Aktív témák
-
basaja
senior tag
sziasztok:-)
tudnátok mondani egy jó videó felvevő appot?
ha számít valamit,a cimborám Huawei g300-asára kellene...nem gond az sem,ha fizetős:-) -
basaja
senior tag
hali:-)
szerintetek melyik jobb ebook olvasó,az Aldiko vagy az FBReader?Vagy esetleg egy jó nevető harmadik...:-)
köszönöm előre is a segítséget:-) -
basaja
senior tag
Tudnátok mondani egy mindenevő videólejátszót?
Bs player nem akarja vinni a wmw-t,a mobo meg fele sebességgel játsza le...vagy valami beállítási anomáliát követtem el? -
basaja
senior tag
kijött a Holo Launcher béta 5...:-)
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #41195 üzenetére
ha jól tévedek,talán 128kb/s...
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #41187 üzenetére
upsz,dupla:-)
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #41187 üzenetére
vodás vagyok,néha érzem a lassítást, néhány hónapban egyáltalán nem...megosztani simán tudok,szoktam is minden gond nélkül...:-)
-
basaja
senior tag
hogy tudom kikapcsolni a 3g Watchdog pro-ban a statusbaron megjelenő ikont?idegesít...:-) -
basaja
senior tag
válasz
szentkuti11 #40864 üzenetére
anysoftkeyboard:-)
-
basaja
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #40646 üzenetére
engem a battery info szopatott 3 napig...kukáztam is egyszerre:-)
fél nap alatt kikapcsolta a telót a mocsok... -
basaja
senior tag
ez a Solid Explorer nagyon komoly lett,gyors,szép,egyszerű...tc lehet hogy megy a levesbe...:-)
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #39807 üzenetére
nálam megy...ha számít valamit,én a prot használom...:-)
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #38875 üzenetére
fene se tudja,de amikor titaniummal újraraktam az appokat,megkérdezte akarom e az avast antitheftet felrakni...szal elgondolkodtam...:-)
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #38866 üzenetére
még az sem...ROM cserénél a múltkor wipeolt alapból,egyedül a Cerberus jött velem szembe az appok között...:-)talán az ér valamit...
R19
LPP szvsz jóval kisebb:-) -
basaja
senior tag
TRob1!
Kipróbáltam a magasztalt Go launchert...tetszik:-D
Egyenlőre marad a tesztüzem,aztán meglátjuk… -
basaja
senior tag
Gardoni és KTU!
Köszönöm a segítséget,de a gondom nem kimondottan csengőhanggal volt kapcsolatos...:-)
egy mp3 zenét kellett megvágnom,majd elmentenem,illetve zeneként használni a vágottat...
az mp3 Cutter nagyon profi,egyszerű,bejövős...:-)
ellenben háttérképre nincs valami megbízható ötlet? -
basaja
senior tag
van valami se launcher(4 sarkos)amit felbűvölhetek a telómra?
-
basaja
senior tag
hoppá,dupla:-)
-
basaja
senior tag
hali
tudtok olyan mp3 szerkesztőt,ami nem csak 15 másodpercet enged betenni csengőhangnak?
illetve tényleges számhosszon engedi a szerkesztést és úgyis ment el...
köszi -
basaja
senior tag
válasz
darvinya #37127 üzenetére
+1...sokáig go keyboardot használtam,de ez kevesebb helyet foglal,illetve a ramot sem zabálja:-)
egy kérdés
valamiért elállítódott a megadott háttérképem.a multipicturevel szoktam beállítani,de most valamiért nem adja fel lehetőségnek,csak a szokásos hülye darablós téglalapot...van valami egyszerű módja a saját kép berakásának?nem átméretezésre gondolok...:-) -
basaja
senior tag
hali
tudnátok ajánlani egy olyan naptár widgetet,mint a Launcher Pro Plus-é?Nekem az nagyon tetszik... -
basaja
senior tag
na b@xa meg,már a play se megy...másnak sem?
-
basaja
senior tag
hali
a Mapasot nem bírja lefrissíteni a playről a teló.Folyton azt írja,hogy a rendelés folyamatban,pár perc és indul....este óta semmi.Mi lehet a problem? -
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #35892 üzenetére
már van link,ha egyről beszélünk...
-
basaja
senior tag
az egyik androidos oldalon taglalják,hogy lehet hozzájutni 23gb tárhelyhez a dropboxon...igaz,csak 2 évre...
-
basaja
senior tag
-
basaja
senior tag
besz@arás ez az F1 Timing app 2012...valós időben látom a futamot,nagyon jóóó;-)
-
basaja
senior tag
hali
van valami jó kis forma 1 app az új szezonra?Olyasmi,ami mutatja a verseny állását,edzést...tavaly volt ilyen,és nagyon jól tette a dolgát -
basaja
senior tag
hali
nemsokára néhány napot külföldön töltök.tudnátok ajánlani olyan programot,amit használva hanggal kommunikálni tudnék az itthon maradottakkal,lehetőleg ingyen.Valami hasonlóra gondolok,mint a viber,de a másik eszköz egy laptop.
lehet az app fizetős is.
köszi előre is:-) -
basaja
senior tag
válasz
Cartman023 #33998 üzenetére
ment is a lecsóba....
van helyette jobb,szintén Forecas,nagyon jó,testreszabható...
Időjárás,rengések,barométer,figyelmeztetések...marketen free...
tud holnapi widgetet(is);-) -
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #33946 üzenetére
lost phone sms-sel zárható,bár a követés netes...avast megnézem...sajna volt már szerencsém átélni,milyen lopott telefon dühös tulajának lenni...igaz nem most volt,de amennyire lehet kiküszöbölném a lopással járó kellemetlenségeket...
-
basaja
senior tag
láma kérdés:mennyire van létjogosultsága a védelmi appoknak?
Ha elhagyom a telót,simán legyalulhatóak,új ROMmal felülírhatóak?Pl Cerberus elrejtve az app drawerből?Akkor hiába állítom be rajta a SIM checkert is,ha valaki simán törli az adott appot,nem?
Melyik jobb egyébként?Cerberus,Lost Phone,Android lost?
Kíváncsian várom hozzáérő válaszaitokat -
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #33931 üzenetére
köszönöm
-
basaja
senior tag
sziasztok
tudom,hogy volt róla szó,de abban kérném a segítségeteket,hogy melyik az a program,amivel a legegyszerűbben mozgathatók a fileok a wifis laptop és a telefonom között.Semmi faxni,csak hibamentesen és gyorsan dolgozzon,ennyi.
Köszi a segítséget -
basaja
senior tag
eszméletlen jó lett az Opera Mini Next...iszonyat gyors a Mini és a Mobile után...;-)
-
basaja
senior tag
hali
Ismeritek a Box nevű appot?Állítólag hasonló a Dropboxhoz,de itt 50(!!!) giga tárhelyet adnak most ajándékba...;-)
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Netfone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged