- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
raziel01
veterán
T-mobile, Like díjcsomag, korlátlan mobilnetem van.
Egyébként okostelefont net nélkül felesleges venni. Lehet sírni meg rinyálni de ez a helyzet. Ha nem telik netre akkor nem kell okostelefont venni. Én is csak azért vettem, mert most van ez a Like díjcsomag, amúgy a régi LG GS290-el nyomnám.
-
RBJ
addikt
Csak nem gondoltam, hogy ilyen nagyarányú az androidos netezés.
lehet egyeseknek szép számlája az adatforgalom miatt. -
nimfas
addikt
Tudtok olyan "BIG! caller ID" féle progit ami HTC Sensation-on úgy működik, hogy lecseréli a gyári sense-s híváfogadási képet... mert ez úgy megy, hogy látom a hívót... rányomok, hogy fogadás... és akkor beadja a gyári-t... ergó 2x kell felvennem :-S
-
válasz
GrandeP #37788 üzenetére
Valóban először én is csodálkoztam, hogy milyen primitív az android háttér beállítás tekintetén, de már elfogadtam.
Hunfatal már leírta a megoldást, mért nem úgy csinálod? Képszerkesztő programmal lehet legkönnyebben megoldani. Egy nagyobb felbontású képből vágj ki pl. 640X480 pixelű képet, majd egy kicsit javítgasd igény szerint, majd mehet a dolgára.
Kis felbontású képpel ne is próbálkozz életlen lesz!RBJ
Sajnos az informatika ilyen irányt vett, mindent és mindenkit lehet kontrollálni, de ha félsz, ami jogos, akkor marad a postagalamb.
-
TRob1
veterán
"egy egészséges para" - Sztem egyáltalán nem egészséges a parád.
Sőt, ha sokat parázol, bekattansz.
(Mondjuk ebből a pár hsz-edből azt szűrtem le hogy az Android nem a te világod, nem jó választás, elhamarkodtad a vásárlást... persze még változhat a megítélés a megfelelő irányba)
-
Teasüti
nagyúr
Ismertek augmented reality játékokat?
Csak egy-kettőt találtam, de régebbről tudom, hogy vannak jók is (vhol).Olyat pl egyáltalán nem is találtam, amihez marker-eket kéne nyomtatni.
-
Semm1
tag
Szerintem a Market, és a letöltöm és települ az, ami a legbiztonságosabb. Itt általában azok a legjobb alkalmazások amiket sokan letöltöttek és értékeltek(jóra). Ha valami gond van az alkalmazással azt sokan jelzik az értékelésnél.
Ezeken felül még arra kell/lehet figyelni, hogy telepítés előtt meg tudod nézni, hogy mikhez fér hozzá az app a telefonon.Offline is meg lehet ezeket nézni, de ha máshonnan szerzed be, az már kapásból rizikósabb lehet...
-
GrandeP
addikt
Kérdés...
A telómnak megfelelően méretezett képeket másoltam a kártyára, de amikor háttérképnek választom bármelyiket is, akkor még ki kell választanom, h álló vagy fekvő legyen, és akkor sem tudom az egész képet hanem, majd miután kiteszi ilyen rázoomolt elmosódott képet kapok...
Ezzel lehet valamit kezdeni? Mert a go laucher sajátjait jól teszi ki, vagy annak hol találom a "mappáját"? Gondoltam h oda is beteszem és akkor majd jó lesz, de nem leltem, pedig körbe néztem a root explorerrel..
Köszi.
-
baboss
őstag
.
-
-
RBJ
addikt
Na nemsokára első okostelefonom megjön. Meglep, hogy mennyire fizetős minden androidos szoftver fronton.
Vannak olyan oldalak ahol free dolgok vannak?
Az is fura nekem, hogy nem az van, hogy letöltöm a gépre és onnan a telóra majd telepítés hanem maga a telefon online szerzi be a dolgokat. szerintem így nagy az esélye, hogy valami kártékony, vagy nem hasznos dolgot kap be az ember.
Javítsatok ki ha nem így van. -
baandii
senior tag
hellosztok!
tudnátok ajánlani vmi olyan fényképező app-ot amiban van hallszem optika.
-
F-ECT$
titán
Tegnap jött a Where's my waterhez frissítés, ráadásul mindkét sztorihoz 1-1 új fejezet
-
defymoto
senior tag
Üdv!
Nincs olyan app ami felolvassa azt a szöveget amit leírtam neki?
előre is köszi! -
bok92
addikt
Üdv!
Régebben használtam egy appot, aminek a nevét sajna már nem tudom, de remélem,hogy ti igen....
A lényege az,hogy egy adott launcher az ikonjainak kinézetét elmenti, és ha használok egy másik launchert, akkor ott is tudom használni az előző launcher ikonjainak kinézetét...
Remélem,hogy érthetően fogalmaztam... -
bostone
addikt
A Go launcher eme változata sajna nem kompatibilis az occó kínai tabletemmel. VTL Launcher-t használok pár hete. Eddig jó.
-
TRob1
veterán
válasz
bostone #37754 üzenetére
Mit találtál megfelelőbbet? A GO Launcher HD for Pad-et?
-
raziel01
veterán
-
bostone
addikt
A Getjar-on ingyenes a Smart Office. Még nem volt időm kipróbálni, de ahogy nézem együttműködik a dropboxal, a google office is sorban van. Egy próbát megér. Elég jól használható az Evernote is és megosztható, pc-n szerkeszthető.
A go féle widget nekem bejövős, a launcher is, de tabletre találtam megfelelőbbet. Ha ki tudnám szakítani a go karjaiból azt használnám.
-
darvinya
titán
válasz
GrandeP #37749 üzenetére
Nem.
Az alapot megcsinálom a gépen és csak az adatokat rakom bele folyamatosan.
Egy tucat adat miatt kapcsoljam be naponta a gépet?(#37750) atillaahun
De tud csoportost mert alapból kezeli a Google Docs-ot.Amúgy meg mindegyik PC-s tud csoportosat kezelni.
OpenOffice, MS Office, stb… -
atillaahun
veterán
És ezt nem próbálta még valaki véletlen ráhegeszteni egy GB-re?
(#37748) darvinya
Bocsánat félreérthető volt a kérdésem, azt elfelejtettem említeni, hogy azért OT, mert nem Android (feltétlen) app-ot keresek, hanem akár rendes PC-re valót.
Doc to Go, meg amennyire tudom nem tud csoportos online szerkesztést.
- De mindegy hagyjuk is, keresek majd valamit jobb topic-ot a dologhoz. -
darvinya
titán
válasz
atillaahun #37736 üzenetére
Ami eddig a legjobb Dokuments To Go full(ez fizetős).
Én is ezt használom és már a gépet be sem kapcsolom doc vagy xls(x) és ppt szerkesztek. -
Sziasztok, 10"-os tablet-em van, vettem hozzá usb-s billentyűzetet, de bekapcsoláskor nem ismeri fel, ki kell húzni és visszadugni a billentyűzetet. Erre volna szoftveres megoldás, vagy valahol be lehet állítani, hogy automatikusan felismerje? Ha csak sleep-et nyomok, akkor nincs gond.
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #37741 üzenetére
Az én telómat csak én nyomkodom. Te körbe szoktad adni?
(De ha már vki nyomkodja, akkor a mél appra is rá tud nyomni sztem
Ennek ellenére én sem használok ilyen widgetet, csak a példa kedvéért tettem fel
)
(#37742) babicsbalu:
Tudom én, csak poénnak szántam.. van még pár millió elégedett Go júzer rajtunk kívül is... Sőt, még itt a topikban is -
RootRulez
félisten
Az ezekkel a widgetekkel a gond, hogy aki nyomkodja a telót sok mindent megláthat, amit nem kéne...
-
porse
őstag
4.0.5 ös gmail verziónak is van widgete. Egész használható, bár feleslegesnek tartom.
___Dropboxban a gépen, vagy böngészőben,hogy teszek jelszót, akár mappára, akár mindenre?
-
fatal`
titán
#37735-re
Ginger alatt ROOT ajánlott, másképp nincs joga olvasni a gmail adatokat az appoknak. Esetleg k9 imappal gmailhez és akkor nem kell ROOT.
-
TRob1
veterán
válasz
bostone #37735 üzenetére
Go Email Widget
(Csak hát ugye kell hozzá a GoLauncherEx is, amit rajtam kívül más nem szeret...
pedig jó kis widget, a kinézete meg olyan amilyet "akarsz" neki)
-
atillaahun
veterán
Kicsit talán OT, de nem tudok jobb helyet a kérdésnek (esetleg irányítsatok át), a Google Docs online szöveg/táblázat/prezentáció - szerkesztőjéhez hasonlót keresek, csak olyat ami korrektül működik. Értem ezalatt pl. hogy ha beillesztek valamit nem gányolja szét, hanem rendesen megőrzi a formátumokat, és beállítás is van benne bőven, mint egy rendes office-ban.
Létezik már erre alternatíva, vagy más is a fent említett hulladékkal küszködik ha kell?
Aki nem ismerné vagy használta volna eddig, a lényege hogy azonos időben többen tudnak szerkeszteni egy dokumentumot, és a változások azonnal látszódnak mindenkinél. Elméletileg ugye csoportmunka lenne a célja, gyakorlatilag meg csoportos szenvedés a vége, és maradunk a jó öreg körbeküldözgetős megoldásnál.(#37735) bostone
Attól tartok sajnos túl sokat akarsz. Én már egy öreg igénytelennel is megelégednék, de még olyanok sincsenek. -
bostone
addikt
Keresek egy korban hozzám illő, igényes külsővel rendelkező, egész képernyőt betöltő mail widgetet.
-
Probert75
addikt
-
vasq
csendes tag
Üdv
Lenne pár kérdésem. Van egy samsung galaxy s2 telefonom és ezzel kapcsolatban szeretném megtudni ezeket:
- Milyen normális, letisztult moziműsor widgetet ajánlotok?(a legdurvább az lenne ha a mozikat tudnám hozzá adni és csak azokat mutatná.)
- Ha bekapcsolva hagyom a netet(az automata frissítések miatt) akkor az nagyon eszi az aksit?(meg lehet azt oldani hogy amikor frissít akkor bekapcsolja magának?)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.
-
FTL Launcher-ből kiadták a 3.0-ás verziót, támogatja az ADW, GO és LP témákat is, nem semmi.
-
basaja
senior tag
van valami se launcher(4 sarkos)amit felbűvölhetek a telómra?
-
GrandeP
addikt
LOOOL!
Szinkronizálva van/volt értsd már meg...
vcf-be meg le van mentve, azt tettem vissza most, de ugyanott vagyok mint eddig!
Na mindegy... régi teló megcsinálta...
Nem tudom mivan, részeg vagyok, vagy ti , de sztem érthető voltam,
, no mindegy még jó h van egy "manuális" régi lg telóm...
Azért köszi a segítséget..
-
TRob1
veterán
válasz
GrandeP #37716 üzenetére
Vazz, te nem érted amit mondok: Ha lett volna szinkronizálva gmail accal, ilyen NEM TÖRTÉNIK MEG!
De mondok jobbat: Ha simán lementetted volna vcf-be a kontaktjaidat mindenféle májbekáp nélkül, AKKOR SEM TÖRTÉNIK ILYEN MEG!
Mert mind2 esetben megvannak a kontaktjaid telefonszámokkal !!! Éééteeed Maaargit?
(#37721) GrandeP:
Na állj! Mi az hogy névjegyzék, meg mi az hogy telefonkönyv? Mert nekem ugyanazt jelenti a kettő.(#37723) GrandeP :
Így jár aki nem beszél értelmesen (mybackup, html...) Erre most a 15. hsz-nél mondod csak hogy volt szinkron és vcf is... -
GrandeP
addikt
válasz
darvinya #37720 üzenetére
Most vagy rosszul mondom, vagy csak ti nem értitek?!
Szóval... azzal van bajom, h telefonkönyv üres... a névjegyzékben meg, bent az összes emailcím... összeskeverve a telefonkönyv neveivel és számával...
Mivel az yx@ freemail.hu-t nehéz felhívni... így szeretném ha a telefonkönyvben újra a telefonszámok és mellette a nevek lennének...
-
GrandeP
addikt
válasz
darvinya #37717 üzenetére
Nem... még csévében sem..
Ilyenkor jó h van egy faparaszt telefon, faparaszt menüvel... meg egy múltheti mentés, azzal visszateszem a simre számokat...
De még mindig nem értem, h miért nem tudja elkülöníteni úgy mint elötte?!
Most bent van az összes életemben eddig elküldött email mint névjegyzék, de egy darab telefonszám sem, pedig abból is volt vagy 200 a sim kártyán.
-
Adamis
őstag
Gyors kérdés: hol lehet azt beállítani az Android-ban, hogy ha lezárom a képernyőt, akkor egy fél óra múlva is lehessen feléleszteni? Mert ennyi idő eltelte után mindig az elejéről tölt be, ami nagyon kényelmetlen, pláne akkor, ha gyorsan kellene valami... Van erre valami szoftveres megoldás, vagy át kell írni valamit valamiben?
Az eszköz egy Flytouch 2 tablet, de igazából jelen esetben mindegy azt hiszem...
-
Pajoz
őstag
válasz
Pharaoh #37650 üzenetére
A QQPlayerben van ezekre lehetőség.
Ajánlom, hogy első indításnál ne engedd neki az auto scant, ha nem akarod az összes videot egy kupacban látni. A menü gomb->Settings->Scan all video files under-ben ki lehet választani egy adott mappát amiben keresgélhet majd. Én a választott mappába másolom a filmeket. -
GrandeP
addikt
Valaki tud valami htmlből vcf átalakítót?!
Mentést tettem vissza, de valamiért csak a google emaileket teszi vissza, a névjegyzéket meg nem, holott látom a neveket meg a számokat csak épp html-be van elmentve..
vagy egyéb ötlet?
-
bostone
addikt
Ez biztos csak velem történik meg:
Kreáltam egy tárhelyet a minus-on, letöltöttem a hozzá való windows klienst. Kipróbáltam, klasszul ment, a videók ott voltak, ahol lenniük kellett, minden viszontagság nélkül.
Úgy gondoltam ma felpakolom a cuccaimat, de nem tudtam belépni a gépen, mivel hibás jelszót adtam meg (ami lehetetlen), a webes felületen nem találtam hozzá semmi segítséget...
Valaki? -
baboss
őstag
Bocsi de nekem magas amit írtál nem nagyon értek hozzá.
A telefonon bejön az ip fix állókép van csak a videó képet nem játsza le .
lehet hogy hülyeség de nem kéne rá java hogy letudja játszani a kamera videó képét. -
TRob1
veterán
Há olyat mondtam.
És a poén, hogy külön app se kell hozzá, elég a böngésződ (jobb esetben Chrome vagy IE9, rosszabb esetben vmi más
)
Van gmail mélcímed? Van. Van wifid vagy mobilneted? Na ezt nem tudom egyelőre, de ha van, akkor az előzőekben vázolt megoldás a legegyszerűbb, legbiztosabb... (haladj szépen sorban ahogy leírtam, és minden tiszta lesz. Ha fel tudsz venni 1 hívást telefonon, akkor nem vagy öreg hozzá
)
De ha nem akarod a tuti, akkor használj pl. MyPhoneExplorer programot pc-n, és hozzá telefonon az androidos klienst.
Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest