- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
punky10
addikt
-
punky10
addikt
válasz
fatal` #47176 üzenetére
Igen,pl pont az Xperia az,ahol 2.3.4-ről frissit ICS-re,de talán a Samsung már a 2.3.7-et használt(igaz nem is biztos,hogy kapnak Jégkrémet...tehát kell nekik a frissebb verzio...
)
De az is lehet,hogy az LG az...Most láttam,hogy Xperia Pro a kérdéses telefon tipusa,eddig elsiklottam felette...
-
punky10
addikt
-
punky10
addikt
válasz
ncc1701 #46850 üzenetére
Na akkor hogy jol össze zavarjalak...Elixir2
Ezzel nem csak kapcsolot,vagy alkalmazást,hanem bármilyen infot berakhatsz az értesitési sávba...Én pl lehuzom a statusbart,az Elixirrel látom a wifi,mobil térerőt,a ROM-ot,RAM-ot,tárhelyet proci használatot...stb.Egy másik appal(0uickSetting...)pedig modositom... -
punky10
addikt
Sima Play-en is működik.Két gmailes cimem van,egy régi,és egyet csináltam a tablettnek.A tablettel felléptem mindkettőre.Belépek a Play-re,kiválasztom a telepiteni kivánt appot,alul már ki is irja,hogy mindkét készülékkel kompitibilis-e a program,vagy csak az egyikkel.Ha mindkettővel,akkor a telepités gomb megnyomása után felugrik egy ablak,ahol kiválasztom,hogy melyik készülékre telepitse.Ja,és azért kellett mindkét cimmel bereggelni,mert bankszámla csak a régihez van rendelve,és nem akartam az ujjat is bevonni.Viszont vettem már a tabhoz is alkalmazást.
46791:Xside:nem csak a widgettel kell vigyázni.Launcherek,ébresztő,file-kezelők...ezekkel ovatosan,mert nem mind szeret kártyárol dolgozni.Én még az X10Minis időben majdnem leiéstem a vonatot emiatt...
-
punky10
addikt
válasz
dobostorta #46603 üzenetére
A SmartCity kér netet,a Maps-bol lehet,hogy tudsz menteni otthon,amit később offline modon tudsz használni,de ebben sajnos nem tudok segiteni,mert én nettel használom.
-
punky10
addikt
válasz
atillaahun #46596 üzenetére
Meg a SmartCity(okosan utazom)progi.Legalábbis másfél éve,2.1-en jol működött...
-
punky10
addikt
Na végre ismét jokat mosolyogtam egy unalmasnak indulo 1orás kényszerpihenőn.És ehez elég csak a MA-t olvasni...
Csak egy egyszerű kérdés:ha csak félig töltöd az akksit,mit nyersz vele?
Egyszerűbb matematikai képlettel(has-számok,csak a példa kedvéért...)
Van egy akksid,1000 töltési ciklussal.Mivel használod a telot,igy naponta lemerited,este töltőre,reggel leveszed,igy 1000 nap után veszel egy uj akksit.De Te cseles legény vagy,és nem töltöd fel,csak félig.Igy az akkumulátor kibir 2000 töltési ciklust is.Mivel minden esetben csak félig töltöd,igy naponta 2x kell konektorhoz rohangálnod.Az eredmény:1000 nap mulva vehetsz uj akksit...
De legalább nem unatkoztam,amig olvastam a HSZ-eket...
Én ezentul is csummára töltöm,aki meg csak tárolási max kapacitást akar,az trükközzön. -
-
punky10
addikt
Én is felélesztettem a citromail fiókomat.Akkor,amikor a PH irt egy üzenetet,hogy megváltozik a beléptetés.Régen ugyanis a citromot használtam "reges címnek".Ha megszüntetem,hogy lépek be?
Még az volt a szerencsém,hogy több éve nem használtam,úgyhogy simán újra tudtam reggelni ugyanazon a néven.Most ugyanarra használom,mint régen,ezzel reggelek.Tele van olyan emailekkel,hogy ezt nyertem,azt nyertem,csak most,csak nekem...Havonta 1x belépek,10 mp alatt kijelölöm és kitörlöm az összeset,és kész.Levelezésre 2 gmailem van,meg egy freemail,de azt is a gmailrol kezelem...
Tehát jó az a citrom...Legalább az megy tele spammel... -
punky10
addikt
Mi lehet az oka,hogy hiába reggelek be erre a swype-s oldalra,nem fogad el.Már 3x 3 emailcimmel probáltam,de hiába jön meg a visszaigazolo email,ha be akarok lépni,akkor azt irja ki hogy nem jo a jelszo,vagy nncs benne a rendszerben...
Már kettő esetben töröltem a jelszot,megadtam ugyanazt,másikat,sehogy sem enged be...
Pedig már in is kiprobálnám... -
punky10
addikt
válasz
atillaahun #44291 üzenetére
Fogadjunk,hogy a Google forditoját használja!
Mostanában a Play is tele van ilyen szövegekkel... -
punky10
addikt
válasz
dokee78 #44082 üzenetére
OK!Elfelejtettem,hogy 2.2 ota rendszeralkalmazássá kell konvertálni...
Le kell tölteni az Elixir system add-on-t,és adb-vel rendszeralkalmazássá konvertálni...
Az ujjabb droidverziok egyre kevesebb hozzáférést engednek a külső appoknak.
Akkor már lehet,hogy van egyszerübb megoldás is... -
punky10
addikt
válasz
dokee78 #44077 üzenetére
Lehet,hogy az előzőt benéztem...
Szoval Elixir 2-t letöltöd,a programot is,meg a widgetet is.A 2 már két részre lett szedve,hogy lehessen SD-re is átrakni,csak a widget marad a telon.Hosszu nyomás-widget-elixir(ha csak egy kapcsolot akarsz,akkor elég az 1x1)az ablakban az x-re rábökve vársz egy kicsit,majd lescrollozol a felugro ablak legaljára,és beteszed az USB hibakeresés kapcsolot...
Tudom,hogy nem most kezdted,csak igy könnyebb lesz megcsinálni...aminat:44076.HSZ...
-
punky10
addikt
válasz
Narxis #43964 üzenetére
Remélem legalább pontos lesz...
Azért vannak hiányosságai.Pl nincs semmi beállitási lehetőség a helyszin kivételével.A Widget csak egyféleképp lehet,méretét is hiába huzom,nem változik.A kezdö oldal csak és kizárolag állo modban jön elő,függetlenül attol,hogy nálam tabletten a fekvő mód van engedélyezve...
Igéretes,de ez eddig egy WP vagy Iphone alkalmazásnak néz ki,remélem "androidosodik"idővel... -
-
punky10
addikt
válasz
body007 #43705 üzenetére
Amennyiben bővithető a memoria mindkét teloban,ugy csinálsz egy backupot a kártyára,átteszed a másikba,és visszaállitás.Ha a mostanság(sajnos...)divatos fix memoriás,akkor is csinálsz egy backupot,fájlkezelővel megkeresed,bt-n átküldöd,és visszaállitás.Nálam ez működött Xperiák között,valamint egy X10Mini,egy Move,és egy Optimus One között is,de előfordulhat,hogy nem minden tipusnál jön be.De egy probát megér...
-
punky10
addikt
Ez biztos.Átlapoztam az egész Nova-beállitásokat,de nincs lockja.Pedig a hivatalos Prime-t használom.A gyári lockot pedig az ICS-ben ki lehet kapcsolni.
-
punky10
addikt
válasz
CoolBoy323 #43226 üzenetére
Elmegy...bárki is csinálta...
Igy utolag én is köszönöm,nekem sokat segített.. . -
punky10
addikt
válasz
SG3rg0 #42918 üzenetére
Elinditod a gyári telefonkönyv alkalmazást.Ráböksz a szerkezteni kivánt kapcsolatra.Nekem jobb felső sarokra van egy ikon,ez a szerkeztés,de ez lehet,hogy nálad máshol van.Viszont a menü gomb megnyomására is előjön egy ablak,ott is van olyan,hogy szerkeztés.Itt a név alatt van egy ábra,az jelenik meg a telefonkönyvben akkor,ha nincs kép beállitva.Erre kell ráböknöd,akkor jön elő az,hogy betallozd a kapcsolat képét.
Nálam legalábbis.. . -
-
punky10
addikt
Kimentéshez használhatod esetleg az Astro fájlkezelőt is,segédprogramok,backup,alkalmazás kijelőlése,indit,kész...
De a fizetős appok egy része nem működik más telon,egy része pedig legfeljebb az első ellenőrzésig(ezeket lehet sokáig használni,ha nincs,vagy ellenörzött a net). -
punky10
addikt
válasz
Narxis #42071 üzenetére
Még béta verziot probáltam a Holobol,de nálam maradt a telefonon a Go,tabletten a Nova Prime.De lehet,hogy ujra kiprobálom,mi változott a véglegesben...
havri1:a "villámos"tényleg gyors,tetszik benne a vidgettek testreszabhatosága,de amikor feltettem,még nem tudott normálisan mappázni.Ez változott azota?
-
punky10
addikt
Így hétvége előtt nagyon élénkek a fantáziák...Jönnek a jobbnál jobb ötletek.
darvinya:szép dolog,hogy az asszonyra (is...)gondolsz,de reméljük nem csak az agyadban jó...
-
punky10
addikt
Lehet,hogy a SmartCity is ugy járt,mint a FB.Ahogy jönnek a frissitések,ugy romlik a szinvonal...
Anno jol navigált a Tatay ut,Horog ut,Keleti Pu és a belváros között..Söt egz Csepeli kiránduláson is segitett.Mivel nem vagyok ismerös Pesten,igy lehet,hogy ezek ilyen egyszerü utvonalak,söt az is,hogy lett volna egyszerübb is... -
punky10
addikt
válasz
atillaahun #41592 üzenetére
"Az meg hogy ezek mellett miért használod a Cerberus-t végképp nem értem"
Anno akcioban megvettem,és ha már megvan...
Egyébként én pont nonstop GPS-szel,és bekapcsolt wifivel használom a telom... -
punky10
addikt
válasz
volvoguy #41579 üzenetére
Azért vannak buktatoi a "kivánságlistádnak".
Ne kelljen a NET.OK.Ellopták a telod,SMS-sel aktiválod a GPS-t,az rögziti,hogy hol van.És mi lesz azután?Mivel küldi el a koordinátát?SMS-el?És ha mozgásban van,akkor percenként küld kettöt?Ki fizeti?
Sajnos ezek a progik csak akkor érnek valamit,ha amatörök kezébe kerül a telo.Ugy már szereztünk vissza kb 3 éve Nokiát.De akkor bennehagyták a SIM-et is a nagytudásuak.Jobb esetben kicserélik a SIM-et,valami élö kártyára.De NET nélkül akkor sem menne.Azon keresztül tud üzenni a telo(régebben a Nokia SMS-sel árulta el a helyét,de mint irtam,totál kezdök voltak...)és ugy tudnád nyomonkövetni.
De ha nyomnak egy hardresetet,vagy egyszerüen egy döglött kártyát tesznek bele,esetleg rpülömodra kapcsolnak,akkor sajnos löttek a telonak.
Én azért használom a Cerberust,de akciosan vettem meg... -
punky10
addikt
Telon szinte csak Opera Minit használok.Fenn van a gyári mellett vagy a Maxthon,vagy a Boat,vagy a Dolphin,és a Mini,de majdcsak mindent a Minivel nyitok meg.3"-tol amugy sem várhatok PC-s megjelenitést,kis kijelzővel fontosabb az informativ megjelenés,mint a csilivili diszitések,flashek...Természetesen egy "pingpongütővel"már más a helyzet...
Tabletten én semhasználom a Minit.
-
punky10
addikt
válasz
nimfas #41380 üzenetére
Az ExDialer-ben jol működik a keresés a magyar ékezetes betűk esetén is.A fotos problémád nálam még nem jelentkezett egyszer sem,igaz én a gmail cimtárában szerkeztettem meg a telefonkönyvem,és ott raktam(majdnem...) minden kontaktomhoz képet,amit sosem használok fullkijelzőben.
-
punky10
addikt
-
punky10
addikt
Én is gyakran látogatnék olyan topicokat,amelyek egy adott alkalmazásrol,vagy témárol szol.Volt,hogy 7-8 zenelejátszo app volt a telomra telepitve,mig megtaláltam a nekem tetszőt,most 8 böngésző van a tabomon,keresem a legjobbat.De jo lenne mások véleményét,tapasztalatát,vagy ajánlását is elolvasni.
-
punky10
addikt
válasz
Melack #40825 üzenetére
Majd érdekli őket,ha nem marad náluk csak pár olyan user,akik 3-4 havont lépnek be a fiokukba,higy kitöröljenek 10-20 felmalmozodott spamot...Mindenki otthagyja őket..
Firemen67 :ez egy spb ihletésű launcher,sajnos az árát is az spb ihlette...Látványos,de ennyit nem ér...
Esetleg a rozsák és a szegfűk között találsz normális verziot... -
punky10
addikt
Csak ugy,mellékesen,elég szégyen a freemail részéről ez a töketlenkedés.Már a Citromosok is kidobtak saját appot,a Freemailnál meg csak a szerencsétlenkedés megy.Lrhet,hogy nem tartják számottevő piacnak az okostelefonokat?Akkor benézték...
A megoldás nálam is az átirányitás lett,de nem félnek a freemailesek,hogy az átirányitást esetleg véglegesithetem...? -
punky10
addikt
válasz
atillaahun #40784 üzenetére
Böngészőben még mindig az Opera mobile a nyerő.Van ami kevesebbet eszik,de kassabb is.És ez nálam az összesre igaz,most is van a tabletten a Dolphin HD,Dolphin Tab,Maxthon,Crome,a gyári ICS,de a legtöbbször használt az az Opera.
Lejátszonál pedig szerintem a filmtől is függ,most néztem egy AVI-val,mind a Mobo,mind az Mx,mind a BS ugyanott folytatta.Viszont van egy szintén AVI formátumu film(a Csatahajo mozis verzioja)annál nem működött egyek lejátszonál sem... -
-
punky10
addikt
Este kicsit meghunytam a "barátok közt"alatt/közben.
Álmomban egy ördögi pofa rozsaszin selyemkendővel itatta a vitriolt a Go keyboard betűiről,miközben Papp Rita slágereket dudolászott,és angyali mosollyal csokokat dobált a felé pillanto embereknek...Sikitva ébredtem,percekig a hideg rázott...
Nyugtassatok meg,ugye tényleg csak álmodtam?Felébredtem és minden maradt a régiben?Fogok még a MA-n röhögni?
Remélem... -
punky10
addikt
válasz
dokee78 #39898 üzenetére
Anno jopár évvel ezelőtt symbianra volt olyan alkalmazás,ami minden ora 00.percében elmondta a pontos időt.Ruszki program volt,de ki lehetett cserélni benne a hangokat,igy bármit be lehetett rakni helyére.Pl hajnalban már csak annyit mondott,idd ki a söröd,és huzzál haza...
Párszor szot is fogadtam neki...
-
punky10
addikt
Akinek van humora,az mindent tud.Akinek nincs,az mindenre képes...
-
punky10
addikt
válasz
DataTraveler #39586 üzenetére
Pl Antutu.
A másodikra nincs megoldás,maximum az akku hőmérsékletét tudod mérni,mert a legtöbb dologba csak ott van szenzor. -
punky10
addikt
válasz
darvinya #39489 üzenetére
De itt csak kapcsolokat lehet elhelyezni.Az alapkérdés arra vonatkozott,hogy alkalmazásokat lehet-e statusbarba rakni.Erre jött az Elixir,ami viszont SE telokon az imént leirt modon müködik...Hunfatal arra irta,hogy beszélt Tamással,és ö is megerösitette,hogy igy van...
Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bittorrent topik
- Goddess of Victory:Nikke
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged