Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
Egy 5 éves Nokia 2700-at mennyibe kerül kifüggetleníteni?
-
Sztbeni
őstag
Az hogy lehet hogy a telefonom (Nexus 5), a pár napja vásárolt SIM-el T-Mobile H-t ír ki, és nem Telekom HU-t?
-
Sztbeni
őstag

-
Sztbeni
őstag
Ha a Telekomnál előfizetnék egy Move XS csomagra és mellé 1GB netre 1290 Ft-ért, akkor az 1GB netet a csomagban foglalt net elhasználása után minden hónapban aktiválni kell, vagy ha vásárlásnál kérem az aktiválását, akkor mindig aktív lesz? És a Move XS csomaghoz muszáj a hűségnyilatkozat?
És mik szükségesek egy havidíjas előfizetés kötéséhez? Ha nincs munkaviszonyom (diák vagyok, 18 természetesen elmúltam), akkor is köthetek hűségnyilatkozatot?
-
Sztbeni
őstag
Ezeknél az új Move csomagoknál mi az az E-packos díj? Anélkül mennyibe kerül? Mert nagyon jónak tűnik nekem, hogy 1 GB ilyen olcsó lett, el is gondolkozok, hogy Telekomra váltsak.
-
Sztbeni
őstag
A Domino Web csomagot lehet nano Simmel kérni? Havernak kéne ipadbe.
-
Sztbeni
őstag
A mobilom még a Telekomos sim kártyámmal T-Mobile H-t ír ki. Valahogy megoldható, hogy Telekom HU legyen?
-
Sztbeni
őstag
A névváltás után a telefonok kijelzőjén is Telekom fog megjelenni?
-
Sztbeni
őstag
Na, megtaláltam a T EDGE lefedettségi térképét. Régebben fent volt az oldalukon is.

-
Sztbeni
őstag
igen, ez igaz, hogy a Balaton környékén jobb a hálózat. Elég csak megnézni a 4G lefedettséget is. Pest után Hévíz, Keszthely és Siófok lett először lefedve. Borsod viszont tényleg katasztrófa. Meg az egész északi rész. Oda még a Voda 900 MHz-s hálója se nagyon ér el... De a Bakonyban, Mecsekben, Zalai dombságban se jó a helyzet. Ha GSM van, annak már örülni kell
-
Sztbeni
őstag
Az igaz, hogy a Telekom a Vodával ellentétben nem szolgáltat a 2G háló 100%án EDGE-t, csak bizonyos helyeken? Volt régebben külön EDGE térkép is, de már nincs. Ugyanannyi a lefedettség, mint akkor?
-
-
Sztbeni
őstag
Megvettem ezt a Domino Web csomagot. 2000ft, 1GB nettel 1 hétre. Ha lehasználtam, akkor fel kell tölteni,és sávonként veszi le a pénzt. Azt hogy nézem meg, hogy mennyi van még az 1 giga netből?
-
Sztbeni
őstag
valaki használ Domino Web SIM-et? Elvileg 7.2 megabitet tud. Ez meg szokott lenni? Mert a háló tud többet is, csak ez korlátozva van
-
Sztbeni
őstag
Ezt nem hiszem el
. Meg akartam ma venni ezt a Domino Web kártyát. 18kor zár a T-Mobile, ezért 17:30-kor elkezdtem sprintelni az innen 5 kilométerre lévő boltig, úgy hogy annyira náthás vagyok, hogy levegőt se kapok
. Odaértem időben, gondolom milyen fasza vagyok. Hát bent közlik velem, hogy rábasztam, mert elfogyott a kártya, majd holnap lesz. Hát ez nagyon fasza
. -
Sztbeni
őstag
az igaz, hogy megszűnik a T-Mobile márkanév, és Telekom néven lesz a mobilszolgáltatás?
-
Sztbeni
őstag
A Domino Web mobilinternet kezdőcsomag mennyibe kerül egy T boltban (nem webshopban)? És mennyi egyenleg van rajta?
-
-
Sztbeni
őstag
A T-Mobile oldalán van külön 3G és HSPA lefedettségi térkép. Ahova 3G-t jelez, de HSPA-t nem, ott 384 kbit/s-el megy a net?
-
Sztbeni
őstag
a T-Mobile még most is alapból sima Domino csomagot rak a Simekre? Mert egyik ismerősöm mondta, hogy elege van, hogy milyen gyorsan lemegy a pénz. Megnéztem neki, és a Domino csomag volt aktiválva. Hálón belül 96 ft... Embertelen. Ennél drágább csomag a világon nincs. És még mindig sokan ezt használják. Át is raktam neki Domino Nap-ra.
-
Sztbeni
őstag
igazából nem nekem kellene a kártya, hanem a nagyfaternek túl sok a t-s havidíjas csomag, és helyette dominót akar. A Blue Mobilra gondoltam, csak nem tudom, hogy elfolgadná-e a teló. Ezért lehet, hogy sima t-s kártya lesz Domino 5 csomaggal.
A sima domino csomag az ami régen is volt? Az a horribilis árú valami?
-
Sztbeni
őstag
a t-mobile webshopban láttam 2800 forintért simet. Ennek az árát a futárnak kell majd adni, vagy utalni kell? Az ott kitöltött adatokkal regisztrálja magát a sim, vagy utána is kell valamit csinálni? Ugyanaz a sim, mint a boltban kapható? A T boltban mennyi egy Domino 5 díjcsomagos sim?
-
Sztbeni
őstag
válasz
koviandri76
üzenetére
Ilyen a trémobil. Mocskos barmok. Én a helyedben egy ilyen után (bármelyik szolgáltató csinálná) mennék az NMHH-hoz, majd a boltban előttük törném szét a kártyát.
-
Sztbeni
őstag
A trének ez a hiba karácsony előtt különsösen jól jön. Valaki lát máshol egy jó akciót vált, mert nem akar akadozó hálózatot. Főleg aki emiatt rosszul járt.
-
Sztbeni
őstag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Van topik a foltoknak.
-
Sztbeni
őstag
Ez jó:

-
Sztbeni
őstag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Azért sok a fehér folt. A Bakonyban a Tré egy nagy kaki.
-
Sztbeni
őstag
Komolyan mondom, nevetséges a tré. Legnagyobbnak reklámozzák magukat, de beszart a hálójuk. Szerintem ezzel pár ügyfelet veszteni fognak. Hihetetlen, ezt büntetni kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Spórolós topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Odaértem időben, gondolom milyen fasza vagyok. Hát bent közlik velem, hogy rábasztam, mert elfogyott a kártya, majd holnap lesz. Hát ez nagyon fasza 
.
. A Tré meg még rá is tesz egy lapáttal. Én otthagytam őket, váltottam Vodára. Nem hibátlan, de sokkal jobb minden.
dptrsk