Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Hosszabb bemutatón a Metro Awakening
gp A VR játék érkezésére már nem kell sokat várni, alig egy hónap múlva érkezik a teljes kiadás.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Üdv!
A T-nél szeretnék részletre venni egy telefont, plusz 2 év hűséget LIKE díjcsomagra. Ebből egyértelmű, hogy főiskolás vagyok és nincs bejelentett fizetésem, nincs semmi a nevemen (autó, auto kgfb, albérlet, internet előfizetés sem, pedig ezek vannak).
Na szóval a telefon 80e ft lenne, 27e ft kezdő, és 4500 x12 hó. Ez így tök korrekt, nem kellene kifizetni egybe nagy összeget.
Viszont ha elkezdem intézni az ügyet, azt mondják menet közben, hogy ok, 27e kezdőrészlet és 30e ft mobilelőleg? Mert akkor bukós lenne az ügy..Mi a teendő? Anyám nevére tudnám venni a telefont, viszont a Like díjcsomag pedig felsőoktatási diákhoz van kötve. Ez a 2 dolog összefér? Más névre venni a részletes telefont és ehhez más névre a díjcsomagot?
Értem én ezt az előleget is, ki kell deríteni, hogy a hajléktalan tudja-e fizetni az iPhone 4 havi törlesztőjét, próbálok keresni valami kiskaput, hogy jól jöjjek ki.
Köszi előre is a válaszokat.
-
Something_
őstag
válasz dedike #10850 üzenetére
Köszi a választ neked is és tjb007-nek is!
Valahogy így gondoltam én is. Sajnos. Nem hiszem, hogy mobilelőleg nélkül adnak nekem részletfizetési lehetőséget, ezt pedig sajnos csak úgy lehet kideríteni, ha elindítom a folyamatot, akkor viszont irtó gáz, hogy 30e? Áhh, nincs annyi plusz a telefonra, ezért akarom éppen részletre venni.
Ez a 2 dolog, a részletfizetés és a Like díjcsomag sajnos üti egymást. Like díjcsomag is csak azért keltette fel az érdeklődésemet, mert most a Telenornál vagyunk(hál isten, mindjárt lejár a 2 éves hűség, ami asszony nevén van, szóval még ezzel sem tudok okoskodni) és csak 900 ft számlánként a családi csomag. A like-ba pedig az 1500 ft-os lebeszélhetőség mellett "ingyen" van a 3 hívható szám. (hozzáteszem, hogy nem 1500 ft-ért beszélek havonta, sajnos)
Szóval akkor az a teendőm, hogy valamelyik nap felhívom az ügyfélszolgálatot és megpróbálom kideríteni? Szerintem ott sem tudnak érdemleges választ adni. Ezt így pacekról döntik el, hogy kell e mobil előleg?
Az a vicc, hogy az autó is az én nevemen van, viszont a kgfb az após nevén van, hogy ne kelljen évi 40e-et fizetni, csak 20e-et. Törzskönyv nem jó az igazoláshoz?[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz dedike #10859 üzenetére
Aztán ha előleget kér akkor égés van Az lesz, november 15-én jár le a telenor, majd 10-e körül bepróbálkozom.. de ha nem sikerül, akkor nem tudom, hogy kéne intézni..
Amúgy kis offként, HTC Desire HD-t néztem ki. Tényleg ez a webshoppos vásárlás, hogy működik? Ott, hogy kérnek igazolást? Őszintén szólva webshopból akarom venni a telót, csak fogalmam sincs, hogy annak mi a menete.
-
Something_
őstag
válasz dedike #10862 üzenetére
Kb 1 hete nézegetem, azóta nincs a webshopban, viszont azóta más lett az ára is.
Tudom, hogy nem mai teló, de erre lenne keret és ez tetszik. Az új HTC nekem nem fér be a költségvetésbe, a samsungok meg túl műanyagok, remélem nem sértődik meg senki ezen. LG-ket kihagynám, Nokiákból elegem volt. (N97-nél megutáltam a nokia okostelefonokat, most egy sima 6500 classicot haszálok, 10 naponta kell tölteni)
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
Üdv!
Fejlemények HTC Desire HD ügyben:
felhívtam a T webshoppos telefonszámát, hogy lesz-e még webshopban a HD, azt mondta, hogy már nem lesz, csak a sensation és erre mondta a nő, hogy az is ugyanannyit tud, mint a HD, vegyem azt helyette. Megkérdeztem, hogy ha webshopban nincs, akkor boltban még esélyes? Azt mondta, hogy igen, ott még lehet, de erről nem tud mondani semmit, kapcsol egy másik kolleganőt, aki meg tudja mondani.
Kapcsolata az új kollégát, kérdezem tőle, de készletinformációval kapcsolatban nem tud mondani semmit Jó hogy az egyik átkapcsol a másikhoz, de ő sem tudja. (amúgy a 21. században milyen számítógépes rendszerrel dolgoznak, hogy a készletet nem tudják percre pontosan?)
Az első nőtől kérdeztem, hogy ha boltban veszem részletre, akkor hogy néz ki az ár. Erre sem tudott semmit sem mondani, azt mondta, hogy körülbelül 10%-al drágább.
Szóval a kérdés adott, hátha tudja valaki. Ha besétálok a T-hez, kivárom a sorom, mennyibe kerül a telefon részletre? 30e + 5e x12? -
Something_
őstag
válasz dedike #10889 üzenetére
Amúgy arra úgy mond "ki vagyok akadva", hogy a T-nél 200 ft a hívószámkijelzés Mármint vicces, ha be lenne építve a tarifába meg se szólalnék, de hogy ilyen extra szolgáltatás
Ez olyan mint a fősulin. Passzív vagyok, de az 5000 ft extra szolgáltatást fizessem be a suli wifijére és a vodafone flottára (telenoros vagyok..) -
-
Something_
őstag
válasz tjb007 #10893 üzenetére
Passzív félévem az előző volt, mert nem tudtam felvenni tárgyat, mert nem indult.. szóval most aktív vagyok
Gondolom nagyobb értékű készülékeknél gyakoribb, de nem kiszámítható sem az, hogy kérnek-e, sem az, hogy mennyit.
Az a vicc, hogy azért akarok 90e ft-os telefont részletre venni, mert nem bírok vagy túl "leterhelő" lenne nagy összeget egybe kiadni. Ezért 30e még belefér és a havi 5e. De Hogy kezdőrészlet 30e plusz előleg 30e az már abszurd
Kérnek munkáltató/fizetési igazolást? Ha látják hogy 300e-re van bejelentve akkor csak nem kérnek előleget.
Hülye is vagyok, hogy ennyire ráizgultam az előlegre, mert ahogy kivettem a szavaitokból, teljes mértékben kiszámíthatatlan -
Something_
őstag
Voltam a T-nél. Sajnos nincs készleten és már nem is lesz. Az összes boltjukból elfogyott, megnézték a rendszerben.
Nyitok a Sensation felé.
Voltam a MM-ba és a kezembe fogtam a két telót (HD és Sensation), az létezik, hogy a HD-nak szebb a képe? Lehet, hogy csak a fényerő volt nagyobb, de nekem jobban tetszett "élőben" a HD. Az se tetszett a Sensationnél, hogy a karikát kell vinni ide oda, hogy feloldjam a bill zárat.
Sensationnek egy plusz pont, hogy nagyobb a felbontása.
Egy szónak is száz a vége, "sajnos" Sensation lesz, mivel nincs és nem is lesz már HD. -
Something_
őstag
Hali!
A like díjcsomagba alapból van 50 mb netadatforgalom, ha előfizetek egy 50-es netre vagy 100-asra, akkor az hozzáadódik az alapból meglévő 50-eshez vagy felülírja? -
Something_
őstag
Ilyen sok idő a netes megrendelés? 1 hétre számítsak majd én is? Bp, új előfizetés, 2 év hűség. részletre teló.
-
Something_
őstag
válasz dedike #10935 üzenetére
2 évig nem akarom leváltani majd a Sensationt, szóval az első alkalom érdekelne!
Asszonynak veszünk egy U8500-t, bőven elég lesz, amire ő használni fogja, szóval egybe lesz rendelve a 2 teló, csak ugye más névre. (sensation mutter nevére, az u8500 az én nevemre, így lesz 2 like díjcsomagunk)
Anyós is aláír a T-hez 2 évet, a legolcsóbb számlás előfizuval. Ha már itt tartunk, megjegyezném, hogy jó szar a felhozatal az öregeket részére tarifákat nézve
Azon gondolkozom, hogy valami biznisz kéne, anyóshoz ugyanis hozzánőtt a motorola v3, ami független, így neki nem kell T-s teló. De ha már 2 évre aláír ő is, akkor kéne egy occsó telefont venni és eladni. Melyik telón van a legjobb árrés, amit 0 percesként tovább lehetne passzolni? U8500-t néztem, kp-ra megvesszük 12e-ért és 20-22ért tovább lehet adni? -
Something_
őstag
válasz dedike #10939 üzenetére
Havi 2000-et, azaz az Eco csomagot mindenképp lebeszéli, viszon 3-4e-nél még sosem volt több a számlája. Néztem ezeket a kombinált csomagokat, mobil tv, 150 mb mobilnet, na hát azt nem nagyon..
Szóval a 24x1890 az nem lenne kidobott pénz, mert beszél, ezért gondoltam a bizniszt -
Something_
őstag
válasz tjb007 #10982 üzenetére
Amúgy ez tök gáz sztem, hogy nem kell munkáltatói igazolás a keresetről. Kezdek félni, mert közeleg a nap, hogy vegyek telefont részletre és megy a para, hogy kérnek e mobil előleget..
Régen amúgy egy 2 éves hűségszerződéshez kis túlzással még anyakönyvi kivonat is kellett Azt tudom, hogy közüzemi számlák kellettek.. Most meg szinte semmi.
-
Something_
őstag
válasz Something_ #11006 üzenetére
ezt a t-mobil honlapjarol ideztem. Szolgaltatasok/hivas es ott van a kijelzesnel leirva.
-
Something_
őstag
pont ezen izgulok en is, csak htc sensationnal. Ertelemszeruen azert akarom reszletre venni, mert egyben megviselne az osszeg..
A napokban felhivom oket, de ugy sem kapok ra egyertelmu valaszt.
Amugy ha neten rendelem meg a telot, akkor mikor tudom meg azt, h kell e eloleget fizetni? Jon a futar es 20.000el tobbet ker? -
Something_
őstag
Sziasztok!
Ma megrendeltem a telefont a T-Mobilenál webshopból, most várjuk az ügyintéző hívását és még jobban azt, hogy mennyi előleget kell befizetni a kezdőrészlet mellé.
Köszönöm szépen 1430 kollégának a közreműködést és a temérdek kérdéseim megválaszolását!
Üdv: Gábor
-
Something_
őstag
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/akcios_arvaltozas
Itt tudsz választani, de ingyen "elhozni" nem fogsz tudni telefont. Aláírsz 2 év hűséget a Like-ra és vehetsz mellé kedvezményesen telefont, a második oszlopban lévő áron. Ha webshopból rendeled, akkor kb minusz 10%. -
Something_
őstag
Na most hívták anyut, mert ugye az ő nevén lesz a bejelentett dolgok miatt
Normális csajszi hívta és mondta, hogy a hazhozszallitas@telecom.hu címre el kell küldeni az okmányok másolatát és utána veszi fel a kapcsolatot megint. Gondolom ez azért kell, mert új előfizető lesz.
Mobilelőleget már most mondaniuk kellett volna vagy az még csak most jön? (habár gondolom még csak most jön, mert igazolni kell a megrendelő adatait) -
Something_
őstag
válasz dedike #11141 üzenetére
Értem, köszi.
Ilyen procedúrát kell majd nekünk is járnunk??
Milyen dokumentumokat kell beadnom a hitelképesség-vizsgálathoz?
Cégbírósági bejegyzésről szóló végzés
Aláírási címpéldány
Meghatalmazás (amennyiben nem az aláírásra jogosult lesz az aláíró)
Bankszámla-szerződés (csak abban az esetben, ha a cégbírósági bejegyzésről szóló végzés nem tartalmazza a bankszámla számot)
Aláíró személy / meghatalmazott személyi igazolvány másolataForrás: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/gyik/ugyintezes/internetes_vasarlas
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz Something_ #11140 üzenetére
Nem tudom már sajna szerkeszteni az előző hsz-t.
Ezek az adatokat kell elküldeni csak e-mailben?- Személyi igazolvány
- Lakcímkártya
Valamint az alábbi okmányok közül valamelyik:
- Társadalombiztosítási hatósági igazolvány (tajkártya),
- adóigazolvány,Aláírás vagy valami kell az adott lapra?
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
Amúgy tök érdekes, ugye hétfőn rendeltem du 2-kor webshopból a telefont, várom az ügyintéző hívását a részletek miatt és közben nézem a rendelési információkat neten.
Tegnap azt írta, hogy várható szállítás november 2.-án. Ma meg október 28-át ír. Érdekes
Ebből úgyis november 2 lesz. -
Something_
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy hív e ma az ügyintéző, gondolom nagy 4S roham lehet mától
-
Something_
őstag
Szomorú leszek ha ma sem hív az ügyfélszolgálat, jön a "4 napos hétvége":S
-
Something_
őstag
válasz norbesz74 #11192 üzenetére
Jó neked
Hétfőn du 2kor rendeltem, szerdán fél 4-kor hívnak, hogy küldjük el emailben a bescannelt dokumentumokat. Elküldtem, ma már úgysem fognak hívni, ebből szerda lesz. Szerdán viszont 3-ig nem tudnak elérni, szóval lehet, hogy csütörtök lesz belőle és talán pénteken nálam lesz már a telefon -
Something_
őstag
válasz propaganda #11217 üzenetére
14.000 ft-os telefonra kértek 80.000 ft-ot "biztosítéknak"? Milyen díjcsomagra szeretted volna a 2 évet?
Nekem most van folyamatban az "ügy", új előfizetés, részletre telefon. Igaz anyunak a nevére lenne, 20 éve egy munkahely (közalkalmazott), tizenakárhány év vodafone előfizetés, nincs hitel, nincs bar lista, számlaelmaradás, stb. Én erre várok, hogy mit mondanak, mennyi előleget kérnek..
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Van arra még remény, hogy ma hívnak az ügyfélszolgálattól? Hétfőn lett leadva a rendelés (október 24. 14:00), szerdán hívtak, hogy küldjük el a bescannelt dokumentumokat, csüt, péntek nem hívtak, aztán jött az ünnep.
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
Üdv!
Ma hívtak a szállítási csoporttól, adategyeztetés és hitelképesség vizsgálat miatt.
Pénteken hozzák a telót!Rendelés állapota:
Szállításra vár.Ezúton is szeretném megköszönni a segítséget 1430 kollégának és a többieknek is!
-
Something_
őstag
válasz infectedmann #11341 üzenetére
Személyi, lakcím és egy választható igazolvány (jogsi, taj, adókártya).
Mivel új előfizető vagy és részletre szeretnél telefont venni, ezért csinálnak egy hitelképességi vizsgálatot, ahol a szolgáltatók közötti adatbázisban megnézik, hogy volt e számlaelmaradásod, behajtás stb, plusz a GIRO rendszeren keresztül is vizsgálnak, hogy hitelképes vagy-e.
IPhone-nál azt hiszem, hogy ha átmész a rostán, akkor is kérnek 2 havi előfizetés díjat, és így 2 hónapig nem kell havi díjat fizetned.
Lefuttatják a rendszerben a hitelképességi vizsgálatot és a gép kiad egy intervallumot amiben az ügyintéző eldöntheti, hogy mennyi előleget kér. Természetesen ha minden ok, akkor nem kérnek előleget.Én most vagyok túl ezen, tegnap hívtak és minden ok. Viszont nem IPhone-t, hanem HTC Sensationt rendeltem két év előfizuval és részletre.
-
Something_
őstag
válasz manchester85 #11382 üzenetére
Én Sensationt vettem, holnap hozzák. A kezdőrészletre eladtam pár BMW alkatrészt ami csak porosodott a garázsba(szóval "talált pénz"), a havi 5600-ra meg azt mondtam asszonynak, hogy kevesebb cigit szívok
Így nem kaptam "fejmosást" a 100e ft-os telefon miattNa jó, kapott ő is egy U8500-t, hogy ne csak nekem legyen új teló az új előfizetés mellé
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Reggelt!
Tegnapelőtt az ügyintéző megadta a DHL futár számát, ahol lehet érdeklődni, hogy kb mikor ér a címre a futár és azt mondta, hogy az ügyfélazonosítót kell bemondani. Felhívtuk, de azt mondták a DHL-nél, hogy nekik nincs ilyen azonosítójuk, nekik 006-al kezdődik, csak akkor tudják megmondani..
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen