Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• psajti

aktív tag

Az előző oldalon tárgyalt kamatmentes részletnél T által pofátlanul elkért előleghez csk annyit fűznék hozzá, hogy ma akartam készüléket vásárolni előfizetés meghosszabbításával. 110 helyett lenne 66 ezer ft a díjcsomaghoz járó kedvezménnyel. Gondoltam elosztom a két évre havi 3 ezres kamatmentesre erre tőlem is 92 ezer előleget akartak elkérni úgy, hogy elég sok éve vagyok náluk platinás ügyfél... Egyrészt sose volt gondom a kifizetésekkel ezt már ők is tapasztalhatták, másrészt elég érdekes dolognak tartom, hogy 66 ezer hitelre 92-t kérnek el előlegre... :D Ki tudnám fizetni a 66 ezret egyben is de nekem így kényelmesebb lett volna és egy ilyen pofátlan cégnek azt hiszem amint lehet egy vasat sem szeretnék tovább fizetni. Az állandóan használhatatlan online felületről meg már ne is beszéljünk. Hihetetlen mélyrepülésben van jelenleg a T ahogy észrevettem és most még a meglévő ügyfeleik ellen is fordulnak. 10-20 ezer előleg még azt mondom oké, hogy ne vegyen fel boldog boldogtalan hitelt, de amikor az adott termék áránál is magasabb előleget kérnek az már azt hiszem vicckategória.

Új hozzászólás Aktív témák