Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- A Mate XT javítása sem lesz olcsó
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Hirdetés
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Marad a kameracsepp a Galaxy A15-ön
ma Nem vált apróbb kameralyukra az egyik legmegengedhetőbb Galaxy széria.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
-
Zeki
nagyúr
Mintha azt olvastam volna anno hogy ha van az embernek magentája, meg 3 előfizetéses mobilja, akkor a következő már nem 30%, hanem 50% kedvezményt kap a korlátlanos havidíjból. Dominóról váltatnék, de a neten csak a magentás 30%-ot ajánl fel. Vagy ehhez a többi 3-nak is korlátlanosnak kell lennie?
-
Nikaré
őstag
Domio Day
100 perc aktiválható ma. -
Sisco2
tag
Telekomnak 2 hónapja nem sikerül rendesen megugrania a PSD2 hitelesítési azonosítást a telefonos alkalmazásban. Nem működik a Budapest Bank és több másik bankkártyájával sem. Elutasításra kerül a tranzakció hónapok óta. Hiba bejelentve tömegek által, google playen mindenki panaszkodik, azt mondják dolgoznak rajta. Hatalmas blama
Tud erről valaki valamit hogy miért ilyen nagy a gáz?
Nem januárra volt a határideje ennek?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Maraton 1 GB: ameddig el nem fogy az 1 GB, vagy ameddig tart a SIM kártya rendelkezésre állási ideje."
Ezt, hogy kell érteni? Tehát, ha 3000 ft-val van feltöltve, és 1 év után újra, 3000 ft-al, akkor a maraton - ha még van, akkor az továbbra is elérhető további 365 napig min? (feltéve, hogy votl adategyeztetés).
Ez gondolom az alap, 1 gb-ra amit domino fix esetén kapni nem vonatkozik, ott marad az 1 év igaz?
-
törölt tag
Értem, akkor az alapnak mindenképp van lejárati ideje, a maratonnak, viszont nincs. köszi.
-
luciferk
senior tag
A MOBIL M+NET 4GB csomagnál a fel-le töltés mekkora sebességű?
-
MadMancs
veterán
válasz #50449408 #123468 üzenetére
Az "alap" pár hónapja járt le egyik sim kártyámon. Aktiválás utáni 365. napon volt nincs. Pedig nem egyszer lett rá töltve közbe.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kovacsmi_74
senior tag
-
törölt tag
Hm, nekem úgy rémlik a csomagolásra az volt írva 365 nap... de majd akkor rákérdezek. mert az oké, hogy amit később veszel, arra már más vonatkozik... De ezt mintha külön kezelnék... Mondjuk még van pár hónapom...
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Csak én voltam ma figyelmetlen vagy most ebben az évben tényleg elmaradt a szokásos "kapcsolat nap"?
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
őstag
Sziasztok!
Számhordozással jövök át Telenortól a Telekomhoz az eSIM miatt, mivel csak itt elérhető.
Online rendeltem meg a dolgot, ma fogja hozni a futár a szerződést és július 15-én este lesz 20.00-24.00 között az átállás.Már most megkaptam az eSIM aktiváló QR kódot, de gondolom semmi értelme addig hozzáadni a telefonhoz, elég csak július 15-én ezt megcsinálnom!? A számhordozás pillanatáig él a régi előfizetésem a Telenornál?
Másik: Egyértelműen bejelöltem megrendeléskor, hogy kérem a hívószám kijelzést, erre az online is letölthető szerződésben már az szerepel, hogy "Nyilatkozat a hívószám kijelzéséről: Nem járulok hozzá". Ezt utólag milyen módon fogom tudni engedélyezni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
"Less but better" - Dieter Rams
-
őstag
válasz DrBubo77 #123478 üzenetére
Azonnali megoldásra volt szükségem, mivel olyan telefont vettem, aminél a dual SIM-et csak eSIM-mel tudom használni és nem akarok két telefonnal rohangálni.
Igaz a Telenornál nagyon jó flottás csomagban voltam, fillérekért tudtam telefonálni, viszont mivel ugyanez elmondható a céges előfizetésemre is (Vodafone, aminél a net is korlátlan), így igazából nem használtam és minden hónapban csak a minimár árat fizettem utána. Az, hogy mostantól a Mobil S díjcsomag 37 forintos percdíja a többszöröse lesz az eddiginek, nincs jelentősége. Szintén jelentéktelen, de nagyon régen már számhordozással kerültem hozzájuk is, így a 30-as előhívóm végre a helyére kerül.
[ Szerkesztve ]
"Less but better" - Dieter Rams
-
atosan
addikt
Üdv,
Ahogy nézem a legtöbb telefon online elérhető csak. Mivel én online nem rendelhetek, boltban ennek ellenére megteszik nekem?Maine coon
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Forgalmazott már közületek itt valaki a telekom korlátlan mobilnetjével a hó végén kb 1tbig? A forgalomban mindentérre gondoltam. A választ előre is köszönöm!
-
antal750
aktív tag
Sziasztok Jelenleg előfizus vagyok 16-ig (hűségidő vége) .Mi a menete teendő annak hogy kártyásra átváltsak.?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hogyan veheted igénybe?
A kedvezmény időtartama alatt a Családi mobil opcióba elegendő legalább egy darab havi díjas mobil előfizetés bevonása. További négy Domino vagy havi díjas mobil előfizetés vonható be az opcióba.
[link]--------------------------------------------------------------------------------------------
Fontos információ Családi mobil opciót használó előfizetőknek:
A Családi mobil opció csoportba minimum 2, maximum 5 Telekom mobil előfizetést vonhatsz be, melyek közül legalább kettőnek azonos előfizetői néven és közös havi számlán megjelenő havi díjas előfizetésnek kell lennie. Az összesen 5 hívószám közül legfeljebb 3 lehet Domino előfizetés is, Domino mobilszámok esetén nem feltétel az ügyfél azonossága.[link] Utoljára frissítve: 2021. május 10.
............................................................................................
Itt a két tájékoztató között van egy igen lényeges eltérés! Most akkor melyik az igaz?
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
chungee
addikt
Estét!
Többszöri feltöltés próbálkázás app-ról ezt kapom Mi lehet a baj Feltöltőkártyás vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
-
snooze
veterán
sziasztok!
mai napon feltöltöttem a dominokártyát 1500ft-al,azt irja,hogy az egyenleg 6nap mulva lejár!azt ugyan miért?[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen