- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kompakt méretben is divat lehet a 2 x 200 megapixel
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomtb
tag
És meg is érkezett
-
Fall-N
veterán
Próbálj ki egy újat és megérted. Amúgy meg pont azért akartam, meg akarunk sokan WearOS órát, hogy ki is használjuk. Ha macera használni, akkori el is megy az ember kedve tőle. A W6C teljesen jó sebességben, tényleg öröm használni. Sokszor a FE-vel a falat kapartam, mire összejött például egy Play Áruház frissítések keresése. A saját FE-met nem is sikerült lefrissíteni, annyira belassult. Pedig gondoltam felrakom rá a OneUI 8-at majd FR és megy fel Vintedre. Na ez majd az új tulajdonos dolga lesz.
-
kissati66
tag
Nem igazán értem ezt a panaszkodást az óra sebességére... Persze jobb, ha gyors, de végülis csak egy óra, amit nem nyomkodunk folyton. Egy telefonnál rendben van, hogy gyors kell hogy legyen, de egy óra fő feladata, hogy mutassa az időt, értesítéseket meg különféle adatokat a számlapon. Ha fizetni akarunk vele, vagy edzést indítani, vagy bármi más tevékenységet, belefér, ha pár századmásodperccel lassabban történik, erre amúgy is az óra használatának 1-2 százalékában van szükség. Legalábbis nálam
Ezért nekem tökéletesen megfelel a W4C, és valószínű nem is fogom lecserélni a picit gyengébb sebessége miatt addig, amíg működik. -
ntomtb
tag
Igazából bekapcsolás után szörnyen lassú 1-2 percig, aztán magához tér.
Van lehetőség óránál "clean install"-nak? -
Fall-N
veterán
Sajnos nem. Próbálj ki egy újabb órát, látni fogod, hogy lassú és döcögős a Watch 4. Páromnak egy Watch FE van, ami gyakorlatilag a Watch 4 újra kiadva, frissítettem tegnap neki a OneUI 8-ra és furcsa volt újra használni, sokkal lassabb az én Watch 6 Classicom mellett. Pedig csak két hete váltottam le a FE-t és vettem újan az órát (nekem is az volt, illetve meg nem adtam el). Az üzemideje is jobb a W6C-nek, nekem megérte lecserélni az órát. Sajnos a W4/FE nagyon lassú már, mindenképpen megéri lecserélni, akar használt, jó állapotú Watch 6 vagy Watch 7-re.
-
raven24
tag
Én nem rég kaptam, egy Watch 4 Classicot egy barátomtól, nen használta soha. 2 napot megy simán.
-
TomPack
őstag
Én Watch5 Classic-ról váltottam Watch7-re, és túlzás nélkül állítom, hogy megduplázódott az üzemidőm.
Szóval szerintem megéri váltani.
A 8-as sorozat viszont nem tetszik!
Nem tűnik túl futurisztikusnak, hogy a keret nagyobb és szögletesebb rajta mint a kijelző! -
etohun
aktív tag
A 6.0 a legutóbbi frissítés óta nagyon hasít, remélem ez nem fog elveszni a frissítéssel. Gyakorlatilag felesleges a 4-nél újabb órát venni még mindig. Az enyémnek most érte el az akksija azt a szintet, hogy elgondolkoztam rajta, hogy tegyek bele egy újat, mert 24 óránál kevesebbet bír. Elképesztően jó óra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Parfüm topik
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- World of Warships
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs