- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
gyuszmó #49931 üzenetére
Szerintem ezt a kérdést nekem szántad, mert én hoztam fel árat. Nekem volt már Navon-om, a munkatársam is olyat vett, és hát az általad említett dolgokra tökéletes! Nálam valamiért nem ment a Skype, ezért eladtam. Most WayteQ-em van, w70, gondok voltak vele, de a legfrissebb szoftverrel hibátlan! Igaz ő már 35.340 iponnál.
Egyébként ebben a topicban lehet még érdeklődni: Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel . Sokan ConCorde pártiak, sokan a MyAudio-t ajánlják, döntened neked kell majd, de akárhogy is van, ennyi pénzt megérnek szerintem ezek a kütyük! -
spiritex
veterán
Hű, ez nagyon megérte az árát: Kunundrum
-
-
spiritex
veterán
Nem erről van szó. Hanem ha már az embernek van egy gyűjteménye, amit komoly hi-fi cuccon hallgat napközben, akkor esetleg néha elalvás előtt szeretné a telefonján hallgatni ugyanazokat a zenéket az ágyból az alvó felesége mellett. Ennyi.Vagy először konvertáljon le mindent? Nem hiszem, hogy túl kényelmes megoldás lenne...
-
spiritex
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet megoldani azt, hogy valamelyik (bármelyik) lejátszó wifi-s hálózaton keresztül lejátssza a pc-n / NAS-on levő flac file-okat? Mert próbáltam Power Amp-pal és a gyári lejátszóval, de ezek nem tudnak kilépni a hálóra (a telóról simán viszik a flac-cot!), ha viszont ES File Explorer-ben betalózzom a NAS-t, és társítanám az előző kettőhöz, vagy akár az ES Media Player-hez, akkor azt írja ki, hogy unknown format.
-
spiritex
veterán
válasz
Teasüti #49564 üzenetére
Hát igen, sajnos lejjebb... Ez egy régi problémám az SGSI-vel, mert nincs meg, hogy miért, de az ismerőseim kb. 40%-át hangosabban kapcsolja a teló és a minimum beszédhangerő is túl hangos... Elég sok embert kéne akkor folyamatosan figyelmeztetnem. Angol fórumokon is létezik a probléma, eddig csak a hangszóró leragasztását javasolták, hogy inkább erősíteni kelljen a többi partnert, de ez így elég gáz, ezért nagyon jó lenne egy app! A korábbi nem okostelómmal nem észleltem ezt a problémát, és az ismerőseim nem változtak!
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy a wayteq tabletem gyári böngészőjében (de Opera mobilban és Dolphinban is) ha egy web-oldalba ágyazott kis YouTube ablakban rányomok a lejátszás gombra, akkor abban a kis ablakban elindul a lejátszás, de ha megnyomom az ablak jobb alsó sarkában levő Teljes képernyő gombot, akkor először feljön a lejátszó ablak, középen az üzenettel, hogy a Vissza gombbal léphetek ki a Teljes képernyőből, de utána csak a nagy feketeség van, néha hanggal, néha hang nélkül, és legtöbbször kiírja, hogy a Böngésző sajnos leállt és kilép. Feltettem a YouTube3.5.5v2.apk-t, de nem változott a helyzet, mintha fel sem tettem volna, mondjuk lehet, hogy nincs is köze hozzá, mert a weblap valamiért nem az alkalmazást hívja meg.. A fenti probléma egyáltalán nem jelentkezik a samsung galaxymon, ott nincs is kis képernyős lejátszás, egyből a külön YT appot hívja meg teljes képernyőn és gond nélkül megy a lejátszás. -
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
A szakértőkhöz lenne pár kérdésem android témában:
Van egy tabletem, aminél frissült a rom, de most újraindítás után egyik Belső user tárhelyről külső SD kártyára áthelyezett játék sem akar elindulni, a LETÖLTÖTT fülön furcsa szürke egyforma ikonjuk van kis SD betűkkel és 100 KB körüli mérettel, pl. az Angry Birds Space neve: com.rovio.angrybirdsspace.ads és 124 KB.
Az SD-KÁRTYÁN fülnél ugyanaz a szürke ikonja van mindnek viszont 0.00B a méretük! Amikor vissza akarom rakni a táblagépre, azt írja ki, hogy Nem lehet..., mert az alkalmazás nem létezik, ha pedig indítani akarom, akkor azt, hogy az Alkalmazás nincs telepítve.A kérdéseim, hogy:
- Hova lettek az 50-60 MB-ok?
- Eltávolítottam a játékokat egyessével, de 1-2 másodperc alatt távolította el őket, szerintetek nem maradt fenn valahol az a sokszor 50-60 MB-nyi adat (ekkora volt nagyjából mindegyik játék)?
- Hol keressem a szemetet, ami valószínűleg fennmaradt valahol?Előre is köszi!
-
spiritex
veterán
Nos a neten feltúrva annyit találtam angol nyelvű fórumokon, hogy az nem az SGSI hibája, hogy egyes ismerőseimet annyira hangosan hallom, hogy megfájdul tőlük a fülem (pedig a beszélgetési hangerő a minimumon van!), hanem a Gingerbread hibája. Sajnos egyelőre csak azt a megoldást javasolták az illetőnek, hogy ragassza le a hangszórót egy matricával, és inkább a többi ismerősét hangosítsa, ha halkak lennének.. Egyébként az ismerőseim mindig ugyanolyan halkak vagy hangosak magukhoz képest (ez nem változik legalább) és a kicsenegés hangereje is már utal a beszélgetés hangerejére, tehát ha rohadt hangosan cseng ki akit hívok, már tudom, hogy na ez a fazon üvölteni fog..
SGSI-re lehet tenni más szoftvert, és ha igen, adna nekem valaki linkeket, hogy hogyan? Előre is köszi! -
spiritex
veterán
válasz
neo-geo #46905 üzenetére
A megoldást úgy hívják, hogy No Lock, a készítő pedig BoD (nem tudok linket csatolni).
(#46906) TheChos3nOne
A PC-n meg kell osztani egy vagy több könyvtárat, Es-ben meg kell keresni a Server fület, Search, megosztott mappájú gép IP-je megtalál, rálép, azonosító, jelszó megad, megosztott könyvtár betallóz, film indít, filmlejátszó kiválaszt. -
spiritex
veterán
Van vagy lesz olyan alkalmazás, amivel élőben lehet majd követni az olimpiát androidon? Persze gondolom lehet majd stb tv-n az m1-et nézve is, de úgy külön lesz erre valami?
-
spiritex
veterán
Akkor ( #46839 ) -re nincs megoldás?
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy van pár ismerősöm akiknek vagy túl jó a mikrofonja, vagy ordítva beszélnek, de hiába csökkentem le a minimumra a beszélgetés közbeni hangerőt, még mindig sérti a fülem a hangjuk. Tehát létezik olyan app, ami a Volume+ al ellentétben csökkenteni tudja a rendszer hangerejét? -
spiritex
veterán
Where's my water-hez hasonló, esetleg más fajta logikai játékokat tudnátok ajánlani?
-
spiritex
veterán
válasz
batai15 #46644 üzenetére
Én sebességben nem éreztem különbséget, de mivel egyelőre nem akarom rootolni a tabletet, ezért egyértelmű volt, hogy a Nova mellett döntöttem, mert az Apex-ben nem tudtam kirakni a képernyőre a képernyő lezáró widgetet. Emellett nekem úgy tűnt, hogy a Nova-ban sokkal több a beállítási lehetőség. Az Apex-ben pl. nem találtam azt az opciót, hogy hogy adom vissza a gyári launcher-nek a Default státuszt, ebben ott van a legelején.
-
spiritex
veterán
Arra nem tudja valaki a választ, hogy az alsó ICS sávot miért nem tudja kihasználni egyik video lejátszó program sem (legalábbis amiket eddig próbáltam), csak letakarni a gombokat?
Erre egyébként csak a gyári lejátszó képes, mert root jogok kellenek az alsó sáv kihasználásához? -
spiritex
veterán
válasz
liquidmoon #46617 üzenetére
A laptopon megosztod a filmes könyvtáradat pl., a tabletre felrakod az ES File Explorert, wifi-vel rácsatlakozol a laptopra, Server -> Search, rálépsz, tallózol, és indítasz.
/Az a fránya 6 másodperc...
/
-
spiritex
veterán
Van olyan video lejátszó 4.0.3 alá, mint a gyári amelyik az alsó sávot is ki tudja
használni és tölteni filmmel, és nem csak letakarja a gombokat? -
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #46485 üzenetére
Ez hol is állítható ICS alatt? Mert tényleg!, nálam is mindig újra kapcsolódik a netre ébresztés után..
-
spiritex
veterán
Azt nem tudja valaki, hogy ha a Nova Launcher Beállítások ikonját letöröltem a kezdőképernyőről, amit magától kirakott, azt honnan tudnám újra kitenni valamelyik kezdőképernyőre? Mert nem találom sehol sem...
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Olyat lehet állítani ICS alatt, hogy az app-ok automatikusan a 2., tehát bővítő SD kártyára menjenek, vagy ha nem, akkor a kézi áthelyezés történhet egyáltalán rá, vagy az is csak a gyárilag beépítettre?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Problémába ütköztem annál a pontnál, hogy "...a telefonból mindet törlöd...", mert utána kiírja, hogy "Szinkronizációs hiba: Túl sok törlés!" Gondolom a telót akarja alapul venni, és felfelé szinkronizálni a google acc-ba, hogy ott se legyen egy névjegy sem.. Hogy lehet megfordítani a szinkonizálás irányát, hogy ne ott akarja törölni mindent, hanem az acc-ból lehozni az összes 242db névjegyet a telóra?
-
spiritex
veterán
válasz
Dottore #43390 üzenetére
Ha nem lenne alkalmas egy-egy játék futtatására, akkor nem lefagyna a gép, hanem vagy akadna, vagy el sem indulna, úgyhogy ebbe kár belemenni..
Ami pedig az aláírást illeti, csak addig tűnik logikailag hibásnak, amíg valaki meg nem érti, hogy minden esetben két személyről van szó egy emberen belül, arról akinek képzeli magát, és arról aki a képzelést végzi.. Hiszen Aki képzel az állandó, Akinek viszont képzeli magát az a mindenkori körülményektől függ..
-
spiritex
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítséget
és sorry mindenkitől az Off-ért, de mégis csak ez itt az egyetlen valódi androidos közösség.
Még csak annyit fűznék hozzá a történethez, hogy a gép Leírásában ez áll:
"Csodálatos játékok: köszönhetően az erős processzornak a NAVON PLATINUM tablet képes az Androidra fejlesztett legújabb játékok futtatására. Az Android Market™-ről akár ingyenesen is letölthető játékokkal lehetőséged nyílik arra, hogy NAVON tableted valódi játék konzollá alakítsd." Úgyhogy igenis leírták, hogy milyen játékokra kell alkalmasnak lennie... -
spiritex
veterán
válasz
-HajTömeg- #43377 üzenetére
Rendben, köszi! Így fogok tenni!
Nem mintha évek alatt nem hagytam volna náluk több százezer ft-ot... persze ez nem érdekli őket, tudom. -
spiritex
veterán
válasz
darvinya #43370 üzenetére
Utána írtam az edigital szerviz osztályára egy e-mailt, amire ezt a választ kaptam:
"A készülék bevizsgálása és javítása/cseréje minden esetben a márkaszervizben zajlik. Az Extreme Digital csak a forgalmazó jelen esetben. Kérésével javasoljuk közvetlenül vegye fel a kapcsolatot a hivatalos márkaszervizzel."Egyébként május 20-án történt a vásárlás, és amikor az 1 hónapnyi időre cserekészüléket kértem, azt mondták, hogy nincs bontott, csak vadi új, bontatlan, azt meg nem adhat...
Tudtok valami paragrafusokat, amire hivatkozhatnék, hogy az ő dolguk lenne cserélni a készüléket a törvény szerint? Mert éppen most kaptam a választ, hogy ma adták fel a szegedi szervizből a pesti szerviznek, akik majd továbbpostázzák veszprémbe, a hivatalos márkaszervizbe, ahova csak jövő hét végén érkezik meg...
-
spiritex
veterán
válasz
dashed #43147 üzenetére
Tegnap visszavittem a tabletet az edigitalba, és a srác ki sem akarta próbálni, elhitte mi a hibája, de nem akarta cserélni, mert mondta, hogy az kizárólag a Főforgalmazó (nagyker) márkaszervizére tartozik, hogy bevizsgálják, és eldöntsék, hogy cserélik-e, mert az edigital csak az alforgalmazó (kisker). Csak felvett egy jegyzőkönyvet a hiba leírásáról, és azt mondta 30 napon belül értesítenek mi van, de hogy az is előfordulhat, hogy nem fogják elismerni a hibát...
Ez így, ahogy intézték velem a dolgot rendjén van, így van tényleg? Illetve mit csinálok, ha tényleg azt mondják, hogy jó a gép, nincs semmi baja, és kerüljem a komolyabb játékokat, mert ne várjam el egy 30e ft-os géptől, hogy elbirjon velük? Mehetek a fogyasztóvédelemhez? Ugyanis, mint már említettem, a haverom ugyanilyen gépet vett, és nála nincsenek ezek a problémák...
-
spiritex
veterán
válasz
-HajTömeg- #43361 üzenetére
Miért, az eredeti Windows Phone 7-ben lehet ilyesmiket csinálni? Szerintem nem.
Én amúgy használtam poénból 1-2 hétig, de annyival korlátoltabb, mint az androidos felület, hogy legyomláltam... -
spiritex
veterán
válasz
fatal` #43272 üzenetére
Azért kérdezem, mert nálam 3 játék is úgy kifagyasztja a gépet, hogy nem reagál semmire onnantól (Inertia Escape, Where's my water, Angry Birds Space), és 3 forgatókönyv van:
sokszor csak kilép a kezdőképernyőre, legtöbbször megmered a kép és annyi, de van amikor vékony hosszú csíkok vibrálnak a kijelzőn... De mindig jócskán felmelegszik ezek a lefagyások előtt. Más, egyszerűbb játékoknál nem is melegszik, és nem is fagy...
Ma vittem vissza garba az edigitalhoz, de nem cserélték egyből, elküldik a forgalmazó szervizének, hogy tesztelje le... -
spiritex
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy mi történik egy androidos kütyüvel (telefon, tablet), ha egy játék kompatibilis vele a Market szerint, de mondjuk túl nagy kihívás a hardver számára? Mi a normális forgatókönyv?
Akadozik a játék? Egyszer csak kilép a játékból? Vagy lefagy a gép?Kérlek ajánljatok nekem egy jó nagy erőforrás igényű játékot; teszteléshez kellene..
Előre is köszi!Szerk: Azt vettem egyébként észre, hogy azok a játékok izzasztják meg nagyon a tabletemet, akkor melegszik nagyon, amikben valamilyen effektezett grafika folyamatosan úszik a képernyőn, amikor áttűnésekkel, átfedésekkel, elhalványodásokkal van tele és folyamatosan mozog a képernyőn..
-
spiritex
veterán
Tudjátok esetleg, hogy miért írja ki egy játék Marketről való letöltése majd telepítése után, hogy "Package File was not signed correctly" és nem telepíti fel a tabletre? Utána ha megpróbálom újra, akkor (vagy esetleg harmadszorra) jó lesz és feltelepül. Így jártam az előbb pl. a Cut the Rope-al.
-
spiritex
veterán
válasz
dashed #43147 üzenetére
Köszi neked is!!
Szerk:
Bár most azt jutott eszembe, hogy mi lesz a gmail fiókommal, amibe -ha ott hagyom nekik a gépet- simán be tudnak majd lépni? Ha viszont csinálok egy Factory Reset-et, akkor nem lesznek már fent a játékok sem... újrainstallálni pedig csak gmail fiók megadása mellett lehet... Hogy kell ezt jól csinálni? Produkáltatom a hibát, majd kérek egy Factory Reset-et ott helyben? -
spiritex
veterán
Van egy Navon márkájú olcsó tabletem az e-digitalból, amiről már írtam korábban. Nos azóta elég sok játékról kiderült (Where's my water, Cut the rope, Inertia Escape), hogy nem bír velük a gép: vagy 2-3 perc után simán kilép belőlük a kezdőképernyőre, vagy villogó csíkos képernyővel totál kifagy. A haverom is detto ugyanilyen tabletet vett, nála nincsenek ezek a hibák az említett játékokkal, pedig a fia nyúzza ezerrel. Ez garanciális hiba ugye? Simán visszavihetem és cserélik? Mert javítani gondolom nem lehet az ilyesmit..
(#43146) Mr X
Köszi szépen, akkor viszem holnap vissza! -
spiritex
veterán
válasz
Sefter #42899 üzenetére
A NAS-on beállítasz egy username-et jelszóval, beállítod mi legyen látható a számára a NAS-ból, a telóra felrakod az ES File Explorer-t, WiFi-n rálépsz a NAS-ra a LAN opciójával, megadva a azonosító/jelszó párost (csak először kell megadnod), majd simán játszod a filmeket bármely videolejátszó progival, pl. az MX Player-rel a tableteden NAS-ról WiFi-n keresztül. Ez így kipróbálva és szépen működik!
-
spiritex
veterán
Szerintetek ez az internet booster milyen elven működik?
-
-
spiritex
veterán
Szerintetek mit jelent az, hogy egy ics-es tablet Factory reset-je utána megjelent 1 olyan gyári applikáció, ami a vásárlás után nem volt rajta, és hogy most már nem fagy le a kütyü az angry birds space-től? Valaki piszkálgathatta mielőtt megvettem?
-
spiritex
veterán
ICS alatt van egy olyan beállítás, hogy "Adatok biztonsági mentése - Alkalmazásadatok, Wi-Fi jelszavak és egyéb beállítások mentése a Google szervereire".
Szerintetek ez egy nem root-olt telónál/tabletnél kiváltja a Titanium Backup-ot? Tehát pl. játékok pályarekordjait, feloldott szintjeit is elmenti vajon?Alatta pedig van egy olyan, hogy "Fiók biztonsági mentése - Backing up to debug-only private cache".
Ez mi lehet? -
spiritex
veterán
Nagyon-nagyon köszi ezt a részletes leírást! Hála a segítőkészségért!
Át fogom olvasni párszor, tuti! Szükségem is volt rá, mert nem volt semmi linux-os alapismeretem.
Szerk:
Lenne még egy kérdésem, ami miatt az egész memória dolgot boncolgatom, hátha számodra jelent valamit az, hogy:
Vannak akik ugyanilyen olcsó kínai Navon tabletet vettek, mint én, és azt mondják, hogy ha először csak hanghívást indítanak skype-ban, majd kb. 2 perc után kapcsolják csak be a kamerát, akkor nem fagy le a kütyü?
Ebben van valami logika? Miért segíthet ez a módszer, hogy ne fagyjon le a kütyü? (Mondjuk én is kipróbáltam a trükköt, de nálam sajnos nem vált be, nem tudom miért.) -
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #42173 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ!
Egyébként azért érdekel ez most kivételesen, mert ha van egy elég erőforrásigénylő játék, mint az Angry Birds Space, az sajnos alapjáraton lefagyasztja a gépemet kb. 3 perc után, viszont ha a Fejlesztői lehetőségeknél pipát rakok a Törölje a tevékenységeket-hez + a Háttérfolyamat-korlátozás-nál Legfeljebb 1 háttérfolyamat-ot állítok, akkor megy szépen bármeddig! Ezt szeretném valahogy egyszerűbben megoldani, mint hogy állandóan bemászkálok ilyen mélyen a Beállításokba. -
spiritex
veterán
Kérlek segítsetek megérteni, hogy az ICS-es tabletemnél, ami a specifikációk szerint 512MB memóriával rendelkezik + van benne 4GB belső memória, mit jelentenek a Beállításokon belül az Alkalmazásoknál a következők:
Letöltött: 176MB foglalt és 328MB szabad (ez összesen 504MB, ez lenne a fenti 512MB? hova tűnt a maradék 8MB?)
USB-tárn: 116MB foglalt és 2,0GB szabad (ez gondolom a + 4GB, amiből a rendszer elfogyaszt kb. 2GB-ot)
Futó: 129MB foglalt és 147MB szabad (ez melyik memória és miért ilyen kevés? hogy lehetne növelni?)
Összes: 176MB foglalt és 328MB szabad (ez biztos ugyanaz, mint a Letöltött, de miért egyforma a kettő?)
Előre is köszi!
-
spiritex
veterán
Nagyon élvezetes ügyességi játék, ha az ember ráérez és belejön (a lényeg, hogy lendületet kell gyűjteni a lejtőkön, hogy gyorsuljon a fánkocska):
Hot donut. -
spiritex
veterán
válasz
havri1 #42039 üzenetére
Ok, de azt viszont el kell mondanom, hogy az Angry Birds Space valamiért mindig lefagyasztotta az olcsó kínai tabletemet alaphelyzetben, de amióta beállítottam a Törölje a tevékenységeket + a Legfeljebb 1 háttérfolyamat-ot, azóta minden gond nélkül fut. Más játékokkal és app-okkal nem jelentkezik a probléma!
-
spiritex
veterán
Segítsetek kérlek, hogy az ICS-ben ezek mire valók a Fejlesztői lehetőségeknél, mikor kell változtatni őket ill. miben különbözik az, ha teszek pipát az elsőhöz vagy ha a másodikban Nincsenek háttérfolyamatok-at állítok?
1. Törölje a tevékenységeket (Tevékenységek törlése, amint elhagyják azokat)
Default-ban nincs pipa.2. Háttérfolyamat-korlátozás (Normál korlátozás, Nincsenek háttérfolyamatok, Legfeljebb 1,2,3,4 háttérfolyamat)
Default-ban Normál-on van. -
spiritex
veterán
válasz
róland #42016 üzenetére
és (#42017) atillaahun
Ezek vannak:
ATV, M1, M2, Duna1, Autonomia, Melitta TV, Bp TV, Sio TV, Miskolc TV, Revita TV, Cartoon Network, 1 Music Channel, Cinebox,
de ezek közül csak 5 Flash-es (ATV, Miskolc TV, Cartoon Network, Music Channel, Cinebox),
a többi valami Vitamio plugin-es, ami ARMv7+NEON-ra való, még nem mertem letölteni az ARM8-as procimhoz, úgyhogy nem tudom nálatok menni fognak-e.
Emellett az ATV-nél azt írja 1 órával késleltetett adás, Miskolc most nem megy, Cartoon-on nincs adás, csak cinemascope van, Music channel megy, Cinebox nem megy, úgyhogy nem tudom megéri-e feltenni.. Hát ha a Vitamio-val megy a többi adó, akkor esetleg. -
spiritex
veterán
válasz
RootRulez #41992 üzenetére
Szia, találtam azóta egy másik, SPB TV-vel egyenértékű progit. Ez is saját ablakban jeleníti meg a tartalmat, nem Browser-ben, ahogy sokan, és országokra van lebontva. Magyarországon belül több adót kínál, mint az SPB. Elég gyenge a pontozása, de nálam a Flash-es adók mentek szépen, a másik fajtákhoz a plugin-t nem telepítettem még.
TVGOO Live Tv -
spiritex
veterán
válasz
petipetya #41969 üzenetére
De, ez egy kínai olcsótablet, 30 ropi, viszont benne vannak a Google alkalmazások az említett helyen: Beállítások/Alkalmazások/Összes, csak onnan nem indíthatók.
Az ApkInstaller-rel el is tudom indítani őket, mert van Launch parancs, csak hát nem a legkényelmesebb..(#41971) tomy86
Óóóóóó, akkor érdekes, kiherélték.. -
spiritex
veterán
"mert a AppDrawer-ben hiányoznak az Alkalmazások közül"
Ezt írtam feljebb. Nincsenek ott.(#41966) tomy86
Hozzá kell tennem, hogy ez egy tablet, és ha tartom az ujjam a kezdőképernyőn, akkor ez jön fel: Válasszon tapétát innen: Élő háttérképek, Galéria, Háttérképek. Ennyi.
Hmmm... Egyébként 4.0.3-ról van szó, Kernel: 3.0.8+Lehet, hogy Go Launcher kell ennek is, mint a telómnak! Ott is megoldott hasonló furcsaságokat, amikbe anno belefutottam.
-
spiritex
veterán
válasz
jackbacsi87 #41964 üzenetére
Na várjunk, ez nem ilyen egyszerű! Csak egy helyen látom az említett app-okat, a Beállítások/Alkalmazások/Összes alatt, itt viszont hiába tartom rajta az ujjam, nem történik semmi..
-
spiritex
veterán
ICS-nél hogy lehet kirakni a kezdőképernyőkre gyárilag feltelepített app-okat, mint a GooglePlayStore, GMail, Maps, stb, mert a AppDrawer-ben hiányoznak az Alkalmazások közül, a kezdőképernyőn pedig már hiába tartja az ember az ujját, nincs az mint régen, hogy választani lehetne Widgetet, Appot, stb. A Beállításoknál, az Alkalmazások kezelésénél sincs olyan, hogy kezdőképernyőre kirak, csak Kényszerített leállítás, Eltávolítás, stb?
-
spiritex
veterán
válasz
RootRulez #41915 üzenetére
Szia!
A Watch TV-t és a Live TV (Flash)-t próbáld ki.
Plussz van még egy link, a www.livescorehunter.com, amit sokszor használok sportmeccsek követésére, ha nem vagyok tv közelben.
Más:
Ha jól emlékszem kb. 1 éve beszéltünk arról, hogy kéne egy olyan app. ami hívás alatt minden perc 50. vagy 55. másodpercében sípol egyet. Azóta sikerült esetleg találnod ilyet? -
spiritex
veterán
Itt a Linux alapú Android platformon hogy működik az, hogy az ember felrak, majd leszed applikációkat akár 100-ával? Nyugodtan lehet kísérletezni, mert az applikációk nyom nélkül leinstallálódnak, nem úgy mint a redmondi op.rendszernél, ahol köztudottan szemetelnek a programok a registry-be, ami csak hízik, majd egyszer csak előjönnek op.rendszer hibák, lefagyások, végül behal az egész, és újra kell telepíteni? Egyáltalán előfordulhat olyan, hogy újra kell rakni egy Android-ot, mert meghülyült a sok app felrakástól, levételtől?
(#41766) hunfatal
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
Tud valaki olyan video lejátszó progit, amiben nem csak a fényerőt lehet állítani, hanem a színtelítettséget és a kontrasztot is? Eddig hármat próbáltam, de egyik sem ilyen..
-
spiritex
veterán
válasz
volvoguy #41588 üzenetére
"...amit sokan nem tesznek meg mert eszi az akksit..."
Ezt cáfolnám, mert tettem egy próbát, hogy egész éjjelre úgy hagytam a wifi-t, persze kikapcsolt képernyővel, és pontosan ugyanannyit merült reggelre, mint máskor, amikor nem volt bekapcsolva a wifi. Tehát, amikor az ember azt hiszi, hogy a wifi eszi az akksit, akkor az inkább a kijelző, ami ilyenkor természetesen végig be van kapcsolva... -
spiritex
veterán
Jelentem, hogy ahogy mondtad, mondtátok, simán ment az átmásolás a 16 gigás micro sdhc-ről a kisebb 8 gigás kártyára. Tehát felmásoltam pc-re a 16 gigás tartalmát, letöröltem 8-9 giga filmet, zenét, kivettem a 16-ost, beraktam a 8-ast a telóba, rámásoltam pc-ről a lementett adatokat, és újraindítottam a telót.
Egy dolog nem stimmelt csak, az, hogy elállítódott az sd-n levő csengőhang, de beállítottam és most már minden oké.(#41286) tomy86
Ma belepróbáltam a tabletbe egy micro usb - USB A (anya) átalakítót (nem kábel, csak egy egybe-műanyag átalakító), rádugtam a pendrive-omat, de nem történt semmi.Kérdés: kell még valamit állítani valahol az ICS-ben, hogy lássa a pendrive-ot, vagy csak egyszerűen nem volt megfelelő az átalakító? Köszi!
(#17410) dokee78
Ha tudja az OTG-t a tablet-em, márpedig tuti tudja, akkor az S2-höz való USB OTG kábel jó lesz? Az előző kérdésemet tőled is kérdezném. Köszi! -
spiritex
veterán
Lenne egy kérdésem:
Mit kell tennem ahhoz, ha a telefonomban levő 16 GB-os microSDHC kártyát le akarom cserélni egy kisebbre, és azt szeretném, hogy észrevétlen legyen az átállás, és minden hibátlanul működjön az új kártyával? Elég átmásolnom a nagy kártya teljes tartalmát a kisebb kártyára és azt beraknom a telóba?Szerk.:
Még annyit szeretnék tőletek kérdezni, hogy pendrive-ot nem tudok valahogy rádugni a tablet mikro usb portjára? Mert akkor nem veszek új micro SDHC-t! Milyen átalakítót kell vennem hozzá? Köszi! -
spiritex
veterán
válasz
Cheesy #41271 üzenetére
Ezekkel az adatokkal sem jó?
Pop3 elérés esetén:
bejövő server: pop.gmail.com / titkosítás: ssl/ttl / port: 995
kimenő server: smtp.gmail.com / titkosítás: ssl/ttl / port: 465Imap elérés esetén:
bejövő server: imap.gmail.com / titkosítás: ssl/ttl / port: 993
kimenő server: smtp.gmail.com / titkosítás: ssl/ttl / port: 465 -
spiritex
veterán
válasz
cintula187 #41258 üzenetére
Nem kell egyessével cserélgetni, lehet egyszerre is az összeset.
Kezdőképernyőn Menü / Tulajdonságok / Megjelenítési beállítások / Ikonok / Dokkoló ikonjai és itt megadod melyik témát szeretnéd rájuk értelmezni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged