezérlőcsere miatt ki akarták cserélni több más dologgal együtt a hangszórót is, mert be kell regisztrálni a rendszerbe a sorozatszámát. Érted. 18-at kértek volna a mutatványért. Kollégám szervizmérnök, szóval nem jött létre az üzlet, és elmondása szerint a bohóc a pult mögött elég ideges lett, mert nem sikerült a trükk. Végül megcsinálta magának 2500 Ft anyagáron.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Exian
addikt
Ha már ez a téma, ilyen csúszásgátlót hol lehet venni Pécsen? Decathlonban éppen nincs raktáron.
-
Exian
addikt
válasz
DJ. Ru$y #102665 üzenetére
Tegnap én egy ZSÍR ÚJ 0km-es laptoppal voltam így. Hátamon hátizsák, de nem abban volt a gép, hanem a balkezemben szatyorban volt a dobozos új laptop. Olyan hátast dobtam, hogy ihajj! Viccesen nézhettem ki, a laptopot a szatyorral az égig emeltem, tartottam felfelé, én meg a hátamon feküdtem a járdán
Szerencsére se a laptopnak, se nekem nem lett bajom, a hátizsák a hátamon puha volt, felfogta az ütődést.
Azért félve bontottam ki a dobozt, hogy vajon repedt e a kijelző vagy bármi, mert azért először csak odacsesztem a doboz sarkát, mielőtt felnyomtam az égig
Fostam, mert nem saját célra vettem a gépet, éppen vittem a gazdájának... para lett volna, ha széttört volna.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Nekem sikerült egy ilyet abszolválni pár éve úgy, hogy egy méregdrága laptop volt a hátamon laptophátizsákban, átfutottak dolgok az agyamon amíg leértem a földre, és megpróbáltam úgy esni, hogy semmiképpen se a laptopra.
Megúszta. 1 hétig sajgott a karom meg a farcsontom.
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Mi újság ónos eső ügyben?
Fehérvárról jövök vissza...
Köszönöm! -
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Pécsett ilyet hol kapok? 1 db kellene, de ha csak 10-20 db-ot adnak, az is ok. Az egyik visszapillantó tükröm nem hajlik be és ez szokott elfáradni benne. Az ország másik felében javítotották korábban, de most helyben megcsináltatnám... Köszi szépen!
60V 200 v. 300 mA már megfelel! -
plaszy
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a közeljövőben megy-e valaki Budapestre egy olyan "gépjárművel", amibe beférne egy 75 colos tévé? Lenne ott egy, a 3. Kerületben, amit megnéznék és ha megfelelő, akkor el is hoznám. Persze, hogy fizetem is, amit kell.
Akihez beférnék, esetleg írjon rám majd.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Nincs valakinek egy ILYEN riser kábele elfekvőben? Egy O11D házban szeretném elforgatni a GPU-t.
-
stfx
aktív tag
Van egy elado Geforce RTX 3080-am.
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy művészettörténész, festményrestaurátor volna-e a helyi fórumos ismertségi körben? Amennyiben ismer vagy tud valaki, kérem, hogy priviben írjon rám.
Köszi
-
rnrn
aktív tag
Sráczok!
Ilyen hideg időben működnek a lándzsás autó mosók?
Kefésbe nem viszem.
Köszönöm, hátha van infótok... Fölöslegesen nem indulnék neki. -
hattrickuser
aktív tag
Eladó ssd nélküli játékos konfig: [link]
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
24V-os LIFEPO4 töltője nincs valakinek vagy kölcsön pár órára vagy eladó?
@hcl: biztos valami gdpr-os dolog.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
aneda
senior tag
U-alakú kanapé eladó, irányár 85.000Ft
Mérete: 157/312/206 cm, kihúzható fekhelyes, ágyneműtartós.
Egyik karfája megkopott, kis darabokban pereg le a műbőr, érdemes újrakárpitoztatni.
Kicsit ki van ülve a sarok és a középső része, de nem vészes, kényelmesen használható így is.
Új ára: 419.900Ft
[kép]Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #102630 üzenetére
A mikrofon és kamera elkeltek, itt beáraztam az alkatrészeket.
[link]
-
a2d2
addikt
Igen, de az nem talált semmi előéletet és arra gondoltam biztos azért mert a német forgalmiban volt valami elírás (amit fent írtam), talán pont az alvázszám.
Ezért gondoltam hogy milyen jó hogy megvan a fényképen a régi német rendszám, hátha úgy felhoz valamit, de csak a magyar autodna fogad rendszámot azonosításra, a német nem. Gondolom GDPR miatt vagy nem tudom. De gyanítom hogy egyetlen másik német oldalnál sem megy akkor ez rendszám alapján.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Eladó lett egy 55 colos, LG 55SK7900PLA Nanocell-es tévé, amely kerete még fóliás, magic távirányítóval, amely nem kopott. Megnézhető, kipróbálható nálam. Ára: 100.000 HUF.
-
Exian
addikt
Már tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #102585 üzenetére
A Logitech webcam és a Trust mikrofon még megvan.
Eladóvá válnak a konfigom következő alkatrészei, hirdetést és árakat hamarosan felteszem,egyelőre a listát ideírom.
Ram : G.Skill Aegis DDR4 RAM 16GB Kit (2x18GB) 3000MHz CL16
VGA: Sapphire Pulse Radeon RX 5600 XT 6Gb (5700 hűtős verzió)
Ház: Silverstone Precision PS15B
Táp: Seasonic Core GM 500W Gold semi modular
Wifi kártya: TP-LINK TL-WN881ND 300Mbps Wireless N PCI-Express Adapter
SSD: Samsung 860 EVO 500Gb sata
Minden dobozos,keveset használt,a gép sosem volt húzva.
Ha valakit valamelyik érdekel,ne kíméljen pm-ben[ Szerkesztve ]
-
-
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Tud valaki mondani olyan oldalt mint Magyarországon az autodna, csak német rendszámokra?
Egy németből behozott autót ellenőriznék.
Illetve az ügyfélkapús oldalon találtam egy ilyen érdekességet a 2023-as eredetiségvizsgálatnál, ez okozhat még bármi gondot később szerintekek, vagy ez így le van papírozva és kész?
SZÁRMAZÁSELLENŐRZÉS ÉS EREDETISÉGVIZSGÁLAT
A jármű egyedi azonosító adatai és a járműokmányon szereplő egyedi azonosító adatok
egymástól való eltérését megállapítom. Megállapítom továbbá, hogy a jármű vizsgált
műszaki adatai és a járműhöz tartozó okmány műszaki adatai eltérnek egymástól, de külső
jogtalan beavatkozás nyoma nem látható. Az eltérés adminisztrációs, illetve gyártási hiba
miatt következett be.
MŰSZAKI ÁLLAPOTRA VONATKOZÓ ADATOK
VIZSGÁLAT SORÁN TETT FELJEGYZÉSEK
180 Motorszám természetes elhasználódás miatt olvashatatlan[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
IO.sys
őstag
válasz
newwave0507 #102622 üzenetére
Ha a betonon keresztül hallja, akkor puha szivacs kell mögé szerintem. Az se baj, ha az a csúcsosan hullámos puha. A tábla ellentartása beledobáskor egy másik tészta.
[ Szerkesztve ]
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Darts táblával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Panelban lakunk, feltettem a falra a táblát, tettem már mögé minimum 5cm vastag hangszigetelő szivacsot, de így is koppan. Nem tudom, hogy az alattunk lévő szomszéd hallja-e , de véleményem szerint igen. Szeretnék mindent megtenni, hogy ne zavarjak a dobálással senkit ( már amennyire megoldható ) . Természetesen délelőtt, vagy kora délután szoktam játszani. Tippeket/tanácsokat elfogadnék, ha esetleg van bevált módszer, köszönöm szépen!Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
aneda
senior tag
Laptop pasztázásra ki az ajánlott Pécsen?
Max. 1 napig tudnánk nélkülözni a gépet, ami egy Lenovo P53.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Utka
aktív tag
Üdv!
Keresek:
Ryzen 5 3600 procit esetleg valami hozzá illő alaplapot.
Jólét! :-)Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
Kedves Pécsiek.
Óriási egítséget szeretnék kérni.
Lakásfelújításban vagyunk és a Praktikerben csak Önöknél van készleten áru.
Laminált padló szegőléchez kötöelemek, sarkokat kellene megvásárolni.
Egy sima kis dobozba, zacskó elfér, foxposttal küldhető.
Minden költség állok, sőt valamennyi díjjal honorálnám, ha valaki bemegy és megveszi nekem személyesen.Ha valaki megtenné, óriási segítség lenne, mert 2hét múlva ígérik mindenhonnan.
Köszönöm szépen előre is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
kbela365 #102614 üzenetére
Nem kedvelni kell, egyszerűen ott sokkal több emberhez jut el
@Exian : Igen, céges hálókon gyakori az ilyen. Különben ez is igen jó megoldás (nekem azért nem ilyen van, hogy ne kerüljön semmibe, cserébe azért direktben elérni a saját hálód nem annyira biztonságos. Van itthon egy home szerver, az keveset fogyaszt, arra van beengedve SSH, HTTPS. Meg van rajta egy web gateway is, meg egy Nextcloud.)
-
kbela365
tag
válasz
Exian #102606 üzenetére
Jófogáson és az autoalkatresz.hu-n hirdettem, de utóbbin senki nem jelentkezett, előbbin is csak egyetlen egy valaki. @hcl a marketplace-t annyira nem kedvelem, de a vaterának még adok egy esélyt. Köszi!
Gumisnál is próbáltam, de nem foglalkoztak vele. Persze a város másik végéig nem mentem el, mert annyit nem ér az egész...
-
Exian
addikt
Jah, az lehet. És igen, amúgy a másik opció egy VPS, az is van nekem is, az havi 1-2e Ft és gyakorilatilag egy komplett gépet kap (ennyiért persze csak hurkább hardverrel, de bőőőven elég), és mehet róla egy millió más dolog is. Nekem is arról fut egy pár saját és egy pár ismerős weboldala is. Ott csak az a fontos, hogy az adott VPS/Cloud szolgáltató felé ne legyen a munkahely hálózata felől tiltás, mert akkor cumi van. Én már szívtam ezzel és emiatt nem a VPS-en futó VPN-emet használom, hanem az otthonit. Az otthoni az Digi hálózat, mindig elérem, ellenben a cseh VPS-sel volt már gond, hogy valami miatt tiltásra került és nem értem el a munkahelyről.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
fledtamas #102610 üzenetére
Akkor kell WOL is, és akkor be tudod kapcsolni
Nekem már sok éve ilyen van itthon.
A NAS-tén azért nem mondanám, mert ha az a személyes adataiddal is tele van, akkor kintről elérhetővé tenni... Akkor már bérelj egy cloud gépet.@Exian : Na most ha egy nagyobb cégnél dolgozik, akkor nem fog tudni VPN klienst telepíteni.
-
Exian
addikt
Persze, a NAS-t szerintem simán. Azt már én is befogtam ilyen célra. VPN szervert telepíts rá. Kindulhatsz innen is, de millió-csillió-trillió leírás van a neten hozzá. Van hivatalos Synology leírás is.
Ez a szerver oldal.
Kliensoldalon (munkahelyi géped) pedig egy VPN klienst kell telepítened, szintén megfelelően konfigurálni.
Én az otthoni szerveremen OpenVPN-t használok, és ahhoz raklam klienst is a munkahelyi gépen. Ilyenkor gyakorlatilag amikor felcsatlakozol a munkahelyi gépről, olyan lesz, mintha otthon a saját helyi hálózatodon ülnél a munkahelyi géppel. Eléred az otthoni gépeket, eszközöket, stb.
Mondjuk a megfelelő (és főleg biztonságos) konfigurálás nem feltétlenül pofonegyszerű (szerver és kliens oldalról), ha még sosem csináltál ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
fledtamas #102607 üzenetére
Az otthoni gépedre egy Teamviewer, Anydesk, vagy ilyesmi.
Ha tudsz port forwardot konfigurálni a routereden, akkor be is engedhetsz valamilyen távoli asztali protokollt, de ehhez azért észnél kell lenni.
VPN is jó, azzal bemész a saját hálódra, és ugyanúgy, akár egy RDP-vel használod az otthoni géped.
Basic módon itt írtam erről, de azóta azért volt fejlődés, direktben egy VNC-t már nem javallott beküldeni egy saját gépigMutogatni való hater díszpinty
-
Exian
addikt
válasz
fledtamas #102607 üzenetére
Szerintem VPN kell neked. Hasonló okokból én is az otthoni netemet használom melóhelyen is. Mondjuk én nem tiltott oldalak "illegális" megtekintése miatt, hanem mert egész egyszerűen a melóhelyen lévő ócska UPC, bocsánát Vodafone, áhh francba, bocsánat ONE hálózaton nem töltődik be egy jó pár weboldal, vagy csigalassúan.
Úgyhogy én emiatt egy az egyben az otthoni internetemet (Digi, bocsánat ONE) használom, még pedig úgy, hogy az otthon futó Linux szerveremre lépek VPN-nel és proxyként használom a webböngészőkben beállítva. Így a weboldalak az otthoni IP-met látják és persze be is töltődnek szépen azok, amik a melóhelyi netten nem vagy sz@rul.
-
fledtamas
tag
Sziasztok!
Melóhelyen sajnos néha beleszaladok olyan oldalakba amik tiltva vannak.
Ezt kikerülve szeretném elerni valamelyik eszközömet távolról és betölteni a weboldalt.
Ebben kérném a segítségeteket!
Legegyszerübb az lenne ha már egy meglevő eszközt tudnék erre használni.
Van egy Nasom Synology DS118 és egy Amlogic média lejátszó Coreelec-el.
Bármelyik eszközt tudnám erre is használni ?
Vagy be kell szerezzek valamit? -
Exian
addikt
válasz
kbela365 #102604 üzenetére
Vatera, 1Ft-ról indítva, minimál ár nélkül. Én a kidobásra szánt holmiktól így szoktam megszabadulni. Sokszor MEGLEPŐEN magas árra feltornázzák az 1 FT NMÁ cuccokat
Épp ma is eladtam így ott egy kukába való holmit közel 5000 Ft-ért. Meg pár napja komplett ezer éves PII PC-t 10e Ft felett, amiből van vagy 20 db, szóval érdemes felrakosgatnom úgy tűnik.
Egyébként acélfelnit gumival adtam én már le egész jó áron gumisnál is. Most a jó árat úgy kell érteni, hogy ha jól emlékszem 20e Ft-ba számolták be gumivásárlásnál.
[ Szerkesztve ]
-
-
kbela365
tag
Sziasztok!
Van négy 15"-es acélfelnim, TPMS szenzorral és nagyjából kidobásra ítélt téligumikkal. Szerintetek ezektől hol tudok megszabadulni úgy, hogy esetleg egy kis pénzt is kapjak érte? Jelenleg ott tartok, hogy a Szigeti Tanyán a hulladékudvarban le tudnám adni és akkor nem nekem kell fizetnem érte -
-
Exian
addikt
válasz
samu2062 #102600 üzenetére
Hm, köszi, ezt nem ismertem, jól hangzik. Na, érdemes volt felvetni a témát, ez még jól jöhet. Ha a Samsung TV-inkre van hozzá app, az meg maga lenne a tökéletesség (most nem tudom kipróbálni, de később megnézem). Vagy te milyen módon használod TV-n? Vagy TV-nem, csak számítógépen?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- További aktív témák...
- Anycubic 4Max Pro 2.0 - upgrade extrákkal, tökéletesen működőképes
- Lenovo Legion Y540-15IRH 15,6" i5-9300H / Nvidia 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 512GB SSD / 512GB HDD
- Teljes setup, i3-10105, 16Gb RAM, RX 570 4Gb
- Új HP Spectere x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" laptop -40% 16" i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K +Toll
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest