Hirdetés
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Strapabíró és csinos belépő szintű modellt mutatott be a Vivo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
berbatov2
senior tag
Elfogyott a havi mobilnet keretem. Holnap lesz a fordulo.
1 vagy 3 Gigat tudnek vasarolni, de nekem ennyi nem kell.
Korlatlan bongeszes opciot, ha ma bekapcsolom es holnap ki, akkor reszaranyosan kell fizetnem ezert az egy napert, vagy teljes honapot?
Koszonom elore is! -
tsteve
senior tag
válasz grafikus17 #84099 üzenetére
a hotspot nem rossz ötlet, ha jó a teló hozzá és van stabil 4g is a lakáson belül ... egy próbát tegyetek vele feltétlenül mielőtt új stick-be ruháztok be
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
domino fix tarifa + "Most" opció + 4 gigás maraton csomag (utóbbi nem jár le havonta, tehát akár 1 évre is elég lehet neki)... ez 9/19 ft-os percdijakat jelentene neki jelenleg és 4000 Ft egyszeri kiadást a 4 gigás maraton netre... ha esetleg kivezetésre kerülne a "Most" opció, akkor 25 Ft/perc lenne a dominós percdija
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Kaptam ma sms-t, hogy lejárt a hűségem váltsak új csomagra, közben nem is volt hűségem.
-
Zeki
nagyúr
Nos, megjött a Telekom leve!
Jogosnak tartották a panaszom!
Ez ugye úgy szólt, hogy Domino 5 csomagról váltottam Domino Fixre, és ott olyan ajánlat képe jelent meg, hogy akkor kapok 1GB netet meg 80 perc dumát ajándékba. Ezen felbátorodva a többi kártyánkat is átraktam.
Nos, ez valóban így sajnos nem igaz, de mivel ők ezt így reklámozták, most csak nekem csak most, megadták a Domino kártyákra a netet meg a 80 perc dumát.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A maratonban (domino) a Skype VoIP tiltott?
-
gatto_
senior tag
Kérdés.... Számhordozást intéztem a T-hez. Azt mondták, hogy minden rendben, 19.-én éjjel lesz a váltás. Nos, nem történt semmi. Értesítést arról, hogy gond lenne nem kaptam. Járt már valaki így, hogy mondjuk csúsztak egy napot a beígérthez képest?
-
dokee78
félisten
2 simes Dual Active készülékbe keresek feltöltős netet.
Van ilyen a Telekomnál? 500 MB minimum net legyen. -
veterán
-
Cilindrik
aktív tag
Szerintetek kinek kéne szólnom hogy az 5.-én vett készülékemhez még mindig nem küldték azt a szájbalökött tartozékkupont, pedig már üzletben is megreklamáltam egy más ügyintézés mellett. Lassan lejár a felhasználhatósági idő. Ok nem sok 5 ropi de már csak az elvi miatt.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz dptrsk #84132 üzenetére
Jogos
Más: Ezt régebben irta valaki:
"Legyél magentás.
Most kétszer hívtam őket, az elején bemondja, hogy üdvözöljük magenta előfizetőként, bla bla, 1 percen belül élő emberrel beszéltem."Milyen számot kell hívni? A 1430-on ugyan úgy végig kellett lépkedni pedig a magentás számmal hívtam őket.
köszi
-
chester99
aktív tag
Üdv
Tegnapi napon online felületen szerződést hosszabbítottam és készüléket is vettem, díjcsomagmódosítással. Mikorra szokták ezt általában kiszállítani, mert az új díjcsomag 5 perc után már élt is.
-
dashed
senior tag
Csak én nem tudok online adat egyeztetni?
Visszadobja, hogy rossz számot adtam meg.sry ha volt már róla szó
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Elofizetesrol dominora váltás díjmentes?
-
gyuromoj
veterán
Írtam a Telekomnak az új netcsomagokkal kapcsolatban. Hogy ha külföldön használom, akkor milyen plusz költség terhelhet engem és azt a választ kaptam hogy:
Az új mobil díjcsomagokban foglalt perceket és internetet külön díj és aktiválás nélkül az EU-ban is felhasználhatja.
Magyarán totál olyan mint ha Magyarországon használnám?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz gyuromoj #84144 üzenetére
Nekünk telefonon mondták, hogy vizsgálni fogják a roaming és belföldi használat arányát. Biztosat még nem tudnak, egyelőre csak azt nézik, hogy több legyen a belföldi. Állítólag benne lesz majd egy mostanság esedékes ÁSzF-ben és pontosítás is lesz majd. Kiszámlázhatnak plusz díjat, ha több a roaming.
-
tsteve
senior tag
válasz _Moriarty_ #84145 üzenetére
éves szinten max. 4 hónap lehet a roaming... ez eu szabály is... sztem inkabb erre gondolnak, amikor a "több" szót használják a belföldi használatra.. majd kiderül hamarosan
-
TheMarci
addikt
válasz _Moriarty_ #84147 üzenetére
Uzleti aszf-ben van hasonlo, hogy mennyi ido alatt mennyit kell itthon tolteni, mivel ott mar regebb ota ingyenes a roaming, nem emlekszem pontosan a szamra, de kiindulasnak jo lehet.
Do You Dream?
-
tsteve
senior tag
válasz _Moriarty_ #84147 üzenetére
sztem a havi keret marad igy, azaz a teljes havi adatkeret használható lesz továbbra is majd roaming-ban, de az éven belüli roaming aránnyal sztem variálni fognak, mert ezt az eu is lehetővé teszi..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- Dell Precision 7520 / sok darab / Magyar bill
- Samsung QE5580B Premium Qled Smart tv/120hz/dolby atmos/
- DELL OptiPlex 7040 SFF / i3-6100 - i5-6500 - i7-6700 / DDR4 / HDMI / NVME M.2 / több db / 27% áfás
- Wacom Intuos digitális rajztábla Bluetooth M
- HP EliteDesk 800 G4 SFF / i5-8500T - i5-8500 - i7-8700 / 2X NVMe / 2X USB Type-C / több db/ 27% áfás
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen