Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Igen. Nekem pont most szűrt ki egy trójait az avast!. Lehet, hogy kicsi az esély jelenleg egy vírusfertőzésre (nagyobb ha hülye módon te töltöd le, ahogy nekem is sikerült éjjel), de az elővigyázatosság sosem árt, a Play-be is beszivárognak néha (arról nem is beszélve, hogy sok más cég is androidos alkalmazásboltot indít, idővel mindegyik célpont lesz) és sosem tudni mikorra derül ki. Meg szerintem inkább azt kell megszokni, hogy Androidra kellenek olyan elővigyázatosságok, mint Windows alá, mert ha az Android nem tűnik el két-három éven belül, akkor sokkal komolyabb és jól elrejtett vírusok és férgek is fognak születni, amik már mondjuk a bankszámlád tartalmának lenyúlását célozzák meg (hisz jön a mobilfizetés, ami nagyon kell nekünk) vagy zombihálózatot építenek, ezt biztosra lehet venni. Szóval szerintem jobb félni, mint megijedni.
Azokra meg ne hallgass, akik szerint az antivírusok írói írják vagy terjesztik a vírusokat is, vannak vírusírásra specializálódó emberek szép számmal, nem kell ide összeesküvés-elmélet.(#39035) TRob1: ingyenes = védelem, fizetős = védelem + extra szolgáltatások + reklámmentesség + a fejlesztők támogatása
-
barnam_
nagyúr
Szerintem felesleges. Ugyanakkor tűzfalnak és reklám blokkolónak van haszna (adfree). Mert ami ingyenes, az általában vagy reklámokat tartalmaz, vagy használati statisztikát küld. Lehet azt mondani, hogy ez etikátlan dolog, mert a fejlesztőnek ebből van pénze; én meg azt mondom, hogy kérés nélkül ne csináljon adatforgalmat egyik alkalmazás sem.
Igaz warez oldalakról nem telepítek, csak Play-ből
-
vlevi
nagyúr
"kevés a tárhely"
Én is ezzel szívok, pont most. A 180 megából (Galaxy Ace) a telepített alkalmazásokat kábé 60 megáig tudom összeszámolni, és mégis csak 25 mega szabad van. Végignézem, tudok-e gyorsítótárat törölni, de egyik alkalmazásnak sincs gyorsítótára.
Újraindítottam a telefont, és rögtön 77 mega szabad helyem lett.Ez most akkor ilyen windowsos javítás volt?
Lépjünk ki, lépjünk be, hátha jó lesz? Arról volt szó, unix alapú rendszeren ilyenre nincs szükség
Lehet, hogy Bill Gates 15-20 évvel megelőzte a korát, amikor a Windows 3-nál már ilyet mondott?
-
-
Az-X
őstag
Egy újraindítás után végül sikerült elindítani ezt az app 2 sd alkalmazást.
Ezt írja: "No movable applications found from storage!"
Alul a sávon ezt írja: Total:150Mb Avail:560KbPhone only alkalmazások: iGO: 21,92Mb Facebook: 7,68Mb BpMenetrend: 5,73Mb Frissítő 664Kb HTC Checkin Service: 496Kb Autostart: 36kB valami itt nem stimmel, ez sehogy sincs 150Mb
-
-
tomy86
addikt
Akkor a telefon beállításaiban meg kell keresni az alkalmazások kezelése menüt és ott egyenként kell megnézni, hogy melyik alkalmazást lehet sd-re áthelyezni. Ha rányomsz egy adott alkalmazásra a listában, akkor ha lehet, kiválaszthatod az áthelyezést sd kártyára. Bocs, de a Wildfire menüjét nem ismerem pontosan. De a telefon topikjában, biztosan pontosan le tudják írni, hogy érhető el.
(#36489) Cartman023: ahhoz van egy "számlázási idószak" tarifa beállítás.
típus: számlázási időszak, hossza: 1 hónap, első napja: 2012.01.01. havidíj: értelemszerűen a díjcsomagod havidíja.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged