- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChatGPT.
Forgatás másként illetve: Tulajdonságok: az AIR memory hab a test formájához igazodik és enyhíti a nyomáspontokat, valamint bambusz-szénnel van keverve, ami segít a nedvesség elvezetésében -
GreatL
őstag
Egyszer egy ágyat kellett elhoznunk a mercury marketből. Biztosra vették hogy befér a Peugeot 206-ba. A parkolóban, esőben bontottuk ki a 2 dobozt és feltöltöttük az ággyal az autót. Talán még az italtartókban is alkatrészek voltak és nem lehetett 5. sebességbe tenni az autót, de elvittük városon belül.
-
-
ttt1
őstag
Nem kötekedésből kérdezem, de biztos van benne kókuszrétek? Én is nézegetem a matracokat, de ha egy fix "kókuszréteg" van benne akkor nem lehet zsugorfóiázni szerintem, Én olyanokat néztem abiben egy 1 cm réteg volt bene azt csak az eredeti állapotában lehetett szállítani. Más kérdés, hogy a rétegről megoszlanak a szakmai vélemények, van aki szerint hülyeség

-
-
A legfontosabb teszt kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pic, or didn't happened...