- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
csatakacsa
tag
Tudja vki hogy lehet manualisan rarakni a telora a google play t ? Most raktam ujra a telot par sony ericssonos appot fagyasztottam roottal, de egyiknek sincs koze a.playhez. Mégis hiába.megyek rá csak az android market jön be a playt fel semajanlja. Mi lehet a gond szerintetek?
-
GouGraN
tag
Sziasztok.
Nem tudtok olyan időjárás programot ami képes az óránkénti időjárás mutatására?
Előre is köszönöm.
-
artiny
őstag
úgy látszik azért nem megy nekem a psx,mivel előzőleg már volt telepítve a marketrol az ingyenes CHAINFIRE3D,hogyan tudnám teljesen eltávolítani?
Feltelepitettem ujbola Chainfire.t majd ramentem az uninstal driverra,majd eltavolitottam a chainfiret...majd reboot..ujra tettem a psx et de ugyan az a gond.
-
BloodyEddie
őstag
Sziasztok!
Ebook readert keresek, ami olvassa a pdf-et és jó is, pl nem kell minden egyes oldalra külön beállítani az ideális zoomot meg ilyesmi. Mit ajánlotok, mit használtok?
-
atillaahun
veterán
-
inkubator
aktív tag
Mondjatok nekem olyan bevált, keveset fogyasztó programot, ami adótornyok alapján váltja a profilt és a wifit. Egyenlőre a lámát használom. Van jobb?
-
atillaahun
veterán
válasz
Tesztelo.hu #38892 üzenetére
Ebbe mondjuk lehet valami, erre még nem is gondoltam. De most itt szolgáltatók alatt a mobilnetesekre (3 db) gondolsz ugye?
Ti hogy használjátok egyébként a cégnél, PC-s vagy mobilos kliensen keresztül?
Mert én is gondolkoztam már valami hasonlónak a felvetésén, lehet ez lenne a belépőm a 4 órás munkaidőből a 8-ba, csak eddig nem mertem javasolni a minőség miatt. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
atillaahun #38628 üzenetére
"ActionVoip sajna nagyon fos minőségű, nap közben meglátszik rajta, hogy foglalják a sávszélességet"
Nem az AV a fos, hanem a magyar szolgáltatók napközbeni sávszélessége. Mi a cégnél csak AV-n hívunk minden mobilt, de kábeltévés 8 Mbites neten, és teljesen tökéletes a hang, mintha normál vonalon beszélnénk.
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok! Mx Video Player beállítási tippekre lenne szükségem. Ki lehet választani, hogy hány magot használhat a program. One X-em van, így akár mehet a 4 is. Gondolom a fogyasztásban van szerepe. Ha használhatja a 4-et, akkor kevesebbet fog fogyasztani, mintha 1-et használhatna. Jól gondolom?
Plusz van a szoftveres, vagy hardveres dekódolás. Ez min változtat, illetve mire érdemes rakni?
Köszönöm!
-
punky10
addikt
válasz
atillaahun #38886 üzenetére
Se...e rugom a hülye dögöt...
Nem állitom,hogy mindentől megvéd,de egy kisvárosban még nincs ugy kifejlödve a "lopottmobil iparág"mint Pöstön.Legalábbis én idehaza még nem hallottam olyanokrol,akik kimondottan mobilra utaznának.Itt csak olyan alkalom(és Lakatosné...)szülte enyveskezü van,akiknek csak a tulajdonjog-változás a lényeg...
-
baandii
senior tag
válasz
atillaahun #38886 üzenetére
szerintem ezek az app-ok mint a cerberus is arra jók hogy miután elhagytad/ellopták a telód egy rövid ideig kb még 1 óráig tudsz tenni vmit pl törölni az adatokat mert addig még hátha nem kezdik el komolyabban buherálni vagy esetleg nem találják meg ha elhagytad...
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #38875 üzenetére
fene se tudja,de amikor titaniummal újraraktam az appokat,megkérdezte akarom e az avast antitheftet felrakni...szal elgondolkodtam...:-)
-
artiny
őstag
Valakinek sikerult osszehozni,hogy menjen a psx /play station jatekok/ amikor elindulna az emulacio...fekete majd kifagy a jatek nekem.
-
baandii
senior tag
kifutottam a szerkesztési időből...és ha a gépen megosztok egy mappát amiben van egy kép és telón megnyitom azt a képet akkor elkezdi letölteni...de ilyenkor hova tölti le?????
-
baandii
senior tag
lenne még egy kérdésem...
ha megosztok egy mappát a gépemen sugarsync-el utána hogy tudom azt nem megosztottá tenni??
-
TazLeacher
nagyúr
Használ valaki Chrome Bata-t? Hogy a 'csába lehet belőle kilépni? Nincs kilépés gomb.
-
punky10
addikt
Ez azért leginkább a fövárosra és pár nagyobb városra jellemzö.A haverommal találtunk már meg lopott telot.Még symbianos idömben probaképp feltettem egy appot a P990-esemre,meg a haverom uj S60-as telojára,kiprobálni vajon a symbianbol melyik a jobb(bár én mindig is tudtam,hogy az UIQ...
,de ö hitetlen volt...)És ez volt a szerencséje.Pár nap mulva ellopták.Indult volna letiltani a kártyát/telot,de mondtam neki,hogy tegyünk egy probát.SMS elküld,válasz meg is érkezik,GPS pozicio,meg az elmult idöszak hiváslistája.Igaz a rend derék örei a se...ket sem emelték fel a székröl,amikor bementünk,hogy megvan az ellopot telefon tartozkodási helye...Ettöl függetlenül meglett a telefon.A tolvaj annyira sötét volt,hogy nemcsak bennehagyta a SIM-et a teloban,még netezet is rajta...
Sikerült rábeszélni,hogy visszaszolgáltassa a telefont.Bementünk,hogy vagy elökerül a Nokia,vagy Molotov...Ujabb bizonyiték a sötétségükre:nem tudták,hogy PET-palackkal nem lehet Molotov-koktélt csinálni,és a benzinben nincsennek buborékok...
Pár sör lecsuszott az ijjedtségre,de megérte...Csak a havernak lett még nagyobb az arca,mert ezt én az UIQ-s telommal nem tudtam volna megcsinálni(nem volt benne GPS modul)mig neki sikerült.
Szoval "edelennvidéken" még jo szolgálatot tehet egy ilyen app,én rá is biztam a telefonomat a háromfejü kutyára... -
RootRulez
félisten
válasz
molnarpeter #38879 üzenetére
Fenébe...
-
artiny
őstag
Play Station játekokat mivel és honnand lehet játszani az Androidos telokon?
-
vinikorn
aktív tag
Nem tudom tudjátok, hogy létezik a Videosmart videóoldal: [link].
Saját készítésű videókat lehet csinálni bármiről. Nem volna kedve valakinek videót csinálni arról, hogy androidos telefonon hogyan kell sudokut játszani? -
darvinya
titán
Tud valaki segíteni app készítés vagy javításban?
-
lbalog01
tag
válasz
CoolBoy323 #38868 üzenetére
A free nem nyitja meg a pdf-et, így nem tudom, hogy a fizetős mit tud kezdeni ezzel a kódolású pdf-el
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #38866 üzenetére
még az sem...ROM cserénél a múltkor wipeolt alapból,egyedül a Cerberus jött velem szembe az appok között...:-)talán az ér valamit...
R19
LPP szvsz jóval kisebb:-) -
R19
senior tag
Jelenleg a LauncherPro Plus-nak, vagy a Go Launcher EX-nek kisebb a "fogyasztása"?
A korábbi GO Launcherek eléggé "éhesek" voltak akksi és memória terén, az időnkénti belassulás sem volt ritka.
Mennyit változott a helyzet a legújabb verzióknál? -
lbalog01
tag
Sziasztok!
Olyan PDF olvasóról tud valaki androidra /nem baj ha fizetős csak tuti legyen/ ami boldogul a TrueType (CID) Identity-H fontokkal ?? Én egyet sem találtam a freek között, a fizetősre meg nincs ráírva hogy ezt tuti tudja. Az ilyen pdf fileokat csak valami karakter halomnak jelenítik meg a free alkalmazások
köszi a segítséget -
atillaahun
veterán
válasz
baandii #38864 üzenetére
Nagyjából egyetértek az előttem szólóval, ezen programok hatékonysága közelít a nullához. De az avast theft aware-je még talán a legkevésbé haszontalan közölük, tud mindent nagyjából. Mert azt csak recovery-s system partíció formázással lehet leirtani. Bár végül valszeg hozzáértőhöz kerül, annak meg az sem jelent nagy gondot.
-
VD
őstag
válasz
baandii #38864 üzenetére
Őszintén? Szart sem ér egyik sem. Ha lenyúlják, sim repül belőle azt csá! Onnatól meg lehet akár milyen appod, buktad. Megy bele a kapcsolat nélküli blank sim és már ütik is át az azonosítókat.
Napi szinten látom a helyi kávézóban a szarkákat (hogy rohadjon meg az összes!) , baszki 600 ezres laptoppal ülve mókolják a lopott telefonokat. Szerencsére iPhone a sláger. -
baandii
senior tag
hellosztok!
vki használ közületek vmi olyan bevált app-ot ami lopás/elvesztés ellen véd? (nem gond ha fizetős)
a lényeg hogy egy sms-el vagy vhogy máshogy törölni tudjak mindent a telóról és az sd-ről.köszi a segítséget előre is!
-
elmouse
aktív tag
Olyasmi Gmail / mail widgetet keresek, mint ami az ICS-hez van. 2.3.7-hez.
Van egyáltalán ilyen? Köszi. -
vlevi
nagyúr
válasz
Canonfan #38857 üzenetére
Nekem a Smooth Calendar jött be. Csak egy sor helyet foglal, hasonlóan a gyári hírek és időjárás widgethez, de 3-4 esemény így is elfér rajta, még éppen olvasható.
"Android Pro Widgets"
Ez nagyon hasonlít arra, ami azthiszem a launcherpro-ban benne van. Ezek nem azok véletlenül? -
VD
őstag
válasz
helixP #38859 üzenetére
Csak az már átalakult és Android Pro Widgets-ként (vagy APW) él tovább. [link]
Régóta használom, mert igazi all in one cucc, és még a görgetés is működik olyan launcher-ekben is amik alapból nem támogatják ezt a funkciót. 500-600Ft körüli a licensz a full funkciókhoz (témázás, timeline) de megéri! -
bongeszo
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan programot amivel egy távoli készüléken el tudok indítani bármilyen programot? Természetesen a másik fél tudomásával, engedélyével.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a GO calendar és contacts widgete helyett olyat ami szintén ilyen jó, és megy a Zeam launcherrel?
Nagyon tetszik a GO launcher, a legjobb, főleg a legutolsó frissítés óta
de sajnos nálam nagyon meghízott a GO keyboard, és a launcher is, így most már maradt kemény 20 mb a telefonban...
Ezért akarom újra kipróbálni a Zeam-et, már fel is raktam, és a fenti két widgetet leszámítva be is laktam, de a contact és a calendar widget helyett nem tudom mit rakjak fel, a contacts widget helyett anno bevált a colorize widget (e része) is de sajnos 1 hónapos naptár widgetből még nem találkoztam olyan jóval mint a GO-é...
Amúgy a Zeam is jónak tűnik eddig, majd kiderül, de valóban érezhetően gyorsabb vele a telefon, gyorsabb mint a GO-val, és mintha javult is volna azóta mikor előzőleg próbáltam
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
-
tomy86
addikt
válasz
Csucsu88 #38853 üzenetére
Ha diktafon szerűre gondolsz és nem hívásrögzítőre, akkor Hi-Q MP3 Recorder (Full). Van ingyenes verzió is, de ha jól tudom csak 10 percet rögzít.
-
Csucsu88
tag
Hello!
Tudnátok ajánlani nekem egy jó hangrögzítő programot, ami esetleg mp3-ba is rögzít?
-
sajo13
senior tag
Zsírozás - magyar kártya játék Androidra. Saját fejlesztés.
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani jól működő FM transmitter progit egy Vodafone 845 telóhoz? A rom rajta CM 2.3.7
Mindent köszönök!
Üdv- Ádám -
RBJ
addikt
boot logot hogyan tudnék cserélni?
-
Nauda
tag
Hali!
Mobo playernél mire kell állítani a character set-et, hogy normálisan kezelje az ékezetes betűket a film feliratoknál?Kössz
-
Probert75
addikt
válasz
volvoguy #38838 üzenetére
Timeriffic-kel lehet időzíteni, hogy napszakonként milyennel használja kijelzőt. Magad tudod beállítani.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Létezik olyan app amivel betudom állítani hogy Auto-m használja a fényerőt de mondjuk a maximum érték amire állíthatja 50% (vagy amennyit én beállítok)?
-
prono
csendes tag
Sziasztok,
Ismer valaki olyan alkalmazást Stock ROM-hot, ami segít HTC Desire esetén az FM Radio nagyon halk hangerején. A Volume+ progit már próbáltam, de az custom ROM-hoz jó csak
. Persze ha nem szoftveres megoldást ismertek, az is jöhet
.
Köszi előre is!
-
VD
őstag
Gunman Clive
Fizetős!
Megaman vadnyugati köntösben! Nagyon állat, és szerencsére nem túl könnyű!
-
imi0424
senior tag
melyik az a keyboard ami a legkevesebb helyet foglalja ? ( a go keyboardot ne mondjátok)
-
tomy86
addikt
válasz
gyuszmó #38828 üzenetére
Szivesen. Egyébként, ha csak naptár widget kell, akkor próbáld ki a Simple Calendart. Én jelenleg ezt használom. Kirakod akár több példányban és mindegyiknél külön kiválaszthatod, hogy melyik naptáradat mutassa.
-
Real Ghoost
aktív tag
Hali, lenne egy nagyon láma kérdésem, egyszerűen nem jövök rá, facebook for android alkalmazásból, hogy tudok képeket lementeni? ios-en egyből sikerült, de itt nem jövök rá, csak share funkciót találok, olyat hogy mentés memóriakártyára vagy ilyesmit nem.
-
sinyster
csendes tag
Üdv! Telenor One Touch-om van és az lenne a gondom, hogy nem tudom lecserélni a hívásjelzőt. Az alap ilyen fel-le húzogatós, és miután felraktam egy másik kezelőt akkor annyi történik hogy ha én indítok hívást akkor a felrakottal indítom, viszont ha bejövő jön akkor az eredeti jön be. Tud valaki valami megoldást? o.O
-
válasz
bubi92 #38817 üzenetére
Persze, hogy be lehet állítani! Az is igaz, hogy jól el van dugva!
Megnyitva a fiókodat: egyebek, beállítások, fiókbeállítás (itt tapicskolj a fiókodra), a legalján értesítendő címkék, beérkezett üzenetek, csengőhang.
Igaz milyen egyszerű! Valami elmebeteg programozó dugta el ennyire.
-
tomy86
addikt
válasz
gyuszmó #38813 üzenetére
A TRob1 által ajánlott megoldás a legegyszerűbb. A google naptárban létrehozol egy Munka naptárat. Ezután a telefonodon pl. a Business Calendarnál (de szerintem bármelyiknél) beállítod, hogy csak a "munka" naptárat mutassa. Kipróbálva.
Business Calendarnál a beállítás. Menü - Egyebek - Calendars. A felső "Favorites" részben azoknál a naptáraknál, amiket nem akarsz látni rányomsz a zöld nyílra (így azok átkerülnek az egyéb naptárakba) , amíg csak a "Munka" naptárad marad ott és ennyi. -
Az-X
őstag
Ma reggel arra ébredtem, hogy a Skype frissíteni akarja magát... jól van ha annyira akarja... Elkészül, lépek be, hát valami szörnyen néz ki az IM rész. Át lehet állítani annak a kinézetét külön valahol?
-
bubi92
őstag
a gyári gmail progiban be lehet valahogy állítani, hogy hanggal is értesítsen? mert én erre nem találtam lehetőséget.
-
gyuszmó
őstag
Van olyan működő,bejáratott másod naptár,amit lehetne csak m.helyi eseményekre használni
az említett dolgok nem jönnek be,sajna.
Ti,hogy oldjátok meg ha két teljesen más célú naptárra van szükség kérnék ötleteket ami bevált,ha van ilyen?köszi
-
yozsee11
aktív tag
válasz
inkubator #38794 üzenetére
Én a Trilliant használom, mert egyrészt push notofication van benne, tehát nem zabálja annyira az aksit, másrészt mert egyszerre be tudok lépni vele MSN, Gtalk, Facebook, Skype (és még sok más) hálózatba is. Sőt PC-n is használom, így akár egyszerre mobilon és PC-n is látom ugyanazt a beszélgetést.
-
atillaahun
veterán
válasz
inkubator #38794 üzenetére
IM+ Pro eszik szerintem a legkevesebbet, viszont ehhez Push módba kell raknod a beállításokban. Ekkor úgy fut majd mint pl. egy Gmail hogy sem procit, sem RAM-ot nem használ, de ha üzenet jön azonnal értesít, és megnyílik, ha nem nyúlsz hozzá pár percig, akkor újra berakja magát a háttérbe.
Én azért hajintottam le mégis mert ha faszbukkon valaki nem a chat részbe ír neked, hanem az üzenetek közé, azt nem továbbítja. Bár azt egyetlen program sem, mert a faszbukkosok nem hajlandóak javítani a dolgot, úgyhogy nem közvetlenül az IM hibája. Viszont a Skype accoun-ot nagyon gázul kezeli, folyton szakad, mondjuk az téged nem érint ahogy látom. És ha sokat váltogatok WiFi és 3G között, akkor sem mindig tud visszacsatlakozni, még ha ezt nem is mindig jelzi, hogy leszakadt a kapcsolat. -
royalka
őstag
Sziasztok kellene valami app amivel android és symbian telcsi közt lehet hívni+ smsezni.. A skype nem jön be valami alternatíva esetleg??
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Powerampot használok zenehallgatásra.
Nem tudja valaki, hogy mit kellene beállítani, hogyha bejön egy hívás, és annak vége, akkor folytassa a zenelejátszást?
Jelenleg kikapcsolja a lejátszót..Köszi!
havri
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
TazLeacher #38789 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest