Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jagon
tag
Mi köze van a RAM méretének ahhoz, hogy mennyi frissítést kap?!?
Ez egy elég aljas húzás, hogy a drágább modell felé tereljenek.
Akkor tegyenek rá Android Go-t. Az elvan kevés RAM-on is. -
Fall-N
veterán
Volt Motorola telefonom, szerettem is, csak akkor ért a meglepetés, amikor vettem egy új TWS fülhallgatót, ami LDAC képes és kiderült, hogy a telefon nem tudja, csak az AptX-et. Amúgy is kezdett kevés lenni a hardver, így ment a telefon eladásra. Egyébként a drágább telefonjaikon kívül egyik sem tudja, így a G széria sem. Ez csak azért ciki, mert a Samsung, Xiaomi/Redmi/POCO, Realme az összes telefonjával támogatja és az Android része a 8.0 Oreo óta az LDAC kodek. Pedig Motorola G54 vagy G55 lett volna az utód, így helyette lett Realme C75, ami gyönyörűen kezeli az LDAC-t. Mellesleg a Realme UI 6.0 is jobban bejön.
-
vence
aktív tag
Nyugi, van még idő bőven ...
Szeptemberben jött csak ki a G55 5G !Ki tudja, hogy honnan vannak összeollózva /hamisítva ezek a szivárgó anyagok.
-
cs.zs.
veterán
4G LTE van B3, van B7, és nincs B20. Durva hiba lenne.
-
mhydas99
senior tag
Nagyszeru hogy meg csak valamikor mostanaban fog megjelenni android 15-tel, 2 ev foverziofrissitessel, mikor 2 honapon belul kiadjak az android 16-ot...szoval ez nem 2 ev frissites lesz, inkabb masfel. Bar a Motonal nem lehet tudni, lehet csak 2026 juniusaban adjak ki az A16-ot...
-
Sakee
csendes tag
1000 nit és lcd ? ( nekem g72 van és abban a pOLED nagyon adja ott el is hiszem az 1300+, de itt )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest