Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Fritz Teufel #1 üzenetére
Feláldozták a használhatóságot a design oltárán (bár ugye rendes órából is van szögletes, neves márkáknál is). Régebben pont az alma csinálta ezt.
-
zee36th
tag
válasz
Én is aláírom, hogy valószínűleg sokkal praktikusabb a szögletes kijelző, de ennek ellenére ragaszkodom a kör alakú galaxy watch-okhoz (plusz tekergetős lünetta). Nekem egy óra (hiába smart), legyen kerek számlapos.
De ez így van rendjén, még jó, hogy több opció van a piacon -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Én pont azt remélem, hogy nem térnek át az 1 pálcikás design-ra.
-
Fritz Teufel
addikt
Az első okosórám Samsung Galaxy Watch4 volt. Aztán váltottam a másik oldalra és az Ultrát választottam. Fontos volt, hogy a kijelző lapos legyen mint a Galaxy-nál. A szögletes kijelző viszont jelentős felhasználói élményfaktor növekedést hozott magával. A Viber üzeneteimet sokkal egyszerűbben olvashatom, sokkal többet látok az üzenetből. Talán egyszer a Samsung is elengedi végre a kerek kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest