- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telefont egy idősebb családtagnak, egy régi Xiaomi-t váltott. Teljesen nem érzem magam hülyének műszaki téren, de nem találtam meg, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan úgy lenémítani a telefont, hogy csak rezegjen. A Xiaomi-n felülről lehúzva a menüt, volt erre egy dedikált kapcsoló. Itt csak egy "Ne zavarjanak" gombot látok, amit kipróbáltam ugyan, de mindkét állásában csörgött a telefon, nem rezgett. Előre is köszönöm a segítséget. -
-
vence
aktív tag
válasz
cápauszony #310 üzenetére
Valami hw-tesztet kellene futtatni esetleg ...
(én ebben nem vagyok képben).Ha nem segít a factory r., akkor ez bizony csip-hiba is lehet ...
és jobbik esetben >> gari ...Reset után próbáld ki, mielőtt még több App-ot telepítenél !!
Egyébként sajnos egyre több a "rejtélyes" szoftver-hiba is,
gyenge kódolások, nem megfelelő tesztelések, stb.Épp most olvastam, hogy egy nagy Eu. telko-nál komoly gondok vannak az eSIM-ekkel.
-
cápauszony
újonc
Sziasztok
Nem nagyon találtam rá megoldást külföldi fórumokon se.
Bluetooth nem kapcsol be, vagyis bekapcsolni be lehet de egyből ki is kapcsol.
Az elején még tudtam használni, aztán idővel elkezdte ezt a hülyéskedést, akkor még újraindítással legtöbbször sikerült működésre bírni, de mostmár azzal sem.
Fórumokon írták hogy a factroy reset sem segített ezen.
Valaki tud erre megoldást vagy találkozott már ezzel? -
depmod
aktív tag
Én anno küzdöttem a kamera burkolat-védőburkolatok furcsa, pikkelyesen leváló problémájával. Elküldtem garanciális szervizre, kicserélték mindkettőt.
Most újra előjött, 1 hete vettem észre, hogy megint ugyanaz jött elő.
Elegem van, már nem tudom hogyan védeni az eszközt, elhúzható tok mögött csücsül a kamera, nincsen mosogatva, törölgetve óránként. Eddig minden telefonom tökéltesen működött, de ez a G84 most szívat meg másodszorra.
-
loulou
csendes tag
válasz
junior11 #306 üzenetére
Én is alap használatra vettem, nekem 5 napig elvan egy töltéssel csak telefonálásra és alkalomszerű interneztezésre. Szerintem megbízható, sallangmentes készülék stock Androiddal. A g84 az gyengébb változat, közel 30 grammal nehezebb, LCD kijelző Oled helyett, tehát sötét módban is fogyaszt.
-
sellerBP
tag
válasz
junior11 #304 üzenetére
Igaz nekem még mindig megvan 12/256-os verziója most múlt 1 éves. Másodlagosnak nálam bőven jó. Értesítések jönnek. Memóriát meg ennek is ki lehet bővíteni virtuálisan is gondolom 8GB-ost verziónál is. Kijelzője szép.
Android főverziő 14-es, hogy lesz-e rá 15 az már kérdéses. De alap használatra megfelelő budget telefon. Akku üzemidő, 1 nap max, ha nyomkodod, ha nem akkor 2 nap. -
junior11
veterán
Sziasztok, manapság mennyire "használható" még ez a telefon 8/256-os változatban? Apámnak lenne, átlagos felhasználás, semmi játék, lényeg a megbízható, stabil működés, jó akkuidő, és telefonáláskor ne legyenek gondok. Min. 3 évig használná. Köszi szépen minden tanácsot.
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Januári biztonsági csomagnak nem kellett volna jönnie?
-
depmod
aktív tag
ez a telefon eleinte bugosan működött, miután vagy fél éve pofánvágtam egy resettel, azóta semmi baj. Jómunkásemberként megcsinál mindent nálam biztosan, energiatakrékosan, de nem SpaceX sebességgel. A mostani 65e ft-os új árát bőven megéri, feljebb azért bőven van erősebb és többet tudó ketyere. Van Iphone-om céges, egyszerűen én nem bírom rászánni magam a használatára...
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Nem gondolom, hogy teló specifikus lenne, de az előző telón jól működött, itt viszont nem találom a hibát. Google térképén megosztanám a helyzetemet a családdal, de csak a pár órás opció van.
Az "Amíg ki nem kapcsolja ezt", az nincs. -
olaho80
tag
válasz
LyonnaisFan1 #299 üzenetére
12/256 verzióhoz van töltő...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Permet Elek #295 üzenetére
Az nekem se volt, az Alzasban.
A Xiaomi 33W toltoje viszont szepen tolti. Nem elkepzelhetetlen sebesseggel, de korrektul.
Hasznalat kozben 3000 mA kornyekit magaba ad, lezart kepernyok mellett meg lehet tobbet is. -
Vigneau
félisten
válasz
androidfun #297 üzenetére
Pedig eddig jó pár Motorola-ban (pl. G72 nálam) működött. Kár érte, sajnálom...
-
Vigneau
félisten
válasz
Permet Elek #295 üzenetére
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Egy kérdés: hogy lehet a kezdőképernyőn a 3 gombot felcserélni, hogy jobb oldalt legyen a vissza, bal oldalt pedig a futó alkalmazások?
Ma vettem az Alzába egy 8GB-os változatot. Természetesen már nem jár hozzá töltő.
-
Ati19621229
csendes tag
Szerintem nagyon jó kis telefon.Én imádtam.Kövezzetek meg,de váltottam iPone-ra mert a családba mindenkinek az van.Ezért is szeretném eladni a,karcmentes szinte új Moto t.11 hónapos,garanciális még.Nem sérült,nagyon vigyáztam rá.Van hozzá üvegfólia és 3 db tok.Ha kell valakinek írjon,vagy dobjon egy mailt ….ati1962@gmail.com.
-
fSzab74
csendes tag
válasz
androidfun #292 üzenetére
Nagyon köszönöm, androidfun kolléga!
Nos a letöltés sebesség nem igazán zavar (mostani redmi6-om 42 Mbit/sec, ahhoz képest űrhajó lesz). -
androidfun
csendes tag
2026-ig lesznek biztonsági frissítések, és a Motorola oldalán azt írja, hogy megkapja az A15-öt. Szerintem redminél jobb, én 2 hete használom, pörgős, akku nagyon jó, 9-10 óra SOT megvan, Samsung után ez kész csoda
egy baja van, az a wifi. Sajnos max 320 mbit/s körül tud letölteni, ennyit tud az antenna
-
fSzab74
csendes tag
Kedves Jelenlévők !
Magam is G84 vásárlásán gondolkodom, az Alzánál jelenleg 64 000 Ft.
A másik versenyző a Redmi Note 13 128GB 8GB lenne, de összehasonlítva a G84 jobbnak tűnik.
Ha valaki megerősít vagy megcáfol azt is nagyon megköszönöm, de másik kérdésem az lenne, hogy a frissítések vajon meddig várhatók még a G84-re?
Ahogy olvastam alább talán Android 15 még lesz, de kérdés, hogy biztonsági frissítések is jönnek még, ill. meddig?
Segítő válaszaitokat előre is köszönöm! -
sellerBP
tag
válasz
androidfun #289 üzenetére
Igen, ez ennyit tud max. Wifi 6-ot sem tudja.
-
androidfun
csendes tag
Sziasztok! Wifi sebesség másnak is max 320 mbit/s körül van? Próbáltam több routerrel, másik netkapcsolaton de ennél gyorsabb sosem volt. Minden beállítast próbáltam. Más samsung telókon hasít 500-600 mbit-el.
-
Vigneau
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #286 üzenetére
Tevékenység Launcher. Aztán kikeresni benne a Háromgombos navigációt.
-
LyonnaisFan1
őstag
Na en is beruhaztam egy ilyenre.
70ert volt az Alzan a 8/256os kiadas.
Eddig tetszik, de meg meg kell szokni, es be kell lakni. A tarhely ugy erzem eleg lesz nekem.Lehet volt kerdeskent, de ez erdekelne.
Azt a lenti 3 gombot lehet sorrendileg valtoztatni? Ha igen, hogy? A ket szelso tobb ev xiaomik utan nagyon szokatlan, mert ott pont forditva van a ketto. Azaz visszagomb a jobb oldalon, menugomb a bal oldalon. Es meg zsigerbol is ugy nyomok, mintha az lenne. Idovel erre is raalhat amugy az agyam. Ha esetleg nincs ilyen valtoztatasi lehetoseg. (mokolasok nelkul.)
-
siddis
őstag
Ma reggel jött ki hozzá egy frissítés - de még Android 14-re.. XT2347-2_14_U1TCS34.22-64-19-4-2
-
Csápájev
őstag
Sziasztok, nagyon baráti lett az ára ennek a készüléknek és szerencsére nem egy féltégla.
Az ujjlenyomat olvasó és az arcfelismerő mennyire megbízható?
Mennyire melegszik?
A videója a tavalyi tesztekben elég ramaty, javítottak ezen azóta?
Milyen hibáját érdemes megemlíteni?
Nagyon köszi -
siddis
őstag
Először unlock-olni kell a bootloader-t egy Motorolá-tól kért kóddal, aztán a ROM-hoz tartozó boot image-t telepíteni kell a telefonra (amiben benne van egy recovery) és utána ezzel a módosított recovery-vel mehet fel a ROM meg ami még kellhet.. dióhéjban.
Amúgy jött ki november 12-én gyári 14-es Android frissítés is, ha jól láttam.. U1TCS34.22-64-19-4-1 a verziószáma -
siddis
őstag
Ugyancsak Telegram, Lineage OS 22 / Android 15..
-
siddis
őstag
Telegram-on az előbb került ki egy crDroid 11.0 / Android 15 béta verzió..
-
siddis
őstag
válasz
snyper990 #276 üzenetére
Szerintem olyan sebességgel jönnek ki újabbnál újabb telefonok, hogy 'nem lesz idő rá' hogy fejlesszenek.. Amúgy felraktam rá tegnap az október 29-i crDroid-ot meg a BitGapps 14.2 Core-t és kiszedtem belőle a bloatware-app-okat meg letiltottam a reklámokat, azóta 'ketyeg'..
A Poco/vAyu már sajnos kezdett lefagyogatni/leállni magától, gondolom egy reball/sütés még életben tartotta volna valameddig, de már egyre kevesebben fejlesztenek arra is.
Sajna több időm nem volt a Mindenszentek miatt, na meg egy laptopot pasztáztam újra CooLink Chillaramic-al.. -
snyper990
őstag
Én most cseréltem erre a majd' 8 éves OnePlus 3T-met (Meló miatt kellett egy megbízhatóbb készülék, arra meg márciusban adtak ki utoljára hivatalos LOS-t... De rohadtul sajnálom, azt a telót nagyon szeretem... Egyébként még használható, akksit már cseréltem benne, csak párnaponként kernelpánikol, amit amúgy egy forced restart megold, meg GPS-pozíciót néha nehezen talál, pedig nem az alap NTP szerverekkel használtam)
Anyukám még mindig a Redmi 4X-ét használja, problémamentesen. Nyilván nem ő frissítgeti...Legalább arra még van official LOS
Szerinted erre lesz valaha official custom ROM? Hivatalos LOS leragadt a gX2-eseknél... -
siddis
őstag
Na meg is jött a cucc, már nyitva a boot loader
Szétnézek a Telegram-on, mert kedvencem a LOS és a CrDroid is..
-
siddis
őstag
válasz
snyper990 #272 üzenetére
Ahh, nem kell féltened..
ZTE Skate, Redmi 4X, Poco X3Pro, a világ összes ROM-ját kipróbáltam már.
Ez a teló is ha megjön, akkor kb. tíz perc múlva már root-olva lesz
A jogosultságokat meg már telepítéskor beállítom .XML-ben némelyik app-nál..
Amúgy az előbb rakott ki valaki Telegram-ra CrDroid 10.9-et, én pont annál hagytam abba a hardver-problémás Poco-mmal.. -
snyper990
őstag
Én 3 hete nyúzok egy kék példányt. Eddig nem vettem észre semmi problémát az értesítésekkel, Gmail, Messenger, Viber hiba nélkül megy (ahogy az egész teló is; ár-érték arányban szerintem egy kifejezetten jó készülék, főleg, ha akciósan sikerül beszerezni). Szerintem előbb próbáld ki, hogy egyáltalán van-e probléma az értesítésekkel anélkül, hogy hozzányúlnál. Ami nincs elromolva, azt ne próbáld megjavítani
Mondjuk a legelején letiltottam a hasonló alkamazásoknál az akkumulátor-optimalizálást, de azt minden telón meg szoktam tenni. Nem tudom, annak van-e hozzá köze, mert pl. banki appoknál nincs letiltva az optimalizálás, mégis minden értesítés megjön azonnal. -
siddis
őstag
System (Rendszer) > Developer Options (Fejlesztői beállítások) menüpontot, görgess lefelé az alja közelében, hogy megtaláld a „Suspend execution for cached apps” (A végrehajtás felfüggesztése a gyorsítótárazott alkalmazások számára) pontot, és ezt változtasd meg „Device Default” (Eszköz alapértelmezett) helyett „Disabled” (Letiltva). Ha ezt megteszi, újra kell indítania a készüléket.
-
siddis
őstag
https://en-in.support.motorola.com/app/answers/detail/a_id/158726/~/download-software-fix-(pc-only)
Open Settings > Notifications > Device & app notifications there click on Android System intelligence and disable the access then same for Moto AI Services ( don't know which one of them is causing this i guess it's the Android one) -
sellerBP
tag
Nekem még másodlagosnak megvan. Arra amire kell arra jó, de újra nem kellene.
Apropó másnál is kijött az a probléma adott egy telekomos modem Net 1000-el ami 1000/25-ot tud.
Na most motorolát nem tudtam Wifi5-ön, tudom nincs benne Wifi6 326 - 328 fölé vinni... Olyan mintha be lenne lockolva. Ez marha gyenge szerintem. Igaz telefonnak elég kellene legyen csak kicsit idegesít.
iPhone 14 Pro max simán elmegy 750 - 800-ig is.
Még egy S20fe-vel is adja 750-et is simán. -
Bounti
aktív tag
Végre működik a messenger értesítések (legalábbis nekem most):
Beállítások -> Hálózat és internet -> Adatforgalom-csökkentő -> Korlátlan adat -> kijelölöd a Messengert
-
sellerBP
tag
Én is találtam egy frankó bug-ot benne. Waze + spotifyt akartam tegnap összehozni, idáig nem használtam együtt sose, de bluetooth-os gyári toyota rádióra nem tudott csatlakozni akár hogy próbáltam meg úgy, hogy telefonban is bluetooth-nál, illetve rádión is toyotat választottam ki, mindig telefon saját hangszóróján ment minden. Újraindítás után sem segített. Direkt nem Iphone 14 pro maxomat akartam használni ablakban GPS-re hanem ezt kis motot, hogy ennek az aksiját süsse nap ez most nem jött össze.
-
OberMotz
aktív tag
Ez a "gugli szórakozik" becsípődés honnan van? Az hogy lehet hogy kizárólag a Moto G84-et (lehet más Motorola modelleket is) sújtja a "carakodás"? Érdekes módon a NothingPhone 2A telómon (meg előtte a Poco X3Pro telón sem) az égvilágon semmit nem kellett ahhoz buherálni hogy az _összes_ értesítés megjöjjön, a G84-nél meg a hajamat kitéptem, minden trükköt kipróbáltam és mégis egy rakás f@s volt. Remekül mutat a fiókban, másra nem nagyon jó.
-
vence
aktív tag
Nem, ez a gugli carakodása!
Folyamatosan változtatnak mindent, ha engednéd, ha nem ...
Nálam ment - én semmit sem változtattam és most nem megy.
De nem különösebben érdekel.De azt nagyon utálom, hogy magukévá tették az SMS, üzenő rendszert is. Mert az egy stabil valami volt és nem gyakran volt vele probléma.
-
vence
aktív tag
ITT az UTÓD!
A magasabb ajánlott ár ellenére € 300 körül indult az utód
Moto G85 5G - 256GB-os verzió (3 szín) értékesítése.Akit nem vonz a "curved" kijelző, hanem inkább jobb ár/érték arányú okost szeretne, most érdemes a G84 árait figyelni.
Több helyről is elérhető legalább 100 €-val olcsóbban, a spec. pedig szinte ugyqanaz!
És a G84 -ben még van 3,5 mm-es Jack-csati is!(( Esetleg megnézni az Edge 50 Fusion-t, mert € 300 körül az is elérhető, és az is jobb ajánlat, mint a G85 !
Kíváncsi lennék ennyiért, ki fog rendelni, az ezt használók közül,
a tapasztalatok birtokában ...
mert a topik nagyon csendes lett. -
válasz
Lathronos #257 üzenetére
Bár a Motorola mást írt oda de igazad van
-
Lathronos
őstag
válasz
Donki Hóte #256 üzenetére
Hivás elutasítása: húzd lefelé az ugráló zöld bejövő hívást jelző gombot.
-
Nálatok van a Motorolán híváselutasító piros gomb a hívásfogadási képernyőn?
Most ismerkedem egy Motorolával, eddig minden létező telefonomon megjelent zöld, meg piros gomb beérkező híváskor, ezen az újon meg csak zöld gomb van
Ki lehet valahogy tenni a piros gombot is a beérkező híváskor megjelenő képernyőre?
Eddig Samsung telefonjaim voltak, a Motorolán sok esetben csak nézek, hogy mit is kellene csinálni
-
Lathronos
őstag
Kivéve ha messengert használ, mert arra csak a csoport értesítések érkeznek meg Android 14 óta párom telefonján, és még sokaknak akik ezt a készüléket választották. Én soha többé nem ajándékozok vagy vásárolok magamnak Motorola-t. Nem véletlenül van a mai napig egy nemsokára 5 éves Xiaomi Mi9T-m.
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Lassan érkezőben a topik főszereplője. Az Asszonykám fogja nyúzni. Én voltam az előfutára, mivel lassan egy éve aktívan nyúzok egy G72-t. Szerencsére sok nyűgöm nem volt vele. Remélem, a G84 sem fog csalódást okozni.
Vigi
-
Lathronos
őstag
A lenovo módosított androidja a gond. Nem is értem minek nyúlnak hozzá, ha csak rontanak rajta. Mostmár párom telefonjára se jönnek a messenger értesítések. Garancia ide-oda, szerintem letörlöm róla és TWRP telepítés után kap egy custom rom-ot ha van rá. Lineage àltalában mindenre van, gondolom erre is.
-
stefi68
addikt
Nálunk fény derült a rejtélyre mért nem értesít a Messenger.
Az előzmény, hogy az asszony panaszkodott, hogy nem minden Messenger üzenetről kap értesítést. Volt mindenféle jogosultság ellenőrzés, akku optimalizáltság tiltás, háttérben futás manuálisra állítása, korábbi verziók kipróbálása, telefon visszaállítás gyári állapotra...
Most ott tart a dolog, hogy egy Reddit bejegyzés alapján, nálunk is az lehet mint ott egy felhasználónál, mégpedig a csoportos üzenetek értesítéseit megkapja, az egyéni beszélgetések üzeneteinek értesítéseit nem.
Ezt ma teszteltük jó párszor...
Nem csak az én üzeneteim értesítéséről, hanem másokéról sem kap értesítést.
Azt is kipróbáltam, hogy a telefonján egy másik FB fiókkal jelentkeztem be és annál jönnek az értesítések.
Tehát, nem a telefon, nem a szoftver, hanem a FB felhasználó a ludas és csak a személyes chatekben, a csoportosoknál nincs gond.
De mi lehet a gond a FB fiókjával? Valmi ötlet? -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Édesanyámnak lett ilyen telefonja. Van rajta / létezik a Galéria? Mert én nem találom
-
Geo19870322
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, de a saját fórumon nem kaptam...
Az lenne a kérdésem, hogy általános felhasználásnál érdemes lehet-e váltani Samsung S10 Plusról (8/128) Motorola Edge 30 Ultra-ra (12/256)?
Meddig frissül még a Motorola androidilag? -
-
olaho80
tag
Szia. Huu most nehéz dolgot kérnék. A programban hogy tudok egy mp3 eredeti dalt átalakítani olyanra mint amikor a sima Motorola média lejátszóján szólal meg? Próbáltam a programban az eredeti mp3 dalon basszus feljebb venni a szopránt pedig lejjeb...de ahogy beállítom csengőhangként olyan doboz hangja van továbbra is max a basszus miatt mikrofon jobban recseg. Most hülyén hangzik de van a családban egy Samsung Galaxy A34 és ott az eredeti felmásolt mp3 dal ugyanúgy minőségben szólal meg csengőhangként mint a gyári média lejátszojában. Te nem hallod ezt a doboz csengőhangot mp3 esetén? Ja Ogg exportálással csináltam....
-
olaho80
tag
Üdv több SD kártya kipróbálva Vadi új is belerakva...és minden újraindítás után kiírja felül az SD card notifications üzenetet és csak ujj elhúzással tudom eltüntetni. Másnak is ilyen? Android 14 van fent. Köszi előre is az infókat!
-
stefi68
addikt
Póbáld meg .ogg-ba konvertálni. A gyári hangok is abban vannak.
Asszonynak csináltam egyéni Messenger értesítési hangot, hogy ha tömegben van és tőbb embernél is jelez, megismerje a sajátját. Úgy ordít neki, hogy lejjebb kellett venni -x dB-lel.
Amúgy Messenger már megint nem jelez neki, csak ha megnyitja. -
olaho80
tag
Még egy kérdés ha valaki tud rá megoldást azt köszönöm. Az MP3 csengőhang elég gyengén szólalnak meg a csengőhang beállításnál és amikor csörög. Viszont bármilyen zenelejátszó appon gyönyörűen szólnak a zenék megfelelő basszus és magas hangok mellett. A gyári csengőhang is szépen szól csak a beállított MP3 zenék szólnak dobozhangon.....úgy tűnik a média hang és csengőhang nagyon nem egyforma....ha valaki tud valami trükköt hogy az MP3 csengőhang is szebben szóljon annak hatalmas respect...
-
depmod
aktív tag
ott tuti nem, pedig fent vannak bőven a play áruházból. De őszinte leszek, nem is érdekel, hogy miért nincsenek itt (valszeg mert rányomtam, hogy ne akarjanak mindenféle dolgok értesíteni anno, nem rémlik már), és mivel most jó a telefon működése, csak az zaklat, amit én szeretnék perpill, így számomra ez megfelelő lesz.
-
olaho80
tag
Ne haragudj de mit értesz azalatt hogy a 'jelzett menüben nincsenek benne"?
Egyébként most számoltam meg nekem a play áruházból 27 applikáció van letöltve: shazam ,speedtest , lidl, rossman, penny, nav stb.....ennyit bírni kell egy ilyen telónak....meg amiket a múltkor is lsoroltam... -
stefi68
addikt
Annyival kiegészíteném a tegnapit, hogy egy darabig jó volt, azután már nem.
Azután az alkalmazás akkumulátorhasználatnál "Korlátlan"-ról visszaállítottam "Optimalizált"-ra.
Ezenkívül az alkalmazásadatoknál "App szüneteltetése ha nem használja" kikapcsolva.Most így jönnek az üzenetek és értesít is tegnap óta.
-
olaho80
tag
válasz
Lathronos #207 üzenetére
Akkor szerintem ez lesz a megoldás. Muviz edge felrakni play áruházbol... illetve motorola edge 40 neo fórum szerint csak a hálózati beállítás visszaállitás és utáni működik a dolog. Próbát szerintem megér akinek nem jó a messenger és viber app működése. Ha van időtök jelezzetek vissza sikerült-e? Köszi.
-
Lathronos
őstag
Igen, azonnal megérkezik. Nap mint nap órákig chatel messengeren, hányszor kell még elismételnem? Nem tudom másnál mi okozza ezt a hibajelenséget. Ha nem így lenne, már rég visszaküldten volna az emagnak és samsung A54-et kapott volna helyette. De szerencsére neki tökéletesen működik minden.
-
depmod
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Úgy tűnik, 2023 őszére érkezett meg a Motorola, de talán az egész középkategória legsokoldalúbb ajánlata.
- GTA VI
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Pitaka Ultra Slim Case iPhone 16 Pro max
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Zöld Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4233
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest