Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Keménykedik a Honor X9c
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
Egyébként jól emlékszem , hogy tavaly a kalendáriumi akció után volt pár nap amikor minden előfizus telóra 30% volt ( kivéve talán Apple ) ?
-
talamasca
senior tag
Azért a Fekete Péntek Akció nagy leszereplés volt...
Apple iPhone 5C 16GB kb. 13:30-ra elfogyott...
Ma már van nekik....
JA, az ultravicc kategória: Ugyanannyiba kerül a 8GB-os is....“Black as midnight on a moonless night.”
-
Ákinard
aktív tag
Urak az hogy lehet, hogy a pénteki tülekedéskor rendeléskor engedett beváltani 40 KAP pontot (ennyi volt) de az a rendelés nem ment végig mert megállt a rendszer. Most meg azt látom, hogy 0 pontom van, tehát mintha beváltottam volna a semmire... Vissza lehet azt kapni valahogy?
-
Ákinard
aktív tag
válasz talamasca #52458 üzenetére
Én 16:30-kor rendeltem sikeresen 5C-t. Csak "elfogyott" de azért csurgattak be készleteket...
Előtte negyed 4 körül értem haza, akkor is volt csak lassú voltam. Később, 5 körül is volt, utána már nem iratkoztam fel a készletértesítőre.catroot:
OK, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz talamasca #52458 üzenetére
Az nem lehet szerinted, hogy ma kaptak szállítmányt az appletől?
És a fekete péntek lényege, hogy korlátozott darabszámban nagy akcióval adnak termékeket. Pl a T ugy döntött 100(70db kezdésnek és du 30at csorgattak befele szép lassan)db i5c-t tud beáldozni erre a célra, 20db pedig marad neki hogy 7főn ne üres készlettel kezdje a hónapot...
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Jah, amikor az emagnál 10 perc alatt reggel 7:10 és 7:20 között elfogyott minden értelmes akciós ajánlat... 110k-s 5c, 40k-s laptop, tv, stb
Edigital meg elérhetetlen volt, és ha el is érted, mire odajutottál, hogy kifizesd a kosaradat elfogyott a készlet.Igaz, hogy T-mobile-nál is nagyon ledöglött a rendelés aloldal, de ha 3 óra alatt is, de sikerült a megrendelés, és nem fogyott el a termék.
Persze szoktam mondani, nem kell félteni egyik céget se.
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Úgy hogy az edigital mellett még vagy 6 site-ot hosztolnak.
A T meg úgy tűnik a webshop modulnak adta a legkisebb prioritást az erőforrásért való versengésben.De tény, hogy jobban felkészülhettek volna.
Tanulságos ez a BF:
- Edigital-t szépen megutálták
- T nagyon sok új ügyfelet szerzett és tartott meg
- Emag amennyit szerzett, annyit vesztett, de a visszajelzések a szerencsésektől sem a legjobbak.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Nataniel #52474 üzenetére
5 kontra 5s, utóbbit részletezem, több helyen csak annak az előnyeit írom a korábbi típussal szemben;
- több lte frekvenciát kezel (végre minden hazait is)
- kapott ujjlenyomat-olvasót
- jobb kamera és dual-led/dual-tone
- chipset; a7 az a6 ellenében
- dual core 1.3 ghz cyclone arm v8 a dual core 1.3 ghz swift arm v7 ellenében
- powervr g6430 (quad-core graphics) a powervr sgx 543mp3 (triple-core graphics) ellenében
- ddr3 ram a ddr2 helyett
- 1560 mAh battery (5.92 Wh) az 1440 mAh battery (5.45 Wh) ellenébenRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ryori
senior tag
Itt a baj hogy nincs egy különálló szervere az edigitalnak, hanem olyan szerverre pakolják ahol még rajta kivül van pár dolog. alapból lehet elegendő az erőforrás, de hát ez a BF de nem is erről van szó, talán elég nagy cégek hogy saját szerverük legyen
De mivel a telekom topik ezért róla is, szóval a telekom meg főleg megengedhetné magának hogy komolyabb erőforrása legyen a webshopjának. Meg azt is megengedhetné a telekom hogy a készletek a webshopban ne 3-7nap után frissüljenek hanem kb 30p-1ó -s frissítéssel
[ Szerkesztve ]
-
legenda
nem mindegy, hogy melyikből milyen verziós, meg önmagában nem sokat jelent, a többi összetevő is mérvadó; link és link (középen az 5s)
arról nem is beszélve, hogy a teszt még ios 7 alatt készült, és az újabb ios verzióval érzetre is jobban kijönnek a különbségek.a mai napra ígérte a telekom (illetékes) az ajándék hordozható külső akkumulátor kiszállítását, remélem valóban hozza a futár, azt sem bánom, ha korán felébreszt.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
talamasca
senior tag
válasz dptrsk #52463 üzenetére
Az lehet, de akkor működtessék tisztességesen a webshop-t is.
12:30 körül nagy nehezen kosárba raktam a készüléket. Végig mentem a procedúrán, majd a szállítási panelen leállt.
Ezek után még kb. 17:00-ig a kosaramban figyelt a rendelés. Fel is hívtam őket, erre széttárt kezekkel mondják, hogy az egy "másik bolt".
És akkor többen írják, hogy az említett időszakban még vásároltak.Este fogták és kivették a kosaramból a rendelést.
Nem egy korrekt üzletpolitika....
“Black as midnight on a moonless night.”
-
syl5
őstag
Ahogy en tapasztaltam 6-7 ev alatt, mindig torekednek a leheto leghamarabb teljesiteni a rendeleseket, 1-2 nap. Ezert nem engedhetik meg maguknak, hogy ugy vegyenek keszletre termeket, hogy nincs naluk. Sztem ez jobb, mint a magyar kiskerek azon gyakorlata, hogy mindig van "keszleten" termek, aztan ha megrendeled, akkor derul ki hogy meg be kell szerezni.
Volt olyan, hogy edigitalnal 1 honapig hitegettek a beszerzessel, es ennek ellenere folyamatosan webshopban volt a termek, lehetett rendelni, fizetni. -
syl5
őstag
Na most reggel változott a státuszom GLS-nél, nem tudom mire, mert ott csak üres van.
A kép alapján a futárkocsiban.Jól emlékszem, nálatok is csak 20 perccel a kézbesítés előtt változott a státusz?
-
ferob
őstag
Érdekes ez a kalendárium a mai LG L40 telefonnal, mert a link az Acer Liquid Z4-et hozza be, ha meg majd lejárt az akció, akkor pedig a forrás szerint az LG L65-öt fogja behozni, szóval komolyan nem értem, hogy ezt hogyan tudják összehozni újra és újra úgy, hogy fel se tűnik nekik, mert 3 kattintásból ellenőrizhető lenne az ilyen hiba.
-
lord.lakli
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
urak!
S4 LTE mikor fogyott el pénteken? 13:32-kor történt rendelésre azt mondja az ügyfélszolga, hogy valszeg pont akkor fogyott el, és érvénytelen rendelés....
update :@@
a qrvnyátokatTisztelt Ügyfelünk!
A megrendelés feladása közben (és a fizetés alatt ) elfogyott a készülékből a rendelhető készlet, így sajnos rendelése hibára futott.
A termék árát természetesen visszautaljuk Önnek.
Elnézését kérjük a kellemetlenségért.
Telekom Webshop
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
vatafakk
aktív tag
Én Telekom üzletbe rendeltem a telefont, 12.02 délutáni várható átvétellel. A GLS trackingjében a legutóbbi státusz:
2014-12-01 17:22:00 01-IRSZ & Súly rögzítése, beérkezés 10 BUDAPESTSzerintetek lesz ebből ma valami?
-
Gedeon31
addikt
válasz Mr.Csizmás #52488 üzenetére
Nálam 12.58 ír a rendelés időnèl. Még nem hívtak. Fura szombaton lehetett venni, pénteken meg elfogyott.
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
válasz Mr.Csizmás #52488 üzenetére
én 1157kor rendeltem akkor még volt belőle elvileg...de jóváhagyás alatt áll, rohadtul nem keresnek telefonon vagy ha igen 3mpig csörgetnek csak rejtett számról
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Ákinard
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #52492 üzenetére
Írjál panaszt! Abszurd dolog, hogy valami rendelés közepén elfogyjon...
-
kerxy
senior tag
válasz Mr.Csizmás #52492 üzenetére
Én 11.30 felé rendeltem, de még engem sem hívtak!
Ezt írták, mikor rakerdeztem:
"Kedves Bálint! Abban az esetben, ha e-mail üzenetet kaptál megrendelésedről, sikeres volt a folyamat. Kollégáink 3 munkanapon belül felveszik Veled a kapcsolatot. Megkeresésükig további türelmedet kérjük! Köszönjük! " -
raziel01
veterán
válasz Mr.Csizmás #52499 üzenetére
Most hívtam 5.-jere őket. Csaj azt mondja megsurgeti. Nagyon remélem. Rohej, hogy örülhetek ha jövőheten megkapom.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Renault, Dacia topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest