Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Az Asszonynál ma bukott ki, hogy ha elfogy az 1GB mobil netje, akkor arra hónapra megszűnik a net szolgáltatás. Korábban ez úgy volt, hogy ha lefogyott az előfizetés, akkor "csak" belassult az internet. Kvázi Whatsapp-olni, navigálni akkor is lehetett.
Nekem mobil M +4GB előfizetésem van. Ma beszéltem a Telekom ügyfélszolgálattal, ahol határozottan azt a felvilágosítást kaptam, hogy minden mobil internet előfizetésre igaz az, hogy ha lefogy az előfizetett adatmennyiség akkor szünetel a szolgáltatás is. Tehát nem korlátozzák, hanem "kikapcsolják".Akkor ez most komoly? Remélem csak én értettem félre valamit...
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Valaki emlegetett valami "korlátlan böngészés" opciót. Nem találom sehol...
Értem, hogy le van írva, de tudtommal pl. a Telenornál nincs ilyen.. Ez azért nagy hátra arc a XXI. században.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Bazsee71
őstag
válasz -Maci- #88451 üzenetére
Nekünk egy régi díjcsomagos szerződésünk van, ahol még mások a mobilnet feltételei, de csak 200 MB, 500 forintért. Kifizetnénk az 1 GB-ot is 2000-ért, de azt nem tudjuk elfogadni, hogy utána teljesen lelövik a szolgáltatást. Így most szívunk mi is, a Telekom meg bukja...nem tudom ki volt ez az okos.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz -Maci- #88453 üzenetére
A Vodafone kezdte, a Telenor folytatta, s a Telekom volt az utolsó, aki bvezette ezt...
Korlátlan böngészés kivezetésre került már...
A kocsi sem megy, ha üres az üzemanyagtartály. Nincs olyan, hogy 5tel tud gurulni üres tartállyal a következő tankolásig korlátlanul, úgy, hogy nem segítenek egyéb módon.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz Bazsee71 #88454 üzenetére
Ne is mond. Megveszek egy doboz tejet és ha elfogy, nem jön utána cseppekben, pedig lehetne. Poénkát félre téve. Ha 1 gigabájtot veszel, annyit is kapsz. Ha nem elég, lehet többet/többször venni.
Cserébe azt várom el a szolgáltatótól, hogy ha 30 napra veszek netet, azt 30 napig akarom használni. Nem érdekel a hónapforduló, a holdállás stb. De ezt már egyszer megtárgyaltuk és a Telenor is megvilágosodott. A Telekommal meg talán nem volt ilyen gond. -
-Maci-
addikt
válasz janeszgol #88459 üzenetére
Hát ez zseniális!
1.) Járok motorozni. Sokat. Navigálok online (tudom van offline is, de ezt most hagyjuk). Sűrűn böngészem a térképet és frissítgetem az időjárást, ha olyan van. Eddig, ha elfogyott a netem, legalább a navi meg a térképen kotorászás megmaradt, nem állt meg az élet. Viszont akkor kvázi applikálhatom vissza a térképzsebes tanktáskát...
+ki a ráknak hiányzik, hogy azon parázzon egy szép túra napon, hogy hó vége van, mi lesz ha elfogy a mibilnet?!2.) Hétköznap nagy részében sokkal gyorsabb volt 4G-n böngészni, mint az elérhető tré wifin. Akkor itt is hátra arc. Remek!
3.)Ha már úgyis azon kell parázni, hogy mi van ha elfogy, akkor fizessen a rózsaszín ***anyjuk 4GB netet. Ha nem is azonnal, de szezon végén mondom le **csába, mert így úgysem merem használni.
4.) Telenor hello data start. 6000 ft, korlátlan net, hűségidő nélkül. Viszont a részleteket az ördögnek sem találom. Lebeszélhetőség, tarifák..?! (egy linknek is örülnék)
P.S.
Szerencsére nincs alàírt hűségem és független vagyok. Kezdem úgy érezni, hogy a vége felé battyog huszonéves telekomos "pályafutásom".[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
hacki87
senior tag
válasz -Maci- #88462 üzenetére
Belföldön
felhasználható adat KORLÁTLAN ADAT
Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret 5 GB
Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming 50 perc
További perc és SMS díj 35 Ft
MyTV csomag 0 Ft-ért MyTV Start (10 csatorna) Részletek
Hűségidő Hűségidő nélkül
Havidíj e-Komfort csomaggal, készülék nélkül, új előfizetőknek 5 990 Ft -
-Maci-
addikt
válasz hacki87 #88463 üzenetére
Köszönöm szépen!
Közben fel is hívtam őket és azt is megtudtam, hogy náluk nincs lejárati ideje egy csomagnak/szolgáltatásnak még akkor sem, ha nincs aláírt hűségidő. Tehát addig élnek az eredeti feltételek, amég én akarom.
Gyakorlatilag 50 percet +1000Ft-ot pofázhatok, hogy ott legyek, mint a Telekommal, csak internet korlát nélkül...
Akkor már csak annyi lenne, hogy összevessük a 4G lefedettséget. Erre valami jó kis link esetleg?[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz hacki87 #88467 üzenetére
Én erre vonatkozóan két féle választ kaptam.
A telekomos csaj szerint "az összes mobil internet szolgáltatás változott és teljesen megszűnt a belassítós net."Telekomos fórumban pedig egyhangúan állítják, hogy aki nem változtat(ott) csomagot, annak marad az eredeti felállás.
Egy biztos, nekem változott, az enyém már nem csak belassulni fog, hanem megszűnik. Hát így az én lojalitásom is megszünik ezennel.
-
-
boxfan
tag
Ma Next M-ről váltottam Dominó Fix-re. 0 Ft egyenleg van a kártyán. Mennyi időn belül kell feltöltenem?
Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
radio100jozs
őstag
válasz St3ven #88460 üzenetére
Úgy világosodott meg a Telenor, hogy az egyszeri adatopciók megrendeléstől számított fix 30 naposak lettek, a megújulóknál meg törthaviak az első megrendeléskor, azaz amikor megrendeled, onnan tart a számlázási ciklusig, de csak tört havidíjon, de mégis az egész havi kereten. Így lényegében rendeződött a Telenornál is ez a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Skacok,
szerintetek lesz ennél a díszes bagázsnál Honor 9, vagy nem?
Vagy már annyira sikerült leszokniuk az innovációról, hogy csak kifutó modelleket fognak árulni?
Jó szerencsét!
-
-Maci-
addikt
válasz radio100jozs #88485 üzenetére
Ez a példa nem helyes. Ahogy a tejes verzió sem.
Ha így nézzük, akkor pl. a munkahelyemen ingyen jár az ásványvíz mindenkinek. A pékek sem fizetnek a friss kenyér illatáért...
Ez most olyan, mint ha elzárták volna a vizet. E közben a konkurenciánál 1000Ft-tal olcsóbban korlátlan mennyiségű hideg sör jár.Én megpróbáltam az elmúlt 2-3 hónapban sok mindent. A vége pedig az, hogy a Telekom nem tud még csak közelítőleg hasonlót sem, mint a kiszemelt Telenor Hello Data. Pedig ez már nem is annyira új csomag. Bőven lett volna idejük kidolgozni egy versenyképes csomagot.
-
Bazsee71
őstag
válasz radio100jozs #88485 üzenetére
Most írjam le neked is, hogy ez nagyon hülye példa? A szolgáltató szektor nem úgy működik, mint a pékség, de ha nem dolgoztál/dolgozol benne akkor kár is ezen rugózni.
-Maci-: szerintem azzal mindenki tisztában van, hogy a Telekomnál pofátlanabb szolgáltató nincs a piacon, de helyzetéből adódóan
(kormányzati hátszéllel)megteheti. Amíg van kellő bevétel, addig nem fog változtatni. Ezer éves honvédségi csomagom van 200 mega nettel, csak azért nem mondom le, mert az ügyfeleim 99%-a azt ismeri.
Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy a cégesre ugyanannyit fizetek, összes hálózatba 0 forintos percdíj, és 7GB(!) adatforgalom, Telenor.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz Bazsee71 #88489 üzenetére
Eddig én sem panaszkodtam. A multinál, ahol dolgozom egy speciális, egyedi csomagot kaptam és volt 1GB netem, ami hó végére csak belassult, nem megszűnt. "Ingyen" hívtam a kollégákat.
Aztán nemrég a vállalat rájött, hogy nem jó a Telekom és egységesen átállt a Vodához.
Így ugrott a csomagom és az "ingyen" hívások helyett hirtelen mindenki hálózaton kívüli lett. A család Telekomis, de velük csak keveset beszélek (illetve sokat, csak személyesen).
Így most fizetek 7000Ft-ot a 4 giga netért + erre jön rá a sok hálózaton kívüli hívás, mert hogy az nem lebeszélhető...
Így kijön, hogy nekem alsó hangon havi 8000-ben van a móka és még a netem is megszűnik közben.Ezzel szemben Hello Data havi 6000, korlátlan nettel, 50 perc lebeszélgetőséggel...
-
-Maci-
addikt
válasz dptrsk #88491 üzenetére
Na igen, csak rájöttem, hogy nem elég a 4GB.
Kapok ugyanannyiért korlátlant és 50 percet.
Így ha együtt megyünk valahová az Asszonnyal, csak megosztom a netet és minketten annyit használjuk, amennyi jól esik.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
-Maci-
addikt
válasz szabogabor10 #88497 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
-Maci-
addikt
válasz r3dsnake #88494 üzenetére
Elvileg nem szűnik meg, ha Te nem módosítod. Előnyben vagy, mert Te már tudod, hogy hol a buktató.
Én, mikor segítséget kértem a Telekomtól, ajánlották a MobileS dígycsomagot+4GB netet. Azt viszont nem mobdták, hogy a díjcsomag váltással bukom korlátos netet. Így viszont ők is buknak egy régi ügyfelet.
Sajnos az Asszonyt is magammal rántottam a mélybe. Ő 512MB-ról váltott 1GB-ra és bukta el a korlátozott netet. Sajnos még tavaly aláírt 2 év hűséget, úgyhogy neki még van 1 bugyirózsaszín éve.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
r3dsnake
nagyúr
Kaptam átmeneti domino jelszót 2 napja, de a végleges (megerősítendő) azóta sem jött a teljes hozzáféréshez. Ez általános jelenség?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest