Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
Hirdetés
-
Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
ph A maximum 2,5 GB/s-os iramot diktáló megoldás 2-től 8 TB-ig skálázódik, és tetszetős a körítése.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
Nem tudsz új fizetési módot hozzárendelni a fiókodhoz?
-
tomy86
addikt
Én csak bankkártyás fizetést használok, úgyhogy csak egy tipp volt. Az is egy lehetőség (ha nem ajánlanak közben egy egyszerűbbet), hogy a telefonon a fiókoknál kiválasztod a korábbi gmail fiókodat, majd a fiók törlése menüpontot, ezután újra hozzáadod a telefonhoz. Így már lehet, hogy felajánlja az összes lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hello!
Most neztem a telekom biztositas oldalan,hogy van olyan,hogy extra plus. Na most amikor en szerzodest kotottem veluk tavaly decemberben,azt mondta az elado csak alap es extra van. En az extrat kertem ami elvileg ved a tores,lopas,beazastol.
Azonban a honlapon az van,hogy a parasodas mar az extra plus szolgaltatas kereteben van csak. Most akkor ilyen esetben,ha nekem az indikatorok elszinezodnek,akkor nem el a biztositasom?
iphone es extra biztositas
j. Alap csomag
(az ACE a mobiltelefon készülék véletlenszerû károsodása vagy rongálás esetén nyújt szolgáltatást, Alap
Plusz csomag esetén a Készülék hirtelen belsõ meghibásodása és párásodása esetén is szolgáltatást nyújt)k. Extra csomag
(az ACE a mobiltelefon készülék véletlenszerû károsodása, rongálás és lopás esetén is nyújt szolgáltatást,Extra Plusz csomag esetén a Készülék hirtelen belsõ meghibásodása és párásodása esetén is szolgáltatást nyújt)itt nekem a k-nal van a pipa es a havi biztositasi dijam 2590Ft
Mondjuk nem telejesen ertem,mivel az extraban benne van a vizkar,akkor miert vettek az extra plusba a parasodast?.
[ Szerkesztve ]
-
Freeman01
tag
Sziasztok
DOMINOs vagyok én is és csak kíváncsiságból engedélyeztem az LTE-t és láss csodát felengedett a hálózatra pedig nem váltottam net csomagot, ezek szerint tényleg folyamatosan aktiválják mindenkinek...
-
migabi24
nagyúr
Most én vagyok a béna, vagy tényleg nem tudok iphone 6-ot venni részletre a mozaik s csomagom mellé hűséghosszabítással
-
-
-
r3dsnake
nagyúr
Minek vennék, ha nem telefonálok, ellenben Spotify-ról hallgatok mindent... Így fizethetem a Move XS (30MB) + Music (500MB) + 1GB opciót 5ezerért, holott ugyanennyiért kapnék Music XS (500MB) + 1GB + Music (2GB) opciót.
Ráadásul 4ezret lehetne lebeszélni nem 2e-t (mondjuk annyit se szoktam, de sosem lehet tudni...)
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz r3dsnake #56966 üzenetére
Olyan ez mint a diákjegy/bérlet a buszon/vonaton.
Odafigyelnek rá, hogy tanulás mellett nem lehet akkora keresetük, így olcsóbban adnak szolgáltatásokat...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
taip
senior tag
válasz r3dsnake #56968 üzenetére
Igen, ez tényleg furcsa, ráadásul "S" méretűnek hívnak egy 10e Ft-os csomagot.
Move esetében legalább vannak fokozatok.
Az egy más kérdés, hogy mennyire éri meg havi 5490 Ft-ot fixen kifizetni 33-35 Ft-os percdíjakért.[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz dptrsk #56972 üzenetére
Kb. családtagokat hívok hálón belül max havi 500 ft-ért. Így sem beszélem le a 2ezret, szóval a 4ezer hálón belől bőven elég lenne nekem bármire. A csomag többi része érdekel, nem a tök felesleges hívás. (Remélem ezt is belátják lassan a szolgáltatók, hogy van, akinek adat kell...)
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz r3dsnake #56973 üzenetére
Szerintem belátják, ezért lesz Domino esetében is elérhető az LTE...
A Te esetedben 1GB csomag+Music opció lenne az ideális, ha engednék az opciót dominóban is...Mondjuk az megkerülhető, hogy ha közvetlen a Spotify-tól veszed a korlátlanságot.
Spotify: kb 1500ft
Domino Surf: 890Ft
1GB adat: 1290Ft
Ez így 3680ft + amit telefonálsz(de azt írtad az elhanyagolható). -
r3dsnake
nagyúr
válasz dptrsk #56974 üzenetére
Nem, esetemben minimum 5gb + Spotify lenne ideális, hívás nélkül 5e környékén. Közvetlen a spotify-tól vásárolva nem jár plusz adatforgalom. Most egy ezressel több, mint ahogy kiszámoltad, de egyrészt az LTE miatt jöttem át előfizura (franc se gondolta, hogy lesz dominoban), másrészt így kapok a Spotify mellé +500MB-ot. De a 2ezres előfizetési díjat a semmire dobom ki havonta.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
dptrsk
Topikgazda
válasz r3dsnake #56977 üzenetére
Ha esetedben egy Domino-->Előfizu váltás történt és nem vettél telefont, akkor tudtommal nem keletkezik hűség, ha Move XSbe váltottál.
Visszaváltásnál 2700 forintot kell fizetni, ami a domino kezdő egyenlege lesz.Azt én sem értem, hogy mobilnetes Domino csomag mellé miért nem mehet a Spotify is..
[ Szerkesztve ]
-
Levi941127
senior tag
Szerintetek mennyire van kamu szaga ennek? Szóval, sajnos a családban történt haláleset még 2014 végén, és nemrég hívtak elvileg a telekomtól rejtett számon, hogy tragédia esetén egy nagyobb összeggel támogatják a családot....Én nagyon szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, hihetetlenül pofátlanok, hogy ilyen helyzetben is próbálnak pénzt kicsalni az emberektől
-
Vangelis
nagyúr
-
zsof Nokia
aktív tag
-
legenda
válasz Levi941127 #56982 üzenetére
amennyiben csalásról van szó, úgy a csalók az ilyen eseteket követő érzelmi és/vagy anyagi negatív helyzetet is kihasználják, pont nem arról híresek, hogy ne lennének pofátlanok.
kérdezz rá a telefonos ügyfélszolgálaton (1430), csak tudnak érdemi információval szolgálni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zsof Nokia
aktív tag
Olvastátok?
A lényeg lényegében lényegtelen
-
dptrsk
Topikgazda
Szerintem ez a Telekomos "életbiztosítás", amit ha megkötsz s utána bekövetkezik egy családi tragédia akkor fizet, ennek van egy havidíja, amit a számlához csapnak.
-
glaci
őstag
válasz zsof Nokia #56986 üzenetére
Na, akkor ezután jól meg kell majd gondolni miket mond az ember fia a telefonba!
Újra virágkorát éli majd a virágnyelv!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
polonic
félisten
Visszavittem a készüléket az Allee-ban lévő üzletbe.
Kitöltöttem a Telekom oldaláról letölthető erre szolgáló papírt, már azzal együtt mentem. A készüléket megnézték. Kérdezték, hogy a szerződéstől is el akarok-e állni. Mondom a hűségidő szűnjön meg, az előfizetés marad. Azt mondták rendben is vagyunk. Kérdeztem is, hogy ennyi az egész. Válasz igen. Semmi papírt nem kaptam.
Ez így tényleg rendben van? A hűségidő mikor szűnik meg a számomról?
-
tylerddd
veterán
Biztos hülyeséget kérdezek, de mobilnetnél a feltöltéssel fogy a felhasználható adatmennyiségem?!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
btz
addikt
Hát ha támogatnak abban mi a lehúzás? Adni akarnak akkor fogadd el.
ⓑⓣⓩ
-
polonic
félisten
válasz ForRedGlory #56993 üzenetére
Akkor úgy kérdezem, hogy a központba visszaérkezés között és a számla visszatörlése között telik el idő?
-
beabeabea
újonc
Sziasztok!! Nem tudjátok, hogy előfizetésről át lehet váltani Domino 5-re telószám megtartással? Persze nincs hűségem, nincs tartozásom. Valaki mintha azt mondta volna hogy csak dominoról lehet előfizetésre de ez igy elég furcsa nekem.
Ja annyi bonyolítja a dolgot hogy ugyanazon a számlán egy Net&Roll L-es másik kártya. Nem tudom ez most társkártya vagy minek felel meg. Azt szeretném megtartani és azon van is hűség. Szóval a telefonálásra használt számot változtatnám dominosra, a netes kártya maradna ez az előfizetéses csomag.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz zsof Nokia #56996 üzenetére
Ha viszont mellette az a másik kártya ATK-s díjcsomaggal szerelt, akkor azzal kezdeni kell majd valamit előtte.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
beabeabea
újonc
válasz St3ven #56997 üzenetére
Na megnéztem, a díjcsomag azon nem társkártyás, Net&Roll L 9550ft havi dijjal.
Viszont ha át lehetne azt váltani Társkártya Net&Roll L-re akkor nem vinném át dominora hisz a társkártyás csomag 2000 ezerrel alacsonyabb. Vagy ilyenről ne is álmdozzak hogy hűségnyilatkozatos csomagot társkártyásra cseréllik? (egyébként nem értem miért nem társkártyás szerződést kötöttünk, a fő kártya aranykártyás)
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Neten rendeltünk egy telefont domino csomagban, és szeretnénk vissza vinni. Ezt bármelyik T-boltba bevihetem? Természetesen megvan mindene.
És itt jönne egy kis csavar. Másik telefont szeretne helyette az illető, ami árban teljesen megegyezik. Ilyenkor van mód a cserére? Ha nincs, akkor, hogy kapja vissza a pénzt?
És olvastam, hogy valami papírt le lehet tölteni hozzá, amit ki kell tölteni, ezt hol találom a honlapon?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft