Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #135848 üzenetére
Érdemes kilépni várni egy kicsit majd újra belépni az alkalmazásba a szokásos repülőgép mód be/ki kapcsolása vagy akár drasztikus módszer előbb a telefon restart (ezt szerintem amúgy sem árt pár naponta megejteni)
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #135850 üzenetére
Mit nem értesz ezen?
Azt, hogy valami nem megy első pillanatban és egyből hőbörögsz meg beírsz ide, azt nem értem.
2. írtam, hogy fél óra után jelent meg az app-ban...
Ezt konkrétan beleszerkesztetted, csak később láttam....
1. pontosan leírtam, hogy hol kellene megjelennie az app-ban, és ott nincs
Tök mindegy, szerinted hol kellene megjelennie...a Kiegészítő szolgáltatásoknál jelenik meg néhány perc múlva. De aki nem hisztizik, az ezt el is tudta olvasni az App-ban, szóval higgadalom!
Igazából az a furcsa, ha valaki szerencsétlenkedik és egyből lebarmozza a szolgáltatót, ez már kicsit fárasztó sok topikban! SOkan normálisan megkérdezik, hogyan kell valamit megoldani/megtalálni és nem örjöngve robbannak be ide. Te se tedd ezt, mert nagyon zavaró tud lenni. Köszi a topiklakók nevében is!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
válasz Cs1csó #135851 üzenetére
Persze, ezeket az alap dolgokat eljátszottam (restart, ki- és belépés az app-ba, email-l/telószámmal), de nem használt. Egy régebbi Redmi 7-en, meg Redmi 12-n is ugyanez a szitu. Annó írtam a Telekomnak a hibáról, de válasz semmi.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
dzf007
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #135848 üzenetére
Nekem egyből megjelent a választható bónusz...
-
Pipi75
tag
Szia!
2x jártam ugyanígy, legutóbb ma reggel! Az appban és a fiókban nem jelent meg, az smsben küldött link visszadob! Jeleztem ügyintézőnél,de augusztusban se történt ezzel semmi.
Asztali gépen a böngészőbe írtam be a telekom.hu/valasszbonuszt es ott engedte kiválasztani.
Az appnál nem vártam fél órát,hogy megjelenik -e, de az ügyfélszolgálat szerint rögtön kéne látszania.
Ha nem jelzi mindenki a hibát,nem fogják javítani. -
Pipi75
tag
válasz ubyegon2 #135849 üzenetére
Nem azt írta,hogy nem találta! HA NINCS ott, nem találja meg az ember! Én 2x jártam így, nem vagyok hülye,ahogy mindenki az szerinted,aki nem találja. A telekom elbaszta rendesen ezt az új bónuszválasztást! Augusztusban az ügyfélszolgálat próbált hülyének nézni, appot újra teleptsem stb, mégsem jelent meg a bónuszválasztás lehetősége!
-
Pipi75
tag
válasz Fire/SOUL/CD #135853 üzenetére
Szia!
135855-ös hozzászólást Neked írtam.
Azért ha normálisan működne az appban ez,akkor nem nekünk kéna a telefont "buherálni",ez egy vicc. És elég bosszantó! -
-
Marci112233
őstag
Egy valószínű lejárt domino kártyára ha teszek pénzt akkor újra használható lesz, vagy be kell mennem 3gy T pontba hogy újra aktív legyen?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
glaci
őstag
válasz Marci112233 #135869 üzenetére
Attól függ, hogy mennyi ideje járt le.
90 napig tartják a számot. Ha az alatt feltöltős, akkor csak párszáz Ft -ot vonnak le és újból használhatod.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Marci112233 #135869 üzenetére
Ha 90 napon belül vagy, akkor elég feltölteni. [link]
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Haverom venne T-nél a meglévő előfizetése mellé egy Samsung S23 Ultrát vagy egy iPhone 14 Pro Max-ot, kamatmentes részletre, viszont a telefon Voda és Yettel kártyákkal lenne használva (fizikai+esim).
Kérdés: ez lehetséges, működni fog minden, vagy pedig lesz rajta szolgáltatói korlátozás, függőség a részletfizetés miatt, és bukta, csak T kártyával lehet használni?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Marci112233
őstag
Köszönöm a segítséget mindenkinek! Már működik is a kártya. Bőven 90 napon belül voltam bele mert múlt hónap közepén még használtam. Konkrétan területmérő GPS kártyája, és le lett feledve hogy tenni kell rá pénzt mert lejár az 1 év. Volt is rajta több mint 9 ezer emiatt már így abból aktiváltam rá netet is, és a GPS-nek pont az kell, de minimális adatforgalmat generál.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
ledgeri
nagyúr
Ha valakinek régi, fontos száma veszne, akkor a 90. és 180. (talán még 270.) nap között is még -picit mókolva- viisszaszerezhető.
0-90 nap (ami a vodánál már csak 5): előző szerződő aktiválással visszaszerezheti
90-180: egyenleg vész, szerződés megszűnik, de a szám még tartva (nem kiadásra szánt állapotba) van. (Szolgáltatói számok közül kiválasztható előfizetés mellé, amit akár aznap megszűntetve vissza lehet állítani feltöltősre)
180-270 necces: Ekkor kerül bele az újranyomtatásra szánt számok közé, ha ki lett nyomtatva (boltban, üzletben felakasztandó, kirakandó), akkor már bukott.Múlt évben egy januári feltöltést múlasztott szám augusztusban került a nevemre, így családon belül maradt, és feledékeny rokonnak is újra elérhető.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Nikaré
őstag
Jó reggelt!
Domino Day mától....
600 MB és 60 perc -
nagyúr
válasz Nikaré #135878 üzenetére
Domino Day mától....
Mindig ezekkel a free adatcsomagokkal sokkolják a usert! Aztán nehogy ne jelenjen meg azonnal az Appban... (kíváncsi vagyok, ez fog-e fogyni előbb vagy a 3GB/7nap)
Szerencsére megszünt ez a xnap/korlátlan bekapcsolható opció, mert az aztán adott rendesen az 5G pofájára, sok agyhalott állandóan speedtesztelt és nyilván ettől befeküdt rendesen az 5G és lehetett hőbörögni, hogy milyen sz*r...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz dzf007 #135881 üzenetére
Hát igen, sok minden jobb lenne...de képzeld el hány feledékeny user hőbörögne, hogy nem tudja bekapcsolni, mert a héten már aktiválta egyszer...plusz rohadna meg ez a sz*r App, hogy nem mondja meg neki egyből, mikor használta és hány nap múlva tudja újra igény be venni! Persze mutatja a nyamvadt App, csak néha még két kattintás pici ujjunkkal elég megterhelő tud lenni agyilag.
-
nagyúr
S különben is, boomerek vagyunk sokan, ne legyen már ingyen net, inkább mindig ingyen beszélgetés legyen!
Meg egyébként is, kiszúrják a zember szemit 600mega adattal!
Sajna sokat szívnak a percekkel a boomerek, mert amit hívnak, arra épp nem vonatkozik az ingyenesség..., mondjuk én modern boomer lehetek, mert a beszélgetések 1%-át intézem hanghívással. De ja, lehetne külön boomer csomag is meg tinicsomag meg gamercsomag...ja és ezek az ingyenopciók lehetóleg null latency-vel pattanjanak az orrunk elé... Tényleg, hogy képzeli ma egy szolgáltató, hogy percekig várat, ha már kegyeskedek elfogadni akármilyen szutyok ingyenes ajándékát?
(#135884) dzf007
Jaja, nekem pár éve volt vagy 6 Domino-m, de rohadék mobilgyártók arra képtelenek, hogy normális telókat csináljanak, amibe belefér legalább 8 SIM! Lehet megyek is a mobilos topikokba puffogni egy sort!
Digi SIM van nekem is az egyik a telóban, kíváncsi vagyok, hová fut ki a dolog jövő évtől, nem igazán bízom ebben a Voda/ONE valamiben...
(#135887) Pipi75
Köszi, mondják sokan egyébként! És vannak olyanok is, akik értik a mögöttes tartalmat a szavak mögött...te láthatólag ilyen úri huncutsággal nem fárasztod magad!
[ Szerkesztve ]
-
dzf007
aktív tag
válasz ubyegon2 #135889 üzenetére
DigiMobil mindenre is jó..Ezeket a kedvezményeket már nem is használom..Be aktíválom hátha.DE elég a 15GB+30GB+200 perc simán!Arra én is kíváncsi vagyok január 1.-től hogyan változnak az árak, addig garantált! Megemelik, másik csomagot aligha ajánlanak. Vagy végső esetben a netfone lesz. De a ONE vajon mit fog ajánlani...?
-
nagyúr
válasz Zsolt,72 #135890 üzenetére
Oppa, ilyen is van! Nincs ilyen fájdalmam nekem, inkább ilyen elméleti nyekergés volt részemről. Elvagyok kétSIM-es mobillal plusz az előző telómban van egy tartalék Domino... Amikor sok Dominom volt, akkor se használtam mindet!
(#135892) dzf007
DigiMobil mindenre is jó..
Hát sajna nagyon nem...anno pont megszünt a wifi melóhelyemen Székely Mihály utcában(belváros) és épp amiatt mentem be Digihez egy SIM-ért, na az az épületben azonnal le is ült! Minap meg a Herbaházba mentem, hogy videóhívással támogatva vegyek mindenféle jókat, ott is azonnal nullára ment a DigiSIM adat az épületben, úgy kellett Dominora napi adatot küldenem. Szóval emiatt kell dualban a Telekom és a Digi SIM telóban.
Megemelik, másik csomagot aligha ajánlanak.
Kb erre számítok én is, a kábeles is több, mint duplájára emelkedett utóbbi egy évben...és eléggé instabillá is vált utóbbi hónapokban. Két napja totál összeomlott, hátha most újra összerakták és jó lesz. Giganet a neve alapján...
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz ubyegon2 #135894 üzenetére
Persze, vágom, hogy ez csak elméleti kérdés volt, ezért is a zöld hangulatjel.
Amúgy az eSIM ilyen téren képes nagyobb távlatot nyitni; ha jól emlékszem, az általam használt iPhone 13 gyártmány 10 db eSIM tárolására képes, amiből persze nem mind lehet aktív egyszerre („csak” kettő). Feltételezem, Android esetén is van olyan gyártó, aki több eSIM tárolását biztosítja (ahol ugye, a tárolás nem egyenlő az aktív használattal). -
MadMancs
veterán
válasz Zsolt,72 #135895 üzenetére
Szerintem minden eSIM képes készülék többet tud. Samsung is 10 eSIM et képes kezelni (van egyáltalán több eSIM képes készülék?).
Samsungnál annyi a megkötés hogy vagy fizikai 1 és fizikai 2, vagy fizikai 1 és 1 eSIM működik egyszerre dualban. eSIM-ek és Fizikai 2 közösen használják IMEI2, IMEI1 dedikáltan Fizikai 1 sloté.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
nagyúr
válasz Zsolt,72 #135895 üzenetére
Amúgy az eSIM ilyen téren képes nagyobb távlatot nyitni; ha jól emlékszem, az általam használt iPhone 13 gyártmány 10 db eSIM tárolására képes
Super...és ebből hány lehetne Domino? Amúgy meg sifonmentesen élek, Xiaominál meg a számmisztika alapján is korai lenne a 4, 9, 12 után még most váltanom. Szóval megvárom a 14-et... Nagy szerencse, hogy árban már simán utóléri a sifont!
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz MadMancs #135896 üzenetére
Ez teljesen érthető is, hiszen az eSIM csak egy ici-pici chip, abszolút nem helyigényes, simán mehet a 10 db egy telefonba. Valószínűleg csak az életszerű igény miatt van a tíz darabos korlátozás.
Akkor jól sejtettem, hogy a rivális gyártó is ennyit tesz elérhetővé. Köszönöm az információt!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KATA (kisadózó vállalkozások tételes adója)
- Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen