- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
Aktív témák
-
rinike
csendes tag
Tisztelt Tagok !
Már a Fujitsu-Siemens 520 PDA-m is tudta 6 évvel ezelőtt, de a Samsung Gal.SII. nem: szeretnék egy olyan naptrári előjegyző programot, ami egy 5 hetente ismétlődő figyelmeztetést leadna.
Előre is köszönöm a segítséget !
Rinike -
djcool
tag
Tisztelt Fórumozók!
Olyan problémában kérném a segítségeteket,hogy a Handcent SMS-em a mai napon az ÖSSZES sms-em eltünette a a tel-emről..
Csinált egy Force Close-t és utána már egy sms-em sem volt a telón...
Vissza tudom vhogy állítani őket? (Gmailban megvan pár nappal ezelőttig, de azóta páromtól jött 2-3 fontos,ami jó lenne,ha újra meglenne...)
A tel.egy Alcatel OT990...esetleg vhol.vmelyik mappában meg lehet találni az üzeneteket?Üdv és előre is köszönöm: Djcool
-
R19
senior tag
A 360 Launcher "kezeli" a görgethető widgeteket?
-
noxon
őstag
AntTek Explorer...jó kis fájlkezelő, ki lehet jelölni egyszerre több fájlt, látja a windowsos megosztott mappákat is, kezeli a felhőt is ( dropbox, box )
-
XTaki
tag
szevasztok!
most kaptam kezhez egy samu nexus S-t.
ICSmindenfelet nyomogatok rajta...viszont limitalt a 3G adatcsomagom, ezert azt szeretnem, hogy csak bizonyos app-ok mehessenek ki a netre. PC-re anno a netlimiter volt erre hasznalatos...van itt hasonlo lehetoseg?
elore is koszi a valaszt!
-
-
club1
veterán
Köszönöm, látom hogy imap idle alapú az átvitel. De ebből rögtön következik a következő kérdésem, hogy ha tcp/ip alapú az átvitel, és a telefon érkezéskor nincs a neten (azaz nincs élő ip címe), hogyan fogja tudni megkapni a pusht? Tehát tulajdonképpen az a kérdésem, hogy hogyan címzik a push emaileket, hogy az megérkezzen egy mobiltelefonra
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Új romot szeretnék feltenni a telómra.
A Titanium Backup-al készített mentés tartalmazza az Operában elmentett kezdőlapjaimat, könyvjelzőimet, játékmentéseimet, kirakott widget-jeimet is? Tehát minden alkalmazásom mentéseit is? -
club1
veterán
-
Kokuszkocka
csendes tag
Tud valaki esetleg egy olyan hívás blokkolót, ami kikapcsolt állapotot jelez?Csak olyat találtam ami foglaltat jelzett.
-
royalka
őstag
De hát akkor csak figyelnie kell nem? Vagy legalább is fent onlány az gmail app nem.. (Vagy csak nekem magas..
)
Szer:
Most próbáltam hogy küldtem magamnak egy mailt és nem jelez semmit a gmail..Rányomta hogy frissítés és akkor megjelenik hogy van egy levelem de nem látom hiába vagyok a beérkező mappába...
Valami nagyon nem jó nálam..
-
TRob1
veterán
Ha vmi 5 percenként frissít, az 5 percenként fogyaszt is... a gmail meg olyan ha kapsz a fiókodba 1 üzenetet, azt akkor továbbküldi és kész. Tehát ha 1 nap kapsz 2 üzenetet, akkor 2szer küldi, az 5 perces frissítés meg fogyaszt 288szor egy nap alatt.
Természetesen ha minimum 289 mélt kapsz napi szinten, akkor már hajszálnyival (vagy még kevesebbel
) jobban jársz egy 5 perces frissítéssel.
ui: Nekem egyébként nincs más mél app a telefonon (eleve nincs semmi baj a gmail appal, és már az "összes" nem gmail-es mélcímem is lecseréltem/átköltöztettem 1-1 gmail-esre
)
-
royalka
őstag
A gamil progiba hol tudom beállítani a frissítés gyakoriságát? Egyszerűen nem találom már kiéget pedig valahol van azt tudom...
-
Greenebola
senior tag
Üdv
Tudnátok mondani egy olyan alkalmazást ami lezárja pl: pin vagy minta rajzolásával a Gyári adatok visszaállítását?
-
BigBlue69
őstag
válasz
hodostamas #38063 üzenetére
Szép és jó..
Csak én pont a játék vezérlő-re lennék kiváncsi.. Ami viszont csak a fizetős appban található meg.
-
darvinya
titán
válasz
hodostamas #38065 üzenetére
Sajnos nem mert már próbáltam és nem tudta ami nekem kellett volna.
Documents To Go-t használok mert az tudja.
De és itt a hangsúly.
Kell nagyon sokszor fizika billentyűket használni.
Legszívesebben ötvözném SmartOffice-DokumentsToGo-OfficeSuite.
Mert mind a háromban van ami megkönnyítené,gördülékennyé és teljessé tenné fehasználást.
Valódi iroda lenne egy telon.
Még a mérete sem lenne egetverő kb. 17MB. -
elmouse
aktív tag
Üdv!
Hogyan lehet a GMail-ben beállítani, hogy a Notification Bar-on minden olvasatlan levélnek külön értesítése legyen? Ha csak 1 olvasatlan van, akkor jó, de ha már 2 vagy több, akkor csak annyit ír ki, hogy hány olvasatlan levél van.Még egy kérdés. Van-e a Mort Player-en kívül olyan lejátszó, ami nem veszi figyelembe a mappában levő ".nomedia" file-t?
-
darvinya
titán
válasz
hodostamas #38063 üzenetére
Minden elismerésem.
Nekem egy valóban jól használható Office kellene.
Én is kezdtem bele merülni, de nem igazán sikerült segítség nélkül. -
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #38060 üzenetére
Próbáld meg a Friendcasterrel, hátha.
-
hodostamas
addikt
válasz
TazLeacher #38060 üzenetére
FB appnál majd megszokod
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hodostamas #38059 üzenetére
Nem, használom a FB appot, csak eddig nem volt szinkronizálva. Mondom, ha már úgyis itt van...legyen valami előnye is. Azt hiszem erre mondják, hogy félsiker.
-
hodostamas
addikt
válasz
TazLeacher #38057 üzenetére
Ha mindenképp csak képet akarsz, ez is egy jó megoldás
-
-
fatal`
titán
válasz
KaiotEch #38051 üzenetére
Csak olvassa, elég sokminden kér hozzá jogot. Gondolom leállítja magát, meg ilyesmi, ha bejövő hívás van. Bár ehhez nem értem minek ilyen jog, a játékoknál se. Az onPause() mindig lefut, ha elveszti a fókuszt az app.
(#38054) jer1cho: Hogy épp rohadt bugos e, vagy nem.
Nekem napok óta nem töltötte le. Illetve egy kontaktot vettem fel, a default facebook képet rakta be, pedig van profilképe szóval nem igazán értem.
-
TazLeacher
nagyúr
Mitől függ, hogy a Facebook app leölti-e a fényképet az illetőhöz a telefonkönyvembe, avagy sem?
-
Nauda
tag
Helló!
Nem tudom letölteni a play-ről az Adobe Air-t, mert nem kompatibilis a készülékemmel
Viszont megpróbálnám felrakni apk-val, hátha mégis működik. Tud valaki linket apk-hoz?
Üdv
-
Egérút-nak miért kell Phone Call-hoz jog?
-
darvinya
titán
válasz
kalmancsaba #38049 üzenetére
-
helixP
nagyúr
válasz
kalmancsaba #38045 üzenetére
-
Hurkafej
aktív tag
Hello! Van az andoid 2.3-mas mobilom csatlakoztatott eszközök részébe olyan, hogy memóriakártya tartalmának megosztása wifin keresztül. Nos ez hogyan működik? Próbálgattam, de eddig sehogyse jöttem rá. Esetleg valami külső programot is szivesen fogadok erre a célra
Egyébként Sony Ericcson Xperia Mini
-
dokee78
félisten
válasz
TazLeacher #38042 üzenetére
Benézted,mert nem Wildfire S-e van,hanem sima Wildfire
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
thug
tag
válasz
TazLeacher #38042 üzenetére
-
thug
tag
Valami nem jó a telcsimen!
Aki ért a Wildfire+android-hoz, az kérem dobjon egy PÜ-t, mert valami nem kerek és kérnék egy kis segítséget!Köszi előre is!
-
darvinya
titán
válasz
stefi68 #38021 üzenetére
Így már próbáltad letölteni?
„Installing HiCalc+2.5 Directly(Without
Android Market)Download and install the Google Android SDK
program and the Android USB drivers.
You need to modify your Android's settings to
allow the installation of applications from other
sources. Under "Settings," select "Application
Settings" and then enable "Unknown Sources."
Also under "Settings," select "SD Card" and
"Phone Storage," and finally enable "Disable Use
for USB Storage"
This last step is easy. Open Command Prompt
and type the following: adb install <apk file>”History?
-
zoli62
addikt
Ezt [link] használja valaki? Mennyi erőforrást használ?
-
fatal`
titán
válasz
bostone #38022 üzenetére
/data/app
(#38021) stefi68: Próbáld ki a Calculator++-t is. Nekem ez vált be számológépnek.
Dec/Hex/bin van benne, oct, ha jól látom nincs.
-
bostone
addikt
A Play-ről telepített alkalmazások apk-k hová kerülnek, melyik mappában lehet őket megtalálni? Ha meglehet egyáltlán.
-
stefi68
addikt
válasz
darvinya #38017 üzenetére
Nos azt kell mondanom ez a Scientific Calculator a legjobb eddig
Ami hiányzik belőle az a DEC, BIN, OCT átváltás, de azt úgy is ritkán használom.
Azonkívül kár, hogy az előzőleg bevitt formulákat nem lehet előhívni mint a Panecal-nál (v. csak nem jöttem rá még hogyan kell) -
asdasdasd
tag
Olyan angol magyar szótárat keresnék, ami valamilyen normális PDF olvasó alkalmazásból lehet hívni a fordítandó szó kiválasztásával.
Kb mint FBReader + Fora dictionatry
-
asdasdasd
tag
válasz
Balázs1621 #37862 üzenetére
Klaxon?
-
darvinya
titán
válasz
stefi68 #38013 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem bántásból kérdem, mert én is bele futottam ilyen app-okba.
RealCalc Scientific Calculator
Ezeket már nézted?
Astro, vagy ESexplorer csináljon egy app Back Up-ot.
Ezek a SD card(háttértáron) -on Back Up mappában lesznek. -
stefi68
addikt
válasz
darvinya #38008 üzenetére
Nyilván nem tudom letölteni, mivel ahogy Lasy is írta tablet-re készült.
Mivel volt már olyan, hogy az arra készült alkalmazás futott telefonon is, gondoltam kipróbálom.... Egyébként meg roppant szimpatikus kinézetében és funkcióibanSzerk.
Most látom csak, tabletből is 1024x600-as felbontás kell neki.... -
ThorsHUN
őstag
Ave mindenki!
Ugyanazzal a problemaval talalkoztam ket esetben is.
Asszonykam testverenek van egy X8asa, amin 2.1es os van es az egyik kollegam tablagepen is ugyanezen verzioszamu android fut.
A market nem frissul google play-re es a manualisan letoltott 15 es 16os vegu apk-t sem tudja ertelmezni.
Van valakinek valami otlete mit lehet kezdeni ilyenkor? -
stefi68
addikt
Akinek van tablet-je, nem töltené le az ingyenes HiCalc nevű számológépet és tenné fel valahová.
Ki szeretném próbálni, hátha működik telefonon is -
thug
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de megkérdezném tőletek, hátha valaki tudja!
A HTC wildfire-re tudok rárakni Android 2.3-at valahogy?
Tud nekem segíteni valaki ebben?
Köszönöm előre is! -
Tyer
őstag
Hi!
Kellene nekem egy igazán jó jegyzet alkalmazás, ami igazán jo lenne, ha tudna:
-rajzolni lehet benne
-Kirakható widgetként, de megvan a jegyzet a progin belöl is, azaz ha tölöm a widgetet megmarad a jegyzet.
-méretezhetó legyena widget.Asszem ennyi
Aktív témák
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest