-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz djculture #28062 üzenetére
Eszembe sincs lemondani, csak kell egy t-s ugyanilyen telefon.
kali: köszi, érhető így már
KZP: nem hiszem hogy előkerül sajnos. Másik előfizetést nem akarok, így is van négy. Akkor iPhone 5 van dominóban? mobilról írok és így sehol nem látok ilyen opciót, sem listaáras lehetőséget a webshopon.
Vangelis: oké köszi. nem volt kedvem bemenni, meg időm se, de ez van. Nehogy már más használja örömmel.
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek! Szerencsére SIM nem volt benne !!! Így letiltani talán nem kell. Mondjuk be kéne jelenteni valahol, de tényleg nem tudom hogy én hagytam el, vagy ellopták. Így meg feljelentést tenni .... nem akarok. Esetleg a szolgáltatónál bejelentem mindjárt.
Kötbér? Mert? Kifizettem a telefont végülis, fizetem az Ikon 400 csomagot továbbra is. Az oké hogy nem fognak a fejemhez vágni egy akciós árlistás telefont, de ha veszek listaáron egy másikat akkor miért fizetnék? Biztos ez?
-
törölt tag
Sziasztok! Tegnap este ellopták (vagy elveszett!) a Szifon 5-öm. Rendőrségi feljelentést nem tettem, lehet hogy én hagytam elöl az öltözőben. Lehet hogy mégis kéne? Na mindegy. A lényeg hogy esetleg tudtok arról valamit, hogy ilyenkor hogyan kaphatok új telefont ha még érvényes a hűségnyilatkozat? Bemegyek és dominós áron tudok venni (ha egyáltalán lehet), vagy más lehetőség?
-
törölt tag
Sziasztok. Ha T-nél az aranykártyás kedvezményemnél "1" van írva, akkor az azt jelenti, hogy 1 db kedvezményt lehet aktiválni? Mert az arany-netet már igényletem, de szeretném az olcsóbb percdíjat 2 számra lehetőséget is. Ilyenkor a netes ugrik és kicserélni?
-
törölt tag
Sziasztok! Meg akartam rendelni egy telefont 24 havi részlettel, a honlapon fennt is volt az ajánlat, "leokézták".
Most kiderült: TÉVEDÉS történt és náluk nincs 24 havi részlet, az csak elírás a honlapon, árlistán és holnapra kijavítják (állítólag a részlegvezetővel egyeztetett a telefonos hölgy). De megvehetem 12 havi részletre dupla áron. Ja és kezdőrészlet kedvezmény amit adtak volna az nincs, a honlapon lévő akciós árlista érvényes (és közölte rá, hogy az éppen elég nagy kedvezmény, örüljek neki!) -
törölt tag
Sziasztok!
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/akcios_arvaltozas
Ezeken a fizetési módokon hol lehet megvenni egy telefont? Mert online nem ajánlja fel ezeket a lehetőségeket.
iPhone 5 64 GB
129 900 Ft
kezdőrészlet
+ 24×5000 Ft
részletEzt szeretném Paletta 200 díjcsomaggal. Ez a lehetőség online nincs, nem ad tetszőleges díjcsomaggal választható opciót 2 év részlettel...
-
törölt tag
Szaisztok. Segítséget kérnék. Egyszerűen nem találom, hogy hol lehet hűségpontokat átvinni t-mobileról a t-homeos számlámra. Egyszer már megvolt, de most sehol nem találom a menüt. Köszi
-
törölt tag
Sziasztok! Lejárt a T-s előfizetésem. Szeretném megújítani a neten keresztül Eco XS díjcsomaggal, új készülékkel. Nem engedi. Csak a Mozaik díjcsomagokat és a jelenlegit ajánlja fel választási lehetőségnek a webshopban. Ilyenkor mi a teendő? A T-Pontba nem szeretnék bemenni, az utóbbi héten már 2x kellett az asztalra csapnom a T-Home előfizetésem miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest