- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
CoolBoy323 #43584 üzenetére
Adjatok már egy keresőt!
-
dokee78
félisten
válasz
CoolBoy323 #43581 üzenetére
Ezt nem kellett volna linkelned,ugyanis nehogy már én keressem meg azt az appot.
-
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #43283 üzenetére
(#43284) gatto_: Az összes fájlkezelőben van ilyen. De minek erre külön app? A Launcher is kezeli, mindegyikből lehet uninstallálni.
-
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #43275 üzenetére
Ezt gondolom viccnek szántad, mivel az nem 3rd party alkalmazás. Maximum app2sdre gondolhat, de a többi kommentből ítélve nem arra gondolt. A Task Manager nem alkalmazáskezelő.
(#43277) gatto_: Feladatkezelőnek hívják.
(Task Manager)
(#43278) spiritex. Hardverhibás lesz az.
-
darvinya
titán
válasz
CoolBoy323 #43255 üzenetére
Én pont ezért használom az Opera Mobil-t és persze sok minden másért is.
-
punky10
addikt
válasz
CoolBoy323 #43226 üzenetére
Elmegy...bárki is csinálta...
Igy utolag én is köszönöm,nekem sokat segített.. . -
Shoo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #42885 üzenetére
Oké elnézést, akkor valamilyen más program érdekelni
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #42347 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #41416 üzenetére
Nyílván GEO módban és nyílván pontatlan. Nem tudom az időjárás miatt ki tartja állandóan bekapcsolva a GPS-t, nincs sok értelme és ráadásul brutálisan meríti az aksit.
-
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #41413 üzenetére
MSN is.
-
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #41403 üzenetére
Mert az MSN a legpontosabb, az accu sokszor óriási hülyeségeket ír.
-
nexusking
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #40952 üzenetére
Ha valami em tetszik, be lehet zárni az internetet, vagy ne nézd egy darabig a topicot.
Rühellem az ilyeneket, akik mindent hűde tudnak, de azért senkinek se mondják el, hátha nem jön rá magátol se... -
nexusking
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #40940 üzenetére
Nem találtam ról semmit a dropbox oldalán.
-
Dicker
őstag
válasz
CoolBoy323 #40940 üzenetére
18 GB-ig lehet
-
nexusking
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #40938 üzenetére
ezekkel mennyire lehetne növelni?
-
randras
veterán
válasz
CoolBoy323 #40927 üzenetére
18 hsz-el lejjebb!
-
randras
veterán
válasz
CoolBoy323 #40923 üzenetére
Lehet, hogy nem hülyeség, elég sok mindenkit érdekel a szavazás szerint...
-
toth_janika
őstag
válasz
CoolBoy323 #40728 üzenetére
Mi az a HWA?
Bocsánat a láma kérdésért! -
Voice24
őstag
válasz
CoolBoy323 #40228 üzenetére
Bocsi, azt nem írtam hozzá, hogy hiába tettem rá akármelyik verziót, mindegyik hibaüzenettel leáll vagy el sem indul.
Máshol írtak olyasmit, hogy egyrészt esetleg valami google license hiányozhat, másrészt az apk-t nem elég simán feltelepíteni, hanem még valamit buherálni is kell (persze szoftveresen).De nekem ezek magasak, annyira nem vagyok belemélyedve a dolgokba.
Azért várom a tippeket. -
atillaahun
veterán
válasz
CoolBoy323 #40202 üzenetére
Mint említettem ugyanezt megtenni egy olyan programmal, ami nem csak erre képes, hanem sok más okosságra is.
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #40191 üzenetére
Fel sem rakok úgy romot, hogy bele ne tenném előtte rögtön a TBP-t és a RE-t.
És ha már pap: Én inkább a pap lányát választanám.
(#40193) CoolBoy323 :
Persze, de nekem meg az extra kell: a pap lánya(vagy ha maradunk az Androidnál, az appjaim mentései, adatai...)
-
everest140
tag
válasz
CoolBoy323 #40174 üzenetére
Nagyon hasznos program!
-
atillaahun
veterán
válasz
De miért is olyan jó ötlet ez?
-
TRob1
veterán
válasz
Maradok a Titanium-os visszaállításnál az adatokkal együtt, és Romot se cserélek naponta többször...
De azért köszi a tippet.
-
tbalint3
tag
válasz
CoolBoy323 #39643 üzenetére
Köszönöm a válaszod
. Nem tudom, hogy jobb vagy nem, csak azért kérdeztem a Astro-ról mert több oldalon láttam leírva, hogy ez egy jó fájlkezelő (még új vagyok az Androidos okostelefonokhoz).
-
lbalog01
tag
válasz
CoolBoy323 #38868 üzenetére
A free nem nyitja meg a pdf-et, így nem tudom, hogy a fizetős mit tud kezdeni ezzel a kódolású pdf-el
-
vlevi
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #37065 üzenetére
ja, igen, nekem még a kinézekazablakonv1.9 béta van telepítve
-
Luissimo
veterán
válasz
CoolBoy323 #37065 üzenetére
vagy szèk szèk hàziko bambusz szèk szèk :-)
az èn időjàràs widgetem szerint Palma-n ès Sartiban 16 fok van, bp-en 6, Munchenben NULLA.
azer ott durva az ido, àprilis közepe lesz lassan -
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #37040 üzenetére
Mer olyan jo beszelgetni... ha a keresot hasznaljuk akkor meg olyan szemelytelen az egesz...
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36975 üzenetére
Az első, vagy a második fele? (Igaz, mindegyik komoly
)
Jah, és mink rendös, tisztességös embörök vagyunk, nem használunk polár övet (asse tudjuk mijaz, tehát asse tudjuk hogy bíri e a sportostrekkölő).
De sztem nem is teljesen ugyanaz a funkciója mint a Cardio Trénernek (legalábbis első ránézésre, a képekből ítélve)
-
Richee11
senior tag
válasz
CoolBoy323 #36960 üzenetére
sajnos képet nem találtam, de itt egy Videó
-
válasz
CoolBoy323 #36935 üzenetére
Meglesem, hátha már nem bugos
-
válasz
CoolBoy323 #36933 üzenetére
Hát, ha bugos és nem is fejlesztik, akkor felejtős
Azért tetszett meg igazán, mert emlékeztetett a HTC Wildfire S lockscreen megoldására, ahol lezárt állapotban is elérhető 4 választható app. -
válasz
CoolBoy323 #36926 üzenetére
Köszönöm. Esetleg erőforrás igényéről van valami tapasztalatod? Csökkenti az üzemidőt?
-
andoneboy
tag
válasz
CoolBoy323 #36921 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
CoolBoy323 #36919 üzenetére
Az oldaladon olvastam a GOTO programról. Ezt root-olatlan telefonra is fel lehet tenni?
-
andoneboy
tag
válasz
CoolBoy323 #36919 üzenetére
köszönöm, megnézem
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36889 üzenetére
Vagyis jól mondtam, a "One X" az 4 magos.
(#36891) CoolBoy323 :
Jah, végülis az SE Xperia x10 mini és az SE Xperia mini is Xperia... csak szintén különböznek 1-2 "apróságban" -
kymco
veterán
válasz
CoolBoy323 #36609 üzenetére
Örülnék, ha lenne ilyen app...
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36469 üzenetére
Tudom.
Aztán ez az új lehet hogy mégiscsak örökös lesz a hátécséseknek... nem biztos hogy lehet hekkelni, vmi új sensevel kapcsolatos (lehet hogy alapból benne lesz?
És vmi olyasmi, hogy ahogy először beállítod a telefont, automatikusan kapod is az 50gigát)
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36462 üzenetére
A film csak példa volt a mostani helyzetről... de tudod hogy minden fejlődik (és a tárhely méretek meg hátha nem követik), te meg valszeg még sokáig szeretnél élni.
Sokáig ott volt az aláírásomban, csak "megteltem" és kivettem: min.us (10giga ingyen tárhely, meghívásonként + 1 giga)
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36459 üzenetére
Ezért nem szeretem a box-ot.. még mappát se tudok behúzni úgy ha nagyobb mint 100 mega (de fájlonként jóval kisebb, képekről van szó) Pedig a terv az volt, hogy berántam a mostani Fotók mappám (35giga)
Úgyhogy a box-ot nemigen tudom használni, hiába ad ekkora tárhelyet, ha használhatatlan. Marad a Min.us, oda van pc-s és droidos kliens is (és már azt is feltornáztam 50gigára)Csak azt hiszed hogy elég lesz életed végéig (ugyan már, mikor már most vannak 50 gigás filmek pl? Pár év múlva örülsz ha az 50 gigára feldobhatsz pár fotót
)
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36457 üzenetére
Apósnak torrent? Jó a db. És torrentnél kell várnia, így meg "nem".
Jah, kb. így van, de ne te töltsd, automatikusnak kell lennie, be kell állítani a winben az auto lejátszásnál a képre és a videóra a dropboxot (és ugye vagy fényképezőről, vagy vidkamról, nem úgy megy hogy akármilyen képeket csak bedobsz a db mappádba
)
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36455 üzenetére
Beledobom a "közös" mappába, a másik meg csak annyit lát majd vmikor, hogy érkezett neki vmi, úgyhogy nem kell őszülni senkinek.
(És bőven jobb mint pl elutazni 100 km-t ezért, vagy kiírni+postázni... ezek a példák most az apósomra vonatkoztak
)
szerk: A lassúság meg nézőpont kérdése: Én még emlékszem mikor éjféltől reggel 7ig ment mindig az "olcsó" net (akkor volt olcsó ha nem szakadt meg, mert újracsatlakozásnál még1 díj), és reggel örültem ha lejött egy album, de volt hogy még az se mindig
(Na nem flac, mert akkoriban az még nem volt) Aztán jött a 384k-s adsl, na az már maga a megváltás volt (és mikor sávszélt emeltek 512-re, akkor meg már maga a mennyország volt
)
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36451 üzenetére
De sztem te találtad ki.
Bizonyítékot akarok!!!
Úgy értem, hogy nem kapsz 3gigát ha Androidról uploadolsz meg még 3 gigát ha Pc-ről, hanem összesen szerezhetsz 3gigát fénykép/videó feltöltéssel... csak ugye PC-vel könnyebb elérni (legalábbis nekem az 5giga az kb. egy mozdulat volt a vidkam sd-jéről)
Tehát: nem adódik össze, 3 + 3 giga, hanem összbe lesz 3 giga.ui: Tudom hogy nem mondtad, nem is azért írtam, hanem csak úgy (hogy felébresszem a csalók lelkiismeretét
)
Mondjuk a 4giga nekem kevés lenne (van benne azért pár cuccom, és volt hogy dvd-t osztottam meg ezzel azzal még ezek mellett), de az aktuális 14,4 már bőven... (a többire meg ugye ott a többi tárhely) -
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36436 üzenetére
Akkor én is kiegészítenélek
A PC-n ha 1 azaz egy képet feltöltesz, kapsz 500 megát, és ezután minden 500 megányi kép vagy videó után kapsz 500at 3GB-ig (én még 5öt kaptam). Nem tudok az Androidos 100megákról, eddig sehol nem olvastam (mondjuk telefonról annyit nem is töltöttem fel).
És nem adódik össze az Androidos meg a PC-s dolog, összbe lesz 3 giga a legjobb tudomásom szerint.db beta (bocsi
)
ui: Én a 23 Gigát se csaltam, nem is fogom.
(Nekem többet ér a becsület
)
(#36437) kymco :
Mert nincs is ilyen. -
kymco
veterán
válasz
CoolBoy323 #36436 üzenetére
Én több, mint 200 mega képet upload-oltam, de nem adott plusz tárhelyet a második 100 után.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
CoolBoy323 #36329 üzenetére
A cpuspy tesztelni is tud? Tudod olyan kellene, amivel az alulfeszelt procinál meg tudom állapítani, hogy mi az a minimum feszültség, ahol még nem hibázik. Amolyan orthos féle, pc nyelven. :-)
-
Bavid
senior tag
válasz
CoolBoy323 #36082 üzenetére
Milyen 2 verzió?
Nálam csak egy van...
F-ECT$: El lehet vele szórakozni, inkább csak ha van 5-10 szabad perced, egyáltalán nem nehéz, lehet a videóban annak tűnik de nem az.
-
grotib
tag
válasz
CoolBoy323 #35940 üzenetére
Arra nem gondoltál, hogy mindenre jó? Egy bt fülessel elő sem kell venni, azt meg már kapsz ezer fajtát. Az azért túlzás, hogy semmire sem jó igazán.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #34034 üzenetére
UP
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #34034 üzenetére
UP
-
atillaahun
veterán
válasz
CoolBoy323 #31228 üzenetére
A cache ürítés használt neki. Most elküldte.
Köszönöm szépen!
Nem gondoltam, hogy ez ilyen egyszerű. Ezek szerint még ebbe is betelik valami memória, vagy átmeneti tároló? Vagy csak szimplán nem 100-as alkalmazás? -
atillaahun
veterán
válasz
CoolBoy323 #28263 üzenetére
Tyűű, ilyen néven találtam vagy 6 alkalmazást, linkelnéd melyikre gondolsz?
-
Lefty
addikt
válasz
CoolBoy323 #28210 üzenetére
nem tördel pdf-et az sem.
-
punky10
addikt
válasz
CoolBoy323 #28216 üzenetére
Nem feltétlenül.Én pl egy kisvárosban élek,van 2 használt GSM kereskedönk.Az egyik alapbol nem foglalkozik forro készülékekkel,a másik csak azota,miota megsütötte magát.Elég csunyán...Tehát ha a lakhelyemen vesztem/lopják el a készüléket,a "megtalálo" nem biztos,hogy tisztában van a HR lehetöségével.Szerintem sokan hiszik azt,hogy a SIM eltávolitása biztonságba tudja a telot addig,amig le nem tiltják(ezen lehetöséggel általában tisztában van mindenki...)Tehát siet piacra dobni,kocsmában,egyébb társasági intézményekben árulják,és itt is ugy veszik meg ha elötte kiprobálják.Tehát másik SIM bele,és mehet a "börze"...Ekkor ezekkel a programokkal van esély meglepni a " becsületes megtalálot".Tapasztalat,haverommal már találtuk meg igy az "elveszett"teloját.Igaz kellett mellé még egy kis gyözködés,hivatalos papirral bizonyitani a tulajdonjogot,haverokkal pedig a "vevöi"szándékunk komolyságát...
De legalább meglett a telo.
A rendörség ugyis elég negativan állt hozzá a több mint 10000 forintos büncselekményhez....A fene egye meg,mindig bekapcsolodik a keyboardban a szo felajánlása,nem gyözöm magam javitani,mert olyan értelmetlen szöveg lessz a végeredmény,hogy még én sem tudom,mit is akartam irni...
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #28210 üzenetére
Pont most akartam írni.
Annyi, hogy át kell kapcsolni "Word Wrap"-re a nézetet.
-
pethYeti
addikt
válasz
CoolBoy323 #24489 üzenetére
Köszi!
-
pethYeti
addikt
válasz
CoolBoy323 #24487 üzenetére
Telóról telóra.
-
F-ECT$
titán
válasz
CoolBoy323 #24432 üzenetére
Több helyen is volt hír.
-
poero
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #24313 üzenetére
Köszi a gyors választ, de mielőtt kérdezni szoktam fórumon azelőtt szétnézek google-n is. Unalmas már egy kicsit ez a hozzáállás itt! Amúgy meg túl vagyok a híres cikkeden, de nem ez volt a kérdésem ha jól tudom, inkább a kérdésemre válaszoltál volna mint hogy fényezed magad. De a cikkedben ha jól emlékszem nem tértél ki arra hogy ha egy havidíj úgy tevődik össze hogy tartalmaz ingyen sms-eket, valamint 100%-ban lebeszélhető (2 különböző percdíjjal) és SMS-ezhető, akkor azt hogy lehet beállítani hogy jól számolja az sms-ek díját is az ingyenesek és a havidíj lejárta után. De azért köszöntem a kimerítő választ, de elég lett volna egy "Nem segítek, csináld meg magad" válasz is, mint a nagyképűség...szerintem normálisan megkérdeztem hogy tud-e segíteni valaki, vagy hogy valaki ráhúzta-e már a Média Mánia S csomagra!
-
baandii
senior tag
válasz
CoolBoy323 #23104 üzenetére
köszi a választ akkor agyalok mi lehet a gond...
-
domerator
veterán
válasz
CoolBoy323 #23070 üzenetére
-
VD
őstag
válasz
CoolBoy323 #23070 üzenetére
Szépen lassan leírom, hogy Te is megértsd:
Olyan widget-et keresnek ami direktbe kapcsolja át a készüléket 2G hálózatról 3G-re. Ilyen widget/status bar kapcsoló valóban csak a moddolt romokban (CM, Miui) van.
Olyan widget-ből és alkalmazásból van több száz, ami a hálózat választó menübe dob. De most nem ilyet keresnek. -
Keresztapper
senior tag
válasz
CoolBoy323 #22775 üzenetére
Azt ígérik, igen!
Nem trollkodni akarok, de azért az nem semmi, hogy a siri debütálása után kb 2 héttel már jól használható volt ez az app.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
CoolBoy323 #22772 üzenetére
Kedves vagy, de nem az a gond, hogy nem működik együtt a magyar SVOX hanggal, hanem, hogy nem érti a magyar utasításokat, illetve nagyon hülyén hangzik az angol szövegek kiejtése magyarul...
Az ajánlott programot meg kipróbálom, köszönöm!
-
petiwr
senior tag
válasz
CoolBoy323 #22390 üzenetére
Nem warezra kéne... Barátnőméknél van wifi de nem tudják a jelszót próbáltunk keresgélni a wifi vel kapcsolatban szerződésen keresni de nem volt. Nekik 2 éve nem volt újra telepítve a gép és nem kellet nekik eddig
-
domerator
veterán
válasz
CoolBoy323 #22390 üzenetére
Sorry, az eredeti postban nincs megemlítve, annyira feljebb meg nem olvastam vissza...
Akkor más ötletem nincs a 8mm vastag ólomparavánon kívül...
(#22393) Avicularia
OK, de ha te is visszaolvastál volna, akkor látod, hogy már figyelmeztettek erre és hidd el, elég 1x ... vili?
(és mehet off topic is legközelebb)
-
F-ECT$
titán
válasz
CoolBoy323 #22384 üzenetére
Corvinuson elindítottam, de amikor több száz eszközt látott már nyuszi voltam rányomni a Kill-re
-
rendiboy
tag
válasz
CoolBoy323 #22307 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom a MyPhoneExplorert, nekem nagy segítség volt!
-
petiwr
senior tag
válasz
CoolBoy323 #21832 üzenetére
Nem tudom miert kell az emberbe belekötni igy ìrtam kèsz.
Tudtomal nem helyes ìràs ra megy a segìtsèg nyùjtàs.....
-
dokee78
félisten
válasz
CoolBoy323 #21293 üzenetére
Vagy Nikotin tapasz
Necc Nekem is vackolt az IM+,ezért használom a GoChat! for Facebookot.
[ Módosította: ollie ]
-
pethYeti
addikt
válasz
CoolBoy323 #20892 üzenetére
"De legalább"
HTC friendstream-e tök jó minőségű képeket szinkronizál csak ott meg a bal alsó sarokban figyel a facebook logója ami engem zavar
-
pethYeti
addikt
válasz
CoolBoy323 #20877 üzenetére
Kár vele szenvedni, ez is rossz felbontásban szinkronizálja be a képeket.
-
aggleány
addikt
válasz
CoolBoy323 #20766 üzenetére
Sajnos ez van.
RootRulez
Nem vagyok egy önfelajánlgatós típus.
-
aggleány
addikt
válasz
CoolBoy323 #20760 üzenetére
Köss a talpa alá egy androidos telót.
-
dokee78
félisten
válasz
CoolBoy323 #17810 üzenetére
Nekem nem találja sem a Market sem az Appbrain.
Jó lenne pedig egy root nélküli app,mert a No Root screenshot it-et nem tudom belőni.Ferenc1989:
Ment a privi.
Nekem az Open GPS Tracker nagyon bejött,de a My Tracks sem rossz! -
KubanitoS
veterán
válasz
CoolBoy323 #16273 üzenetére
CoolBoy323 és Cyberbeni, köszönöm mind a kettőtöknek a segítséget. Ezek szerint oda kell figyelni...
-
Mr X
veterán
válasz
CoolBoy323 #16277 üzenetére
De lehet, hogy vírus, csak szunnyadó fajta. Majd, mikor a Skynet utasítást ad rá, aktiválják magukat, és megkezdik a harcot az emberiség ellen, első körben úgy, hogy emelt díjas sms-ek küldésével anyagi csődbe taszítják áldozatukat, aztán pszichológiai hadviselés keretében törlik a készüléken levő összes játék mentéseit és letiltják a facebook app-ot.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
CoolBoy323 #16273 üzenetére
csak az a baj, hogy nem tüntetik fel sehol, hogy melyik hozzáférés mihez kell. mert lehet, hogy a netelérés pl csak a reklámhoz kell, viszont az is lehet, hogy csak úgy tudja ellopni a jelszavaidat.
-
Breki
veterán
válasz
CoolBoy323 #15785 üzenetére
-
atillaahun
veterán
válasz
CoolBoy323 #15599 üzenetére
Lehet, bár szerintem inkább visszafelé. Miért te mikor tesztelted a Lookout-ot? Én kb. fél éve, akkor már működött a webes felületről GPS aktiválás.
Hát ha a tolvaj bemegy egy házba, az még nem feltétlen kizáró ok, nekem épületeken belül is talál jelet a GPS többnyire. Bár nyilván kell neki pár perc.
Az hogy csak 10 perccel később megint csak nem akkora nagy hátrány, mert este-éjszaka lefuttatod párszor, és máris jó eséllyel megtudtad hol lakik a tag.Vagy hogy éppen hova jár inni.Tényleg vannak hibái, de most ennél többet mit tehetsz?
(#15602) Tesztelo.hu
Erről most hallok először, mármint a tartózkodási hely ilyen jellegű megosztásáról a Latitude-ben, de tényleg nem hülyeség. Bár a mobilnet azért erősen korlátozza a használhatósági fokot. Sokan vannak még akik nem használják, náluk a szimpla távolról GPS aktiválós megoldás jobban beválik, nem is beszélve arról, hogy jó eséllyel a tolvaj első dolga, hogy kihajintja a SIM-et a telóból, és akkor feldughatom a mobilnetem. Ezért kell olyan program, ami új SIM kártya esetén is képes GPS koordinátákat küldeni. Ami azért annyira még nem elterjedt ebben a körben sem. -
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15605 üzenetére
Futásban, ha neadjisten' megszerezném a telefonod
(szori, dupla... jómunkásra gyúrok
)
-
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15603 üzenetére
megtervezem, legyártom, és milliomos leszek
Én meg levédetem és beperellek
-
r4z
nagyúr
válasz
Tesztelhetünk, csak mondd meg, hol van a telefonod
-
DemonDani
addikt
válasz
a láncra verés után sajnos ez a 2. legjobb megoldás lopás ellen szerintem...
-
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15593 üzenetére
A Lookout nekem bekapcsolta a letiltott GPS-t.
-
Breki
veterán
válasz
CoolBoy323 #15547 üzenetére
pontosan méghozzá GO Weather Animate WallpaperHD
-
bok92
addikt
válasz
CoolBoy323 #15547 üzenetére
És valóban!
Köszi szépen!
-
laja80
tag
válasz
CoolBoy323 #15351 üzenetére
köszi kiprobálom
-
feketepeti
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #15261 üzenetére
Nem effektív vezetés közben, hanem pl amikor állok a pirosnál.
De ott is fél szemmel a lámpát nézem és zavar az apró bill.Hagyományos telefon billentyűn vakon lehet írni annyit, hogy OK vagy egyéb rövid üzenet, de ezen kínlódás.
Effektív vezetés közben meg lehetetlen, illetve extrém veszélyes lenne, mert teljesen elvonja a figyelmet.
Telefonálni sem telefonálok közben, csak kihangosítva, de még úgy sem szeretek.
Ezért keresem a HTC kompakt billentyűzetét, mert azzal a legegyszerűbb.
-
petipetya
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15291 üzenetére
Nem mindegyiken, például az Xperia X8-ban valóban nincs ilyen négyzet gyárilag -> fotó
Maximumra tolva automatikus, ezenkívül pedig lehet állítgatni. De sokkalta kényelmesebb egy widgettel amin lehet húzni a csúszkát, mint a menüből vagy az androidos power widgettel.
-
Barell
senior tag
válasz
CoolBoy323 #15289 üzenetére
Nekem Megjelenítés van "kijelző" helyett és azon belül fényerősség. De nem lehet kikapcsolni a szabályozást. Úgyhogy köszönöm a segítséget.
-
RootRulez
félisten
válasz
CoolBoy323 #15266 üzenetére
Pedig LAN a hálóra, FTP arra, Net meg a DropBox.ra, ezeket mindet ismeri.
Gépen megosztod a mappát,
Telón ES Explorer elindít, LAN fül,
Menü gomb, szerver hozzáad,
Beírod a gép IP-jét, + bepipálod az anonymust
és már mehet is... -
Polllen
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #15266 üzenetére
Bal felső sarokban van egy local felirat. Arra ráböksz és feljön a lan/ftp/bt/net opció.
Nálam a jelszóval védett megosztáshoz is minden gond nélkül hozzáférek.
-
Csapi007
veterán
válasz
CoolBoy323 #14978 üzenetére
Az hogy ezek nem widgetek. A te progid se tud togglw widgetet csinálni egyszerre a kettőhöz.
Más: SmartKeyboard használóktól kérdezem, hogy lehet-e olyat hogy két nyelv van benne, de nem akarom látni alul a nyelvválasztó gombot hanem csak gesture-al váltanék a nyelvek között.
-
ERPY
őstag
válasz
CoolBoy323 #14978 üzenetére
Tudtok olyan app-ot, ami ha kivan kapcsolva a wifi időnként azért megnézné hogy van-e elérhető már felvett csatlakozási pont? Az automateit-el megtudom azt csinálni, hogyha elmegyek itthonról, vagyis megszakad a wifi elérés, akkor bekapcsolja az addig kikapcsolva levő mobilenet elérést, a wifit pedig kikapcsolja. De mikor hazaérek nemtudom megoldani, hogy kapcsolja vissza a wifit, a mobilenetet meg lőjje ki. Vagy esetleg erre valami alkalmazást tudtok ajánlani? A gps helyzetfelismerést kihagyom, a mobileos helymeghatározás meg ide oda pakol.
-
Csapi007
veterán
válasz
CoolBoy323 #14955 üzenetére
Arra gondolsz hogy belövöm vele az airplane módot és utána bekapcsoltatom a wifit?
Azt tudja MyProfiles is... -
aggleány
addikt
válasz
CoolBoy323 #14939 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy szüksége van függvényszámításra és rajzolásra, tudományos számológépre, internet sebességének meghatározására, és a többire? Egy kicsit talán barokkos túlzás, hogy ezek mind "must have" appok lennének.
Nem kötözködni akarok, de talán lehetnél egy kicsit reálisabb. Vannak benne nagyon jó progik, de nem mind kell feltétlenül mindenkinek. Egy abszolút kezdő mondjuk hallgat rád, és feltelepít egy csomó számára használhatatlan dolgot, ami csak foglalja a helyet.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #14293 üzenetére
Köszi, próbálkozok.
Sajnos más megoldást kell, hogy kitaláljak.Nálam minden hang maximumra van állítva, mert gyakran szükség van arra, hogy másik szobából is meghalljam a csörgést.
Talán valamivel átkonvertálom a hangjaimat, hogy vagy halkabban szóljon az első két-három másodpercben, vagy ugyanennyi szünetet teszek az elejére...
Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- One mobilszolgáltatások
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Goddess of Victory:Nikke
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Tőzsde és gazdaság
- Nyaralás előtti hardverszemle
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged