- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ugyanígy történt velem is - a heti "csont" nem nagyon izgat, de a Domino Maraton-hoz hasonló szolgáltatás másutt nemigen volt, nekem meg ez az előnyös: évente 10-20 alkalommal, egy-egy napra kell csak mobilnet, de az ha lehet akkor roamingban is leforgalmazható legyen. Évi 2-3 db 3000 forintos feltöltéssel teljesen jól elvagyok.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
törölt tag
válasz tibor23 #124252 üzenetére
ja a másik meg, hogy csak 30-as számra jó a beszélgetés... Vodánál meg bármelyik irányba, ha kapok ingyen perceket, 15-30-60 stb. igaz ott max 500 mb lehet. Kivételes alkalmakkor volt több is pl karácsony, február körül 100 gb.
vagy most a leállás miatt.
Ez így ebben a formában inkább marketingre jó, már mint a domino day. Pedig azt gondoltam volna, egy ilyen nagy cégnél ez másképp van, már mint többet megtehetne... nyilván ha akarna...
(#124253) UHHH
igazából vodánál is van hasonló, ott "jó dolgok" a neve. De attól függetlenül is szoktam kapni főleg perceket, csak úgy sms-ben... újabb kártyára is... bár lehet az eltelt idő alapján megy (évtízed-ek). És az bármely irányba 3-5-7 nap kb. Más kérdés, hogy sokszor azt sem használom felMost meg az átállás miatt már nem tudom hányadszor, min 3x kapni 5 gb-ot, előttem meg pár gb-ot... a mostani az két hétre, a köv az egy hónapra... de végül is jól jött... igaz kb a felét használtam el az 5 gb-nak max... vagy annyit sem.
Viszont a telenor, az tényleg semmit nem ad. sőt talán a legdrágább feltöltősben a 3 közül.
Én lehet a maraton miatt tartom meg esetleg a kártyát... - ilyen nincs máshol, hogy korlátlan ideig van adatkereted (már mint nem jár le).
[ Szerkesztve ]
-
-
Taktoj
aktív tag
3 mobilszám hordozás visszaigazolása 3 különböző készülékre..samu.hua..alma a 1430 tól..: [kép] ..
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #124259 üzenetére
jó tudni. thx.
-
kchris78
veterán
miért van az hogy ennyi évvel az lte bevezetése után még mindig az edge full térerőt mutat amig a 4G szenved, pedig a 4G 7-800MHzet is használ? sima gsm cellák ennyire sűrűbbek még mindig?
-
tibor23
senior tag
válasz kchris78 #124263 üzenetére
Más a moduláció és a spektrumsűrűség, azaz adott sávszélességen több adatot visznek át 4G-n. Én ezért nem értem miért kell leállítani a B8 (900MHZ) 3G-t, mikor az bőven megy olyan helyeken ahol a B20 4G már nem. Persze ez a Telekomnál nem kérdés, mivel itt már rég kilőtték ezt a sávot, emiatt gyengébb is netes a lefedettsége alulfrekventált helyeken.
-
tibor23
senior tag
válasz #33802016 #124255 üzenetére
Szerintem a Telenort egyedül az előfizetők (flottások) érdeklik, ez látszik az üzletpolitikájukon. Feltöltősre rossz választás.
Feltöltősben Telekom a legjobb ha kell egy kevés mobilnet, és rendszertelenül használod.
Vodafone a beszédhívásokra király a 19ft-os percdíja és 300ft utáni ingyenessége miatt, valamint az offroad netes lefedettsége miatt akinek ez számít. Ha lenne náluk Marathonhoz hasonló le nem járó net, még a T kártyámat is átvinném hozzájuk.[ Szerkesztve ]
-
válasz kakuk.tamas #124266 üzenetére
Ez csak azoknak elérhető, akiknek Kradt tarifacsomagjuk van.
Amúgy az oldalon kint van
amúgy ha megnézed, ez egy Mobil XS+15GB net tarifacsomag kiszinezve[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz st3v3np3t3r #124267 üzenetére
Nem kraftos csomag van, mégis megtudtam rendelni. 2500 forintért 85 giga net 30 napra nem rossz. Tesómnak pont jól jött most.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
válasz kakuk.tamas #124268 üzenetére
Nekem egyikre se jelzi
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
DrBubo77
veterán
válasz kakuk.tamas #124266 üzenetére
Nekem nem jelenik meg.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
vpanangin
senior tag
válasz kakuk.tamas #124268 üzenetére
Bővebben?
Melyik csomaghoz sikerült?
-
szalai112
senior tag
válasz st3v3np3t3r #124267 üzenetére
Hát ezz valahogyan mézes madzag
-
Yszapos
tag
Sziasztok! A lakossági ügyfeleknek korlátlan a net ezen a hétvégén?
-
kakuk.tamas
addikt
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Szeretnék egy új előfizetést + készüléket online rendelni, de az e simet, nem akarja menteni, mielőtt a kosárba helyezném.
Mit rontok el ?kengyel
-
Kaba
veterán
-
kakuk.tamas
addikt
-
Kaba
veterán
válasz kengyel #124279 üzenetére
Próbáld másik böngészővel vagy az előzmények törlésével végig vinni,ha így sem menne akkor kérdezz rá chaten vagy a 1414-en az utólagos e sim rendelés miatt,de rendelheted fizikai simmel is és utólag módosítod.
Az extra online kedvezmény miatt mindenképpen online kell rendelned.[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
-
m1lan
őstag
válasz kakuk.tamas #124276 üzenetére
Mobil XS + 15 GB = Kraft díjcsomag, ezért tudtátok aktiválni.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
kengyel
nagyúr
válasz kakuk.tamas #124283 üzenetére
Marad a fizikai simmel való rendelés, utólag majd megcsinálom.
Köszi a linket.kengyel
-
lugosi
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz simpley #124262 üzenetére
Mert akik váltottak, azoknak hetek óta be van ragadva a szolgáltatás, nem sikeres, vagy egyéb anomália. van akinek pl hibrid lett a kártyája, fél feltöltős, fél előfizetős.
"Feltöltősben Telekom a legjobb ha kell egy kevés mobilnet, és rendszertelenül használod."
Netre igen, ha rendszertelenül használod, de ha kell legyen.
Viszont telefonra a voda jobb, eleve 19 forint minden hálózatba. Másrészt, meg napi 300 ft-nál többet nem tudsz költeni, mert utána ingyenes szintén minden hálózatba."Ha lenne náluk Marathonhoz hasonló le nem járó net, még a T kártyámat is átvinném hozzájuk."
hát igen, akkor verhetetlenek lennének, kb minden téren. Bár nekem a jó dolgok is bőven elég... - lenne sokszor... mivel nem igen használok netet. egy két üzenetre meg pont elég lenne az is. De egy ilyen csomag valóban hiánypótló lenne.Telekomnál, előny talán a net -garancia (ha van min 2 otthoni szolgáltatásod), és a maraton... a Domino day ugye az egy napos volta miatt nem sok vizet zavar. Ez vodánál jobban meg van oldva, min 3-5 nap, mint lehetőség. Igaz kisebb adat/hangot ad.
A Dominoday arra lenne, jó, ha épp kellene, vmi miatt, és pont akkora esik.Egyébként meg amit egyik kezükkel adnak másikkal elveszik a túl rövid idő miatt.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Elhunyt családtag nevére szóló dominós kártyát lehetséges a számot át regisztrálni családtaghoz?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
IntelKiller7
veterán
Mobil M-nel a telekomosok hivasa ingyen van. ez stimm.
az oldalon irja, hogy + 30 perc belfoldon vagy sms. Hondolom akkor 30 percig ingyen beszelhetek 20-as es 70-essel is.
de akkor mi ez a 320Ft? Eddig 11 percet telefonaltam mas iranyba. De 37 perces percdijjal ez ki sem jon. Akkor mit szamol?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
kory24
őstag
válasz IntelKiller7 #124297 üzenetére
Nettóban jelzi.
37Ft nettója 29,13Ft
11x29,13 = 320 Ft
kedvezményeket ott nem vonja le
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #124297 üzenetére
lehet csak hálón belül ingyenes... legalábbis sok helyen fel van írva.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nem lesz Stalker 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bestbuy játékok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Xbox Series X|S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest