- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
Sziasztok
Jelenleg a Telenornál vagyok előfizető.intercampus csomag (hálón belül lebeszélhető,1300ft)+klick (100mb net, 1000Ft), ami havonta kb 2800-3200Ft-omba kerül, mert néha-néha becsúszik egy roaming hívás.
Nagyon szimpatikus a Like S díjcsomag. Váltás előtt szeretnék kérdezni párat.
1. Számhordozás nem kerül semmibe és semmilyen hátrányom nincs ebből? (szeretném meghagyni a 20-as számomat)+ ekkor is új simet kapok, vagy a régi marad?
2. Végzős vagyok egyetemen, szokták kérni a diákot évente bemutatni? (Telenornál csak a szerződéskötéskor kellett bemutatni, azóta egyszer sem)
3. A telefonadó, kapcsolási díj, stb hozzáadódik még a díjtáblázatban foglalt összegekhez, vagy az a végleges összeg? (19;29Ft/SMS/Perc vagy 19;29Ft+xFt/perc[hívás])
4. iPhone-on le van tiltva a Roaming net, de szolgáltató szinten is tiltható? Sokat járok külföldre, ha véletlen bekapcsolva maradna a 3G nem kapok horror számlát?
5. Itt nem látom a bővebben szekcióban, hogy tiltanák a voip szolgáltatásokat. Viber/WhatsUp(imsg) hiba nélkül használható?
6. e-Pack esetén minden hónapban -300-tal kedvezőbb az előfizetői díj? Tehát visszavonásig
2790 Ft-300Ft lenne a havidíj, vagy csak a szokásos első(három) hónapban?
+1 Van valakinek valamilyen beváltható Kuponkódja?Köszönöm a válaszokat!
-
dptrsk
Topikgazda
-
D@reeo
aktív tag
válasz dptrsk #44253 üzenetére
1.Értem.
2.Remek, 2 év elég sok. Köszi.
3.Remek!
5. Végül is nem akkora katasztrófa. Skypeot nem használom, a többit csak üzenetküldésre. A Viber Out érdekelne igazából, hogy az megy-e, mert külföldre olcsóbban lehet telefonálni vele.6. Látom már, eddig nem szúrta ki a szememet.
-
natë
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
Hali!
Úgy néz ki aláírok egy előfizetésnek. Jelenleg vodás kártyás vagyok, nem beszélek sokat, régi kártya a fene se tudja milyen csomaggal és előszeretettel eszi a pénzt, havi 3k-t simán megeszik...
Céges csomag lenne egy kis nettel bővítve( célok: skype/viber/fb/e-mail). 1300+áfa a csomag havidíja, 8 forint nettóért beszélni a céges mobilokkal, + havi 400ért ingyen beszéd a flottán belül, 12 forint volt nettóba a hálózaton belül és kívül valami 22 forint volt vagy mennyi... Net meg 1090 forintért 200 mega, 1500 forintért meg valami 500 megát emlegetett... Amit nagyon kihangsúlyozott, hogy másodperc alapon megy a számlázás.
Az a baj, hogy sose akkor jutnak eszembe a jó kérdések, mikor ott vagyok. Így itt próbálok rá választ keresni.
A cégnél mesélték, hogy sokan úgy szokták, hogy kérnek egy társkártyát, pl.: a párjuknak stb. és az egyikre kérik +400haviért a ingyen flottás beszédet és csak ő hívja a másikat. Ezt ha nálam is bekövetkezik akkor kérhetem, hogy bővítsék a csomagomat a havi+400ft-sre?
Net hogy működik, hogy ha letelik a 200 mega, akkor belassítják és tudom használni ingyen, vagy fizetni kell megánként x forintot?
Június 1ig, az 500 megás net a 200 megás net árán vagy vagy mit mondott.Jelenleg nekem ez így jobbnak hangzik, mint a havi 3k feltöltőkártya.
-
klogw
aktív tag
Üdv!
Lenne itt egy kérdés:
Kaptam Tééktől egy 10ezres kupont Lumia 625 vásárlásra 2év hűség vállalása mellett. Azon vacillálok, hogy rendeljek független kétkártyás kínai droidot, amibe bedugom a telefonos SIMet meg a mobilnetes SIMet is és az utóbbiról nyomom VoIPpal vagy vegyem ezt a Lumia 625öt 19ért (-10e kupon) és vállajak 2év hűséget egy 10ezres díjcsomagra korlátlan belföldi alapdíjas beszélgtéssel. -
-
Herczi
senior tag
Nano Sim cserével van valakinek friss tapasztalata? Telekom GYIK alapján ingyenes, viszont visszaolvasva valakinek 4500 volt, de hogy én annyit nem adok érte az fix.
-
tomy86
addikt
válasz Herczi #44265 üzenetére
Nem az első eset, hogy a weboldalukon teljesen mást írnak, mint ami az ászf-ben van. Az ÁSZF szerint (47. oldal): "SIM kártya cseréje/pótlása (pl. rongálódás, micro SIM csere, lopás miatti pótlás) 4500Ft/alkalom/db"
A tapasztalat az, hogy ha náluk vetted a telefont, amibe a nano sim kell vagy ha meghibásodott a kártya, akkor biztos az ingyenes csere. Minden egyéb esetben az ügyintéző hangulatán múlik a dolog. Amit a weboldalukon írnak (bármilyen témában), mindig kezeld fenntartásokkal![ Szerkesztve ]
-
Herczi
senior tag
Oké, köszi srácok, majd próbálkozok több helyen akkor, bár lehet másik telefont veszek inkább.
na még MOD-ba gyorsan belefér, NANO SIM vágó esetleg, tapasztalat valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Flottába szeretnénk belépni a családdal (4 fő), el is indítottam egy cégen keresztül a folyamatot, de az ügyintézéshez szükségük van az MT azonosítókra.
Ez az én és az egyik másik szám kapcsán nem gond, mert előfizetésesek, tehát minden számlán rajta van az MT azonosító, viszont a maradék két szám domino-s, így nincs számla, amin meg tudnánk nézni.
Gondolom a dominós szerződésen rajta lehetnek, de több, mint 10 éve lettek vásárolva, szóval így hirtelen nincsenek kéznél a papírok, ha még megvannak egyáltalán. Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy meg tudjuk a két dominós SIM-hez tartozó MT ügyfélazonosítót?
Köszi a helpet!
Forza Ferrari!
-
n@p@lm
őstag
válasz #45553408 #44277 üzenetére
nincs miért hosszabbítani.
rablás megy, pofátlan módon.
hűségidővel annyi neked, vigyázz vele! (mindenféle ászf módosítások, stb)
váltsd át dominora (2700 forint de lebeszélhető), aztán ha nincs szükséged a hívószámodra a jövőben (mert ott a céges) kukázzad.
vagy éves szinten 3000 forintért fenntartod a számot magadnak. (365 nap elérhetőség 3000 forint feltöltés esetén). -
djculture
félisten
Az a helyzet hogy az ilyen használt továbbadott cuccokkal mindegyik szervíz csak tessék lássék módon alibi munkát szokott végezni. Szerintem a tieden se cseréltek semmit fizikailag csak szoftvert arra fogadnék.
Ha első tulaj lennél lehetne tovább vinni az ügyet de így szerintem nem sok értelme lenne.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz djculture #44283 üzenetére
a szerviz honnan a bánatból tudná, hogy épp használtan továbbadott készülékről van szó, pláne akkor, ha a szolgáltató küldi tovább a telefont a gyártói szervizbe, és ott szervizelik?!?!
bárki leadhatja javításra a készüléket, nem csak az eredeti tulaj, tehát ebből még következtetni sem lehet, így semmi köze az elvégzett munka/javítás milyenségéhez![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
djculture
félisten
Ja abban igazad van nem nagyon gondoltam ezt át. Mondjuk én nem telefonokat szervizelek hanem pc-ket a kolléga meg laptopokat tableteket de ha megvan bontva valami és úgy hogy látszik a barbárkodás akkor már mi se úgy állunk hozzá. Mostanában meg ez nagy divat hogy valaki műszerésznek hiszi magát és elkezd kókánykodni. Még egy takaritást meg is értek vagy aminek látom az értelmét.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Mostan nézem, hogy kivették az Ikon díjcsomagokat? És csak ár/értékben szarabb jött ki helyettük...már ami nekem lényeg,hogy fele annyi netet tartalmaz hasonló árért. Na, meg kell becsülnöm a jó kis Ikon 200-at.
Valaki nem tud linkelni egy utolsó Ikon 200-as táblázatot, amiben benne van minden a díjcsomagról? (percdíjak, stb.)
-
-
1430
senior tag
válasz grizlisandor #44262 üzenetére
Technikailag ilyenkor 2 díjcsomag van. A kettő között az a különbség, hogy az egyikben ingyenes a Telemátrix szolgáltatás (ami a csoporton belüli ingyenes hívást/hívhatóságot szabályozza), de akkor csoporton belül is díja van a hívásnak (bár jellemzően kedvezőbb, mint hálón belül), a másik díjcsomagban havidíja van a Telemátrixnak, ekkor viszont csoporton belül 0 Ft a percdíj. Tehát ha kezdetben az első verzióval indítanál, később (következő hónaptól) akkor is válthatsz, díjcsomagváltással, amit ügyintéző tud elvégezni (jelszó ellenében akár telefonon is).
Ami a netet illeti, ugyanazokat a NetPlusz csomagokat választhatod, amit bárki más, mégpedig azon az áron, ami azokra a dícsomagokra vonatkozik, ahol nincs bennefoglalt net (kattints át a táblázat fejlécében). A NetPlusz M promóció pedig itt is érvényesül, vagyis az aktiválás hónapjára és az azt követő hónapra 190 Ft-ért kapod az 500 MB-os csomagot, ha még nem volt aktív a hívószámon.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
313313
addikt
válasz Vangelis #44247 üzenetére
Ma voltam bíróságon, ahol is a következő dolog történt:
Használt készülék meghibásodott, készüléket le adták javításra, javítás után aznap visszahozták, hogy ugyan olyan szar (elmondás szerint bontja a hívást, nem elérhető az illető, tehát helybe nem tudod ellenőrizni), kérte vissza a pénzt (kisebbségi) Mivel nem kapta vissza, elkezdett kiabálni, majd megjelent a társa, akivel pult mögül ki akarták szedni az eladókat (egyik én voltam) köpködtek, többször elkapták a nyakamat, közbe fenyegetőztek nem gyengén. 15 percig tartott a "műsor" közbe valaki kihívta a rend éber őreit. Végén pénzt visszakapták. (utólag kiderült, 1 napos használat mellett telefonnak semmi baja, illetve aki utána megvette, probléma nélkül használta...)
Mivel lehetett már pár dolog az emberkék rovásán kb 1 hét múlva rendőrök jöttek, hogy be kéne fáradni vallomást tenni (nem történt feljelentés, rendőrség tán hivatalból indított nyomozást), bekérték a kamera felvételeket, amit igazságügyi szakértő kielemezve megállapította, hogy ez önbíráskodás volt, emiatt vádemeléssel bírósági ügy.
Ma tárgyaláson 2 dologba próbáltak kapaszkodni:
1. Nem kapták meg a főnök privát számát.
2. Joguk volt a pénzt visszakérni.
A bíró is nekem esett, hogy ez sajnos be vett gyakorlat, hogy nem adják ki az ilyen üzletek a főnök magán számát. Kérdem én, milyen jogon adjam meg bárki magán/privát számát? Ott az üzleti, keresse azon...
Másrészről a bíró sérelmezte, hogy hogy nem adtam vissza egyből az teljes vételárat, rávilágított, hogy nem vagyok tisztában a PTK adott pontjaival. Végén engem vádolnak meg kisebbségi jogainak korlátozásáért....
Érdekes volt, ennyit a Magyar jogrendről és igazság szolgáltatásról.
Holnap megyek be a Téhez és visszaviszem a telefonom, hogy adja vissza a vételárat, mert jogom van hozzá, illetve a bíró szerint jogom van visszakapni az összeget...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
egoistus
tag
válasz 313313 #44291 üzenetére
Nekem itt sokminden sántít!
Írod használt készülék de"utólag kiderült, 1 napos használat mellett telefonnak semmi baja, illetve aki utána megvette, probléma nélkül használta." Most akkor miva"?A főnök privát számát nem kell kiadni, de ha munkaidőben van(nyitvatartás) akkor elérhetőnek kell lennie, ha másképp nem legalább úgy hogy ha van probléma akkor felhívod a benti telefonról. De bevett szokás hogy az üzletvezetőt bárkinek el kell tudni érni a panaszával nyitvatartási időn belűl. És sajnálatos az is hogyha a törvény azt írja hogy az ügyfél visszakérheti a pénzét akkor azért balhéznia kell akár kisebbség akár nem.Az eddig leírtak alapján nagyon nincs igazad, bár nem ismerem az egész történetet vagy valamit nem jól értettem.
asse tom mi van sokszor, hát még most
-
egoistus
tag
válasz djculture #44295 üzenetére
Ez igaz de ne éljen valaki azzal sem vissza hogy ő nem dönthet csak a főnök de őt meg nem lehet elérni...
én is futottam bele már ilyenbe és 2 órát várattak meg szivattak oda vissza mire megoldották mert a főnök "elfoglalt" (kb azt csinál amit akar és nincs kötelessége)asse tom mi van sokszor, hát még most
-
313313
addikt
válasz egoistus #44293 üzenetére
"Írod használt készülék de"utólag kiderült, 1 napos használat mellett telefonnak semmi baja, illetve aki utána megvette, probléma nélkül használta." Most akkor miva"?"
Tehát használt telefon volt, amit vásárlás után 2-3 héttel hoztak vissza (meglepő módon a városba egyedül a mi cégünk !!!???vállal garanciát a használt készülékre???!!) A garancia mióta azonnali pénzvisszafizetés? Szóval visszahozták, balhéztak, visszakapták a lóvét... Napokkal késöbb tesztelve lett a készülék, aminek semmi baja (kisebbséginél szar volt) amely készüléket értékesítettünk és nem kisebbséginél !!tökéletesen működött!!!
Nehogy már az eladó legyen hibás, mert nem ad egyből vissza pénzt?
Hol bevett szokás az, hogy x héttel vásárlás után bármilyen mondvacsinált indokra pénzt kapsz vissza, ill kell visszaadnod.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- MárkaLánc
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest