Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
psajti
aktív tag
Az előző oldalon tárgyalt kamatmentes részletnél T által pofátlanul elkért előleghez csk annyit fűznék hozzá, hogy ma akartam készüléket vásárolni előfizetés meghosszabbításával. 110 helyett lenne 66 ezer ft a díjcsomaghoz járó kedvezménnyel. Gondoltam elosztom a két évre havi 3 ezres kamatmentesre erre tőlem is 92 ezer előleget akartak elkérni úgy, hogy elég sok éve vagyok náluk platinás ügyfél... Egyrészt sose volt gondom a kifizetésekkel ezt már ők is tapasztalhatták, másrészt elég érdekes dolognak tartom, hogy 66 ezer hitelre 92-t kérnek el előlegre...
Ki tudnám fizetni a 66 ezret egyben is de nekem így kényelmesebb lett volna és egy ilyen pofátlan cégnek azt hiszem amint lehet egy vasat sem szeretnék tovább fizetni. Az állandóan használhatatlan online felületről meg már ne is beszéljünk. Hihetetlen mélyrepülésben van jelenleg a T ahogy észrevettem és most még a meglévő ügyfeleik ellen is fordulnak. 10-20 ezer előleg még azt mondom oké, hogy ne vegyen fel boldog boldogtalan hitelt, de amikor az adott termék áránál is magasabb előleget kérnek az már azt hiszem vicckategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ki tudnám fizetni a 66 ezret egyben is de nekem így kényelmesebb lett volna és egy ilyen pofátlan cégnek azt hiszem amint lehet egy vasat sem szeretnék tovább fizetni. Az állandóan használhatatlan online felületről meg már ne is beszéljünk. Hihetetlen mélyrepülésben van jelenleg a T ahogy észrevettem és most még a meglévő ügyfeleik ellen is fordulnak. 10-20 ezer előleg még azt mondom oké, hogy ne vegyen fel boldog boldogtalan hitelt, de amikor az adott termék áránál is magasabb előleget kérnek az már azt hiszem vicckategória.
dptrsk