- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
egoistus #52001 üzenetére
szia,
kérhetsz készüléket a javítás idejére, bár nem kötelesek, de jellemzően szoktak adni, ha épp van bent valamilyen.
cserét kérhetsz a kijavítás helyett, de szintén nem kötelesek teljesíteni, pláne ha aránytalan többletköltséggel járna számukra a kijavításhoz képest, a sokadig kijavítás után - általában három után, negyedszerre már vihető feljebb a dolog - már érdemes nekifutni a kicserélésnek, pláne úgy, hogy azonos hiba jelentkezik újra és újra.
a parkolási díj, szabadság és minden más anyagi és egyéb jellegű kiadás/teher számíthat később, de csak közvetve, majd az indokolt kicserélési, netán elállási - ha a sokadik cserés készüléknél is jelentkezne azonos hiba - szándék esetén, mint sok kényelmetlenség, kellemetlenség, sok időveszteség...stb, amik a "garanciális" ügyintézés miatt adódtak, de ez még nem a második ügyintézés során, hanem majd...
amennyire lehetséges, a kijavított készüléket még ott helyben ellenőrizni kell, és ha nem okés, akkor nem átvenni!
kárpótlás nincs, a szolgáltatás árából tudnak jóváírni, de azt csak meghatározott esetekben, ha konkrét ok miatt nem tudnád használni, de mivel a vonatkozó jogszabály szerint nem kötelesek cserés telefont biztosítani a javítás idejére, így az sem mindig egyszerű eset. -
313313
addikt
válasz
egoistus #44303 üzenetére
Értem, hát felénk megyeszákhelyen ez nem bevett szokás, itt még azt is letagadják, hogy ott vettél bármit. Másrészről a készülék hibátlan volt, így nem volt indok bármire is...
Üzletvezető fogjuk rá én vagyok, de van főnököm....Vangelis: nem tudom az ítéletet, bíró letöltendő 1-5 évet magyarázott az elsőrendű vádlottra... Gondolom majd kapok papírt, ha érdekel a dolog menjek be és nézzem meg a dokumentumokat...
-
313313
addikt
válasz
egoistus #44293 üzenetére
"Írod használt készülék de"utólag kiderült, 1 napos használat mellett telefonnak semmi baja, illetve aki utána megvette, probléma nélkül használta." Most akkor miva"?"
Tehát használt telefon volt, amit vásárlás után 2-3 héttel hoztak vissza (meglepő módon a városba egyedül a mi cégünk !!!???vállal garanciát a használt készülékre???!!) A garancia mióta azonnali pénzvisszafizetés? Szóval visszahozták, balhéztak, visszakapták a lóvét... Napokkal késöbb tesztelve lett a készülék, aminek semmi baja (kisebbséginél szar volt) amely készüléket értékesítettünk és nem kisebbséginél !!tökéletesen működött!!!
Nehogy már az eladó legyen hibás, mert nem ad egyből vissza pénzt?
Hol bevett szokás az, hogy x héttel vásárlás után bármilyen mondvacsinált indokra pénzt kapsz vissza, ill kell visszaadnod. -
dptrsk
Topikgazda
-
glaci
őstag
válasz
egoistus #38104 üzenetére
Persze. A Telekomost lemondod vagy átviszed dominóba, a Vodafonost meg áthordozod.
Én is erre várok, mert amikor előfizus lettem a Telekomnál nem tudtam számhordozni. (Webshopból nem engedett, mert csak személyesen lehet indítani. Így most nekem még 1,5 évet kell várnom.)Szerk.:
Persze csak ha lejár a hűséged! A hűség alatt semmit nem lehet intézni. (Érdeklődtem rengeteget. Még plusszpénzért sem tudnak számot áthordozni ill. a másik számomra cserélni. Csak szerződésbontással + kaucióval menne.) -
polonic
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest