- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Dave1984 #130251 üzenetére
Minden gyártónál típusa is válogatja, hogy mi(ke)t képes összefogni, milyen CATXX, XCA...stb. képességgel rendelkezik.
Mondjuk a 28-as csatornát a legújabb iPhone-nál sem látom, hogy szerepelne adott felsorolásban, pedig ott több érték szerepel, mint a Samsung csúcsnál.
Lesznek itt anomáliák az eddig 3G, aztán 4G frekvenciák és hasonlók miatt.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
w.miki
veterán
Sziasztok! T-Online fiókot hogyan lehet Androidos telefonba hozzá adni? Gmail alkalmazáshoz hozzá lehet? Huawei p30-ról Samsung s21-re váltott egy ismerősöm, és a t-online fiókot nem sikerült hozzáadni.Név jelszó meg pop3 vagy imap adatokat tudtam megadni, ezeket kérte a levelező program, de úgy nem volt jó.
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
ledgeri
nagyúr
Nagyon réteg insider technikai kérdés, hátha tud valaki infóval szolgálni:
Hogyan megy a telefonszám tartományok kezelése? Mennyire elkülönített az előfizus és feltöltős számoké?
Háttér: Ismerős külföldre ment, vitte a 20 éves számát, mint feltöltőst, a feltöltés elmaradt, a szám visszavonódott, mert elteltek a limit idők... persze sokminden arra volt vezetve (pl hazai banki sms 2fa), meg hát mindenki azt a számot tudja. Hazajönni személyes ugyintézésekért aktuálisan nem tud.
Fenti helyzetet mentedő utánanéztem:
Telekomnál van valamiféle választott hívószám szolgáltatás. Még nem ASZF bújt limitjei, hogy csak előfizus kérheti.
1414-en csak futólag kérdezve hallottam, hogy ha X telószám dominós volt, akkor a dominós medencébe cseppen vissza. ha pedig a fenti választott hívószám szolgáltatást akaná valaki használni, akkor meg limitált 10-15 számból választhat, amik meg egy másik pakkból csurrannak.
Minden fenti mellett meg van szám-áramlás Dominó és Előfizu közt, és számhordozás fűszernként. Szép mix...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
válasz ledgeri #130258 üzenetére
Nem így van.
Én pl. kértem választott hívószámot, és konkrétan megmondtam "EZ" a szám kell nekem.
A választott hívószám igénylésének feltétele: hogy ne legyen legyártva a fizikailag megfogható SIM kártya, mert ugye hogyan adják ki, ha már csomagolva ott figyel az auchan polcán.Azt kellene megtudni, hogy mikor lett kikapcsolva a szám, mióta mondja a géphang, hogy "ezen a számon előfizető nem kapcsolható", mert onnantól van egy bizonyos idő, amíg csak a régi tulaj tudja kikérni a számot. Ha az lejárt, akkor azonnal ki kell kérni.
-
RoyBatty
aktív tag
válasz ledgeri #130258 üzenetére
Nincs elkülönített szám mező. Technikai okokból (saját régi fejlesztésű prepaid rendszer a Domino, amit nem váltottak le és nem is fognak várhatóan lecserélni) az IMSI számmező nem átjárható a Telekomnál, ezért Domino -> előfizetés és előfizetés -> Domino váltásnál MINDIG kell SIM kártya csere. A jó hír, hogy a hívószám nem változik egyik esetben sem.
Régóta lejárt Dominos vagy előfizetéses hívószámot (6 hónap azt hiszem) újra hasznosítanak, ha szerencséd van, akkor még nem adták ki másnak, ebben az esetben "visszakérheted" a régi számod. Az újrafelhasználásnak 2 oka van:
1) véges a számmező
2) a számmező használatáért a hatóságnak fizetni kell, ezért a telkók érdekeltek a régi számok újrahasznosításában[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Januári feltöltés maradt el, volt egy első körös 90 nap amiben te is voltál, aztán ma hallottam, mert felhívtam a1414-et, hogy volt még egy másik 90 nap, amikor valami más limit van (talán ez az amikor csak ő kérhette volna személyesen), aztán vagyunk most itt...
#130260 gmail.com Az egész story úgy kezdődött, hogy májusban kaptam egy fél infót, hogy "valamiért nem megy"... kértem valamennyire igazoló adatokat a szerződésről, hogy próbáljak infót szerezni de a kért infók nem jöttek. Augusztus elején jött infó újból hogy "már kínos hogy nem megy".
Bementünk rokonnal, kiderült, hogy januárban lett volna feltöltendő, az elmaradt. Áprilisban meg az első körös "újratöltöd, bejössz, és semmi sem változik" 90 is lejárt (újból: infó csak májusban jött). Én azt hittem, hogy csak az az egy 90 nap van, és utána minden kapcsolat megszakad. Ottani üzleti beszélgetésből csak az derült ki, hogy ha Ő, a volt tulaj befárad személyesen, akkor Ő -ha nincs ki adva- akkor visszakérheti a számot, rokon nem, egyébként meg megy a randomba. (Újból: ezt mondta augusztusban egy üzleti emberke a januári így, áprilisi úgy, júniusban utólag kiderülő amúgy lejáró számról)
Ez volt máig.
Ma felhívtam egyszer a 1414-et, akkor azt kaptam -ami a fenti kérdésemet is szülte-, hogy az ez a 10k-s számkérés csak előfizusoknál működik, a feltöltősök külön csoportból származnak, miegymás.
Próbáltam erre infót keresni az ASZF-ben, nem találtam. Gondoltam rákédezek.
MAI második 1414 hívásból derült ki csak, hogy
-létezik az első 90 nap
-létezik a második 90 nap
-és a kiadhatósági számtartományba csak októberben kerül be a szám (szóval most csücsül)
-én most kikérhetem, mert most senkihez sem tartozik.#130261 RoyBatty Az IMSI lényegében a sim? Vagy az is egy teljesen más kategória (pl ha kérek sim cserét, akkor az IMSI is változik.
Az okok megérhetőek, nem is problémák a történetben, csak akkor félreértés volt, hogy mi is külön, és mi nem. Köszi a felvilágosítást!Mindenkinek köszönet!
Azon mentek félre a dolgok- úgy látszik , hogy én azt hittem, hogy a feltöltés-lejárástól számít a visszakerülési fél év, és nem az ügyféltől való végleges elszakadás dátumától... és erről a személyes, és az első mai beszélgetés alkalmával nem derül ki részlet, és a személyes mást is magyarázott... Intézkedem
Azért elrakós side-note, hogy ha valaki nagon a másik ellen van, akkor 6 hónap után lehet csinálni egy full legal sim swap-et... letartóztatás, vagy egyéb cucc végett, azért necces dolgok ezek.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
legenda
válasz szabonagyur #130263 üzenetére
Önállóan kezeli, de a leírás szerint nem fogja össze.
Kérdés akkor persze, hogy mennyit ér a leírás...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
-
Nikaré
őstag
Jó reggelt!
Domino Day
600 MB és 60 perc hálózaton belüll, belföldön és roaming helyzetben. -
pelenka35
őstag
Sziasztok!
Ha ingyenesen függetlenítem a telefont akkor T mobilos kártya/ digi akadás vagy bármiféle korlátozás nélkül működik osztrák kártyával? (2 SIM kártyás a mobil xiaomi 9 )
KöszönömGamertag:Rob3rt75
-
pitiless
senior tag
válasz pelenka35 #130268 üzenetére
Én a múltkor kaptam egy nagyifont, ami állítólag telekom függő. Gondoltam kérem a kódot és ezt a választ kaptam sms-ben:
"Tisztelt Ügyfelünk! 2017 óta kizárólag kártyafüggetlen készülékeket forgalmazunk. Tájékoztatjuk, hogy a megadott IMEI számhoz a feloldó kód nem áll rendelkezésünkre és sajnos az idő múlása miatt nem áll módunkban beszerezni azt. Megértését köszönjük." -
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #130262 üzenetére
Fejlemény: meg lett oldva! Nálam a szám.
Már alapból ezt mondta az aktuális helyi pultos emberke, de rákérdezett, és ez is volt a menete. kb 20-40 perc alatt:
-Mondtam a kiválasztott számot, a 10k-s kiválasztott számkérés csak előfizuhoz kérhető, dominóhoz nem, szóval indult egy előfizu.
-Az előfizu át lett alakítatva dominóssá, ennek ha hűségidős, ha nem, 5k ilyen vagy olyan kültsége van. (helyben fizetős).
-Lett egy dominós sim kérve, aktiválva (2k, szintén helyben)
-Majd jön a számla talán 1 nap előfizuról, és biztosan a fentebbi 10k-ról , postán.Szám aktív, minden ahogy kell.
(Ha belecsúsztunk volna -esetünkben- októberbe, akkor veszhetett volna visszavonhatatlanul minden, 6. hónap is lejár, és nyomtathatóvá válik a szám, mint új sim.)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
Bl.Gyo.
őstag
Kali köszi.
Amúgy a speedtest fogyasztja a dominó adatot? Múltkor mint ha fogyasztotta volna pár mérés után 300mb-al csökkent, de most a teszt szervert is telekom-ra tettem és nem csökkent az adat legalábbis az app azt mutatja, azt írja most frissítve. Néha vissza megyek meg nézni de nem változott.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Üdv!
Tegnapi nappal rendeltem egy multisim-et, ma ki is hozta a futár, de készülékbe téve azt írja nincs hálózat.
Ezt csak később fogják aktiválni vagy hívnom kell őket és ők teszik meg? -
Red product
csendes tag
Üdv. Kezdő Telekomos vagyok. Előfizetésem 80 perc vagy sms lebeszélhetőséget tartalmaz. Telekom mobil applikációban az aktuális egyenlegnél jelenleg 87 Ft. Most ezt hogyan kell értelmezni mivel a kedvezmény 80 percet ír itt meg forintban van megadva. Köszi
-
Kaba
veterán
válasz Red product #130294 üzenetére
Percek vannak megadva.
Összeg akkor szerepel, ha feltöltöttél és ennyi maradt meg belőle.
Amennyiben még feltöltés nem volt, akkor csak egy bug az appban.[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Ha minden jól megy, akkor ma este megtörténik a számhordozás és én is Telekomos leszek. Mobil S + Gigaerős Net+ (Tablet /laptop MultiSIM miatt).
Ha aktiválódik az előfizetés, akkor mikor mehetek üzletbe a MultiSIM-et kérni? vagy el lehet ezt intézni online is?
Előre is köszi!"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs