- IFA 2026: Nagy ugrást ígér az EarFun Air Pro 5 aktív zajszűrésben
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- IFA 2026: 4K-s, 144 Hz-es kijelzővel jönnek a Lenovo csúcstáblái
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Felemás a szimmetria a Xiaomi útlevéltelefonján
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-29 13:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parci
HÁZIGAZDA
Rendeltem emagon keresztül egy HAMIS Asics, Novablast 5 futócipő. Nagyjából fél áron. Mivel ki futó széria és tavaly közel iylen áron is vettem eredetit simán be nyaltam. ( 29 vs 38 )
Hiába írok értékelést nem is teszik közzé. Nem rossz hamisítvány de mivel 5 iylet el nyúztam és egymás mellé téve elég feltünő.Ahogy látom, ezt teljesen be szívtam, de gonoltam le írom, hogy óvatosan.
Forgalmazza a(z): KATARZYNA AMBROZIAKpont most néztem pont nála egy hoka futócipőt, de sehol máshol a neten nem volt olyan jó áron, és az első gondolatom az volt, hogy emag marketplace-es csaló lehet. ezexerint ja.

-
Santi22
senior tag
Csak egy heads-up, ma jött nekünk levél a Delivery Solutions Zrt.-től ("magyarul" Sameday), hogy felmondja a nálunk kihelyezett easy csomagautomaták bérleti szerződését, mivel ugye kivonulnak Magyarországról.
90 napos felmondási idővel.
A levélben az automaták teljes eltávolításáról van szó, ez alapján nem veszi át azokat másik cég. -
Ateszpapa
addikt
Kedves Genius Tag!
Tájékoztatunk, hogy módosítottuk a Genius Szabályzatot. A változtatások a jelen értesítés kiküldését követően lépnek életbe.
A Szabályzat 5.1. b) pontja az alábbiak szerint módosul: b) Ingyenes szállítás GLS automatából történő személyes átvétel esetén, az ilyen szállítási módra jogosult Genius jelölésű termékeket tartalmazó, legalább 3.990 Ft értékű rendelések esetén.
A Szabályzat 5.5. pontjában törlésre került az „easybox”:5.5. Azok a Genius Ügyfelek, akik úgy döntenek, hogy a rendelésük ellenértékét a szállításkor fizetik (például utánvéttel a futárnak vagy bankkártyás fizetéssel a csomagautomatánál), az ilyen jellegű fizetésekhez kapcsolódóan a minden ügyfelet egyformán terhelő tranzakciós díjak viselésére kötelesek.
A frissített Szabályzat teljes szövege elérhető a következő linken.
Megértésedet és bizalmadat köszönjük!Üdvözlettel,
az eMAG csapata -
riki
senior tag
Csak ,hogy legyen jó tapasztalat is. Emagos xiaomi t15 pro bekapcsoló gomb lötyög. Hibajegy kitölt ,másnapra megjelölve a futár. A megjelölt nap 9 órakor a futár átvette. Email az átvételről. Eddig is jó tapasztalatom volt a saját maga által forgalmazott termékek javításáról. HUAWEI telefon kifogástalan javítás után, hologramos lezárt címkével jött vissza.

-
dReFiX
senior tag
Rendeltem emagon keresztül egy HAMIS Asics, Novablast 5 futócipő. Nagyjából fél áron. Mivel ki futó széria és tavaly közel iylen áron is vettem eredetit simán be nyaltam. ( 29 vs 38 )
Hiába írok értékelést nem is teszik közzé. Nem rossz hamisítvány de mivel 5 iylet el nyúztam és egymás mellé téve elég feltünő.Ahogy látom, ezt teljesen be szívtam, de gonoltam le írom, hogy óvatosan.
Forgalmazza a(z): KATARZYNA AMBROZIAK -
diablo1984
veterán
És ha az emagon vásárolt, francia cég által küldött mobil garanciáját hogy lehet érvényesíteni? Lenne egy xiaomi telefon, de félek, hogy gond esetén a xiaomi magyarország (tudtommal) 1db hivatalos szervize elhajt a picsába...
-
hurenzon
senior tag
Sziasztok ! Van most akció / kupon genius előfizetésre ?
-
roseA580
aktív tag
Szia!
Rajtad keresztül biztosan lehetséges.
Persze ha akor is lesz még Emag, és regisztrálva maradsz. -
Zsolt802
csendes tag
Ha el akarom adni az Emagon vásárolt mobilt akkor az új tulajdonos hogyan tud garanciális ügyintézést intézni? Mert ugye alapvetően ezt a fiókban lehet intézni.
Emag volt a kereskedő
-
lowzor
veterán
Az MPL-el kinek milyen gyorsan jönnek meg a csomagok az Emagról?
Már 3 napja írták, hogy feladták, de azóta semmi. Az MPL csomagkövetője nem ad találatot a csomagszámra. -
roseA580
aktív tag
Ha valaki nem olvasta volna:
Kivonul a Sameday futárszolgálat MagyarországrólEzek után nem adok fél évet az emagnak sem. Bár nem vagyok sem gazdasági elemző, sem közel a tűzhöz, de ez továbbra sem mutat jó irányba.
"A korábbi bejelentések után új fordulatot vett a Sameday magyarországi helyzete: a román eMAG-csoporthoz tartozó futárcég egyelőre mégsem vonul ki a hazai piacról, mert a hatóságok végül kiadták a tervezett tranzakcióhoz szükséges külföldi tőkebefektetési (FDI) engedélyt."
-
TungurKnivur
tag
Kivonul a Sameday futárszolgálat MagyarországrólEzek után nem adok fél évet az emagnak sem. Bár nem vagyok sem gazdasági elemző, sem közel a tűzhöz, de ez továbbra sem mutat jó irányba.
Na, akkor két hulladék céggel kevesebb lesz.
-
kano
nagyúr
Ha esetleg nem azon a portálon jelent volna meg, ahol... Akkor mindenképpen hitelesebb lenne.
Ettől persze még lehetséges a dolog. -
ggeleven
őstag
-
max1965
tag
Szeretek veszélyesen élni.
Rendeltem két vízszűrőt a kávéfőzőbe.
Emag a forgalmazó.
Majd referálok.
-
Yamaha R1
tag
-
Thoty
senior tag
Nem kell ráírnod semmit, majd a futár rak rá címkét.
A régit én vagy le szoktam szedni, vagy ha nem megy, húzok rá egy X-et filccel, annyi elég. -
Yamaha R1
tag
Sziasztok!
Vissza szeretnék küldeni az eMAG-nak egy monitort. Kitöltöttem a kérelmet, elvileg futár fog jönni érte. Hogyan kell megcímezni / mit kell írnom a csomagra? Az eredeti szállítócímkét (ami alapján kiszállították nekem) a biztonság kedvéért leszedjem, vagy hagyjam rajta?
-
Thoty
senior tag
Sziasztok! Rendeltem egy fejhallgatót, a garanciapapíron 24 hónap van írva, de törvény szerint 36-nak kellene lenni. Ez félreírás? Az AI asszisztensük azt hazudta, hogy a gyártó vagy a forgalmazó határozza meg és az 24. Tudásom szerint nem így van. Fognak szemétkedni vagy inkább hagyjam? Mert ha a 3 évet úgy kell belőlük kiveszekedni, akkor inkább visszaküldöm…
emag a forgalmazó? Ha nem, küldd vissza. Ha igen, velük küzdhetsz és javítják, ha jogos. Kérd, hogy ne csak a garipapíron hanem a profilodban is javítsák ki.
Milyen fülhallgató ez? 250k fölött jár a 3 év, az alatt csak 2 év. -
harry3
őstag
Sziasztok! Rendeltem egy fejhallgatót, a garanciapapíron 24 hónap van írva, de törvény szerint 36-nak kellene lenni. Ez félreírás? Az AI asszisztensük azt hazudta, hogy a gyártó vagy a forgalmazó határozza meg és az 24. Tudásom szerint nem így van. Fognak szemétkedni vagy inkább hagyjam? Mert ha a 3 évet úgy kell belőlük kiveszekedni, akkor inkább visszaküldöm…
-
ggeleven
őstag
-
Att1la.
őstag
Olyan terméket nézek aminél Forgalmazza a(z): eMAG szerepel. Ez is lutri? Visszaküldés/garancia mennyire nehéz? Hangfalat néztem és náluk egy 10essel olcsóbb mint pl Iponnál.
-
kano
nagyúr
Május 10
A január 31-én kifizetett két kütyű (cca 8000 Ft) sehol sincs, soha nem fogom látni és a pénzt sem...
Rabló, csaló g..i cég.Ennek a beb*fögésnek nagyon sok értelme volt.
Konkrétum nincs. -
Tikakukac
titán
Május 10
A január 31-én kifizetett két kütyű (cca 8000 Ft) sehol sincs, soha nem fogom látni és a pénzt sem...
Rabló, csaló g..i cég.Emag az eladó?
-
TungurKnivur
tag
Május 10
Rabló, csaló g..i cég. -
roseA580
aktív tag
Szia!
Érintője van, kijelzője nincs!

Még nem bontottam fel a dobozt, igy nem tudom hogy törött e.
Egyébként a kitágult fejpánt miatt küldtem be...Arra azért kíváncsi leszek hogy a gyártő mit szól majd hozzá!
A Chrome AI-ja egyébként rendesen kiakadt éttől az indoklástól!

-
Tikakukac
titán
-
ggabe
csendes tag
Első és valószínűleg utolsó tapasztalatom az Emag garanciális javításáról:
Tájékoztatjuk, hogy a Depanero szolgáltatásban a xxxxxxx-es számon regisztrált termékének állapota véglegessé vált, a következő státusszal: JAVÍTATLAN.
Vajon miért?
1. levél az Emagtól:
"A termék vizsgálatát követően a garanciális igényt elutasítottuk, mivel a mechanikai deformációt nem a termék minősége okozta, a termék erősen megrongálódott/szennyezett állapotban van, ezért a garanciális javítást elutasítjuk.
A termék megfelelőségének helyreállítása kizárólag a sérült alkatrészek cseréjével lehetséges, a költség: 1 248 lei.
Válaszát várom."
2. Levél a szervízből:
"Helló,
Tájékoztatjuk, hogy a szerviznek átadott és a xxxxxxx-es nyomtatványon regisztrált Sennheiser Momentum 4 fülhallgató, Bluetooth, ANC, grafit terméket átvizsgálták, és kiderült, hogy a kijelzője törött.
Mivel a jótállási jegyben a termék állapotára vonatkozó rendelkezéseket megsértették, a javítás csak a jótálláson túli időszakban lehetséges, 1248 lej áron.
Ehhez az e-mailhez csatoltam a talált hibáról szóló feljegyzést és a fényképeket.
A terméket javítatlanul szállítjuk arra a címre, ahonnan a futár átvette, vagy arra a helyszínre, ahol átvették.
Köszönöm / Üdvözlettel, (név)"Új ára 1200 RON én még 880 RON-ért vettem!
Miért kértem volna fizetett javítást!
Már újra nálam van, szerencsére nem kellett fizetnem semmit!
Ezen én is gondolkodom, hogy ezért tennék egy panaszt a fogyasztóvédelemnél.
-
ggabe
csendes tag
-
Tikakukac
titán
Tájékoztatjuk, hogy a Depanero szolgáltatásban a xxxxxxx-es számon regisztrált termékének állapota véglegessé vált, a következő státusszal: JAVÍTATLAN.
Vajon miért?
1. levél az Emagtól:
"A termék vizsgálatát követően a garanciális igényt elutasítottuk, mivel a mechanikai deformációt nem a termék minősége okozta, a termék erősen megrongálódott/szennyezett állapotban van, ezért a garanciális javítást elutasítjuk.
A termék megfelelőségének helyreállítása kizárólag a sérült alkatrészek cseréjével lehetséges, a költség: 1 248 lei.
Válaszát várom."
2. Levél a szervízből:
"Helló,
Tájékoztatjuk, hogy a szerviznek átadott és a xxxxxxx-es nyomtatványon regisztrált Sennheiser Momentum 4 fülhallgató, Bluetooth, ANC, grafit terméket átvizsgálták, és kiderült, hogy a kijelzője törött.
Mivel a jótállási jegyben a termék állapotára vonatkozó rendelkezéseket megsértették, a javítás csak a jótálláson túli időszakban lehetséges, 1248 lej áron.
Ehhez az e-mailhez csatoltam a talált hibáról szóló feljegyzést és a fényképeket.
A terméket javítatlanul szállítjuk arra a címre, ahonnan a futár átvette, vagy arra a helyszínre, ahol átvették.
Oké és a kijelző valóban törött volt? Mert akkor én az egészet nem értem.
-
roseA580
aktív tag
Vajon miért?
1. levél az Emagtól:
Válaszát várom."
2. Levél a szervízből:
"Helló,
-
GS S
csendes tag
Én egy medencefólia tekercselőt rendeltem az emagról. Ma jött meg. Kiderült, hogy ez csak a fóliát a tekercselőhöz tartó szalagok. 20ezer forintért kaptam lengyelországből hét darab pántot. Visszaküldeni meg ahogy néztem, lenne kb 10ezer ft.
És mikor megírom a véleményem a termékről, hogy ez csak a pánt, nem az egész tekercselő, letiltják, mondván nem felel meg a moderálási elveiknek. De a legdurvább az, hogy Én valami EFFEKT nevű cégtől rendeltem a cuccot. És mikor az emailben szereplő linkre kattintok, akkor már valami OEM a cucc gyártója. Rákerestem direkt az emag oldalán, napközben még több hasonló termék volt az oldalukon az EFFEKT-től, de furcsamód mostanra az összes eltűnt.Helyedben egy google értékelés csak adnék ennek a cégnek, de fogyasztóvédelemmel is futnék egy kört, ez kimeríti a megtévesztés fogalmát.
-
ggabe
csendes tag
Nincs. Közvetlenül a lengyeleknek kell visszaküldenem.
Ráadásul a véleményemet háromszor is elutasítottákAz Ön véleménye a termékleírásban/specifikációkban található információkra vonatkozik, ezért azt nem tudjuk elfogadni. Ahogyan az Általános Felhasználási Feltételekben is szerepel, a vélemény egy Felhasználó vagy Vevő által írt értékelés az áruról vagy szolgáltatásról. Az értékelés elfogadása érdekében kérjük, hogy szerkessze meg azt, és adjon meg részleteket a funkciókról, a használat módjáról stb. a Kereskedelmi áruk és szolgáltatások véleményezésére vonatkozó útmutatóval összhangban.
MAgyarán nem írhatom le, hogy a leírásban nem szerepel, hogy nem a fóliatekercselőt veszed meg, hanem csak a pántokat, azt is ötszörös áron.
-
Thoty
senior tag
Én egy medencefólia tekercselőt rendeltem az emagról. Ma jött meg. Kiderült, hogy ez csak a fóliát a tekercselőhöz tartó szalagok. 20ezer forintért kaptam lengyelországből hét darab pántot. Visszaküldeni meg ahogy néztem, lenne kb 10ezer ft.
És mikor megírom a véleményem a termékről, hogy ez csak a pánt, nem az egész tekercselő, letiltják, mondván nem felel meg a moderálási elveiknek. De a legdurvább az, hogy Én valami EFFEKT nevű cégtől rendeltem a cuccot. És mikor az emailben szereplő linkre kattintok, akkor már valami OEM a cucc gyártója. Rákerestem direkt az emag oldalán, napközben még több hasonló termék volt az oldalukon az EFFEKT-től, de furcsamód mostanra az összes eltűnt.Emagon keresztül nem tudod visszaküldeni? Nincs ilyen opció a rendelésednél?
-
ggabe
csendes tag
És mikor megírom a véleményem a termékről, hogy ez csak a pánt, nem az egész tekercselő, letiltják, mondván nem felel meg a moderálási elveiknek. De a legdurvább az, hogy Én valami EFFEKT nevű cégtől rendeltem a cuccot. És mikor az emailben szereplő linkre kattintok, akkor már valami OEM a cucc gyártója. Rákerestem direkt az emag oldalán, napközben még több hasonló termék volt az oldalukon az EFFEKT-től, de furcsamód mostanra az összes eltűnt. -
harry3
őstag
-
ggeleven
őstag
-
harry3
őstag
Sziasztok!
Felbontott fejhallgatót ugye lehet visszaküldeni(elállással)? Úgy láttam az oldalukon, hogy az nem higiéniai termék. -
Indiant
addikt
Háromszor is gondold meg.
Én nemrég visszaküldtem egy 55" TCL tévét - semmi baja nem volt, egyszerűen alapból gyengébb a képe normál tévéadásnál más márkákhoz képest. Visszaszállításnál simán feltette a sofőr a raktérbe állítva úgy, hogy semmi rögzítés nem volt a kb üres platón...
Szerencsére visszakaptam az árát, de ez nem a gondos szállításnak köszönhető...
Ezért nem kell az ingyen szállítás....
-
TungurKnivur
tag
Háromszor is gondold meg.
Én nemrég visszaküldtem egy 55" TCL tévét - semmi baja nem volt, egyszerűen alapból gyengébb a képe normál tévéadásnál más márkákhoz képest. Visszaszállításnál simán feltette a sofőr a raktérbe állítva úgy, hogy semmi rögzítés nem volt a kb üres platón...
Szerencsére visszakaptam az árát, de ez nem a gondos szállításnak köszönhető...
-
HUN_Sector
őstag
Nekem a felbontott 5070Ti doboza úgy nézett ki mint a hányás, kb 3mm vastagon voltak egymásra tapasztva a visszaküldős címkék, kék, zöld, lila, sárga, fehér mindenféle színben, de benne egy vadi új, bontatlan kártya volt.
Kártya típusa azonos volt, de a serial number nem. Szóltam alzának most ez mi, azt mondták nem gond, él a 3 év gari, de azért bekértek fotót a kártya számáról.alza cz, alza sk ilyen címkékkel volt tele, mondjuk jó 2 hónapot vártam mire megjött, ki tudja honnan.
Alza. A lányommnak vett jó áras rtx 5050 dobozának címkéje alatt egy német lakcím volt, a kártya bontatlan.
-
Benhill
őstag
Nekem a felbontott 5070Ti doboza úgy nézett ki mint a hányás, kb 3mm vastagon voltak egymásra tapasztva a visszaküldős címkék, kék, zöld, lila, sárga, fehér mindenféle színben, de benne egy vadi új, bontatlan kártya volt.
Kártya típusa azonos volt, de a serial number nem. Szóltam alzának most ez mi, azt mondták nem gond, él a 3 év gari, de azért bekértek fotót a kártya számáról.alza cz, alza sk ilyen címkékkel volt tele, mondjuk jó 2 hónapot vártam mire megjött, ki tudja honnan.
-
Indiant
addikt
Van ötlete valakinek, hogy az első appos vásárlásos 2eFt-os kedvezményt miképp lehet előhozni?
-
herion
tag
Ahogy írta a kolléga, full random.
Többször is vásároltam már újra csomagolt cuccokat, majdnem mindig volt valami gond de összességében az ár kompenzálta azt.
2 éve vettem egy szálcsiszolt inox burkolatú fagyasztószekrényt, az írták az oldalán kisebb szállítási hibák... Az oldalán nem volt semmi, cserébe az ajtaján egy baromi nagy horpadás karcolásokkal. Tipikus sérülés mikor megcsípték a targonca villájával. Mivel úgyis a garázsban van, nem érdekelt az esztétika, hibátlanul működik, jó árban volt, szóval lenyeltem.
Szerszámgépeknél meg olyan volt, hogy 1-1 tartozék hiányzott, vlsz. eleve azért rendelték meg, hogy kilopják a tartozékot majd egyből vissza is küldték. Nekem viszont még így is megérte árban. Annyi pozitívum szóljon az emag mellett, hogy eddig mindig szó nélkül visszavették a problémás újra csomagolt cuccokat, a pénzt pedig max 7 napon belül visszautalták."Múltkor Alza-tól kaptam felbontott VGA-t... hát egy páran már biztosan bontogatták előttem"
Olvass bele a VGA-s topikokba. Konkrétan vannak akik azt csinálják, hogy megrendelik az adott VGA modellt a különféle gyártóktól tesztre az Alzatól, aztán 1-2 hét után küldik is vissza
És még büszkén hirdetik is, hogy az Alzanál 30 nap a visszaküldés, ezidő alatt lazán lehet használni
-
Tikakukac
titán
-
AxBattler
félisten
-
Tikakukac
titán
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Újracsomagolt termék esetében mit jelent az, hogyTermék használati jelek nélkül, sérült csomagolás
?
Nem használták, nem próbálták ki, csak a doboz sérült meg? -
TungurKnivur
tag
-
ezmiezez
csendes tag
Sziasztok! EMAGról rendeltem iPhone-t (a forgalmazó is EMAG), 1 hete fizetett státuszban van a rendelés. Másnak volt hasolnó tapasztalata?
-
TungurKnivur
tag
-
roseA580
aktív tag
Emag tapasztalat:
01.31 megrendelés: tévé, egér, usb-elosztó
02.13. tv megérkezése
02.25 elállás a vásárolt tv-től
02.27 visszavitték
03.04 jelezték, hogy visszautalták az árat (csak a tévét, a küldést nem)
03.08 még nem érkezett meg a pénz (2-5 napot írtak)
A 01.31-én kifizetett egér és elosztó nem érkezett meg, hetek óta nem történik semmi, hiába reklamáltam...
Ezektől a későbbiekben egy db rozsdás szöget még ingyen se...
EMAG vagy partner volt az eladó?
-
TungurKnivur
tag
Emag tapasztalat:
01.31 megrendelés: tévé, egér, usb-elosztó
02.13. tv megérkezése
02.25 elállás a vásárolt tv-től
02.27 visszavitték
03.04 jelezték, hogy visszautalták az árat (csak a tévét, a küldést nem)
03.08 még nem érkezett meg a pénz (2-5 napot írtak)
A 01.31-én kifizetett egér és elosztó nem érkezett meg, hetek óta nem történik semmi, hiába reklamáltam...
Ezektől a későbbiekben egy db rozsdás szöget még ingyen se...
-
Tikakukac
titán
Direkt hagsúlyoztam, hogy mellőzzük az ilyen hozzászólást, mert alapvetően én is betartom, hogy csak eMag forgalmazású dolgot veszek. Viszont ez egy 1800 Ft-os cucc volt, ami máshol 4000 Ft fölötti áron van. Vagy lett volna még az Aliexpress (megjegyzem az is drágább lett volna), de gyorsan kellett. Nagy rizikó nem volt benne. Egyébként működik a cucc, csak külső HDD-t használva táp kell neki.
A hozzászólásom egyébként arról szólt, hogy milyen korrekt volt az eMag, hiszen a kupont közvetlenül ő adta, nem is vonta be a partnert. Azért is írtam meg, hogy mindenki láthassa, ilyen is létezik...
Direkt ignoráltam, mert igen, anyám pénzét is visszaadták, erre jut 5 másik eset, amikor meg nem.
Still ignorálandó.
-
vargalex
félisten
Direkt hagsúlyoztam, hogy mellőzzük az ilyen hozzászólást, mert alapvetően én is betartom, hogy csak eMag forgalmazású dolgot veszek. Viszont ez egy 1800 Ft-os cucc volt, ami máshol 4000 Ft fölötti áron van. Vagy lett volna még az Aliexpress (megjegyzem az is drágább lett volna), de gyorsan kellett. Nagy rizikó nem volt benne. Egyébként működik a cucc, csak külső HDD-t használva táp kell neki.
A hozzászólásom egyébként arról szólt, hogy milyen korrekt volt az eMag, hiszen a kupont közvetlenül ő adta, nem is vonta be a partnert. Azért is írtam meg, hogy mindenki láthassa, ilyen is létezik...
-
Tikakukac
titán
Csak, hogy valami pozitívum is legyen: rendeltem Marketplace partnertől egy USB-C mulltiport adaptert (USB-A, HDMI és USB-C). Az adapter rendben működik, de egy külső 2,5" HDD csak akkor pörög fel, ha tápot adok neki az USB-C aljzaton, holott más átalakítóval a HDD rendben működik. A chat-en felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolglattal (mivel marketplace partner, így nem lehet visszaküldést kezdeményezni), aki azonnal felajánlott 2 lehetőséget:
1. Visszaküldést kezdeményez
2. Ha nem akarok bajlódni vele, akkor kuponban jóváírja a vásárlást (postaköltséggel együtt).Utóbbit válaszottam, a kupon már a fiókomon is van.
Ja, és mielőtt bárki szólna, hogy Marketplace partnertől nem vásárolunk, ez egy 1800 Ft-os cucc volt.
Marketplace partnertől nem vásárolunk.
Aki szerencsejátékozni akar, mehet kaszinóba, attól, mert nem minden partner akar átb@szni, attól még ez a rendszer teljesen átláthatatlan, fenntarthatatlan és a büntiket elnézve vannak jogi hézagok is.
-
vargalex
félisten
Csak, hogy valami pozitívum is legyen: rendeltem Marketplace partnertől egy USB-C mulltiport adaptert (USB-A, HDMI és USB-C). Az adapter rendben működik, de egy külső 2,5" HDD csak akkor pörög fel, ha tápot adok neki az USB-C aljzaton, holott más átalakítóval a HDD rendben működik. A chat-en felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolglattal (mivel marketplace partner, így nem lehet visszaküldést kezdeményezni), aki azonnal felajánlott 2 lehetőséget:
1. Visszaküldést kezdeményez
2. Ha nem akarok bajlódni vele, akkor kuponban jóváírja a vásárlást (postaköltséggel együtt).Utóbbit válaszottam, a kupon már a fiókomon is van.
Ja, és mielőtt bárki szólna, hogy Marketplace partnertől nem vásárolunk, ez egy 1800 Ft-os cucc volt.
-
AxBattler
félisten
Árukereső grafikonján én sem találtam meg, de az elmúlt héten és még a hét elején is benne volt a kosaramban, akkor olyan 145.000Ft körül lehetett, de nem csináltam screenshotot így nincs bizonyíték.
OK.
-
headhunter
addikt
Hol láttad 150k alatt?

Csak mert árukereső grafikonja szerint stabilan 250k HUF körül ment, a fehér volt 200k HUF.Árukereső grafikonján én sem találtam meg, de az elmúlt héten és még a hét elején is benne volt a kosaramban, akkor olyan 145.000Ft körül lehetett, de nem csináltam screenshotot így nincs bizonyíték.
-
AxBattler
félisten
Ez az "akció" megérne egy bejelentést? [link]
150.000Ft alatt volt az ára, most -30%-kos kupon akció előtt felemelik az árát.
Hol láttad 150k alatt?

Csak mert árukereső grafikonja szerint stabilan 250k HUF körül ment, a fehér volt 200k HUF. -
headhunter
addikt
Ez az "akció" megérne egy bejelentést? [link]
150.000Ft alatt volt az ára, most -30%-kos kupon akció előtt felemelik az árát.
-
Benhill
őstag
2026.01.22. Alza rendelést ez a cég [link] szállította ki és nem volt semmilyen fotózás.
Illusztráció: Ponyvás teherautó oldaldalsó részéhez rögzítve a doboz (55"), kisebb oldalával élére állítva, mellette egy 65" LG OLED szintén ugyanígy.
Nekem is ők hozták az 55-ös TV-t, igaz hogy az emagos rendelés volt, de nekem is volt fotózás. Viszont ez nem most volt, hanem jó 2 éve.
Ponyvát felhajtva fotózták, kihúzták emelő állványra akkor is, és amikor lerakták a földre akkor is. És alá kellett írnom hogy a doboz sértetlen.
-
headhunter
addikt
Nekem tavaly októberben így hozták ki az 55" tv-t. Átvételkor fénykép a szállító részéről, meg kellett néznem nem e sérült a doboz, aláírás. Délután pedig küldték emailben ennek dokumentációját. Azt mondta a szállító visszafelé ugyan ez.
2026.01.22. Alza rendelést ez a cég [link] szállította ki és nem volt semmilyen fotózás.
Illusztráció: Ponyvás teherautó oldaldalsó részéhez rögzítve a doboz (55"), kisebb oldalával élére állítva, mellette egy 65" LG OLED szintén ugyanígy.
-
TungurKnivur
tag
Azt még lefényképeztem volna ahogy a kocsira teszi, de innentől az ő felelőssége.
Alza pld most már csak úgy hoz - visz tv-t, hogy átvételnél át kell nézni a doboz sértetlenségét amit a futár is fényképez és alá is kell írni, hogy nincs sérülés a dobozon. Erről igazolást is küldenek emailben.
Ettől még ott is videó készült általam amikor kibontottam.A futár semmit nem nézett, sőt papírt se adott volna, ha nem kérek (Sameday)
Amikor a HDT kihozta, csak röhögtek, hogy felbonthatom, de őket nem érdekli ha sérült...
-
Fox Mulder
senior tag
"...Alza pld most már csak úgy hoz - visz tv-t, hogy átvételnél át kell nézni a doboz sértetlenségét amit a futár is fényképez és alá is kell írni, hogy nincs sérülés a dobozon..."
Ezt mikortól kéri az Alza?Nekem tavaly októberben így hozták ki az 55" tv-t. Átvételkor fénykép a szállító részéről, meg kellett néznem nem e sérült a doboz, aláírás. Délután pedig küldték emailben ennek dokumentációját. Azt mondta a szállító visszafelé ugyan ez.
-
roseA580
aktív tag
Visszament.
Videó, képek készültek.
Esti visszamondás után másnap(!) reggel hívott egy fuvaros, hogy vinné. Megegyeztünk a mai napban... Aztán ma persze nem tudtam elérni, aki végül jött érte, 5 perccel érkezés előtt hívott. Házba nagyon be se akart jönni
, úgy vittük ki neki... Aztán betette a kocsiba állítva(!) a dobozt, én mondtam neki, hogy fektesse már le, mert az első kanyarban el fog dőlni... Hajmeresztő. Lehet imádkozni, hogy épségben odaérjen, bár nagyon szépen visszacsomagoltuk az eredeti csomagolásába.
Várom a visszatérítést...
Az egy hónapja rendelt egér+elosztó még a Holdban sincs...
TV-t csak állítva szabadna szállítani, fektetve nem!
Persze eldőlés ellen valahogy biztositani kéne. -
headhunter
addikt
Azt még lefényképeztem volna ahogy a kocsira teszi, de innentől az ő felelőssége.
Alza pld most már csak úgy hoz - visz tv-t, hogy átvételnél át kell nézni a doboz sértetlenségét amit a futár is fényképez és alá is kell írni, hogy nincs sérülés a dobozon. Erről igazolást is küldenek emailben.
Ettől még ott is videó készült általam amikor kibontottam."...Alza pld most már csak úgy hoz - visz tv-t, hogy átvételnél át kell nézni a doboz sértetlenségét amit a futár is fényképez és alá is kell írni, hogy nincs sérülés a dobozon..."
Ezt mikortól kéri az Alza? -
Fox Mulder
senior tag
Visszament.
Videó, képek készültek.
Esti visszamondás után másnap(!) reggel hívott egy fuvaros, hogy vinné. Megegyeztünk a mai napban... Aztán ma persze nem tudtam elérni, aki végül jött érte, 5 perccel érkezés előtt hívott. Házba nagyon be se akart jönni
, úgy vittük ki neki... Aztán betette a kocsiba állítva(!) a dobozt, én mondtam neki, hogy fektesse már le, mert az első kanyarban el fog dőlni... Hajmeresztő. Lehet imádkozni, hogy épségben odaérjen, bár nagyon szépen visszacsomagoltuk az eredeti csomagolásába.
Ettől még ott is videó készült általam amikor kibontottam. -
TungurKnivur
tag
Vagy ez vagy marad a tv ami nem tetszik és nem szereted nézni, vagy eladod bukóval.
Mindenképpen buksz rajta...döntsd el melyik a jobb neked!Visszament.
Videó, képek készültek.
-
Nikaré
őstag
Tudtok valamit miért nem lehet online fizetni?
-
Bilux
veterán
Hello!
Mai napon reggel SAMEDAY automatánál nem sikerült feladnom a csomagomat. Hibás volt a fiók ami kinyílt nem akart bezáródni. Rányomtam a hibás fiók opcióra csomagot kivettem majd az ajtót újra becsuktam ami bezárult és így üresen maradt majd lezárta a tranzakciót is. Újra beírva a feladási kódot persze már nem lehetett mert lejárt.
Mondjuk a feladásról semmi visszajelzést nem kaptam kellett volna?
Volt már hasonló hülyeség valakivel?
Ügyfélszolgálatot zargatom bár nem tudom ilyen esetben milyen gyorsak. Persze ha egyáltalán elérem őket. -
Fox Mulder
senior tag
HIába csinálok videót (persze csinálhatok), azt nem tudom bizonyítani, hogy a videó elkészítése UTÁN mi történik nálam a termékkel.
Vagy ez vagy marad a tv ami nem tetszik és nem szereted nézni, vagy eladod bukóval.
Mindenképpen buksz rajta...döntsd el melyik a jobb neked! -
TungurKnivur
tag
Hogyne tudnád, video a teljes becsomagolásról és készíts több (jó minőségű)képet a termékről, hogy nálad teljesen sértetlen!
HIába csinálok videót (persze csinálhatok), azt nem tudom bizonyítani, hogy a videó elkészítése UTÁN mi történik nálam a termékkel.
-
Tikakukac
titán
Hogyne tudnád, video a teljes becsomagolásról és készíts több (jó minőségű)képet a termékről, hogy nálad teljesen sértetlen!
Nincs időm kifejteni ez miért nem áll majd meg később ha gond van, de oké, csináljátok a videókat és a képeket.
-
Fox Mulder
senior tag
Én attól tartok leginkább, hogy visszaszállításnál megsérül a tv (vagy csak ráfogják) és emiatt nem akarják a teljes összeget visszaadni. Nem tudom bizonyítani, hogy nálam még teljesen ép volt...
Volt már, hogy vadiúj műszaki terméket visszaküldtem nekik (mert egy pillanatig sem működött) eredeti csomagolásában, aztán ráírták, hogy "használat jelei"...
-
Tikakukac
titán
Én attól tartok leginkább, hogy visszaszállításnál megsérül a tv (vagy csak ráfogják) és emiatt nem akarják a teljes összeget visszaadni. Nem tudom bizonyítani, hogy nálam még teljesen ép volt...
Volt már, hogy vadiúj műszaki terméket visszaküldtem nekik (mert egy pillanatig sem működött) eredeti csomagolásában, aztán ráírták, hogy "használat jelei"...
Abszolút igaz.
-
TungurKnivur
tag
-
Tikakukac
titán
Sziasztok!
Emag által forgalmazott tévé visszaküldésén gondolkodom, még elállási időn belül vagyok.
Mik a tapasztalatok? Hány nap után viszik el, hány nap után utalják vissza?
Milyen az elszállítás kommunikációja? (az ideszállításé igencsak fosch volt...) Többnyire nem vagyunk itthon, így nagyon nem mindegy, jelzik-e és időben az érkezést.
Milyen buktatók lehetnek?
Nincs semmi baja a tévének, de nem tetszenek a színek és a képminőség sem teljesen.
Köszönöm a válaszokat.Rossz, rosszabb, bukó, semmi, borzalmas.
Úgyhogy bátran olvass vissza, ezeket fogod átélni szépen sorban. -
TungurKnivur
tag
Sziasztok!
Emag által forgalmazott tévé visszaküldésén gondolkodom, még elállási időn belül vagyok.
Mik a tapasztalatok? Hány nap után viszik el, hány nap után utalják vissza?
Milyen az elszállítás kommunikációja? (az ideszállításé igencsak fosch volt...) Többnyire nem vagyunk itthon, így nagyon nem mindegy, jelzik-e és időben az érkezést.
Milyen buktatók lehetnek?
Nincs semmi baja a tévének, de nem tetszenek a színek és a képminőség sem teljesen.
Köszönöm a válaszokat. -
Fox Mulder
senior tag
Ma jöttek a csomagért... nem kaptam emailt, nem hívott, és nem adott papírt sem mert lemerült a nyomtatója...
Csak valaki csöngetett vinne valami csomagot, még szerencse hogy itthon voltam.. Emagon a státusza még mindig kérelem regisztrálva.Azért rákérdeztem hogy ki vagy, honnan jöttél, mit viszel, de mondta hogy emagtol samedayes és azt is tudta mit fog vinni, szóval remélem rendben lesz minden.
Tőlem anno ugyan így vitte MPL, bejelentés másnapján a monitort, nem volt semmi gond.
-
Tikakukac
titán
Ma jöttek a csomagért... nem kaptam emailt, nem hívott, és nem adott papírt sem mert lemerült a nyomtatója...
Csak valaki csöngetett vinne valami csomagot, még szerencse hogy itthon voltam.. Emagon a státusza még mindig kérelem regisztrálva.Azért rákérdeztem hogy ki vagy, honnan jöttél, mit viszel, de mondta hogy emagtol samedayes és azt is tudta mit fog vinni, szóval remélem rendben lesz minden.
Lassan úgyis kukába megy a cég, nem fogok sírni.
-
Benhill
őstag
-
zsoca29
tag
Nekem most volt viaszküldésem,vagyis még Decemberben végén.
A kijelölt időpontban jött a futár a csomagért.
Aztán visszatérítették a vételárat.
Ha a kérelem regisztrálva van akkor az még majd utána kerül a futárhoz a szállítási infó -
HUN_Sector
őstag
-
cibus
senior tag
A felbontottat és dobozsérültet az emag újracsomagolt néven futtatja.
Ez még olyannak fest amit nem értékesítettekEmagon is áll az elállás? Ilyen infod van esetleg? Nem szórakoznak vele, ha tetszik, mert bontott? Vissza tudom küldeni indoklás nélkül?
-
HUN_Sector
őstag
-
HUN_Sector
őstag
És mi van akkor ha megjön és pl egy tégla van csak benne? Aztán reklamálok az emagnak, ami csak egy piactér, azok szólnak az eladónak, aki időközben eltűnt? Vagy pl hibás a termék, az eMAG visszaküldi, de nem igazán foglalkoznak vele? Ilyesmire van az emagnak valami garanciája, felelősségvállalása?
Itt emag az eladó (csak partnerrel van gond), de ha zavar így is, vedd videóra az unboxingot
-
Tikakukac
titán
-
Benhill
őstag
A visszaküldéssel hogy áll most emag?
Febr. 10-12 között van írva, hogy jeleznek emailben és jön érte futár, de még semmit nem kaptam. Még Kérelem regisztrálva státuszva van. -
cibus
senior tag
Én azt látom a linken, hogy jelenleg emag az eladó. Így nekik kell intézni a garit, hisz tőlük veszed
És mi van akkor ha megjön és pl egy tégla van csak benne? Aztán reklamálok az emagnak, ami csak egy piactér, azok szólnak az eladónak, aki időközben eltűnt? Vagy pl hibás a termék, az eMAG visszaküldi, de nem igazán foglalkoznak vele? Ilyesmire van az emagnak valami garanciája, felelősségvállalása?
-
HUN_Sector
őstag
Belefutottam egy csaló webshopba: csak óvatosan
kontraktor.hu
Érdemes elolvasni az olcsobbat.hu-n a véleményeket
ami túl szép hogy igaz legyen, az hamis. Pedig már majdnem rendeltem tőlük 64 gb ddr5-öt
Egy 32 gigás kitet berendeltem személyes átvételre 55-ért. Megér annyit egy nap szabi meg egy kb másfél óra kocsikázás oda vissza.
Bár úgyis lemondják, ezt lefogadom -
HUN_Sector
őstag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, ez mi?
Találtam emag-on mai viszonylatban egy még elég jó áru vga-t, és az ár alatt ott lettem figyelmes erre, mi ez? Főleg az utolsó 3 sor! Kérdéses talán, hogy lesz-e rá garancia, vagy mi???
Ha gondom van vele, akkor azt nem az emag intézi és meccseli le, ha tőlük vettem?
Meg lehet ezt venni?Másik kérdés: most ez új, vagy újracsinagolt? Mert erről sem találok semmi infót.
Erről van konkrétan szó:
[link]Én azt látom a linken, hogy jelenleg emag az eladó. Így nekik kell intézni a garit, hisz tőlük veszed
-
AxBattler
félisten
Valóban jött email, már három is, hogy próbáljam újra a fizetést, de amikor rányomok a nagy kék gombra, akkor egy fizetős eMAG oldalra dob, ahol megint rányomok az újrapróbálás gombra, de onnan egy üres payments.emag.hu oldalra dob "Redirect...." üzenettel... és semmi.
Illetva az eMAG fiókomba is látszódik a fizetés újrapróbálása opció... most másik böngészőt próbálok, ahol a pay.emag.hu nem érhető el...
És valóban 24 óra.
No, úgy tűnik, az egyik anti-malware progi kavart be, letiltva máris ugrott a megfelelő felület!
-
cibus
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, ez mi?
Találtam emag-on mai viszonylatban egy még elég jó áru vga-t, és az ár alatt ott lettem figyelmes erre, mi ez? Főleg az utolsó 3 sor! Kérdéses talán, hogy lesz-e rá garancia, vagy mi???
Ha gondom van vele, akkor azt nem az emag intézi és meccseli le, ha tőlük vettem?
Meg lehet ezt venni?Másik kérdés: most ez új, vagy újracsinagolt? Mert erről sem találok semmi infót.
Erről van konkrétan szó:
[link] -
AxBattler
félisten
Sziasztok, az emag mióta forgalmaz kétes eredetü, irreálisan alacsony áron 100% hamisitvány termékeket? Pl. 6000 ft-ért 4Tb-nak hazudott SSD-t, vagy akár 16Tb-os SSD-t 14k ft-ért genius akcióban? A hatóságok nem büntetnek ilyenért? Ez a szint még a temut is alulmúlja...
ez a legjobb

Marketplace-es cuccok, eMAG csak szállít.
Forgalmazza a(z): VEROJA
Forgalmazza a(z): SONGYUAN LULU TRADING CO.,LTD
-
kmarci25
veterán
Sziasztok, az emag mióta forgalmaz kétes eredetü, irreálisan alacsony áron 100% hamisitvány termékeket? Pl. 6000 ft-ért 4Tb-nak hazudott SSD-t, vagy akár 16Tb-os SSD-t 14k ft-ért genius akcióban? A hatóságok nem büntetnek ilyenért? Ez a szint még a temut is alulmúlja...
ez a legjobb

Ezeket nem az eMAG forgalmazza. Ha megnézed alaposan, akkor látod, hogy csak kiszállítja az eMAG.
-
HellGreg
őstag
-
Tikakukac
titán
ez a legjobb

Nem bántásból, de internet nélkül voltál 2 évet?
Mert azóta tömve van a facebook, ez a fórum és minden más blog is, hogy az emag palfonig van hamis cuccokkal. -
Ateszpapa
addikt
ez a legjobb

Pár éve már...
Onnan már nem sokat érdemes rendelni, nem etetjük a románt. -
HellGreg
őstag
ez a legjobb

-
HUN_Sector
őstag
-
roseA580
aktív tag
kontraktor.hu
ami túl szép hogy igaz legyen, az hamis. Pedig már majdnem rendeltem tőlük 64 gb ddr5-öt
"Ez a domain név már foglalt, de Önnek is segítünk megtalálni a megfelelőt!"
Csalásra megfelelőt? -
HUN_Sector
őstag
kontraktor.hu
-
AxBattler
félisten
easyBOX-ba venném át... de végül kiderült, hogy az én otthoni gépemmel, hálózatommal, vagy netszolgáltatómmal lehet gubanc, mert most bejöttem melóhelyre, és innen csont nélkül sikerült a fizetés, egyből megjelent a fizetős aloldal + a bankom security jóváhagyó oldala.
Nem tudom, mi lehet otthon a gond.
-
Benhill
őstag
Valóban jött email, már három is, hogy próbáljam újra a fizetést, de amikor rányomok a nagy kék gombra, akkor egy fizetős eMAG oldalra dob, ahol megint rányomok az újrapróbálás gombra, de onnan egy üres payments.emag.hu oldalra dob "Redirect...." üzenettel... és semmi.
Illetva az eMAG fiókomba is látszódik a fizetés újrapróbálása opció... most másik böngészőt próbálok, ahol a pay.emag.hu nem érhető el...
És valóban 24 óra.
Nekem egyetlen egyszer fordult elő ilyen csak arra emlékeztem hogy a napok száma 1-essel kezdődött.
Nem kínálta fel utánvétes csomagküldést?
-
AxBattler
félisten
Nem torlik, ez biztos. Ha aktiv a rendelésed csak nincs fizetve, akkor a termék le van foglalva, emailben is arról szól az újrafizetés amennyiért rendelted.
Ha jól emlékszem 10 napod lesz kifizetni.Azt hogy ma hogyan tudnád, azt nem tudom. Lehet hogy még ma kapsz emailt az ujrafizetésről.
És valóban 24 óra.
-
roseA580
aktív tag
Nem torlik, ez biztos. Ha aktiv a rendelésed csak nincs fizetve, akkor a termék le van foglalva, emailben is arról szól az újrafizetés amennyiért rendelted.
Ha jól emlékszem 10 napod lesz kifizetni.Azt hogy ma hogyan tudnád, azt nem tudom. Lehet hogy még ma kapsz emailt az ujrafizetésről.
A 10 nap inkább 1 nap!
Egyébként én is tegnap rendeltem, sajnos elrontottam és így inkább töröltem a kifizetetlen rendelést és újra megrendeltem.
Ui:Már a futárnál van!
-
Benhill
őstag
-
AxBattler
félisten
Kapsz egy emailt majd emagtól, hogy nem fizetted ki a rendelést, eddig meg addig van határidőd, ide kattintva indíthatod el a fizetési folyamatot stb.
Erre van egy tippem amúgy mindenkinek: Ha kártyás fizetési folyamat esetén nem megy végbe a fizetés, majd az emailben küldött újrafizetés is sikertelenül zárul le, utána van lehetőség átállítani magadnak a fizetési módot utánvétre, aminek ilyen esetben nincs felára.
És az őrületes akció nem múlik el a megrendelt termékről?
Ma még befizetném, nem lenne gond... -
Benhill
őstag
Kapsz egy emailt majd emagtól, hogy nem fizetted ki a rendelést, eddig meg addig van határidőd, ide kattintva indíthatod el a fizetési folyamatot stb.
Erre van egy tippem amúgy mindenkinek: Ha kártyás fizetési folyamat esetén nem megy végbe a fizetés, majd az emailben küldött újrafizetés is sikertelenül zárul le, utána van lehetőség átállítani magadnak a fizetési módot utánvétre, aminek ilyen esetben nincs felára.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Most leadtam egy Őrült Napok rendelést eMAG-on, megjött a megerősítő email, de a fizetős munkalap nem működik, be is zártam, és nem tudom, hogyan tudnám újraindítani a fizetési folyamatot? Ezt melyik menüpontnál kell?
(Nem adtam meg állandó kártyát.) -
GS S
csendes tag
Dobtam egy hátast az emag kreativitásától: már majdnem megrendeltem egy hangfalat, de gyanúsan olcsóbb volt mint máshol. Persze, mert 1 db-ot adtak volna. " hangszórók száma:2 " de ez ugye egy 2 utas hangfal tehát ebben sem hazudtak volna, más hangfalnál már az van írva hogy "hangfalkészlet" meg "hangfalak száma 2" a hangszórók száma helyén.
Miután felkeltem a hátasdobásból beleolvastam ebbe a topicba majd irtam hogy töröljék a regisztrációmat. Kicsit is normális országban az ilyen cég helyét is behintik sóval. -
Darth_Revan
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Lenovo T14s érintő G1 i5-10210u 16Gb Ram 256 Gb NVMe Boltból 1 év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000- számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S21, 8/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával

És még büszkén hirdetik is, hogy az Alzanál 30 nap a visszaküldés, ezidő alatt lazán lehet használni

Dobtam egy hátast az emag kreativitásától: már majdnem megrendeltem egy hangfalat, de gyanúsan olcsóbb volt mint máshol. Persze, mert 1 db-ot adtak volna. " hangszórók száma:2 " de ez ugye egy 2 utas hangfal tehát ebben sem hazudtak volna, más hangfalnál már az van írva hogy "hangfalkészlet" meg "hangfalak száma 2" a hangszórók száma helyén.